FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cea mai buna tactica pentru meciul tur cu Boro.

«123»
Virgil18.04.2006 07:59

Jucand pe teren propriu mi se pare normal sa vrem sa luam un avantaj consistent fata de Boro,pentru a nu avea probleme in retur cu calificarea in finala.

E normal sa vrem ca Steaua sa inscrie 3 goluri,fara sa primeasca vreunul.Aceasta diferenta cred ca ar fi suficienta,pentru ca Steaua nu e echipa care sa primeasca trei goluri,chiar intr-un meci in deplasare.

Banuiesc ca Boro,ca oprice echipa englezeasca,va veni sa joace fotbal,nu sa se bage cu fundul in poarta.Dar ce tactica vom adopta noi ?

Avand in vedere ca Iacob nu va juca in acest prim meci si ca atacul fara el da semne de slabiciune,cred ca Oli va adopta contraatacul.

Cornerele vor fi loviturile libere in care sansa de a da gol va creste,prin urcarea lui Goian si Ghionea.

Loviturile libere din apropierea 16-lui lor vor fi deasemenea favorabile,Radoi,Dica si Bostina fiind suteuri de temut.In rest aparare,prudenta si iar aparare.

Astept alte opinii.

Mindhacker18.04.2006 08:22

Sincer acest meci nu va fi un meci italian.

Echipa cu cel mai bun atac va castiga pentru ca nimeni nu are autobaza de bagat in poarta, iar Boro va juca deschis. Ei vin aici cu un singur scop: sa dea un gol, atat le ajunge.

Singurul mod in care acest lucru poate fi impiedicat este sa tinem mingea (sa avem o posesie cat mai mare), sa construim atent fiecare faza (nu e bine sa parasutam mingii in careu deoarece le putem oferi sansa unui contraatac) si sa ne folosim de una din cele 2 metode de finalizare care ne stau la dispozitie in fata unei echipe de acest tip: sut de la margina careului sau pase scurte pe atacanti (combinatii surprinzatoare, rapide).

Desi poate parea surprinzator cred ca trebuie sa atacam frontal, atacul pe lateral al Stelei nu o sa aiba prea mare efect cu aceasta echipa.

Cred ca in acest meci mijlocasii sunt cheia, inteligenta liniei de mijloc va face diferenta.

alinush8918.04.2006 08:23

Se poate juca pe flancuri..cu centrari si cu patrunderi ale lui Bostina..insa cred ca centrarile ar trebui sa fie pe jos..sa fie gen "covrig"...desemenea..cred ca Oli il ve baga prin min 60-70 pe Cristea..si cred ca ii va spune ca incerce ca patrunda central...au niste funadasi centrali destul de lenti...Southgate nu mai e ce a fost,poate fi usoar depasit..io in general vad la Boro' de fapt..punctul sau slab cred ca este apararea...tre sa profitam....Virgil dak ai alte pareri te rog sa ma corectezi

Grinch18.04.2006 08:26

Nu cred ca e bine sa jucam pe contraatac . Steaua nu e facuta pentru asa ceva . Intradevar trebuie sa fim foarte foarte prudenti in aparare , dar eu zic ca e mai bine sa-i doboram inca din primele minute , sa-i surprindem . Cum ai spus si tu Virgile fazele fixe pot fi o sansa de a da gol foarte buna si trebuie sa profitam din plin de ea .

Cheia acestui prim meci este ECHIPA .

Virgil18.04.2006 08:28

Sarcina inscrierii golurilor se afla pe spinarea lui Dica,in primul rand,Nicolita,Radoi si Goian.Va inscrie Dica doua goluri ?

Va fi un examen al maturitatii pentru intreaga echipa,pentru toate cele 3 compartimente:aparare,linie de mijloc,atac.

alinush8918.04.2006 08:32
Va inscrie Dica doua goluri ?

de ce nu?? unul din actiiune si unul dintr-o lovitura libera :D

Virgil18.04.2006 08:37

Carlos va fi seful apararii,iar Radoi al liniei de mijloc si al intregii echipe.

Cine va fi sef in atac ? Normal ar fi ca seful sa fie Dica si sper sa lase in urma meciurile mai putin bune si sa devina eroul meciului.Pentru ca e un meci dintre acelea in care sclipirile lui trebuie sa intre in actiune.

red&blues18.04.2006 08:38

Cred ca cine va domina jocul la mijlocul terenului va domina meciul,iar Steaua are o linie de mijloc foarte puternica.La faza ofensiva trebuie mai multa atentie pentru a nu rata(again)din pozitii clare de gol.

Sexystelista18.04.2006 08:40
Sarcina inscrierii golurilor se afla pe spinarea lui Dica,in primul rand,Nicolita,Radoi si Goian.Va inscrie Dica doua goluri ?

Va fi un examen al maturitatii pentru intreaga echipa,pentru toate cele 3 compartimente:aparare,linie de mijloc,atac.

Unul da, cu al doilea va fi mai geu...

Sexystelista18.04.2006 08:42
Carlos va fi seful apararii,iar Radoi al liniei de mijloc si al intregii echipe.

Cine va fi sef in atac ? Normal ar fi ca seful sa fie Dica si sper sa lase in urma meciurile mai putin bune si sa devina eroul meciului.Pentru ca e un meci dintre acelea in care sclipirile lui trebuie sa intre in actiune.

Cred ca Nicolita va face legea in atac.Are viteza care ne trebuie in acest meci. Si sti cum se spune:"Cea mai buna aparare este atacul".Eu cred ca, fiind si pe teren propriu trebuie sa avem posesia mingii cat mai mult si sa atacam, sa atacam, sa atacam...

Virgil18.04.2006 08:42

Asta e de fapt regula de baza a fotbalului.Sa fii stapan pe mijloc ca sa domini partida.

Trebuie sa fim de acord ca avem o linie de mijloc excelenta : Nicolita,Radoi,Paraschiv,Bostina.

Sper ca Bostina sa dea tot ce are mai bun in el.De restul raspund eu ca o vor face.

Virgil18.04.2006 08:46

@ Sexystelista

De posesia balonului nici nu mai discut.Trebuie sa stapanim cat mai mult balonul,pentru a crea actiuni care vor pune in pericol poarta adversa de cat mai multe ori.Din aceste ocazii se vor naste golurile calificarii.

Mindhacker18.04.2006 08:48

Personal imi este frica de Paraschiv. In linia de mijloc cred ca el este veriga slaba, sper sa am insel.

spre_2418.04.2006 08:49

Cred ca Nicolita va face legea in atac.Are viteza care ne trebuie in acest meci. Si sti cum se spune:"Cea mai buna aparare este atacul".Eu cred ca, fiind si pe teren propriu trebuie sa avem posesia mingii cat mai mult si sa atacam, sa atacam, sa atacam...

eu zic ca Dica pt ca alearga mult mai mult :) el alearga 90 min fara sa zica nika..oricum numai conteaza ! conteaza sa castigam !

red&blues18.04.2006 08:54

Paraschiv iti va demonstra joi ca te inseli Mindhacker.

red&blues18.04.2006 08:59

Eu sper intr-o crestere de forma a lui Bostina fata de c am vazut in meciul cu Iasi-ul

Virgil18.04.2006 09:03

Exact la asta ma astept si eu,asa cum spuneam si mai sus.Daca si Bostina va fi la inaltime,putem fi siguri ca englezilor le vor tremura sorturile pe ei.

In ce-l priveste pe Paraschiv,nu ma indoiesc ca va lupta cu toata ardoarea pentru a-i stavili pe bautorii de bere din Boro.

De altfel Radoi si Paraschiv sunt intotdeauna la inaltime.

***alex***18.04.2006 09:19

Conteaza doar Victoria!

red&blues18.04.2006 09:21

Asa este.Tot c conteaza este sa invingem!Nu conteaza cine inscrie,ci de cite ori!

DTP-Ludacris18.04.2006 09:23

dak baietii isi vor dori cu adevarat sa castige ...vom castiga

cat despre tactica...dak vom juca k in meciul cu Lens i batem sigur ...la scor

Mindhacker18.04.2006 09:24

Ca sa fie mai precis conteaza victoria la sfarsitul celor doua meciuri.

Nu de altceva dar mi se pare useless daca castigam aici cu 2-0 si pierdem acolo cu 4.

Grinch18.04.2006 09:27

Sa nu uitam si de fundasii centrali Goian si Ghionea , foarte importanti in acest meci . Totusi cu cine va incepe Oli , Nesu sau Marin ? Eu unul il prefer pe Nesu datorita determinarii . Experienta lui Petre Marin este totusi peste cea a lui Nesu .

red&blues18.04.2006 09:35

Crezi ca mereu Boro inscrie 4 goluri acasa,sau ca Steaua face deplasarea fara fundasi?Sa fim seriosi.Nici lor nu le venea sa creada dupa meciul cu Basel.Asta nu inseamna ca trebuie subestimati,pentru ca vor juca pina in ultimul din cele 180 de minute.

Virgil18.04.2006 10:56

@ Grinch

Oricare,dintre Petre si Nesu,va juca,partea stanga a apararii va fi asigurata.In plus au un punct comun,amandoi urca in atac.

I.N.Money18.04.2006 11:38

Personal cred ca trebuie sa evitam suturile lor de la distanta,sa nu le acordam prea multe lovituri libere.Daca incepem tare si le dam gol in primu sfert de ora cred ca o sa ii batem...

«123»