FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian vs Toronto

«123»
llb20.03.2013 01:07

cateva lucruri:

- ce a facut Adrian pentru site ? hai sa analizam treaba: mare "protestatar" in ce actiuni a fost implicat ? a fost la vreun protest cand a protestat Peluza Sud ? a mers pe stadion sa-l injure pe cioban ? eu cred ca asta nici nu stie unde este Ghencea...singurii care au protestat cu adevarat = SUDUL, NU VOI, NU Adrian asa... deci ce a facut el pentru acest protest in afara sa latre si sa adune in jurul lui 5-7 oameni din provincie care la fel ca el NU AU FACUT NIMIC CU ADEVARAT SA PROTESTEZE....ura lui pentru cioban nu e problema...si eu il urasc pe cioban dar asta niciodata nu imi va orbi iubirea pentru Steaua...adica sa vii pe forum si sa te bucuri pentru infrangerile echipei doar ca ai tu o obsesia ta cu jegul este nepermisa.....si pentru asta il blamez pe azzido, a tolerat apucaturile lui Adrian prea mult si inca tolereaza apucaturile unor oameni care doresc raul echipei...pai ma cand o sa dispara ciobanul o sa reveniti langa echipa ? cu ce drept o sa reveniti ? cand o sa dispara ciobanul o sa fie din alte cauze nu din cauza ca latrati zilnic pe site.

- cand acest proiect a fost inceput cu George Stan si cativa membrii atasati a fost unul frumos...am fost primul site de suporteri din Romania care am pus video pe site (Steaua - Rosenborg, gol Victoras Iacob)...acest site in continuu scria despre rezultate (putine pe atunci), interviuri cu lideri de galerie, erau jucatorii notati, discutii despre meci...PAI ACUMA DACA VINE UNUL SI INCEPE SA analizeze meciul sau anumiti jucatori vine MoWeed, Adrian sau altii si il fac in toate felurile ca vezi doamne esti o oaie, pe tine te intereseaza echipa...pai ce sa ma intereseze ma MA INTERESEAZA Steaua, si cand becali va pleca...Steaua VA FI Steaua...

- uitati-va la sondaje sa vedeti ca lumea voteaza despre Steaua, nu il intereseaza ciobanul....tot timpul dupa victorii sau infrangeri era o vreme cand intram pe site-ul asta sa ma bucur/sau sa consolez cu lumea stelista...voi astia cativa mi-ati stricat bucuria asta, ati transformat un proiect frumos intr-un cuib plin de venin...sa va bucurati de el....

P.S. si inca ceva ala care a pus banerul JAIL4Jiji i-a luat interviu lui Jiji acum 4-5 ani in care se ruga de el sa-i raspunde la intrebari...stiu eu ce vorbesc....

Daca puteti sa lasati mesajul asta, este ultimul meu mesaj pe un site care odata insemna mult pentru mine, nu o sa mai fac clone, va doresc un an fericit !

Adrian20.03.2013 07:32

In primul rand vreau sa ii multumesc lui Dragos pentru ca mi-a scos banul. De Azzido nu are rost sa mai comentez daca e out for good. E subiect inchis, a fost, trecem mai departe.

Acum, daca imi e permis, vreau sa clarific ce crede Adrian ca a facut Adrian pentru site(sa ma iertati ca vorbesc despre mine la persoana a treia). Un singur lucru am facut eu pentru siteul asta: NU M-AM SCHIMBAT NICIODATA!(Ca valori, ca idei, ca stelist)

Cand am intrat pe site, era nr.1 in toata tara. Nu numai la trafic sau la calitatea materialelor de pe site. Era nr. 1 la calitatea utilizatorilor. Daca eu am ajuns sa nu ma schimb din 2005 de cand mi-am facut cont pe site, e pentru ca aici am intalnit MULTI oameni adevarati, oameni inteligenti, cu valori pe care in ziua de azi putini le au. Eu am invatat de la ei. Altii nu au invatat.

Acum, cei de la care am invatat eu sunt foarte putini. Acum nu se mai poate discuta orice pe aici. Acum nu isi mai pot face cainii conturi si sa poarte discutii civilizate cu suporterii stelisti de pe site(nu numai vina stelistilor, ci si a cainilor, evident).

Eu sunt pus intr-o situatie foarte ciudata. Sa va dau un exemplu. Numarul injuraturilor primite de la Toronto cred ca e la fel de mare ca numarul de laude primite tot de la el de-a lungul timpului. Si toate astea datorita mirajului unui titlu jegos."Sustineti echipa!" Echipa e moarta. Performanta asta de acum e goala daca la anu' Steaua termina pe 6. Asta sper sa priceapa lumea. Pe mine nu ma intereseaza sa vad o Steaua care face performanta o data la 7 ani doar pentru a se intoarce rapid in mediocritate. Sunt si eu suporter de rezultat, ca imi plac rezultatele. Dar eu sunt mai extremist, poate. Vreau ca rezultatele sa vina in continuu.

Si am ajuns la buba: becali.

Cine nu intelege ca asta trebuie sa dispara, din punctul meu de vedere nu e stelist. Cum nu e stelist nici cel care da batranul, jegosul, mizerabilul, demodatul, etc. Ghencea pe noua Arena Nationala. (da, toronto, stiu unde e Ghencea) Daca nu va convine ca Ghencea e naspa, ganditi-va ca ciobanul putea sa il modernizeze. Dar a ales sa nu o faca, ca sa nu bage banii lui in stadion. Deci, daca mergeti la stadion, ii bagati bani in buzunare unui om care isi bate joc de Steaua. PUNCT. Oricat l-ati ignora voi, el tot isi bate joc de Steaua. Credeti ca, daca voi nu vedeti, nu se intampla? GRESIT!

Si cam atat. Daca vrea lumea sa vada cu ce am contribuit eu la site, poate sa se intereseze.

Mie oricum nu-mi pasa. Ca orice ar spune toronto, oricat m-ar bana azzido sau orice s-ar intampla cu siteul, eu raman acelasi. Nu o sa ma schimb la prima adiere de vant, imediat ce dau de greu, la fel ca alti barbati adevarati de aici. Asta am invatat eu de la cei care au fost aici inaintea mea(care acum nu mai sunt pentru ca le e scarba sa intre pe site) si daca cei care vin dupa mine vor sa invete, sunt dispus oricand sa impart cu ei tot ce stiu.

Adrian20.03.2013 15:17
daca userul meu original va primi unban voi reveni pe site si nu voi injura, dar voi fi acid impotriva tuturor care au ceva cu jucatorii, atrenorul...asta daca se vrea un nou inceput si acceptati si o alta parere...

Cine a criticat vreodata jucatori sau antrenori care si-au facut treaba?

De fapt, cei care critica jucatorii si antrenorii sunt, marea majoritate, aceiasi suporteri de rezultat care sunt gata sa se taie imprejur doar ca sa vada cum castiga Steaua.

Noi, astia care avem boala pe Gigel, ii IGNORAM pe jucatori si antrenori. Ca stim ca ei sunt cel mult niste unelte. Nimic mai mult. Daca te iei de ei, nu ajuta cu nimic.

p.s. Sa ma scuzati daca vi s-a parut ca am gresit cand am zis ca Tanase e varza. Mi-am dat si eu cu parerea atunci despre un jucator foarte umflat care nu joaca nimic. In cazul in care e pe spate, am voie sa il critic, toronto?

llb20.03.2013 15:36

asa...si in ignoranta asta pe jucatori...e ok sa tii cu Ajax, sau cu Chelsea ? e ok sa intrii pe forum si sa o ridici in slavi pe Ajax, evreii europei ? e ok sa dati in Peluza Nord care au tinut steagul sus tot timpul ? fiecare cu parerea lui ma dar pana la un punct...tu nu iti imaginezi cat tin eu la echipa asta...la Steaua in general, pentru mine este viata...eu vin in Romania doar pentru ea, nu pentru familie...si cand vad ca aruncati cuvinte asa turbez...(de aici si injuraturile alea)...

Adrian20.03.2013 16:01

Cine a tinut ma cu Ajax si Chelsea? Esti nebun? Doar pentru ca am cerut respect fata de adversari inseamna ca tin cu ei? Ce mi-au facut mie Chelsea si Ajax sa ma apuc sa ii injur ca un descreierat? Nu am injurat Valencia, Realul, Lyonul si acum trebuie sa injur Ajaxul si Chelsea? Unde-i logica?

Ajax, evreii europei

Care e problema ta ce face x si y? Acum nu mai are nimeni voie sa zica ceva frumos despre alte echipe? Esti tu vreun dictator si nu stiu eu? Esti regele meu? Mai si controleaza-te, tata. Ca n-ai nici un drept asupra mea.

e ok sa dati in Peluza Nord care au tinut steagul sus tot timpul ?

Care steag? Steagul ignorantei in ceea ce priveste raul facut de jeg echipei?

Din nou. De ce nu am voie sa imi exprim parerea? Pai daca tu mergi la stadion, da-mi si mie voie sa nu merg. Daca tu nu ma consideri pe mine stelist pentru ca nu merg, da-mi si mie voie sa te consider pe tine becalist pentru ca mergi. Care e problema?

Eu si cei ca mine nu am dat la nimeni in cap niciodata. Nu am amenintat pe nimeni cu bataia daca merge la meci. Doar ne-am exprimat parerile pe un site. In schimb altii au sarit sa ne ameninte cu batai, sa nu stiu ce, etc.

tu nu iti imaginezi cat tin eu la echipa asta...la Steaua in general, pentru mine este viata.

Stiai ca becali se caca pe viata ta? daca nu stiai, iti zic eu. Asta face. Si la anu', cand Steaua o sa termine pe 5, dupa ce infectul vinde 3 sferturi din jucatori si jumatate din meciuri, ce o sa faci? Cu cine vei tine atunci? Pe cine vei ignora?

.si cand vad ca aruncati cuvinte asa turbez

Cand vezi ca zicem nasoale de becali turbezi? Atunci e problema ta.

llb20.03.2013 16:29

o sa vina vremea cand va pleca becali si daca indrazniti sa va numiti stelisti, daca indrazniti sa calcati pe stadion pentru a sustine aceasta echipa magica Steaua va garantez ca nu veti fii bine primiti...asta jur

llb20.03.2013 16:52

macar stii la mine cat o treaca...macar eu imi stiu soarta....dar tu cum te simti ca soarta ta depinde de jegul de cioban ? deci in capul ala de brasovean arogant "eu voi deveni stelist cand becali va pleca" ... deci cum te simti fara sa stii cand asta se va intampla ?

Adrian20.03.2013 17:03

Da' cine esti tu sa ma primesti pe mine? Prietene, de unde ai atitudinea asta de rege? Tu ai plecat din tara, ca nu te descurcai aici. Ai fugit. Cu ce esti tu mai bun ca mine?

Te simti cumva superior pentru ca te chinui sa traiesti in Canada? Revino-ti!

Nu se pune problema sa nu fim noi acceptati dupa ce pleaca becali. Ca noi il vrem plecati.

Voi trebuie sa va puneti problema daca veti fi vazuti sau nu bine de societate dupa ce pleaca jegul, mai ales ca voi l-ati sustinut.

MoWeed20.03.2013 17:07

Pai asta nu poti sa intelegi tu. Eu nu o sa devin stelist cand va pleca jegul, eu sunt stelist si acum.

Faptul ca nu pot incuraja echipa asta pentru ca nu ma mai identific cu ea este altceva. Din punctul meu de vedere Steaua inseamna mult mai mult decat 11 jucatori in teren si un palmares.

Si eu nu sunt arogant decat atunci cand e cazul.

Ma simt bine stiind ca nu mi-am calcat peste principii ca altii. Mai prost m-as fi simtit daca m-as fi prostituat pentru niste rezultate...

Adrian20.03.2013 17:09

MoWeed, el pune semnul egal intre stelist si suporter de rezultat. N-ai cu cine.

El crede ca noi vom deveni automat suporteri de rezultat, ca el, daca jegul pleaca.

llb20.03.2013 17:25

EU SUNT SUPORTER DE REZULTAT ???? pai am fost in frigul ala cu twente la tribuna ??? am fost suporter de reziltat ??? a fost o iarna si am fost cu 2-3 prieteni de la nord la tribuna.. a fost funeral a lu bunicu si am fost la meci inainte de funeral...pai asta ma face suporter de rezultat ma ??? sa iti fie rusine

Ronnie20.03.2013 17:25

Acum ca Azzido s-a retras, pozitia siteului a ramas aceasi? Ignorarea conducerii si sustinerea echipei?

llb20.03.2013 17:29

@Ronnie

ce schimbare ma ? dragoshel admin ? e o singura solutie: George stan sa vanda site-ul si va garantez eu ca se vor gasi cumparatori

Ronnie20.03.2013 17:32

Si daca vine alt cumparator poate trezi la realitate mintile adormite?!

MoWeed20.03.2013 17:33

1. Se zice "inmormnantare". Odihneasca-se in pace!

2. Adriane, trebuie totusi sa recunosc o oarecare superioritate a lui Toronto in sensul ca el a fost intotdeauna pentru ignorarea jegului, ceea ce il face mai de apreciat decat protestatarii duri care au devenit elvetieni hardcore.

3. Toronto, da, esti suporter de rezultat, in sensul ca Steaua inseamna pentru tine o suma de rezultate si atat. Chiar daca esti alaturi de echipa si in momentele mai grele, totusi, pentru tine Steaua inseamna numai rezultatele ei si atat.

llb20.03.2013 17:33

asta nu stiu, dar sigur poate indeparta gandurile anti-steliste

Adrian20.03.2013 17:42
EU SUNT SUPORTER DE REZULTAT ???? pai am fost in frigul ala cu twente la tribuna ??? am fost suporter de reziltat ??? a fost o iarna si am fost cu 2-3 prieteni de la nord la tribuna.. a fost funeral a lu bunicu si am fost la meci inainte de funeral...pai asta ma face suporter de rezultat ma ??? sa iti fie rusine

Daca te-ai dus pentru rezultate, DA!

Stii ce, toronto. Eviti sa imi raspunzi la o intrebare pe care ti-o tot pun de ceva vreme. Inainte, acum 3-4 ani, cand Steaua nu avea rezultate si lumea nu prea mergea la stadion, tu de ce nu ne certai pe site ca urlam impotriva jegului? De ce erai alaturi de noi? De ce nu strigai la oameni sa mearga sa incurajeze echipa? DE CE NE LAUDAI CAND ZICEAM DE CIOBAN?

Explica-ne asta si mai vorbim dupa.

Pana atunci, daca te-ai dus la meciul cu Twente in loc sa mergi la inmormantarea bunicului tau, e problema ta. Si ai fost tot pentru rezultate. Ca a jucat Steaua cu Twente, nu Ciaklau', si a fost meci de Europa League, deci meci important.

llb20.03.2013 17:48

PAI ACUMA 3-4 ani eram suparat DAR NICIODATA NU M-am dat mare protestatar......ARATA BA ARDELENE mie postari in care sa urlu sau sa jignesc lumea care "protesteaza" eu nu am nici o problema cu protestul DAR SA FIE DUS LA CAPAT...de cine sa fie dus la capat...de tine si Moweed doi provinciali la 65 de kg...sa fim seriosi :)...nu judec... dar ATAT VA ZIC SUNTETI CU Steaua sau impotriva...e decizia voastra......

si cand am fost alaturi de tine ma baiatule...arata o postare si tac din gura...nu inventa...am fost suparat de rezultate dar intotdeauna am sustinut echipa care o iubesc mai mult ca familia, Steaua !

Ronnie20.03.2013 17:56
de tine si Moweed doi provinciali la 65 de kg...

Din ce-am vazut pe facebook, Calin a pus niste burtica si vreo doua falcute, cred ca depaseste lejer 65 de kile.

MoWeed20.03.2013 17:59

Nu mai am 65 de kile de foarte mult timp, dar asta este alta problema.

De vreme ce nu ma cunosti, e foarte usor sa faci aprecieri de astea. Cand a fost de protestat am fost acolo. Asa ca mai scuteste-ma de aprecierile tale...

Adrian20.03.2013 18:07
65 kg

As vrea eu. N-ar fi rau deloc.... Hai 70. Ar fi perfect.

si cand am fost alaturi de tine ma baiatule...arata o postare si tac din gura...nu inventa...am fost suparat de rezultate dar intotdeauna am sustinut echipa care o iubesc mai mult ca familia, Steaua !

Mai incolo. Promit sa caut si sa pun aici. Da' daca gasesc vreun "Ai dreptate Adriene" sau "Respect Adriene pentru ceea ce faci", te juri pe Steaua ca nu mai intri niciodata pe site?

llb20.03.2013 18:10

daca gasesti asa ceva... tac din gura

besliud20.03.2013 18:25

Mai poate scrie cineva de voi? In toate posturile sunteti doar voi! Mai vorbim si noi de altceva?

Apropo daca pica forumul, inseamna ca Adrian a dat search in arhiva! :))

Adrian20.03.2013 21:14
am fost la Iasi, cu GLAS, baieti buni, stelisti adevarati, au fost ff de treaba cu mine pe cand insurgentii erau gata sa ma bata la intrare dupa ce ca *******. Respect maxim pentru Adrian si baietii DAR sunteti niste rasfatati, nu inteleg ce vreti fratilor, in directia care mergeti distrugeti echipa, distrugeti Steaua, ce a facut NORDUL e o decizie inteleapta si inteligenta respect lor, treziti-va ca o sa ajungeti in fata TV-ului si o sa regretari cu amar

Asta a fost momentul frumos in care Toronto a rupt-o cu echipa siteului si s-a apucat sa ignore.

Stiu ca nu a avut curajul sa scrie pe site ca se retrage. Nici nu vreau sa se retraga. Na, ma, Toronto, stai pe site si injura-ne daca atata poti.

Pana la urma, asta e adevarul. Ai fost alaturi de noi, impotriva jegului, pana cand ti s-a facut prea dor de rezultate. Apoi ai schimbat tabara. Nu are rost sa mai comentam. Nu are rost sa mai discutam. Eu unul am incheiat subiectul pentru ca nu vreau sa mai fac offtopic aici.

llb20.03.2013 22:17

hahahahahahh ardelene...cand am zis respect Adrian ma refeream la Adrian PACURAR (Liderul de la GLAS, Peluza Sud) ca m-a primit sa stau langa ei....:))))))))))))))))doamne ce om

«123»