cateva lucruri:
- ce a facut Adrian pentru site ? hai sa analizam treaba: mare "protestatar" in ce actiuni a fost implicat ? a fost la vreun protest cand a protestat Peluza Sud ? a mers pe stadion sa-l injure pe cioban ? eu cred ca asta nici nu stie unde este Ghencea...singurii care au protestat cu adevarat = SUDUL, NU VOI, NU Adrian asa... deci ce a facut el pentru acest protest in afara sa latre si sa adune in jurul lui 5-7 oameni din provincie care la fel ca el NU AU FACUT NIMIC CU ADEVARAT SA PROTESTEZE....ura lui pentru cioban nu e problema...si eu il urasc pe cioban dar asta niciodata nu imi va orbi iubirea pentru Steaua...adica sa vii pe forum si sa te bucuri pentru infrangerile echipei doar ca ai tu o obsesia ta cu jegul este nepermisa.....si pentru asta il blamez pe azzido, a tolerat apucaturile lui Adrian prea mult si inca tolereaza apucaturile unor oameni care doresc raul echipei...pai ma cand o sa dispara ciobanul o sa reveniti langa echipa ? cu ce drept o sa reveniti ? cand o sa dispara ciobanul o sa fie din alte cauze nu din cauza ca latrati zilnic pe site.
- cand acest proiect a fost inceput cu George Stan si cativa membrii atasati a fost unul frumos...am fost primul site de suporteri din Romania care am pus video pe site (Steaua - Rosenborg, gol Victoras Iacob)...acest site in continuu scria despre rezultate (putine pe atunci), interviuri cu lideri de galerie, erau jucatorii notati, discutii despre meci...PAI ACUMA DACA VINE UNUL SI INCEPE SA analizeze meciul sau anumiti jucatori vine MoWeed, Adrian sau altii si il fac in toate felurile ca vezi doamne esti o oaie, pe tine te intereseaza echipa...pai ce sa ma intereseze ma MA INTERESEAZA Steaua, si cand becali va pleca...Steaua VA FI Steaua...
- uitati-va la sondaje sa vedeti ca lumea voteaza despre Steaua, nu il intereseaza ciobanul....tot timpul dupa victorii sau infrangeri era o vreme cand intram pe site-ul asta sa ma bucur/sau sa consolez cu lumea stelista...voi astia cativa mi-ati stricat bucuria asta, ati transformat un proiect frumos intr-un cuib plin de venin...sa va bucurati de el....
P.S. si inca ceva ala care a pus banerul JAIL4Jiji i-a luat interviu lui Jiji acum 4-5 ani in care se ruga de el sa-i raspunde la intrebari...stiu eu ce vorbesc....
Daca puteti sa lasati mesajul asta, este ultimul meu mesaj pe un site care odata insemna mult pentru mine, nu o sa mai fac clone, va doresc un an fericit !