FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cea mai buna tactica pentru meciul tur cu Boro.

«123»
DTP-Ludacris18.04.2006 14:26

dak dam noi primu gol mai mult k sigur ne baricadam in aparare... :cry:.. asa s`ar si intamplat si cu Lens ...dar Protasov lea zis sa atace in continuare si am batut cu 4-0....

DTP-Ludacris18.04.2006 14:27

dak dam noi primu gol mai mult k sigur ne baricadam in aparare,asa s`ar si intamplat cu Lens ...dar Protasov lea zis sa atace in cont si am batut cu 4-0....

I.N.Money18.04.2006 14:55

Cu Lens a fost o alta paine de mancat,atmosfera de pe Ghencea a fost un factor esential.Daca privim meciu o sa vedem ca practic le tremurau picioarele francezilor,mai ales lui Keita.

Vladivostok18.04.2006 15:00

Da,

Atmosfera de pe Ghencea a fost si va fi un factor esential.Ma bucur ca sunt stelist!!! :D

KroNos^18.04.2006 15:00
si daka jucam pe flancuri ce ar iesi ? nika pt ca ei deja stiu cum jucam noi din declaratiile portarului lor ! deci trebuie schimbat ceva !

Daca Steaua joaca pe flancuri si cu centrari, pe contaatac si bazandu-ne pe greseala adverasrului N-O sa dea gol nici in tur nici in retur.

Mi-e frica de meciul asta pentru ca daca Steaua joaca ca in meciurile cu Dinamo si Poli nu cred ca o sa castigam. In cele 2 meciuri au jucat haotic, multe mingi pierdute. Am castigat cu Poli datorita greselii fundasului ca in rest am mai avut o singura ocazie.

Olaroiu trebuie sa se gandeasca ca Steaua trebuie sa bata la scor ca sa fim siguri de calificare din tur, ca in Anglia e foarte greu de castigat.

Boro-Stuttgart 1-0

Boro-Roma 1-0

Boro-Basel 4-1

Astea sunt ultimile meciuri ale lui Boro in UEFA pe teren propriu. La ei acasa sunt cam buni. Nu stiu daca o sa se repete istoria cu Betis de la Sevilla.

Steaua nu are aparare asa proasta ca Basel ca sa ia 4 goluri, dar nici un atac care sa sperie prea mult pe cineva. Ar cam fi cazul sa facem scor pe Lia ca sa avem sanse reale.

Daca o sa inscrie Steaua prima si apoi o sa-i retraga Olaroiu in aparare nu e bine pentru ca pe Viduka, Hasselbaink, Maccaron trebuie doar sa-i lasi sa atace si pot inscrie oricand, ca nu prea au obiceiul sa rateze ca Dica din 2 metrii.

winner_00718.04.2006 21:15

cel mai bine ar fi un 4-3-3 in care atacul sa fie format din Nicolita , Dica si Cristea (pentru ai surprinde prin viteza pe aparatori lenti ai lui boro)

Mih18.04.2006 22:29

Baieti, eu nu cred in nici un caz ca vom juca defensiv . Nu degeaba Oli pregateste meciul asta de o saptamana... se vede ca a pus osul la treaba din declaratiile sale , a studiat atent adversarul si cred ca a gasit cea mai potrivita tactica. Jucatorii sunt odihniti atat fizic cat si mental si sunt foarte concentrati la meci, astfel sunt toate ingredientele pentru inca o seara magica. :D Cat despre Boro, nu ma astept de la prea multe surprize de la ei. Ei cred ca suntem o formatie exclusiv defensiva si nu stiu nici un jucator de la noi, sunt convinsi ca o sa purceada in finala... IGNORANTA LOR ESTE ARMA NOASTRA. Jocul si "culisele" vor semana cu cel impotriva lui Lens, sa speram ca si scorul va fi respectat :P . Ma astept de la atacuri furibunde de la ei in inceputul partidei, vrand sa sparga statisticile nefavorabile din meciurile din deplasare, usurand astfel treaba atacului nostru. Nepregatirea lor tactica pt acest meci va fi taxata din pct de vedere mental, iar dupa aceea vor gresi din ce in ce mai des in aparare, jucatorii aflandu-se intr-un colaps mental. :oops: Deci, Lens sa fie. :twisted: 4-0 Oli, eu am incredere in tine ;) si cred ca o sa-i pui mari probleme lui Steve Mclaren la alegerile selectionerului Angliei. ;)

LUPTA Steaua!

Si btw, primul meu post. :D:D

BandiT19.04.2006 06:20

noi vorbim discutii ca sa treaca timpul...

sunt 3 lucruri care le stiu sigur:

1.Oli a pregatit meciul cum se cuvine si va face tot ce sta in putinta lui ca sa ne calificam in finala.

2.echipa o sa dea tot ce poate pe teren pentru. calificare.

3.eu voi fi in peluza si o sa ragusesc incurajandu-i.

deci asta e. pastrati-va fortele pentru. incurajarea baietilor..

ne vedem in tribune.

hai Steaua!

hai Steaua la eindhoven!

antonika19.04.2006 06:30

tre sa nu ii lasam sa suteze de la marginea careului, ca sunt cam periculosi la faza asta.

flo220319.04.2006 06:43
Daca ar da ei primul gol ar fi rau,da' eu zic ca am putea reveni(ca in meciul cu Poli Tim.).E bine totusi sa nu ne gandim la asa ceva.V-am spus eu sunt optimist si cred in calificare!!!

n-am condus noi cu 2-0 ?

Virgil19.04.2006 08:31
...daca DAM PRIMU GOL, SUNT AI nostri, DA daca DAU EI PRIMU GOL?

Simplu,suntem ai lor. :lol:

Mindhacker19.04.2006 09:16

mih cred ca ar trebuie sa citesti printre randuri.

Tu crez ca la acest nivel cineva isi permite sa-si subestimeze adversarul? Toate declaratiile lor trebuie ignorate.

Sunt sigur ca antrenorul a vazut si a si aratat inspe casete cu jucatorii stelisti echipei, analizand si facand presupuneri legate de tactica pe care Steaua o va aborda in acest meci. Ei stiu ca daca scapa de aici cu un rezultat favorabil (chiar si 0-0) sansele lor de calificare cresc exponential.

Acasa la ei infernul se va dezlantui, si singurul mod de a rezista acolo este de a ne crea un scut protector: un 2-0 ar fi ideal.

IONUTZ-CIPRIAN19.04.2006 09:22

:evil: >>>2-0 este un scor periculos,as miza pe un scor mai mare un 3-0 poate,ati vazut cea ce a patit BASEL,oricum noi nu suntem BASEL suntem Steaua,si o sa jucam in finala ca asa trebuie!!>>> :twisted:

***alex***19.04.2006 09:49
maaama :(( tre sa jucam frumos..:D ! Si precis.. ar trebui sa folosim pe linia de fund fundasi care nu au galben !

Ai gandit cand ai zis asta :?:

Mih19.04.2006 10:25
mih cred ca ar trebuie sa citesti printre randuri.

Tu crez ca la acest nivel cineva isi permite sa-si subestimeze adversarul? Toate declaratiile lor trebuie ignorate.

Sunt sigur ca antrenorul a vazut si a si aratat inspe casete cu jucatorii stelisti echipei, analizand si facand presupuneri legate de tactica pe care Steaua o va aborda in acest meci. Ei stiu ca daca scapa de aici cu un rezultat favorabil (chiar si 0-0) sansele lor de calificare cresc exponential.

Acasa la ei infernul se va dezlantui, si singurul mod de a rezista acolo este de a ne crea un scut protector: un 2-0 ar fi ideal.

Sincer, chiar crezi ca ne cunosc atat de bine? Ei cred ca suntem un fel de Basel 2 de care e musai sa treci, in special ca e vorba de accederea in finala. Daca iei 3 goluri de la Basel , mai ales unul acasa, cand erai condus deja din meciul din deplasare cu 2-0 nu poti sa zici ca esti profesionist. Si din 4-5 casete cu meciurile Stelei nu poti sa prezici tactica pe care o va folosi Oli. Declaratiile echipelor sunt uneori mincinoase , dar atunci cand esti o echipa din Europa de est, in special Romania :P si nu Milan sunt toate sansele sa fie reale. ;)

Cat despre scor... da 0-0 de data aceasta este f. periculos ;) fiindca cei de la boro sunt f. puternici acasa, dar nici 2-0 nu e un scut imprenetrabil, fiindca s-a vazut ca jucatorii lui boro au o mare forta de joc si vointa, au dat 4 goluri lui Basel intr-un moment f. greu (ce-i drept au avut noroc cu rosul iar apararea elvetienilor nu e chiar "in top" :D, dar tot e greu sa depasesti astfel de momente )

In continuare am mare incredere. :D

_yang19.04.2006 11:17

Sa nu luam gol...

I.N.Money19.04.2006 11:57

Dupa revolutie daca nu ma insel,am jucat 4 duble cu echipele englezesti si am primit numai 2 goluri,marcand 6.Daca ne luam dupa statistici avem prima sansa,chiar avem oportunitatea sa ii batem la zero...insa de data asta nu cifrele vorbesc :?

razvan198319.04.2006 21:55
Dupa revolutie daca nu ma insel,am jucat 4 duble cu echipele englezesti si am primit numai 2 goluri,marcand 6.Daca ne luam dupa statistici avem prima sansa,chiar avem oportunitatea sa ii batem la zero...insa de data asta nu cifrele vorbesc  :?

Pai statistica zice altceva: 2-1 si 0-2 cu Aston Villa; 2-0 si 0-0 cu West Ham; 1-1 si 1-0 cu Southampton; 1-1 si 0-1 cu Liverpool. Deci, am marcat 7 goluri si am primit 5 goluri. Dar si asa statistica este cu noi, dar problema e ca este doar o statistica, si meciul de maine va fi si el adaugat aici, ca si cel din Anglia, si din astea doua sper ca noi sa ramanem in continuare cu avantajul de 2 goluri marcate sau chiar sa-l marim.

I.N.Money19.04.2006 22:30

Aici am pus la socoteala decat meciurile de pe teren propriu :)

razvan198319.04.2006 23:47
Aici am pus la socoteala decat meciurile de pe teren propriu  :)

Ok atunci, greseala mea. Sa speram ca vom continua sa imbunatatim statistica. Si deja acum emotiile se acutizeaza si devin din ce in ce mai intense. Hai Steaua

topy198220.04.2006 20:56

Buna,

Urmatorul link duce la cel mai mare site de pariuri on line din Romania.Are interfata in limba romana si poti depune si retrage bani de pe card bancar, primiti pana la 20 de euro bonus la inscriere incercati si o sa vedeti!

http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intr-o....5759&l=ro&b=672

DTP-Ludacris20.04.2006 21:28

lasane cu linku tau :evil:

«123»