FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Walter Zenga, EVENTUL cu Steaua Rosie in Serbia!

«1234»
mariuss_d25.04.2006 19:47

Felicitari pentru campionat Walter. Vei ramane in inima noastra ca primul ce a inceput un vis frumos. Sper ca visul sa se termine pe 10 mai in cel mai fericit mod

poisonsnakebite200226.04.2006 10:00

intr-adevar...Walter e cel mai bun...mie mi-a parut cel mai rau dupa el, si consider ca el a fost "piciorul drept" cu care a calcat Steaua in UEFA sezonul trecut...multumim Walter!salutari

IONUTZ-CIPRIAN26.04.2006 12:20

:evil: >>.Aum a dovedit ca este un antrenor foarte bun, este un om implinit,a fost un mare portar pe care il urmaream cu placere,acum a ajuns un mare antrenor,este un adevarat luptator.RESPECT si FELICITARI!!!>>> :twisted:

cristian01426.04.2006 13:47

Bravo Walter ! Felicitari !

Forza Steaua !

Forza Црвена Звезда !

Respect Belo ! :wink:

"Hajdemo svi da pevamo veselo

Kome je srce crveno i belo

Moja adresa Marakana Sever

Delija uvek i Red Star forever..

Zvezda peva Marakan !" :)

1on27.04.2006 05:40
intr-adevar...Walter e cel mai bun...mie mi-a parut cel mai rau dupa el, si consider ca el a fost "piciorul drept" cu care a calcat Steaua in UEFA sezonul trecut...multumim Walter!salutari

Ar fi cel mai potrivit si mai capabil "piciorul drept" cu care nationala va calca la urmatorul turneu final.

Virgil27.04.2006 07:45
Bah,cand vad ca sunteti pe spate dupa militienii sarbi imi vine sa-mi trag pumni de unul singur!

Suntem pe spate dupa omul care a ajutat Steaua sa ajunga intr-o semifinala europeana.Nu putem sa-i dorim decat binele oriunde s-ar afla, dar eu inca mai sper ca se va intoarce la Steaua candva.Felicitari!Locul stelelor este pe primul loc... :wink:

1.Cum sa fii pe spate draga Stelista sexy ? Mai gandeste-te.

2.Nu a ajutat Steaua,ci pur si simplu si-a facut meseria.

3.O mica rectificare.Nu e vorba de semifinala ci de sferturi cu Villarreal.Acum e semifinala.

4.Sigur ca da,binele putem sa i-l dorim.E doar Stelist de-al nostru.

5.Daca speri sa se intoarca,inseamna ca l-ai apreciat. :wink:

6.Felicitari si de la mine.

7.Locul Stelelor este deasupra tuturor.

Am facut un mic comentariu la comentariul tau.Sper ca nu te-am deranjat. :oops:

_yang27.04.2006 22:14
Bah,cand vad ca sunteti pe spate dupa militienii sarbi imi vine sa-mi trag pumni de unul singur!

Suntem pe spate dupa omul care a ajutat Steaua sa ajunga intr-o semifinala europeana.Nu putem sa-i dorim decat binele oriunde s-ar afla, dar eu inca mai sper ca se va intoarce la Steaua candva.Felicitari!Locul stelelor este pe primul loc... :wink:

2.Nu a ajutat Steaua,ci pur si simplu si-a facut meseria.

3.O mica rectificare.Nu e vorba de semifinala ci de sferturi cu Villarreal.Acum e semifinala.

4.Sigur ca da,binele putem sa i-l dorim.E doar Stelist de-al nostru.

5.Daca speri sa se intoarca,inseamna ca l-ai apreciat. :wink:

6.Felicitari si de la mine.

7.Locul Stelelor este deasupra tuturor.

Am facut un mic comentariu la comentariul tau.Sper ca nu te-am deranjat. :oops:

1. Ti-ar placea sa fii cuplat cu o stelista (mai ales daca-i si sexy)!

2. Walter a ajutat Steaua pentru ca a iubit-o (a spus-o mereu)!

3. O mica rectificare.Nu e vorba de semifinala nici de sferturi ci de optimi cu Villarreal!

si atat

apparte28.04.2006 02:09

ma oftic cand va vad ca sunteti atat de mandri de "realizarile" clubului militiei si securitatii,chiar daca un fost antrenor al Stelei a fost pe banca!Poate o sa va interesati si cat i-a costat titlul asta!

@antonika,nu-i suport pe militienii de niciunde(doar daca joaca cu ai nostri si-i bat,vezi Levski)

@cristian014 iata si parerea mea despre crvena zvezda:

"nemoj zvezdo suze liti

jer i ti ces prva biti

to ce biti onog dana

kad ne bude partizana"

***alex***28.04.2006 18:04

LA MULTI ANI Walter!!!

saphyrre04.05.2006 02:06

Trage-ti, mah!!! si nu te opri...:)

RAV3N_rosso-blu04.05.2006 09:42

bravo Walter!!

ultrasdragos04.05.2006 10:44

Bravo Zenga ! (pacat ca nu e Steaua noastra :( ). Oricum Zenga e antrenor cu performante iar despre Oli sper ca v-ati dat cu toti seama cat e de bun ... Ar trebui sa revina Zenga la Steaua si s-ar schimba lucrurile ...

nicumi04.05.2006 10:53

BRAVO Zenga, i-ai dat o palma la Becali, ca nu te-a lasat sa castigi camionatul cu Steaua.

Ai demonstrat ca esti mare antrenor.

Felicitari.

Harald04.05.2006 17:50

sa inteleg ca Partizan e echipa armatei ? ma rog, fosta echipa a armatei

***alex***04.05.2006 17:52

Walter antreneaza Steaua Rosie Belgrad, nu Partizan!

Harald04.05.2006 19:57

asta e clar, ce e o noutate pentru mine, e ca Steaua Rosie a fost echipa militiei. De asta ma intrebam care echipa a fost a armatei in Iugoslavia

***alex***05.05.2006 07:55

Eu asa stiam ca Steaua Rosie este echipa armatei... poate ma insel

spre_2405.05.2006 08:20

daka se duce la Dinamo numai e in inima mea niciodata !

Harald05.05.2006 10:07

daca te gandesti un pic, poate ti-o imaginezi si pe spate 8) 8) 8)

Prodigy_andrey05.05.2006 12:24

Era de asteptat

I.N.Money06.05.2006 09:41

Nu ne-am bucurat pentru ei neaparat,ci pentru Zenga,care anul trecut a dus dupa multi ani Steaua in primavara europeana si a dus-o pe primul loc.

PS:Asta asa e,nu cred ca puteam sa mai castigam titlul daca ramanea pana la final.

***alex***06.05.2006 10:38
aoleu ce de incultura pe aici! auzi, cica Steaua rosie este echipa armatei!  :lol:  :lol:  

ca tot veni vorba de Zenga, ce titlu a castigat anul trecut?  8O bine ca l-a dat afara Gigi pana nu a fost prea tarziu ...

apparte are dreptate, nu imi explic cum voi, astia care va dati stelisti, v-ati excitat la un succes de-al militienilor sarbi :!:

Ne-am bucurat pentru succesul lui Walter Zenga care daca nu stii a antrenat Steaua campionatul trecut!

Incultura se numeste ca nu stii ce titlu a castigat Zenga anul trecut, STELISTULE CARE ESTI! :wink:

***alex***06.05.2006 10:53

Daca titlul de anul trecut a fost castigat de Titi Dumitriu atunci ai ceva la cap!

waste06.05.2006 11:05
ps: tare as vrea sa-l vad antrenor in Stefan cel mare si reactia ta atunci!  :lol:

Simplu: nu va fi niciodata antrenor in Stefan cel mare :wink:

gone06.05.2006 11:09
spuse cine?  

ah, ce usor puteti fi amagiti cu 2-3 vorbe dulci!

Dupa logica ta si Radoi poate ajunge la Dinamo. Iar in Cupa UEFA a batut pe Roma 3-1.

«1234»