FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Melodii Steliste

«123»
George Stan05.12.2006 21:31
In al doilea rand nu prea cred ca melodia asta se canta la voi prin '92-'93

Ma rog, tu probabil "nu prea crezi" nici ca e a lui Gica Petrescu :)

Rapid clubul nostru drag cel mult te iubim.............

Verdi (Giuseppe nu culoarea :) )

Si aia cu Ole Ole ola la voi se aude mai tare de la inceputul turului asta de campionat.

Aici ai fost cel mai amuzant. Hai sa-ti spun ce se aude la rapid la TV: o voce de tigan burtos la statie care acopera tot: tribune peluze, crainicul stadionului si tot ce mai intra in fondul sonor: "Hai rapedu hai rapedu haide".

Din pacate ti-am spus, nu apuc sa aud ultrasii, dar sunt convins ca ati invatat "cantecul" pana acum. E important accentul pe ultimele eee-uri

rapidulet06.12.2006 04:33

Daca ai tupeu spunei in fata lui Noni "tigan burtos" nu pe forum.Eu nu am spus ca Ultras Rapid erau o grupare da ultrasi.. dar au facut tot ce se putea pe timpul ala... CE BRIGAZI TARI AVETI VOI??? (nu neaparat de "ultrasi")

lucvald-190206.12.2006 05:28

Hm...postul meu de ieri..a disparut subit...nici macar cosmetizat nu mai exista.....:))..pacat...tocmai includeam o remarca despre cenzura.....iar unii diletanti,neaventiti pe acest site..posteaza la Greuceanu'...

abia postam si eu....arareori..acum dupa a doua tentativa de subminare..chiar mi-ati taiat elanul dezinvolt.....:)))....sper sa fiti la fel de activi in peluza!a inflorit site-ul...retroactiva remarca..dar..e de bine...:)))..criticati presa..dar ati plagiat cate ceva de la ea...

noname_fu06.12.2006 07:00

Draga rapidulet, cantecul ole ole ola a reprezentat un subiect de discutie mai vechi. El a facut subiectul discutiei si pe forumul vostru, unde ati ajuns la concluzia ca noi l-am cantat primii in Romania, bineinteles copiat dupa cei de la SBN. Modelul "Riverplate" e mai melodios, mai putin ritmat. Abia apoi ati inceput voi sa-l cantati, intr-un mod foarte urât... sincer se aude chiar nasol la voi, va grabiti poate... sau nu stiu din ce cauza.

Ultras Rapid nu era o grupare ultra`. Ultras Rapid insemna un steag copiat dupa italieni, ca deh ei erau tari si dadeau bine pe stadion, ati recunoscut-o si voi.

Pt stelistii de pe forum: nu stiu sincer de ce il bagati in seama, e doar un cetatean care se inspira de pe forumul lui si are chef de polemici prost argumentate.

CE BRIGAZI TARI AVETI VOI??? (nu neaparat de "ultrasi")

cum adica ce brigazi avem, nu neaparat de ultrasi? :lol: :lol: :lol: . Esti tare amuzant. N-are rost sa-ti raspund, nu este locul potrivit.

Meth0dMan06.12.2006 08:11

eu nu inteleg ce ii mai lasa pe obositii astia sa scrie pe forum la noi da probabil au intrat sa vada si ei poze si video cu o galerie adevarata

rapidulet06.12.2006 10:22

In primul rand sa sti ca nu sunt un "cetatean" asa cum spui tu.. in al doilea rand nu ma cunosti ca sa afirmi asa ceva. Am spus nu neaparat ultras ca poate aveti si hooligans.

Cristiano_Ronaldo_706.12.2006 10:31

@rapidulet

Ne lasi? Ai impresia ca ne intereseaza parerile tale?

rapidulet06.12.2006 10:37

Ma gandeam ca este un forum liber.....Daca am argumente la ceea ce spun nu vad care este problema. Daca adminii si moderatorii vor,sa imi dea ban si gata.

greco06.12.2006 12:51

rapidulet, stii care e singura problema ? Deturnam acest topic, "melodii steliste", de la scopul sau initial. Hai mai bine sa facem un topic la "discutii libere" si discutam acolo cu tine, ok ? Sau poate facem o categorie "discutii cu suporterii altor echipe" pentru ca, intr-adevar, aici ar trebui sa discutam despre Steaua, nu despre Rapid.

rapidulet06.12.2006 13:17

Da greco ai dreptate.. Dupa ce citestu acest mesaj rog sa imi fie sters!

razvan_stelist200706.02.2008 15:39

un imn bun ar fi melodia lu bere gratis...este forza Steaua/echipa nationala/orice meci in Ghencea e o mare gala/este forza Steaua/echipa de elita/nu-i in lumea asta/echipa mai iubita...

dbd21.02.2008 21:08

mai bine fara imn...

nu ar trebui aleasa ci creata una potrivita...

Scorpion2104.03.2008 08:57

Nu stiu dak aveti melodiile astea , Dar va spun cas super MARFA!!!

http://files.filefront.com/Bogdan+Dima+Cam...;/fileinfo.html

http://files.filefront.com/Pachulo+si+Bogd...;/fileinfo.html

Super Marfa!!!

c.ronaldo1708.03.2008 18:27

click

Superba melodia.

idagongu08.03.2008 21:13

Orice imn ar avea Steaua, ar trebui sa fie una originala. Nu alte porcarii copiate dupa imnul lui Panatinaikos sau alte echipe. Un imn compus. Orice ar fi. Sa nu fie copiat.

Shushanu^08.03.2008 23:18

Salut la toti stelistii....Am si eu o mare rugaminte la voi...La cei mai in varsta si care cunosc.....Erau prin anii 90`si ceva niste melodii cu Steaua.... una suna cam asa : "c-ai un antrenor mare jucator si un spiridus Lacatus", si erau si ceva melodii ironice despre Dinamo....de pe vremea lui Vasile Ianul...."Ii duceti lu rapid la pat cafeaua sau sa le faceti ghetele lu` Steaua,hai Dinamo ai ciordit destul ..te distrai pe mana lu Ianul!" In fine :P Stie careva cum se numea alea de le canta? Va rog mult care stie cum il cheama....sunt disperat sa aflu....Pls pls pls.....Bafta si FORZA Steaua !!!

golya109.03.2008 14:48
Nu stiu dak aveti melodiile astea , Dar va spun cas super MARFA!!!

http://files.filefront.com/Bogdan+Dima+Cam...;/fileinfo.html

http://files.filefront.com/Pachulo+si+Bogd...;/fileinfo.html

Super Marfa!!!

Super,mersi pentru ca nu am avut-o.Hai Steaua.

«123»