FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Chelsea - Steaua 3-1 (1-1)

«1456»
SergioAguero16.03.2013 19:14

A fost un meci in care sa muncit in colectiv, si tot asa sa si gresit! Nu putem minimaliza daruinta si efortul depus, nu putem gandi toti ca Banciu, care spune numai lucrurile negative! De ce nu mentioneaza nici un reporter ca Chelsea echipa din tara fayr play-ului, la faza in care David Ruiz era sa-i produca o comotie lui Adi popa se face facea ca ploua? De ce Tores statea si se vaita ca un balcanic ( cum ne spun ei) in careu cersind un penalti inexistent, si dupa ce Sukala din greseala la lovit sa dus sa se vaite ca o pasarik? Ei au tras de timp, si la faza in care Tores a intrat cu tricoul ala, sa nu-mi spuna careva ca nu stia ce tricou a imbracat!Deci se pare ca ne-au cam furat naravurile din trecut, si s-au kkt pe fair play-ul lor de UK!Apropo de arbritraj, in momentul in care fluieri doar intr-o directie, chiar si la faze care nu influenteaza partida, te demoralizeaza precum picatura Chinezeasca!

Stiu ca sunt un hater dar fa-ma si pe mine sa inteleg.In unele postari esti cel mai mare dusman al ALUIA si in altele esti cel mai mare stelist.....Imi explici si mie?

PS:Ce conteaza ca aia sunt din tara fair-play-ului?Si tu esti din Romania si te c**i pe ea de limba.Deci?Ce conteaza?

clausblaus16.03.2013 19:46
Multi s-au infectat de la Adrian! Nu pot sa inteleg cum uni se intituleaza patimasi Steaua, si vin cu rautati voluntare, care nu-si au rostul! La iesire ciobanului saliveaza doar oamei gen OTVisti, dornici de panarama si il ovationeaza precum comunisti pe Ceausescu! Nu putem fi bagati in aceiasi oala cu toti casca gura, trebuie sa fiti convinsi ca 99,9 % din useri de pe acest forum nu il dorim pe cioban la Steaua! Steaua nu este a ciobanului pt ca altfel schimba si numele! Steaua inseamna palmares, Steaua inseamna istorie, Steaua este un ecuson ce reprezinta generatii de oameni care au facut ceva pentru clubul asta! Ciobanul este doar purtatorul acestui ecuson, si o boala temporara pentru acest ecuson. Steaua este un club, si nu PFA Gheorghe Becali, noi iubim Clubul Steaua si nu ce se afla in spatele ecusonului!

Adrian a dat un post in care trimitea lumea la Universitate! Oare nu suna ca un caine ce latra dupa gard?

Iubesti Steaua, iei atitudine si te duci, nu inviti lumea sa se duca ca tu sa ai ce comenta, amuza dupa!

Iubiti Steaua care va facut sa iubiti acest club, nu trebuie sa vedeti precum calul, trebuie sa-ti aduci aminte clipa in care ai luat aceste culori in suflet!

Scuzati-mi pomelnicul, dar nu pot sa tac si sa fiu mereu impasibil!

Vorbesti ca sa nu dormi,ca sa te afli in treaba.

M-am abtinut pana acum sa-ti spun ceea ce ar trebui sa ti se spuna.......nu te mai baga in seama,nu mai bolmoji,n-o mai da din colt in colt,ca nici tu nu stii ce vrei sa spui.

Ba-i alba,ba-i neagra,ba-i lae,ba-i balae.....habar nu ai ce vrei.....parca-i vrea sa fii lup,parca-i vrea sa fii oaie.

Hotaraste-te!!!

besliud17.03.2013 04:29

Oare nu m-am facut inteles? Sunt un mare fan Steaua si urasc ciobanul, asa cum il urasc si multi altii!

Ma refeream doar la persoanele gen Adrian, care se lasa condusi prea mult de instinct si ajung in extrem! Nu zic ca Adrian in viata de zi cu zi nu o fi altfel, dar aici se se manifesta altfel decat ar face-o un Stelist care iubeste cu adevarat acest club! Fratilor daca v-ati convertit si urati Steaua, vreti sa aratati de parca sunteti entuziasti la esecuri inseamna ca nu este normal sa mai intri si sa postezi aici! Le readuc aminte celor care s-au inregistrat pe acest forum, ca titlul suna cam asa: " Trup si suflet pentru culori!", si nici decum hai sa dusmanim Steaua!

Chiar asa de alba, ba e neagra, ba e laie, ba balaie este ceea ce zic eu aici?

SergioAguero17.03.2013 07:55

Punandu-ti o intrebare de bun simt inseamna ca eu sau oricare altul de aici inseamna ca uram Steaua?Doar ca eu nu inteleg logica pe care te bazezi tu si restul asemenea tie.Bafta!

rtj17.03.2013 12:22
Oare nu m-am facut inteles? Sunt un mare fan Steaua si urasc ciobanul, asa cum il urasc si multi altii!

Ma refeream doar la persoanele gen Adrian, care se lasa condusi prea mult de instinct si ajung in extrem! Nu zic ca Adrian in viata de zi cu zi nu o fi altfel, dar aici se se manifesta altfel decat ar face-o un Stelist care iubeste cu adevarat acest club! Fratilor daca v-ati convertit si urati Steaua, vreti sa aratati de parca sunteti entuziasti la esecuri inseamna ca nu este normal sa mai intri si sa postezi aici! Le readuc aminte celor care s-au inregistrat pe acest forum, ca titlul suna cam asa: " Trup si suflet pentru culori!", si nici decum hai sa dusmanim Steaua!

Chiar asa de alba, ba e neagra, ba e laie, ba balaie este ceea ce zic eu aici?

Pai tocmai, eu iubesc Steaua Bucuresti, nu FC Steaua 2003. Diferenta dintre cele 2 echipe e ca de la cer la pamant, singurele elemente comune fiind doar numele si culorile, atat! Atata timp cat site-ul se numeste fcsteaua.ro, Adrian si restul "haterilor" pot sa critice actuala echipa, pe care ei nu o recunosc, cat vor. Cand o sa se cheme piperafc.ro, iti dai seama ca o sa plece singuri, fara sa le zica cineva. Ca unii au ales sa sustina actuala echipa, tine de diversele interese pe care le au, dar cum voi lingeti unde scuipati, noi am ales sa scuipam in continuare. Nu acuz pe nimeni, dar pe cuvant, unii sunteti chiar batuti in cap rau, macar de ati termina cu prostiile astea si ati recunoaste adevaratul motiv pentru care sustineti echipa: are rezultate!!

P.S.: Daca ii intrebi pe astia ce ar face daca Steaua nu o sa mai aiba rezultate si o sa se zbata iar in mediocritate 5-6 ani, o sa iti raspunda toti ca o sa o sustina in continuare, ca ei se duc pentru culori si nu pentru rezultate, dar unde ati fost pana acum 2 ani, pana sa se construiasca mall arena, falsilor?

clausblaus17.03.2013 16:18
Oare nu m-am facut inteles? Sunt un mare fan Steaua ........ Le readuc aminte celor care s-au inregistrat pe acest forum, ca titlul suna cam asa: " Trup si suflet pentru culori!", si nici decum hai sa dusmanim Steaua!

Deci imi spui tu,care ai cont de cateva saptamani,cum sta treaba cu Trup si suflet...interesant.

Asta le intrece pe toate celelalte prostii debitate de tine pana acum.

Tot bati campii cu dusmanirea Stelei,incercand sa abati atentia unora in alta parte,pentru a nu intelege ca tu nu faci altceva decat sa bati apa-n piua.

Stiu,sa nu-mi spui,esti stelist de mic,de cand nu prea intelegeai asa bine fenomenul si nici ceea ce se intampla in jurul si in sanul acestei echipe...........................si nici acum nu intelegi,ai ramas la acelasi stadiu!

HonestHooligan17.03.2013 18:37
Apropo, daca mai erau nevoie de dovezi cum ca banii vorbesc, singurele echipe calificate din Est sunt cele cu bugete imense: Rubin Kazan(unii care acu ceva ani au batut si pe Camp Nou), si turcaletii de la Fener(nu mai zic ca sunt echipe turcesti ce isi pot permite jucatori precum Sneijder sau Drogba). Steaua, cu un microbuget si un patron schizofrenic, a fost la un pas sa ajunga in aceasta faza a competitiei si pentru asta baietii merita respect.

Cu un parcurs mai favorabil se putea ajunge in sferturi sau semifinale. Restul echipelor estice s-au infruntat cu echipe precum Levante,Basel sau Newcastle, pe cand noi am intalnit-o pe Chelsea sau Ajax inainte.

Ai dreptate in mare parte,daca am fi avut un parcurs norocos si fara sa intervina Ciobanul in lot se putea castiga EL!! Dar ce sa faci cand Satanistul isi bate joc ca ultimul taran jegos de Abramovici,stimulandu-i cu un plus de onoare pe londonezi.Si desi l-a tinut pe ''Lemn'' peste limita ca sa isi recupere milionele, totusi a sperat pana in min 71 ca ''Steaua lui'' se califica,dupa acest moment pierzandu-si increderea in ''Hristosu ma-sii'', s-au facut schimbarile care au afectat mai mult jocul Stelei.PS:Cred ca multi sunt de aceeasi parere cum ca normal ar fi fost ca Reghe sa-l lase pe Gardos in locul lui Chiri-Cash(care da goluri) trimitandu-l pe acesta langa Bourceanu.

besliud17.03.2013 22:31

Conteaza cand mi-am facut contul, sau conteaza ca sunt fan Steaua?

Spre surprinderea ta, chiar sunt stelist de mic si pana la castigarea Cupei Campionilor, aveam la activ cam 45 de prezente pe stadion. Un om nu-l judeci dupa cum este imbracat, ci dupa ce suflet are! Asa se intampla si cu Steaua este judecata de unii din cauza unui cioban! Eu nu am zis nimic de rau nici de Adrian, am zis doar ca abnegatia lui anti Steaua este dusa prea la extrem! Incetati sa sariti cu gura cand nu trebuie, si va rog hai sa o lasam balta, ca nu-si are rostul sa dezbatem pe acest subiect 100 de posturi!

MoWeed17.03.2013 23:04

Cum sa ai atatea prezente pe stadion pana in 1986? Pai logica postarilor tale si, mai ales, gramatica pe care o folosesti sunt de nivelul unui copil de 8-9 ani.

Refuz sa cred ca un om de peste 40 de ani nu este in stare sa foloseasca o cratima

drvladyk18.03.2013 03:27
inseamna ca nu este normal sa mai intri si sa postezi aici!

Pai... nu prea mai are rost sa postam, stim si noi asta. Multi s-au retras, am mai ramas vreo cativa care postam dintr-un fel de inertie....

clausblaus18.03.2013 09:02
Conteaza cand mi-am facut contul, sau conteaza ca sunt fan Steaua?

Spre surprinderea ta, chiar sunt stelist de mic si pana la castigarea Cupei Campionilor, aveam la activ cam 45 de prezente pe stadion. Un om nu-l judeci dupa cum este imbracat, ci dupa ce suflet are! Asa se intampla si cu Steaua este judecata de unii din cauza unui cioban! Eu nu am zis nimic de rau nici de Adrian, am zis doar ca abnegatia lui anti Steaua este dusa prea la extrem! Incetati sa sariti cu gura cand nu trebuie, si va rog hai sa o lasam balta, ca nu-si are rostul sa dezbatem pe acest subiect 100 de posturi!

O sucesti cum iti vine tie mai bine.

Ma doare la basca de cand are "x", sau "y", cont pe FC Steaua.ro,insa mi se pare oarecum deplasat ca unul inregistrat de cateva zile,saptamani...sa le explice cum sta treaba cu titulatura site-ului unora, care sunt inregistrati de ani buni.

In rest,sa fii sanatos si fericit.

Cat despre Adrian,el nu da in culorile clubului,in istoria lui,ci doar critica(asa cum stie si intelege el) pe cei ce-si bat plua de ceea ce el iubeste si respecta,Steaua.Ca o face in termeni ceva mai duri si ca asta ii deranjeaza pe unii....este o alta poveste.

Cel putin asa vad eu lucrurile.

besliud18.03.2013 12:41

Bine ca ne pricepem foarte bine la gramatica, si judecam ideile dupa o cratima! Majoritatea posturilor mele sunt date de pe telefon si nu ca doresc sa ma scuz, dar cred ca este mai important ceea ce vreau sa spun decat sa veniti voi cu pixul ala rosu. Vis a vis de Adrian, el face foarte multe declaratii la adresa userilor care sustin Steaua prin simpla prezenta la stadion! Eu inteleg ideia voastra ca bagam bani in buzunarele ciobanului, dar asta din punctul meu de vedere nu este o solutie! Cum se pot bucura uni la insuccese, asa se pot bucura si de efortul si realizarile acestor jucatori! Sunt foarte curios in cazul in care Steaua va castiga acest campionat oare o sa plangeti pentru aceasta performanta?

Eu nu judec pe nimeni asa cum o faceti voi, eu doar incerc sa va deschid putin ochii si doar atat!

Invatati sa luati o ideie ca atare si nu faceti din asta o telenovela interminabila. In rest viata lunga si frumoasa tuturor! :)

drvladyk18.03.2013 20:43
becu.jpg
DanielT19.03.2013 18:02

Nu inteleg de ce iti bati capul cu ei .

Oamenii sunt in lumea lor . Ei pot doar sa ii critice pe cei care se duc la meciuri fara ca ei sa faca ceva anume . Ei viseaza ca vor scapa de cioban postand pe forum si legandu-se de cei care nu sunt becalisti , dar merg la meciuri .

rtj19.03.2013 19:19

Bine ca esti tu mare suporter si faci bannere si participi la mittinguri...

besliud19.03.2013 19:32

Era o sugestie, respectiv o opinie! Tu faci cumva altceva decat a-ti da cu parerea? Eu cel putin daca cineva de pe acest forum are o sugestie plauzibila si daca ar depinde de un voluntariat cred ca voi fi printre primi care asi incerca sa ajut, in comparatie cu tine care te rezumi decat la a discuta.

Nu cred ca poti fi in masura sa judeci pe cineva de pe acest forum ca a facut, sau nu a facut ceva in acest sens, pentru ca cei ce se fac vinovati pentru prezenta ciobanului la Steaua nu se afla aici!

red&blue_boy19.03.2013 21:03

Astia care tot va alintati ca sustineti echipa , dar cica nu-l vreti pe Cioban, desi mergeti pe stadion si taceti malc la adresa lui, va intreb si eu : sunteti dispusi la orice sacrificiu pentru a scapa de el? Adica sa presupunem ca echipa ar fi in B sau C, ati mai umple Arena?

Nu prea cred. Voi si daca ati scapa de Cioban, dar ati vrea sa nu pierdeti rezultatele. Astea va tin pe voi ca mari stelisti.

Ca doar cu cativa ani in urma de asta era contestat in primul rand se pare, ca echipa mergea prost. Ca doar acum el tot ala e....

De ce acum nu mai vreti de la Steaua deminitate si onoare? Doar cand eram pe locul 5-6 le vream?

Korado19.03.2013 21:10
Astia care tot va alintati ca sustineti echipa , dar cica nu-l vreti pe Cioban, desi mergeti pe stadion si taceti malc la adresa lui, va intreb si eu : sunteti dispusi la orice sacrificiu pentru a scapa de el? Adica sa presupunem ca echipa ar fi in B sau C, ati mai umple Arena?

Nu prea cred. Voi si daca ati scapa de Cioban, dar ati vrea sa nu pierdeti rezultatele. Astea va tin pe voi ca mari stelisti.

Ca doar cu cativa ani in urma de asta era contestat in primul rand se pare, ca echipa mergea prost. Ca doar acum el tot ala e....

De ce acum nu mai vreti de la Steaua deminitate si onoare? Doar cand eram pe locul 5-6 le vream?

Nu te mai obosii sa bati in taste , ca ei oricum nu vor intelege, momentan ciobanu' are liniste datorita lui Reghe si staff-ului sau. Pe langa faptul ca echipa asta chiar joaca fotbal lucur care face orice mic becalist sa-si cumpere bilet.

Nu stiu cati de pe forum-ul asta mergeau la Ghencea cand eram 3-4000 si il injuram pe bkl,protestam si eram exclusi de pe stadioane.

axl19.03.2013 21:18

Intre asta

sunteti dispusi la orice sacrificiu pentru a scapa de el?

si asta

Adica sa presupunem ca echipa ar fi in B sau C, ati mai umple Arena?

nu exista nicio legatura logica.

Cum poate considera cineva ca fiind sacrificiu sa mearga la un meci al echipei pe care o iubeste? Urmand firul logic (sau ilogic) al discutiei, tu ai considera ca faci un sacrificiu sa mergi la un meci al Stelei proaspat eliberata de tirania ciobanului, chiar si in C? Pentru mine ar fi o minune si, de altfel, singura minune care m-ar determina sa merg la un meci.

Ganditi inainte sa scrieti. Aranjati-va rationamentele in cap.

"Orice sacrificiu" inseamna cu totul si cu totul altceva. Nici macar refuzul de a merge la meciuri nu este un sacrificiu. De ce ai plati sa vezi ceva ce nu-ti aduce placere, mai mult, sustine ceea ce tu nu sustii? Ba si mai mult, mersul la meci in conditiile in care vrei sa scapi de cioban, da, asta e sacrificiu. Te sacrifici sa platesti biletul, transportul, timpul, sa sustii ceva e evolueaza impotriva convingerilor tale. Oamenii care merg la meci se sacrifica, nu aia care n-o fac. Cei care nu merg sunt constienti de actiunile (sau mai degraba inactiunile) lor. Cei care merg fac sacrificiul moral, si e vorba de un cu totul altfel de sacrificiu, isi fac rau singuri, masochisti ai propriei iubiri pentru Steaua (sau al iubirii de sine, cine stie).

red&blue_boy19.03.2013 21:21

Axl, nu mai denatura ce spun, ca stii bine la ce ma refer. Este o logica in ceea ce spun, chiar daca tie nu iti vine sa crezi. Pentru unii ar fi un sacrificiu imens sa vada Steaua in B. Sa nu mai fie vorba de US 25 sau US 26.

Sa nu crezi ca eu imi doresc asta neaparat, sa vad echipa in B sau C, dar daca si prin asta s-ar presupune ca am scapa de cioban, as accepta cu cea mai mare placere. Dar vezi ca sunt unii, s-a mai discutat si aici pe forum, cauta daca nu crezi, care cand s-a adus in discutie asta au spus ca nu concep asa ceva, in nici un caz nu vreau ca echipa sa ajunga in B, chiar daca am scapa de cioban.

Si ar mai fi un lucru bun, in acest caz s-ar mai cerne sita cu suporteri adevarati.

Imi pare rau ca nu toti avem gandirea ta si nu ne aranajm rationamentele in cap...

Probabil de asta locul meu si a altor cativa nu e aici....

Nu te mai obosii sa bati in taste , ca ei oricum nu vor intelege

Cred ca o sa iti urmez sfatul.

Stiu ca ei nu vor intelege, cine nu a inteles pana acum probabil nici nu o va face vreodata. Era mai mult asa, o rabufnire din partea mea...

Trist e ca sunt unii care la un moment dat se parea ca au inteles, cel putin asa lasau impresia, iar in ultima vreme au intors armele datorita mirajului cu numarul 24.

besliud19.03.2013 21:39

Nu suntem suporteri de rezultat lumeeee!! Oare dupa ce clasificati voi aceste rankuri?

Pentru simplul motiv ca numele acestui topic ma face sa simt inca emotiile si tensiunea din timpul vizionarii, fac un apel tuturor. Nu mai scrieti aici, mutati discutia in alt topic va rog eu mult! :(

red&blue_boy19.03.2013 21:56

Nu am dat nici un nume, nu te-am nominalizat, te-ai simtit asa? :)

axl19.03.2013 22:01
Axl, nu mai denatura ce spun, ca stii bine la ce ma refer.

Am denaturat, sau na, am, denaturat nitel, nu ca sa te atac pe tine sau mai stiu eu ce, ci ca sa-mi expun niste idei pe care le vroiam spuse mai demult dar n-am avut pretextul.

In alta ordine de idei, hai sa ne imaginam Steaua fara cioban, in C. Trecem peste aspectul insignifiant al catorva suporteri care ar parasi-o, pentru ca ei nu sustin o echpa din C, n-are nicio importanta. Ce conteaza sunt datele, si datele sunt urmatoarele:

Steaua este in C

Steaua este detinuta de catre altcineva

De la datele astea construim mai departe. Steaua este in C, Steaua trebuie sa se ridice in A, cu demnitate si onoare, sa redevina ce-a fost, sa ajunga acolo unde ii este locul, cea mai iubita si cea mai puternica echipa din Romania. Fara blaturi, fara aranjamente, fara valize, fara premieri, o Stea curata mai presus de toate.

Bun. Unde ar trebui sa se intample toate astea? In Vest? In Norvegia? Nu, la noi acasa, in Romania. In Romania, unde avem NENUMARATE exemple de echipe de fotbal care au facut acest lucru, s-au ridicat din C in A fara blaturi, aranjamente, valize, premieri, etc. NOT. Nimic nu se ridica la noi fara coruptie, mita, nepotism, nicio afacere de interes national nu s-a ridicat pe propriile picioare, prin propriile puteri, legal, regulamentar, firesc, fara ajutor. Si noi vrem ca Steaua sa se ridice din C in A mai curata si mai stralucitoare ca niciodata? In fotbalul romanesc, care-i mai murdar si mai corupt decat justitia romaneasca? Se poate intampla asta?

Si apoi avem alt patron, nu ciobanul. Urmand rationamentul de mai sus, vom avea Steaua ridicata din C in A cu ajutorul blaturilor, aranjamentelor, valizelor, premierilor, dar macar nu-l vom mai avea pe cioban, nu? Adica va fi aceeasi Marie cu alta palarie. Numai ca noul patron al Stelei nu va mai fi cretinul obsedat de expunere care este acum, nu? Si care-i diferenta? E minora in fond. In schimb am avea 5, 6 , 7 ani de C si B. Un fleac, avand in vedere ca am scapat de cioban. Dar am scapat cu adevarat de cioban, sau de ceea ce reprezinta el? Coruptie, nepotism, grobianism? Nu. Cine crezi ca o sa cumpere Steaua? Cine crezi ca o sa fie "salvatorul" Stelei? Cine o sa fie, ca sa folosesc o expresie americana stupida, cavalerul in armura alba? Cine o sa fie incoruptibilul, cinstitul, cu inalta tinuta morala, cu simtul datoriei, cu profesionalismul necesar? Exista asa ceva in Romania de azi?

In niciun caz sa nu se inteleaga ca sugerez ca e mai bine cu ciobanul. In niciun caz! Il vreau mort si ingropat. Dar asta nu face ca ce am spus eu mai sus sa nu fie adevarat. Romania nu este tara in care o echipa din C sa ajunga in A curata. Nu este pentru ca nu este.

Sa ne dumirim. Nu avem cum sa ne dumirim. Asta-i situatia si noi pur si simplu nu putem sa facem nimic, decat sa urlam inutil si isterizati pe forumuri, sub pelerina autosuficientei. Fie traim cu impresia ca ne-am pastrat un strop de demnitate si nu mai mergem la meciuri dar iubim Steaua in continuare, fie mergem la meciuri in continuare constienti (si nu e nicio ironie sau gluma) ca daca n-am face-o noi ar face-o altii.

(Asta cu aia care merg la meci sunt tradatori, becalisti, vanduti, plm, e frectie la picior de lemn, nu-s, sunt oameni ca noi, care vad lucrurile ca noi, dar care au ales varianta sa mearga la meci, atat, si-s de blamat ce-i care-i jignesc pentru asta si se considera mai cu mot decat ei)

Lorimer25.03.2013 09:25

LDS...iti raspund pe acest topic sa nu fim off la ceea ce ai spus si anume """Hai sa extrapolam gandirea lui Reghecampf, macar asa, pentru amorul artei... Omu' a declarat, (l-am vazut si auzit personal) ca mai bine nu am fi dat golul ala inainte de pauza si ca, fara el, sansele echipei pe care o antreneaza ar fi fost mult mai favorabile in ceea ce priveste calificarea...

Fiecare poate sa traga ce concluzii vrea, insa, prin aceasta declaratie, Reghecampf a aratat ca are o gandire de strateg si ca macar in ceea ce priveste meseria de antrenor, omu' isi merita aprecierile. Cu alte cuvinte, exista si succese daunatoare asa cum exista esecuri pozitive si sanatoase. Orice succes al lui Becali este daunator Stelei, asta nu va e voua foarte clar si nu intelegeti sau va prefaceti ca nu intelegeti."""

WTF?! Tu chiar il crezi? Mie imi place foarte mult antrenorul Reghecampf, dar mi se pare evident ca aici a incercat sa para mai destept decat este. Acum daca nu batem la Galati si va zice ca ar fi preferat sa nu aiba atat de multe puncte pana aum, l-ai crede? Daca ipotetic ar putea sa retraiasca momentul Londra si ar avea sansa egalarii in min. 45 printr-un penalty, ce crezi ca ar vrea? Sa-l ratam? Astea sunt doar vorbe aruncate dupa ce oricum meciul era pierdut si fac parte din categoria "2-0 e cel mai periculos scor" pe care le lanseaza toti antrenorii romani, dar de fapt toti isi doresc sa conduca cu 2-0...

«1456»