FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian vs Toronto

«123»
Adrian20.03.2013 22:29

Sa ma apuc sa caut iar, fara de tara(ca nu esti canadian si din Romania ai fugit)? Oricum o sa ai un raspuns pentru orice. Tu profiti de faptul ca ai 17000 de conturi si crezi ca nu mai stie lumea ce si cum. Mai ales ca inainte de ultimul SteauaToronto ai mai avut tot un SteauaToronto sau asa ceva. Ca sa nu mai vorbim de mesaje private, ca am schimbat si cateva din alea inainte sa incepi injuraturile. Lasa, batrane, ca nu suntem chiar toti alcoolisti care uita repede. Mai bine ai recunoaste ca ai schimbat tabara, ca oricum nu te afecteaza cu nimic.

Adrian tot respectul, in sfarsit se scriu si articole pro-Steaua...tot asa...

@armanoivici

Steaua niciodata nu va muri, nici cand vrei tu, nici cand vrea ciobanul, Steaua va fi vie in sufletele oamenilor indiferent ce oier va fi la conducere, indiferent ce armanovici vor mai critica echipa

llb20.03.2013 22:40

ba tu nu vezi ce penibil esti....deci ai scris ala ti-am zis clar ca este vorba de Adrian pacurar, ai aratat mesajul asta...si eu ce zic in mesajul asta exact ce zic acuma...ca Steaua este Steaua indiferent de conditii...asa ca ai demonstrat fix pix...nu ma confunda pe mine cu altii care au schimbat tabara...eu tot timpul am fost langa nord, langa echipa, indifirent de conditii...

besliud21.03.2013 09:18

Tineri si nelinistiti forever is over? The end of the world? :D:clap:

MoWeed21.03.2013 10:09

Ar fi totusi interesanta o paralalela intre postarea asta a lui Toronto in care ii umple de respect pe baietii din Glas si postarile lui ulterioare in care ii injura.

Mare om, mare caracter.

Ronnie21.03.2013 16:40

ce va mai placeee tiganeaalaaa ...

llb21.03.2013 17:08

Sunt la munca acuma debia astept sa ajung acasa am multe de scris ... vorba lui vlad pregatiti popcornul :)))

besliud21.03.2013 18:45
:))) Tare edit Vlad! Pacat ca nu am unde sa dau without number de thanks :))
llb21.03.2013 19:48

eu nu inteleg ce dati in mine despre bautura...voi cand beti nu faceti urat ?

drvladyk21.03.2013 20:32

Nimeni nu a injurat si amenintat pe aici in halul in care ai facut-o tu

Ronnie21.03.2013 20:56
eu nu inteleg ce dati in mine despre bautura...voi cand beti nu faceti urat ?

eu sunt chiar amuzant. o pot confirma si unii baieti de pe aici. :))

MoWeed21.03.2013 21:16

Eu nu fac asa de urat la bautura. Sunt un betiv prietenos, nu dusmanos

Si, da, Ronnie e a naibii de amuzant cand bea...

Marius21.03.2013 21:44
Si, da, Ronnie e a naibii de amuzant cand bea...

Asta explica multe... :hump:

MoWeed21.03.2013 21:47

Mai greseste omu', ce vrei? Doar n-oi Joga...

In rest, fiecare intelege ce vrea

Ronnie21.03.2013 22:27

Hater

llb21.03.2013 22:29

sunt momente in care sunt si eu funny, dar cateodata turbez dar nu a fost ceva personal, sa vina si papa acuma sa zica ca e mai bine ca Ajax sa o scoata pe Steaua si l-as face in toate felurile...o sa incerc sa nu beau tarie, doar bere poate sunt si funny pe aici :))))

drvladyk22.03.2013 08:45
sunt momente in care sunt si eu funny

Pacat ca nu le-ai impartasit si cu noi...

llb22.03.2013 18:24

eu chiar vreau sa o dau la pace cu toata lumea si sa fiu un membru util al acestui site...imi cer scuze tuturor pe care i-am jignit...nu a fost ceva personal...eu cand beau jignesc in stanga si in dreapta...asta e...scuze

MoWeed22.03.2013 18:40

Numai eu am o senzatie de deja-vu?

llb22.03.2013 19:18

bai baieti imi pare rau...eu cand beau asa fac...nu pot sa ma opresc ma...tremur tot daca nu beau si cand beau injur in stanga si in dreapta...am pierdut multi prieteni asa....dar cu voi nu am nimic, sunteti cu totii stelisti si va iubesc pe toti....asta e...am problema asta...

axl22.03.2013 19:23

Dar de ce nu intri tu la caini sau la tigani pe site sa-i injuri pe ei?

clausblaus22.03.2013 20:05

Eu mai ca l-as crede,pentru ca atunci cand nu face abuz de alcool chiar se poate discuta(cat de cat) cu el.

Singura lui problema este ca nu se poate abtine pentru mult timp,i se pare ca toti sunt dusmanii lui,ca toti ii vor raul.... si de aici stim cu totii ce urmeaza.

Tot mai sper,sincer,ca isi poate controla mintea,chiar si atunci cand se afla sub influenta lui Bachus.

Chestie de exercitiu!

llb22.03.2013 20:05

am intrat ... dar vreau sa intru aici pe site-ul meu la care am muncit, la care am furat de la taicamiu 60 $ sa cumpar un tuner TV sa punem primul video pe site, vreau sa intru aici si sa-i injuram pe rivali, m-am saturat sa intru aici si sa injur stelisti ma, sunt beat acuma sunt bolnav alcoolist poate nu pot sa ma opresc sa nu beau, dar vreau sa ma opresc sa mai injur stelisti, vreau sa injur rivali si vreau sa iubesc toti stelistii de pe acest site, in rest asta e, bafta, **** garda

axl22.03.2013 20:11

Pai asta zic si eu, sa nu mai intri aici si sa injuri stelisti cand esti beat. Cand te imbeti intra la catei si tigani si injura-i pe ei. Uite, fa-ti chiar acuma cont, ca poate cand esti beat nu mai reusesti, si la prima betie iti scoti si-ti bagi acolo ce vrei. Tu te racoresti si ramai fidel obiceiului de a injura la betie, noi suntem multumiti ca nu ne mai injuri pe noi iar cateii si tiganii, ei bine, de catei si de tigani ne doare la basca.

llb22.03.2013 20:17

sunt manga acuma si nu vreau sa cauzez probleme...va iubesc pe toti ma...va iubesc pe toti care cand mergeti la culare si o aveti pe Steaua la culcare..sunteti cu mine...va iubesc pe toti...:)

Lays22.03.2013 20:56
am intrat ... dar vreau sa intru aici pe site-ul meu la care am muncit, la care am furat de la taicamiu 60 $ sa cumpar un tuner TV sa punem primul video pe site, vreau sa intru aici si sa-i injuram pe rivali, m-am saturat sa intru aici si sa injur stelisti ma, sunt beat acuma sunt bolnav alcoolist poate nu pot sa ma opresc sa nu beau, dar vreau sa ma opresc sa mai injur stelisti, vreau sa injur rivali si vreau sa iubesc toti stelistii de pe acest site, in rest asta e, bafta, **** garda

Termina, termina... nu mai pot sa-mi stapanesc mult lacrimile.

«123»