(don't use google translate please!)
Ну и ÐșаÐș Ð'Ñ‹ меня понимать будете?
(don't use google translate please!)
Ну и ÐșаÐș Ð'Ñ‹ меня понимать будете?
Am inteles.
Sportwin, Steaua will play with the second team since it already won the championship. Viitorul will fight against relegation. Besides, there is a close relationship between the presidents of Steaua and Viitorul. All these things led betting firms to believe Steaua will give up 3 points.
PS. I don't condone football betting. It's a plague for this sport.
Ca bine le mai zici tu Alex! Lasa mane ca dupa ce termina fotbalul, o sa inceapa cu noi! O sa apara in lista de pariuri daca Stelistul X ii va sparge capul Dinamovistului Y! Voi cu cine pariati? ![]()
Am inteles.
Sportwin, Steaua will play with the second team since it already won the championship. Viitorul will fight against relegation. Besides, there is a close relationship between the presidents of Steaua and Viitorul. All these things led betting firms to believe Steaua will give up 3 points.
PS. I don't condone football betting. It's a plague for this sport.
Спасибо! +1. Вот информация полезна будет моим земляÐșам. 

Вопрос: Стяуа ниразу не проигрывала дома. Неужели Ðșоманда проиграет первый домашний матч?
ставки на ничью!
Na ca stim si noi sa folosim google translate! ![]()
ставÐșи на ничью!
Думаешь второй состав сможет зацепить очÐșо в этом матче? Я таÐș не думаю.
Alexandru H. прав. Тут победа Viitorul - 90%
Stiti cumva daca mai sunt bilete pentru meciul cu Viitorul?
sau daca vor aparea online? ca in dreptul meciului, pe site, scrie 'In curand'.
Multumesc!
LE: exista sanse sa mai fie bilete disponibile la inelele 1 sau 2 pentru meciul cu Brasov si sa urmeze sa fie puse la vanzare la case?
Nu o sa mai apara bilete online pentru meciul cu Viitoru' . De azi s-au deschis casele de bilete.
Da, mai mult ca sigur vor fi la casele de bilete .
O sa joc 1 solist meciul asta .
s-ar putea ca tocmai cu 1 solist sa castigi la pariuri. tu si cei care fac valva ca Steaua da meciul pentru a schimba cotele...
Urata limba pasareasca asta rusa...
exista sanse sa mai fie bilete disponibile la inelele 1 sau 2 pentru meciul cu Brasov si sa urmeze sa fie puse la vanzare la case?
In nici un caz! Chiar de curiozitate am monitorizat de la ora, la ora vanzarea biletelor:
------------Bilete ramase
ora 14:00 4334
ora 15:00 4024
ora 16:00 3907
ora 17:00 3745
ora 18:00 3534
ora 19:00 3229
Ieri erau undeva pe la 8400 de bilete, astazi s-au dat mai mult de jumatate si cred ca maine se vor epuiza toate biletele! Din cate am inteles pt aceasta partida se vor vinde biletele doar online, avand in vedere ca la acest meci se va sarbatori castigarea campionatului! ![]()
s-ar putea ca tocmai cu 1 solist sa castigi la pariuri. tu si cei care fac valva ca Steaua da meciul pentru a schimba cotele...
Cel mai probabil se va termina egal. Ma intreb ce cota are Rusescu daca marcheaza...m-ar tenta sa fac un ban cinstit ![]()
In fine, un motiv pentru care Steaua nu va lasa cele 3 puncte Viitorului (cum suna asta
) este faptul ca a pierdut doar 2 meciuri acasa sezonul asta si , probabil, Reghe va incerca sa ramana tot asa.
Eu am auzit ca vor fi oprite vanzarile online din timp tocmai pentru a nu se ajunge unde s-a ajuns cu Chelsea . Adica sa existe posibilitatea sa poti cumpara bilete si de la casele de bilete .
Daca nu ma insel daca castigam cele 3 meciuri ramase si facem 90 de puncte trecem cu 1 pct peste recordul crapidului de 89 ? ![]()
Multumesc pt raspunsuri! am rezolvat pana la urma.. din pacate doar la peluza 2 inel 3 am mai gasit, iar cu Viitorul sper sa mai fie maine la case bilete la Sud.
Eu am auzit ca vor fi oprite vanzarile online din timp tocmai pentru a nu se ajunge unde s-a ajuns cu Chelsea
Mane nu putem compara meciul cu Chelsea cu acest meci! La meciul cu Chelsea in 8 ore disparusera toate biletele, pe cand pentru acest meci biletele s-au pus in vanzare incepand de pe data de 15 mai 2013 ora 14:00. Meciul F.C. Steaua Bucuresti - F.C. Brasov, contand pentru etapa a 34-a, ultima din Liga 1, va avea loc pe stadionul Arena Nationala, iar la sfarsitul acesteia va avea loc ceremonia de premiere a Campionilor Romaniei.
Nu se poate considera ca la acest meci se va intampla ceva asemanator cu Chelsea si de aceea organizatorii aproape ca au ignorat meciul cu Viitorul pentru vanzarea biletelor cu Brasov.
Mai sunt bilete doar la urmatoarele sectoare:
___SECTOR________BUC__
1. Peluza 1 Inel 3____1904
2. Peluza 2 Inel 3____163
3. Tribuna 1 Inel 3____3
4. Tribuna 2 Inel 3____12
Eu am zis doar ce am citit in presa . ![]()
"Mă duc diseară la meci, nu am de gind să fug din tara asa cum se tot spune. Nu plec in Israel. Am fost in Israel, dar nu stiti voi.
Acum vreau să vă spun dacă ii dau sau nu meciul lui Hagi.
Atit timp cit Ciobanul va fi patron la Steaua, nu voi face nici un blat. Însă eu am bun simț si caracter. De aici intelegeti ce vreti", a spus Ciobanul la RTV.
![]()
2.45 cota Viitorul la Publicbet , 70-80 % siguranta.
Nu outlookul a comis respectiva greseala, numai ca ranchiuna ma corectat pe mine! Nu?
2.45 cota Viitorul la Publicbet , 70-80 % siguranta.
Steaua nu pierde in seara asta!
Oau, ce surpriza! Avea ala timp sa faca braziliana si sa dea si cu capul..
U.S. 25 ![]()
Si Doru Bratu are mult bun simt si caracter ![]()
Steaua: Cojocaru - Rapa Bratu, Gardos Parvulescu - Prepeliță, Filip - Iancu, Rocha, M. Costea - Nikolic
Rezerve: Vartej, Georgievski, Lupu, Rusescu, Nastasie, I. Rosu, Ad. Popa
Viitorul: Vatcă - Balasa, Putanu, Larie, Tosca - Lazar, Carstocea - Nikolov, N. Dica Chitu - Vl. Rusu
Rezerve: Buzbuchi, Cristocea, Bejan, Gavra, Onicas Cl. Herea, I. Mitriță
daca e blat...ceea ce se contureaza...rusine ca sunt stelist