Duminica 11 august 2013, de la 21:30, pe National Arena,
Dinamo Bucuresti - Steaua,
meci transmis de Digi Sport 1.
Echipa gazda se afla intr-o jena maxima in ceea ce priveste lotul si salariile jucatorilor. Batranul Multescu a reusit sa incropeasca, pana la inceperea campionatului, un lot modest. Salarii modeste (2000-3000 euro lunar), jucatori modesti.
In primul meci, cel de la Timisoara cu ACS Poli, Dinamo a primit o usturatoare corectie de la o nou promovata.
In cel de-al doilea meci cainii au intalnit un FC Vaslui ce parea debusolat, pe care l-a invins printr-un gol frumos al lui Rotariu, si un gol dintr-un penalty executat de doua ori. Sandu Tudor arbitrul a fost de partea lor, anulandu-le moldovenilor un gol perfect valabil.
O echipa slaba, patronata de novicele Negoita. Dar, ma rog, poate are alte interese acolo.
Steaua, care ar fi trebuit sa intalneasca in etapa a treia Rapidul, ramane inca o etapa fara a juca, TAS-ul trimitandu-i fix in Liga a doua pe Giulesteni, ca urmare a memoriului Concordiei, care a semnalat ca o echipa care nu a reusit sa ia licenta (Rapid), nu poate continua in prima Liga. In locul Rapidului, TAS-ul a recomandat ligii ca echipa din Chiajna sa o inlocuiasca.
Despre Steaua, in legatura cu meciul cu cainii rosii, imi permit sa afirm ca va trece peste ei, in buna traditie manifestata de 6 meciuri consecutive incoace. Dinamo nu reprezinta pentru Steaua un adversar pe masura in aceasta perioada. Echipa e in cautari. Cautarea unor jucatori capabili sa faca fata rigorilor ligii 1, care sa duca echipa pe unul din primele 4 locuri. In schimbul unor salarii de nimic. Viata de fotbalist e scurta, numai niste novici sau unii pe care nu-i cauta nimeni, ar putea accepta situatia.
Iar Multescu, asa cum spuneam mai sus, e un antrenor batran, cu mentalitate si cunostinte invechite despre fotbal.
Imi permit sa lansez un rezultat final. Victorie la cel putin 3 goluri diferenta, fara ca alb-rosii sa inscrie vreodata.
C-asa-i in fotbal, te-am prins cu pantalonii in vine, te-am ars.
Steaua e Steaua, Steaua e numai una.