FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Melodii Steliste

«123»
Andreya01.09.2006 10:46

Ce de melodii cu Steaua...superrrrr :D

ManiaCU01.09.2006 12:47

Maria ( cantata cu acordeonul ) este o melodie machedoneasca , nu e o manea ! Versurile melodiei sunt mai vechi si sunt dintr-o melodie machedoneasca Pindu - Suntem cu Gigi Becali ! Mai informati-va inainte sa incepeti sa trageti concluzii :wink:

steaua_707.09.2006 15:13

dap vreeau cantece cu Steaua plss :P

AcMilan1407.09.2006 15:31

sal all, este o melodie, o mai punea safta inainte sa inceapa meciurile. Refrenul este cam asa" Suntem campioni!Si mereu vom fii! cu Steaua pana la moarte!!! nimeni nu ne va oprii!!!!!!!!"Stie cineva cum se numeste, o are cineva!? mi se pare super tare melodia!

jochemgaugelot29.09.2006 09:48

www.uefachampionsleague.go.ro

hehe!! melodia din site-ul asta tot la "melodiile Stelei" intra!

Aylin20.10.2006 09:41

Nu pot sa cred asa ceva.....Eu nu am nimik cu manelele si manelistii(ma refer la aia care canta) in afara d faptul ca i-as starpi pe toti pana la ultimul :D ,dar chiar asa am ajuns,Steaua nu poate fi promovata decat de-alde Salamu de aur sau mai stiu eu??? De ce nu ne gandim la ceva gen Queen-We are the Champions,ceva care sa se preteze cu adevarat la valoarea Stelei??Sau mel asta nu poate fi cantata la acordeon????? :cry:

VaSsY20.10.2006 11:23

Frumos zic cei de la La Familia: "Hai miscate si da din cap, chiar daca la betie tot manelele iti plac"

Mor pe astia declarati pe un anume gen de muzica, fiecare asculta ce gen vrea..cel mai bine e sa fi intre..sa asculti tot, indiferent de ce interpret, trupa, sau gen muzical este !!! Eu asc toate genurile..

simona9020.10.2006 12:39

nici mie nu-mi place varianta manea. e dezgustatoare,dar se pare ca Jiji accepta toate astea.nu ati vazut,si la petrecerile lor sunt invitati manelisti,asa ca ...degeaba nu ne place noua imnul pe ritm de manea ,cand ei accepta asta. :wink: cel mai mult imi place cum suna imnul cantat de gaz pe foc,tare dragut suna. :wink:

ps. vassy depinde acum de gustul omului[uite mie nu-mi plac toate stilurile de muzica] ce sa facem asta e. dar nici nu am nimik impotriva celor care asc. manele-doar ca mie mi se pare dezgustator in ideea de imn. la noi ca la nimenea. :lol: :lol:

Aylin20.10.2006 16:11
Frumos zic cei de la La Familia: "Hai miscate si da din cap, chiar daca la betie tot manelele iti plac"  

Mor pe astia declarati pe un anume gen de muzica, fiecare asculta ce gen vrea..cel mai bine e sa fi intre..sa asculti tot, indiferent de ce interpret, trupa, sau gen muzical este !!! Eu asc toate genurile..

Discutia nu era despre fiecare si ce gen asculta el,pt ca este o tara libera si poti sa asculti si incantatii pt ploaie dc vrei..Aici era vb despre o mel reprezentativa pt Steaua,ceva care sa se ridice la valoarea ei,o mel sa se auda in tribune,ceva puternic si rasunator,adik ceva care nu are nik in comun cu..."Chef de chef"..No offense..

h3ro21.11.2006 08:30

astazi a aparut imnul acesta, versurile sunt foarte foarte bune, linia melodica nu se ridica la inaltime dar merita , in schimb am si eu o rugaminte, intrati pe singurul hub oficial al suporterilor Steaua , partener al acestui site , fcsteaua.no-ip.info . multumesc

Schimba link-ul daca vrei sa il postezi aici, strica toata asezarea paginii.

cristian01423.11.2006 11:35

Daca jucatorii petrec alaturi de Adi de la Valcea, Sorin copilu' de Aur sau cine stie ce alti manelisti in voga asta nu inseamna ca si imnul echipei trebuie sa fie o manea. Nu ! Nu pentru ca imnul e al echipei si totodata al stelistilor. Jucatorii vin si pleaca, dar imnul ramane. Ne trebuie un imn care sa fie cantat de tot stadionul, nu doar de peluza. Exista multe cantece care se canta la Nord sau la Sud, dar poate nici unul de intreaga suflare din tribune.

Imnul trebuie sa fie intonat de la Gigi Becali, pana la magazionerul echipei.

Forza Steaua !

M@rmota04.12.2006 14:57

Dar...o scurta remarca.asa la prima citire.."spuneti"..se scrie legat..nu cum ai scris tu!

Watch your language! 8)

greco04.12.2006 15:03

Esti acelasi Rapidulet de pe fzr.ro ? Spune... vorbeste civilizat si nu vei fi banat !

_yang05.12.2006 09:22

Cred ca rapidulet se refera la "Steluta noastra" care e si pe site la download.

Oricum important e ca are dreptate... cantecul apartine rapidistilor de aceea ar fi bine sa nu mai fie cantat de suporterii stelisti.

George Stan05.12.2006 09:57

_yang, daca nu esti sigur nu vorbi doar ca sa te afli in treaba. Daca tu vii de cativa ani la meciuri poate e normal sa nu stii, dar si mai normal ar fi sa nu te trezesti vorbind. Eu merg la meciuri in Ghencea din 1990 si nu am pierdut multe meciuri. Nu o zic ca poate asa o sa ma credeti ca am cantat melodia asta in galeria Stelei prin 92..94 la greu.

Nu stiu cand au cantat-o porumbeii prima oara, daca au cantat-o inainte de 92 bravo lor, dar sa nu vina sa zica ca am furat-o noi.

Pacat ca nu mai traieste Gica Petrescu , ca ar veni si ar spune, pe buna dreptate, ca el chiar a compus melodia asta :)

Vedeti ce inseamna sa fii rapidist? Asta inseamna: sa iti atribui merite care nu le ai, sa preiei bunuri sau idei care nu sunt ale tale si apoi sa ii zbieri in ureche altuia cum ca tu esti de fapt proprietar.

Alt exemplu, melodia Ole ole ole /ole ole ole ola, cantata, bineinteles, prima oara in Italia, a aparut in folclorul stadioanelor noastre in Peluza Nord a stadionului Steaua, la inceputul anului 2005. Ne-am dus noi apoi cumva la cei de sub pod sa le imputam ca acum o canta si ei acum? Nu. Asta e diferenta.

_yang05.12.2006 10:16

@George Stan

Nu stiam asta... Aveam vreo 5 ani prin 92' asa ca...

rapidulet05.12.2006 12:33

In primul rand nu sunt acelasi rapidulet dupa fzr. In al doilea rand nu prea cred ca melodia asta se canta la voi prin '92-'93. Oricum melodia asta la noi este foarte veche..Eu am auzit-o la un meci de prin '88 cand era la noi Ultras Rapid, eu am auzit-o de la ei. S-ar putea sa fi fost cantata de mai mult timp. Voi ati mai copiat ceva si anume: Rapid clubul nostru drag cel mult te iubim.............Si aia cu Ole Ole ola la voi se aude mai tare de la inceputul turului asta de campionat. Si nici acum nu cred ca o stiu toti "ultrasi" vostri..

c.ronaldo1705.12.2006 12:37

aia cu ole ole ola, am auzit la un meci din brazilia sau argentina... ceva de genu... :lol:

rapidulet05.12.2006 13:49

da baiatu ultras Rapid 88... fireste cu mentalitatea de atunci.. din pacate nu au reazistat prea mult. Maxim 2 ani :(

Gezets05.12.2006 14:01
da baiatu ultras Rapid 88... fireste cu mentalitatea de atunci.. din pacate nu au reazistat prea mult. Maxim 2 ani :(

bine ma...lasa-ne!

steluta9305.12.2006 14:17

nici cu muzica nu o aveti :lol: :lol: :lol:

greco05.12.2006 14:32
In primul rand nu sunt acelasi rapidulet dupa fzr. In al doilea rand nu prea cred ca melodia asta se canta la voi prin '92-'93. Oricum melodia asta la noi este foarte veche..Eu am auzit-o la un meci de prin '88 cand era la noi Ultras Rapid, eu am auzit-o de la ei. S-ar putea sa fi fost cantata de mai mult timp. Voi ati mai copiat ceva si anume: Rapid clubul nostru drag cel mult te iubim.............Si aia cu Ole Ole ola la voi se aude mai tare de la inceputul turului asta de campionat. Si nici acum nu cred ca o stiu toti "ultrasi" vostri..

:) Diferenta dintre tine si George Stan e ca pe el il cunosc cateva zeci de oameni de pe acest site/forum. De ce am crede ca minte ? Sunt sigur ca pot garanta mai multi de aici ca se canta pe vremea aia...

In legatura cu Ultras Rapid din anul 1988, de ce nu spui tot adevarul pana la capat ? Singurul lucru adevarat e ca a existat un steag pe care scria "ultras", exista niste poze cu cativa tigan in jurul steagului care atesta acest lucru. Citeste ce spune romeo pe fzr, unul din aceasta "brigada"... n-a stiut daca sa scrie pe steag ultras sau contras, s-a gandit si a ales ultras total la intamplare din cele doua.

Zi-ne mai multe despre realizarile acestui "grup" Ultras Rapid 88 sa mai radem si noi... prin anii 60' erau ultrasi la Rapid ?

rapidulet05.12.2006 14:53

Da este adevarat ce ai spus tu.., pentru ca atunci nu existau atatea mijloace de informatie ca acum.Ei au facut aceasta brigada din vorbele pe care le auzise de la prietenni plecati in strainatate si ce mai vazuse.DAR CHESTIA CU TIGANII NU ESTE DELOC ADEVARATA!!Si pentru cultura ta generala Romeo a fost initiatorul acestui grup. Din pacate dupa '90 ei au plecat in strainatate.

Gezets05.12.2006 15:21
Da este adevarat ce ai spus tu.., pentru. ca atunci nu existau atatea mijloace de informatie ca acum.Ei au facut aceasta brigada din vorbele pe care le auzise de la prietenni plecati in strainatate si ce mai vazuse.DAR CHESTIA CU TIGANII NU ESTE DELOC ADEVARATA!!Si pentru cultura ta generala Romeo a fost initiatorul acestui grup. Din pacate dupa '90 ei au plecat in strainatate.

romeo fantastik?? :lol:

greco05.12.2006 18:14

Hai ca sa nu ramana lumea in ceata... sa postam niste poze cu ultrasii, ok ?

http://img236.imageshack.us/my.php?image=8812rd3ga.jpg

http://img236.imageshack.us/my.php?image=8828tp4lk.jpg

Smecheri, nu ? Albi ca o caldare...

Si nu consider ca a cunoaste cine este fondatorul grupului Ultras Rapid din 1988 este o necesitate pentru cultura mea generala.

«123»