asta e adevarat ! daka le-am dat primu gol meciu e al nostru clar !
asta e adevarat ! daka le-am dat primu gol meciu e al nostru clar !
Tactica pe care o veti vedea joi la stadion va fi una singura si anume:
Steaua va incerca sa joace combinativ direct pe poarta prin intrarea in centru a lui Banel si Bostina, centrarile vor fi numai taiate cu piciorul stang de pe dreapta si cu dreptul de pe stanga, asadar Bostina va juca pe dreapta si Banel pe stanga... Dica va juca de aceasta data mai retras lasandu-l pe Oprita sa fie cel care va alerga mai mult pentru a creea culoare. o surpriza ar putea fi introducerea lui Cristocea... Eu as merge pe mana lui din 2 motive... Se preteaza jocului combinativ din pase scurte si are ruperi de ritm care ar pune fundasii centrali adversi in dificultate... :wink:
si daka jucam pe flancuri ce ar iesi ? nika pt ca ei deja stiu cum jucam noi din declaratiile portarului lor ! deci trebuie schimbat ceva !
Daca o sa jucam pe flancuri cu centrari o sa avem mari probleme,jocul in viteza e solutia...
spunetzii asta lu Oli..dak va juca tot cu mingii de agajament pt varfuri ,etc..inseamna k NU are minte !!!!!!!!
Boro are o aparare slaba, multe combinatii scurte si precise o s-o sparga... mini luni ? Nu.. e o sinucidere cu ei. Ai nostri tre sa faca pressing tot timpul, ca nu lase pe Boro sa-si creeze jocul, iar marcajul om la om este esential, ii dai 2 metrii lui Viduka sau Hasselbaink si ne-au ars. Sa nu-i lasam pe Boro sa traga din afara careului, nu au jucatorii voie sa le ofere spatii libere.
ce-a mai mica greseala .. poate sa fie fatala
tre sa avem mare grija !
Eu as juca in felul urmator :
Carlos
Ogararu - Goian - Ghionea - Marin
Oprita - Radoi - Lovin - Cristocea
--------Nicolita
---------------Dica
Flancurile ar fi destul de solide in special flancul drept care poate fi ajutat si de Nicolita dar si centrul prin urcarea lui Lovin langa Nicolita in fazele de atac.Lovin si para dau siguranta in linia de mijloc dar Lovin mi se pare mai mobil.
spunetzii asta lu Oli..daca va juca tot cu mingii de agajament pt varfuri ,etc..inseamna ca NU are minte !!!!!!!!
care varfuri?daca era Iacob, mai ziceam!
imi cer scuze...trebuie sa pun " varfuri " :lol:
sper sa isi revina si Dica odata...in ultimul timp rateaza incredibil...
oricum yo mizez pe un gol alu Bostina pt k e foarta tehnic si cred k dupa 2,3 drigblinguri va ajunge in pozitie de sut...si stim cu totii k are sut....ramane de vazut....... ![]()
Melkule,
Eu zic ca ai dreptate.Boro ar fi inchisa si nu prea ar mai avea ce sa faca.Oricum,Steaua merge mai departe... ![]()
Merge,merge :lol: dar am aflat acum ceva ce m-a cam speriat,nu mai putin de 5 jucatori pot pierde returul daca vor incasa cartonas galben, printre acestia se afla : Radoi, Nicolita, Ogararu, Paraschiv si Cristea! Probabil cea mai buna tactica e aceea in care o sa marcam mult,nu o sa primim gol deloc si nici cartonase nu o sa luam :mrgreen:
maaama
( tre sa jucam frumos..
! Si precis.. ar trebui sa folosim pe linia de fund fundasi care nu au galben !
eu cred ca trebuie "facuti" la mijloc si insistat pe plecarile lui jardel ca in meciul retur cu Betis!
@ Melku
Cum sa incepi partida cu Lovin si Cristocea titulari ? Exclus.E posibil insa ca ei sa intre in partea a doua a meciului,pe final.
@ Melku
Cum sa incepi partida cu Lovin si Cristocea titulari ? Exclus.E posibil insa ca ei sa intre in partea a doua a meciului,pe final.
CHIAR ASA!
VISEZI?
Da,e posibil ca cei doi sa intre pe final dar am specificat mai sus "Eu as juca in felul urmator"...cum...Lovin mi se pare mai mobil si mai "tare pe picioare" decat Paraschiv cel putin in momentul de fata si mi-a placut destul de mult la meciul cu Poli Iasi si Cristocea mi se pare mai prezent in joc decat Bostina repet...in momentul de fata, nu pot sa spun ca Lovin si Cristocea sunt mai buni decat para si Bostina ci doar ca mie mi se pare ca sunt solutii mai bune in momentul de fata.
@ Melku
CHIAR ASA!
VISEZI?
Imi cer scuze ca parerea mea nu coincide cu parerea ta si ca mi-am permis sa mi-o exprim.
@ Melku
CHIAR ASA!
VISEZI?
Imi cer scuze ca parerea mea nu coincide cu parerea ta si ca mi-am permis sa mi-o exprim.
NU-I NIMIK :lol: :lol: :lol:
Normal ca ar fi frumos sa se intample ce ati scris toti pana acum dar teoria e una, practica e alta. Nu se stie ce se poate intampla intr-un meci de fotbal, poate aparea o accidentare, un cartonas rosu, o greseala de arbitru, toate astea putand influenta desfasurarea jocului si chiar tactica antrenorilor. Eu cred insa ca Olaroiu va gasi tactica cea mai buna si mai potrivita pentru acest meci, important este ca jucatorii s-o puna in aplicare pe teren 100%, pentru ca degeaba Olaroiu striga la ei sa faca una alta daca pe teren se intampla alte lucruri. Oricum cel mai important este clar sa nu primim gol. Normal ca fiecare isi doreste o victorie la cel putin 3 goluri diferenta, eu chiar am pronosticat mai demult pe topicul despre meci ca simt ca va fi un scor ca in meciul cu Lens, dar pana la urma important este sa ne calificam si sa nu iesim iar cu critici nefondate si aberante pe forum daca Doamne fereste nu invingem sau facem un egal. pentru ca am vazut ca si dupa meciul cu Betis de acasa unii au cantat prohodul pe-aici si apoi am facut nunta dupa retur. In fotbal se poate intampla orice. FORZA Steaua
Din cate am vazut eu la Cristocea,joaca bine la constuctie si nu ne-ar strica ceva viteza.Lovin e periculos la cornere si reluari cu capul,deci...
asta e adevarat ! daka le-am dat primu gol meciu e al nostru clar, SUNT PROST !
DAK DAM PRIMU GOL, SUNT AI nostri, DA DAK DAU EI PRIMU GOL?
daka dau ei primu gol o sa muncim din greu pt a ne reveni cum am facut mereu ! DAR ASTA NU O SA SE INTAMPLE ! [/i]
Daca ar da ei primul gol ar fi rau,da' eu zic ca am putea reveni(ca in meciul cu Poli Tim.).E bine totusi sa nu ne gandim la asa ceva.V-am spus eu sunt optimist si cred in calificare!!!