Eu am ajuns sa tin cu Steaua in ciuda faptului ca era echipa armatei ce batea tarani prin anii 50.
Eu am ajuns sa tin cu Steaua in ciuda faptului ca era echipa armatei ce batea tarani prin anii 50.
Cati dintre voi v-ati aruncat televizoarele dupa meci? Spune-ti sincer ![]()
am vrut dar am un geam mic, da' m-a dezamagit Chelsea... de azi tin cu dunarea calafat sau cu progresu giurgiu
am vrut dar am un geam mic, da' m-a dezamagit Chelsea... de azi tin cu dunarea calafat sau cu progresu giurgiu
mai bine cu tiganii din ghiulestii. Prima ta iubire
Daca mansa asta jucam cu Barcelona si era acelasi scor, site-ul asta isi tripla userii stelisti uniti spre 69, canpioni din Ghe... Arena... Ma gandesc si la moderatori, aveau de corectat postari de ii dureau degetele... Bine ca e doar Chelsea.
Aceeasi Armata care a instrainat bunul cel mai de pret al sau catre.. Becali.Si totusi Steaua inseamna...CSA.
Ma intreb daca Steaua insemna CSA si cand au lasat clubul pe mana ciobanului...
Unii oameni din conducerea Armatei, prietene, nu Armata.
Fa o diferenta.
Nu erai tu ala caruia ii curgeau lacrimile cand se gandea la faptele de vitejie ale soldatilor romani din cele 2 razboaie? Ma indoiesc ca ii bagi pe ei in aceeasi oala cu oamenii care au contribuit la distrugerea Stelei.
Cati dintre voi v-ati aruncat televizoarele dupa meci? Spune-ti sincer![]()
Da', prietene, daca imi spun mie, atunci o sa spuna lumea ca sunt nebun.
Asa ca mai bine iti zic tie, ca sa zica lumea de tine ca esti agramat. ![]()
Orice este posibil, inclusiv realizarea pronosticului de mai sus, dar si a unor alte posibilitati nu tocmai placute pentru calificarea echipei de fotbal FC Steaua.
Mitica a spus ca nu ne vor fortele oculte mai departe in turul urmator.
Nu stiu ce sa mai adaug dupa o asemenea afirmatie. Imi pastrez totusi optimismul si cred c-o sa ne calificam fiindca jucatorii nu-l inghit pe Benitez si vor sa-i faca vant de la carma echipei.
Nu stie nimeni de protestu' vostru de pe forum , anonimilor .
Ce protest little man ? Tu esti de la Mall Arena cu DA boss ?
Dar de tine stie cineva? Suporterule adevaratule carele esti
Cu mentiunea ca "prin anii 50" Romania abia pierduse un razboi, iar Armata ei era mai mult teoretica, in practica fiind apendicele unei armate de ocupatie. Pe mine nu ma deranjeaza faptul ca Armata aia de ocupatie a infiintat CCA-ul, intrucat Romania abia pierduse un razboi si in plus de asta, nu am cunostinta ca vreun fotbalist de la CCA sa fi batut tarani.
Au aflat astia 400, in fiecare zi mai afla cate unul, mult sau putin...da' se mai afla
Ce protest little man ? Tu esti de la Mall Arena cu DA boss ?
Nu, sunt de la stadionul Steaua (Ghencea) .De ce ? Tu esti de la Mall Arena ?
Tocmai , nu exista un protest real , doar protestul virtual al unora de pe aici .
Credeam ca nu faci parte din categoria asta . Sau chiar nu faci ?
Dar de tine stie cineva? Suporterule adevaratule carele esti
Glumetule , eu vorbeam de protestul vostru virtual . Nu prea te duce capu' , Instigatorule care esti tu Instigator .
Tine-o tot asa, Daniele. Da' sa nu uiti ce ti-am promis acum cateva saptamani. Sa dea dracu' la anu' sa te transformi si tu in anonim din asta cu protest virtual!
Pana una, alta, la multi ani, Gigi! ![]()
Daca mansa asta jucam cu Barcelona si era acelasi scor, site-ul asta isi tripla userii stelisti uniti spre 69, canpioni din Ghe... Arena... Ma gandesc si la moderatori, aveau de corectat postari de ii dureau degetele... Bine ca e doar Chelsea.
Moderatori? Cred ca ai vrut sa spui moderator. E unul singur si e foarte ingaduitor.
Adriane , ti-am mai spus , eu n-am aparut imediat cu rezultatele.
Eu am fost prezent si cand se protesta si cand echipa a avut rezultate mai slabe .
Steaua Bucuresti ! ![]()