Felicitari pentru campionat Walter. Vei ramane in inima noastra ca primul ce a inceput un vis frumos. Sper ca visul sa se termine pe 10 mai in cel mai fericit mod
Felicitari pentru campionat Walter. Vei ramane in inima noastra ca primul ce a inceput un vis frumos. Sper ca visul sa se termine pe 10 mai in cel mai fericit mod
intr-adevar...Walter e cel mai bun...mie mi-a parut cel mai rau dupa el, si consider ca el a fost "piciorul drept" cu care a calcat Steaua in UEFA sezonul trecut...multumim Walter!salutari
:evil: >>.Aum a dovedit ca este un antrenor foarte bun, este un om implinit,a fost un mare portar pe care il urmaream cu placere,acum a ajuns un mare antrenor,este un adevarat luptator.RESPECT si FELICITARI!!!>>> :twisted:
Bravo Walter ! Felicitari !
Forza Steaua !
Forza Црвена Звезда !
Respect Belo ! :wink:
"Hajdemo svi da pevamo veselo
Kome je srce crveno i belo
Moja adresa Marakana Sever
Delija uvek i Red Star forever..
Zvezda peva Marakan !" ![]()
intr-adevar...Walter e cel mai bun...mie mi-a parut cel mai rau dupa el, si consider ca el a fost "piciorul drept" cu care a calcat Steaua in UEFA sezonul trecut...multumim Walter!salutari
Ar fi cel mai potrivit si mai capabil "piciorul drept" cu care nationala va calca la urmatorul turneu final.
Bah,cand vad ca sunteti pe spate dupa militienii sarbi imi vine sa-mi trag pumni de unul singur!Suntem pe spate dupa omul care a ajutat Steaua sa ajunga intr-o semifinala europeana.Nu putem sa-i dorim decat binele oriunde s-ar afla, dar eu inca mai sper ca se va intoarce la Steaua candva.Felicitari!Locul stelelor este pe primul loc... :wink:
1.Cum sa fii pe spate draga Stelista sexy ? Mai gandeste-te.
2.Nu a ajutat Steaua,ci pur si simplu si-a facut meseria.
3.O mica rectificare.Nu e vorba de semifinala ci de sferturi cu Villarreal.Acum e semifinala.
4.Sigur ca da,binele putem sa i-l dorim.E doar Stelist de-al nostru.
5.Daca speri sa se intoarca,inseamna ca l-ai apreciat. :wink:
6.Felicitari si de la mine.
7.Locul Stelelor este deasupra tuturor.
Am facut un mic comentariu la comentariul tau.Sper ca nu te-am deranjat. ![]()
Bah,cand vad ca sunteti pe spate dupa militienii sarbi imi vine sa-mi trag pumni de unul singur!Suntem pe spate dupa omul care a ajutat Steaua sa ajunga intr-o semifinala europeana.Nu putem sa-i dorim decat binele oriunde s-ar afla, dar eu inca mai sper ca se va intoarce la Steaua candva.Felicitari!Locul stelelor este pe primul loc... :wink:
2.Nu a ajutat Steaua,ci pur si simplu si-a facut meseria.
3.O mica rectificare.Nu e vorba de semifinala ci de sferturi cu Villarreal.Acum e semifinala.
4.Sigur ca da,binele putem sa i-l dorim.E doar Stelist de-al nostru.
5.Daca speri sa se intoarca,inseamna ca l-ai apreciat. :wink:
6.Felicitari si de la mine.
7.Locul Stelelor este deasupra tuturor.
Am facut un mic comentariu la comentariul tau.Sper ca nu te-am deranjat.
1. Ti-ar placea sa fii cuplat cu o stelista (mai ales daca-i si sexy)!
2. Walter a ajutat Steaua pentru ca a iubit-o (a spus-o mereu)!
3. O mica rectificare.Nu e vorba de semifinala nici de sferturi ci de optimi cu Villarreal!
si atat
ma oftic cand va vad ca sunteti atat de mandri de "realizarile" clubului militiei si securitatii,chiar daca un fost antrenor al Stelei a fost pe banca!Poate o sa va interesati si cat i-a costat titlul asta!
@antonika,nu-i suport pe militienii de niciunde(doar daca joaca cu ai nostri si-i bat,vezi Levski)
@cristian014 iata si parerea mea despre crvena zvezda:
"nemoj zvezdo suze liti
jer i ti ces prva biti
to ce biti onog dana
kad ne bude partizana"
LA MULTI ANI Walter!!!
Bah,cand vad ca sunteti pe spate dupa militienii sarbi imi vine sa-mi trag pumni de unul singur!
Trage-ti, mah!!! si nu te opri...![]()
bravo Walter!!
Bravo Zenga ! (pacat ca nu e Steaua noastra
). Oricum Zenga e antrenor cu performante iar despre Oli sper ca v-ati dat cu toti seama cat e de bun ... Ar trebui sa revina Zenga la Steaua si s-ar schimba lucrurile ...
BRAVO Zenga, i-ai dat o palma la Becali, ca nu te-a lasat sa castigi camionatul cu Steaua.
Ai demonstrat ca esti mare antrenor.
Felicitari.
sa inteleg ca Partizan e echipa armatei ? ma rog, fosta echipa a armatei
Walter antreneaza Steaua Rosie Belgrad, nu Partizan!
asta e clar, ce e o noutate pentru mine, e ca Steaua Rosie a fost echipa militiei. De asta ma intrebam care echipa a fost a armatei in Iugoslavia
Eu asa stiam ca Steaua Rosie este echipa armatei... poate ma insel
daka se duce la Dinamo numai e in inima mea niciodata !
daca te gandesti un pic, poate ti-o imaginezi si pe spate 8) 8) 8)
Era de asteptat
Nu ne-am bucurat pentru ei neaparat,ci pentru Zenga,care anul trecut a dus dupa multi ani Steaua in primavara europeana si a dus-o pe primul loc.
PS:Asta asa e,nu cred ca puteam sa mai castigam titlul daca ramanea pana la final.
aoleu ce de incultura pe aici! auzi, cica Steaua rosie este echipa armatei! :lol: :lol:ca tot veni vorba de Zenga, ce titlu a castigat anul trecut? 8O bine ca l-a dat afara Gigi pana nu a fost prea tarziu ...
apparte are dreptate, nu imi explic cum voi, astia care va dati stelisti, v-ati excitat la un succes de-al militienilor sarbi :!:
Ne-am bucurat pentru succesul lui Walter Zenga care daca nu stii a antrenat Steaua campionatul trecut!
Incultura se numeste ca nu stii ce titlu a castigat Zenga anul trecut, STELISTULE CARE ESTI! :wink:
Daca titlul de anul trecut a fost castigat de Titi Dumitriu atunci ai ceva la cap!
ps: tare as vrea sa-l vad antrenor in Stefan cel mare si reactia ta atunci! :lol:
Simplu: nu va fi niciodata antrenor in Stefan cel mare :wink:
spuse cine?ah, ce usor puteti fi amagiti cu 2-3 vorbe dulci!
Dupa logica ta si Radoi poate ajunge la Dinamo. Iar in Cupa UEFA a batut pe Roma 3-1.