Imi pare rau ca nu s-a vazut diferenta intre noi si ei. Daca ar fi fost 4 0 si ne-ar fi calarti ca Barca pe Milan, da, dar asa ramane gustul amar ca ne-au dat gol numai pe greseli personale.
Minge pierduta la mijloc, contra-atac si gol cu bulan
Minge aruncata aiurea de Szukala, parca nu mancase deloc saptamana asta asa de stors de vlaga a fost aseara, Rapa a trebuit sa faulteze si a iesit golul. Szukala l-a marcat pe Terry de l-a last liber cu 4 5 metri sa dea cum vrea el. Pacat.
Nu ne-au dat un gol in urma unei faze create de ei, plecand din juamatatea lor, numai pe greselile noastre. Pacat.
Plus, ca la noi Latovlevici, Szukala, Chipciu au fost mult sub nivelul lor, iar Tanase (ca de obicei, meciul cu Ajax a fost MAREA EXCEPTIE,), la el e normalitate. Din pacate cum spunea Adrian mai sus asta strica toata munca echipei cu pasele lui date fara cap in cele mai nasoale momente, adica isi pune adversarul pe contra-atac, plus driblingurile lui executate cu viteza melcului care pun echipa proprie in pericol. Pe ce considerende o juca asta titular????? L.E. Tocmai am vazut rezumatul: La golul lui Terry Tanase care a fost cel mai apropae de locul de unde a dat cu capul, state si se uita, daca macar incerca sa-l incurce nu ar mai fi dat asa bine cu capul, dar el s-a uitat........
Steaua asta nu are forta de atac pe ultimii 30-20 de metri. Construieste foarte frumos, foarte bine, isi bag adversarul in corzi dar nu poate sa-i dea lovitura de gratie, pe ultimii metri cand trebuie finalizat tot ce se construieste se rupe firul. Iar aici ne lovim DE MAREA PROBLEMA pe care multi, din pacate o ignora sau au ajuns sa o ignore din diferite motive. Pai cine trebuia sa intareasca echipa??????? Ghici ciuperca ce-i?
Imi pare rau pentru echipa dar daca se trecea mai departe castiga iar ala.
Cum frate sa se salute cu antrenorul adversar unul care nu are treaba cu banca tehnica?
Ala a ganditit ca de obicei: Lasa ca face Reghe din rahat bici, si mai scot ceva de pe spatele echipei pe care nici nu o detin, o parazitez, scot bani de pe spatele ei, ce fotbal, ce repect pentru glorii, suporteri, etc..
In conditiile astea ar fi fost mincinos sa-i eliminam pe englezoi desi am fost la acelasi nivel cu ei, si asta numai datorita lui Reghe care face treaba chiar si in conditiile astea total anormale.
Si ma intreb inca o data: Cum ar fi fost DACA Reghe ar fi fost antrenorul Stelei curate nu Stelei parazitate?????