Chiar exista oameni platiti pentru a avea grija de gazonul ala nenorocit?
Chiar exista oameni platiti pentru a avea grija de gazonul ala nenorocit?
Felicitari jucatorilor! N-au pacalit fotbalul, victoria este meritata. Pacat de faza lui Gardos, un gol in plus ar fi fost o gura de oxigen peste o saptamana.
Steaua a demonstrat in seara asta ca este o echipa competitiva in Europa. Pacat de partile urate si foarte urate.
Meci neinteresant. Rezultat neinteresant. becali la puscarie.
Nici un sentiment, nici o bucurie, nimic nu am simtit la acest meci. Ca si cum m-as uita la desene. Ca un pic am ras. Nu ai cum sa te uiti la tanase fara sa razi.
Ne place sau nu ce se intampla la club de cativa ani, dar totusi echipa asta a batut campioana Europei.
Mult respect jucatorilor.
Pot zice ca sunt oracol
)

Steaua a demonstrat in seara asta ca este o echipa competitiva in Europa. Pacat de partile urate si foarte urate.
pacat ca e inca in viata maimuta care ne face viata un cosmar, altfel meciurile astea ar fi grozave... pe Latovlevici nu cred ca il mai vedem mult timp la Steaua, e pur si simplu meserias de la o vreme.
pe de o parte, ar fi jucat Chipciu mai bine daca era gazonul bun, dar ma intreb, daca era gazonul bun, cum ar fi jucat Chelsea?
pana la urma important e ca au fost mai buni decat pedigreeii albionului, ca tot nu ne vor ei la ei in tara
salutareee,indiferent daca ne calificam sau nu eu mi-am facut cont si m-am facut STELIST de la meciul asta HAI SSSTTTEEEAAAUUUAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ba da' nu-l vede mafiotu' de Abramovici ce zice sa-i trimita un rus c-o coarda de pian la palat?!
Nu l-am mai vazut de aproape un an pe cioban la TV, il vad acum. E o diferenta palpabila. Dementa se accentueaza.
salutareee,indiferent daca ne calificam sau nu eu mi-am facut cont si m-am facut STELIST de la meciul asta HAI SSSTTTEEEAAAUUUAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pot sa te intreb cu ce echipa ai tinut pana acum, daca ai tinut cu vreo echipa? Nu judec, sunt doar curios.
Rezultat onorant, joc bunicel in prima repriza. Insa nici Chelsea nu e intr-o forma prea buna. Oricum, cred ca ei au prima sansa la calificare.
In rest, nici o emotie, nici o traire mai intensa la vreo faza. Repriza a doua am vazut-o pe sarite. Bravo baietilor si atat. Imi pare rau ca nu sunt in trend, sa ma exataziez aici, pe retelele de socializare, asta e. Circul continua.
bravo Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!! bravo Reghe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:steag_cruce_invers: restul numai conteaza acum ...sa savuram o mare victorieeeeeeeeee ![]()
Bravo! Esti un suporter adevarat!
Tocmai restul asta care cica nu mai conteaza acum ar trebui sa ne preocupe mai ales in momente ca astea. Daca pierdeam ne interesa? Mama lor de rezultate...
Nu l-am mai vazut de aproape un an pe cioban la TV, il vad acum.
:blink:
Sa inteleg ca tu,de aproape un an,te uiti numai pe National Geografic si Discovery?
:blink:
Sa inteleg ca tu,de aproape un an,te uiti numai pe National Geografic si Discovery?
Nici macar. Si NG si Discovery, dar mai mult Discovery, s-au transformat neplacut. De, americanii si reality show-urile lor.
Nu ma uit la TV aproape deloc. Mai vad un meci cand nu-l da Digi si cam atat. Uneori duminica vad un film vechi cu Pisi pe TCM. Mai leg uneori laptopul sa vad un sf hd.
Daca ma intereseaza vreun subiect gasesc pe net informatia de care am nevoie. De obicei BBC face documentare mult mai bune decat NG sau Discovery.
Inca o data, in seara asta s-a confirmat ca multi isi aduc aminte ca sunt stelisti de mici si ca nimic nu mai conteaza cand echipa bate. Doar atunci se trezeste spiritul in ei, bucuria e fara margini, hai sa le dam ue celor de la rapid, Dinamo sau CFR. Ca de Becali nu mai are nimeni treaba...
Altceva cica nu ne mai intereseaza. Al naibii, cand echipa era pe locul 4 sau 5 era invers, ii interesa, erau nemultumiti din cauza lui Becali.
Traiasca ignorarea si rezultatele!
Pai tu nu vezi Red,cati inactivi s-au reactivat in ultimul timp?
Nu am nimic cu nimeni,insa asta spune multe despre...............nu mai vreau sa zic nimic,nu mai are rost!
probabil unul dintre cei mai frustrati dinamovisti ![]()
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=472...e=1&theater
Iar sunt impartit... ma bucur cumva pt baietii aia, si pe de alta parte imi dau seama ca e un nou cui in sicriul echipei ce o iubim in modul nostru unii pe aici... Hateri bah ce sa faci..
Un elefant
Se legana,
Pe o panza de paianjen
Si pentru ca
panza nu se rupea,
A mai venit un elefant.
Doi!
.................................
91,904 elefanti
Se leganau,
Pe o panza de paianjen
Si pentru ca
panza nu se rupea
Au mai chemat un elefant.
91,905
..............
Tare teama imi e ca se va rupe panza asta la Londra. Dar oricum, a tinut , frate!
Pai tu nu vezi Red,cati inactivi s-au reactivat in ultimul timp?Nu am nimic cu nimeni,insa asta spune multe despre...............nu mai vreau sa zic nimic,nu mai are rost!
Si cand nu vor mai fi rezultatele asa bune, sa vezi ca se vor reactiva unii si in anticioban.
Asta e, nu are rost sa ne mai zbatem prea mult, multimea fericita a invins...
am zis asta de mult...
O mica mostra pescuita de pe net din circul ulterior meciului :
"Acolo vom marca gol cu siguranță, deci suntem calificati! Chelsea nu e o echipă care să ne poată marca nouă trei goluri. Am spus inainte că nu au viteza Terry nu mai stia unde ii e caciula. Era distrus! Pe Lampard nici nu l-am vazut! N-a atins mingea. Mata, pata... Hazard, Hazard s-a hazardat... Tocana tocana tocană! Asa ii facem! Nu are cine să ne bată in Europa League! Poate in Champions League, un Real Madrid sau Barcelona, dar in rest... Pai, Chelsea e lenta v-am spus! Hai, multumin imparatului Hristos!", a mai spus Gigi Becali.
Noapte buna , stelisti. Ciobanul vegheaza pentru voi.
Ala de sa facut stelist acuma, eu cred ca ala cu cerea de la dinnamu
care vrea sa fie stelist ![]()
Bine ca isi arata echipa potentialul, asa poate vor vedea si ceilalti adevarata fata a ciobanului cand va strica echipa la primele oferte mai bogate(macar atat pentru ca nu cred ca rezista mai mult de un an echipa asta).
In rest, mult respect catorva jucatori, mi-au inveselit seara, pacat ca nu m-am gandit si eu sa schimb postul TV dupa terminarea meciului.
Bine ca isi arata echipa potentialul, asa poate vor vedea si ceilalti adevarata fata a ciobanului cand va strica echipa la primele oferte mai bogate(macar atat pentru ca nu cred ca rezista mai mult de un an echipa asta).In rest, mult respect catorva jucatori, mi-au inveselit seara, pacat ca nu m-am gandit si eu sa schimb postul TV dupa terminarea meciului.
Pai fotbalul modern e un "business", probabil la anul va mai ramane jumate din echipa, desi la ce nivel "galactic" e prin tara, putem sa ne batem la titlu in continuare.