FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum am fi suportat noi o infrângere?

«123»
I.N.Money15.04.2006 20:00

Aceasta mentalitate ca nu esti stelist daca nu esti din Bucuresti,probabil vine de la faptul ca unii care vin din afara capitalei la unele meciuri,vin decat sa injure,nu sa sustina echipa,dar s-a dovedit ce a fost in toata tara cand ne-am calificat cu Rapid si Betis.

_yang15.04.2006 22:56

Unii se duc la stadion si se aseaza pe scaun din primul minut si se ridica la pauza sau la primul gol.Altii stau acasa (pentru ca nu pot sa mearga la fiecare meci din diferite motive),ragusesc la prima faza a echipei favorite si simt ca ii doare inima chiar daca sunt inca destul de tineri...

Care e mai suporter???

Unde ati fost la meciul

_yang15.04.2006 23:21
_yang...iti zic eu unde erau.. In concedii...la mare..la munte...asta e...

Atunci...nu vreau sa-i critic

diana_cloveritza16.04.2006 16:59

eu una refuz sa cred ca si suporterii stelisti ar fi facut la fel... cred ca un fan adevarat isi sustine favoritii si la bine si la greu! suporterii dinamovisti nu s-au dovedit a fi fani adevarati... si s-au mutat pe la alte echipe... noi, stelistii, nu avem nevoie de asemenea ,,specimene'' care la primul meci in care jucatorii mai gafeaza migreaza...

helena_steaua16.04.2006 18:02

ma intreb ce faceati voi dupa meciul cu national de anul trecut cand Zenga a fost demis?oare nu erati printre aia care il injurau pe Becali,MM,echipa,cand eram pe punctul de a pierde campionatul......Daca pierdeam campionatul atunci..ca puteam f usor sa-l pierdem...cred ca acest site era plin de injuraturi adresate echipei si nu numai.....

Virgil16.04.2006 18:10

Nu neaparat injuraturi,dar critici la adresa Conducerii,antrenorilor,jucatorilor,arbitrilor,Ligii,Federatiei,etc,DA.

Ma tem ca oboseala dupa atatea jocuri disputate in UEFA si in campionat sa nu declanseze un blocaj asemanator celui din finalul campionatului trecut,cand jocul echipei devenise penibil.Noroc cu Dorinel si Martin Tudor,care prin prestatiile lor au ajutat foarte mult la castigarea titlului.

Deja ce joaca acum Steaua(da un gol si se retrage in aparare) imi displace.

Sexystelista16.04.2006 18:13

Am avut neplacerea sa constat dupa deschiderea acestui subiect ca sunt multi care reactioneaza asa cum nu trebuie dupa o infranfere si mai ales multi care isi dau parerea asa cum nu trebuie...Multi sutn pe acest forum care cred ca echipa dupa o infrangere nu merita suportul nostru, al celor ce o iubim

Sexystelista16.04.2006 18:13
Nu neaparat injuraturi,dar critici la adresa Conducerii,antrenorilor,jucatorilor,arbitrilor,Ligii,Federatiei,etc,DA.

Ma tem ca oboseala dupa atatea jocuri disputate in UEFA si in campionat sa nu declanseze un blocaj asemanator celui din finalul campionatului trecut,cand jocul echipei devenise penibil.Noroc cu Dorinel si Martin Tudor,care prin prestatiile lor au ajutat foarte mult la castigarea titlului.

Deja ce joaca acum Steaua(da un gol si se retrage in aparare) imi displace.

Sa speram ca nu va fi asa...Trebuie sa avem incredere si sa continuam sa speram!!

Virgil16.04.2006 18:20

O constatare cat se poate de justa a Sexystelistei noastre doua posturi mai sus.Dar :

- e normal sa te superi cand echipa nu joaca nimic.

- e normal sa te bucuri cand echipa joaca bine.

- e normal sa ai sentimente contradictorii cand echipa are fluctuatii de forma.

In functie de aceste 3 situatii vin si manifestarile.Unele mai virulente,in special la cei care vin meci de meci,fie acasa,fie in deplasare.Care fac sacrificii.Sunt in special cei foarte tineri.Care pun foarte mult suflet.

Exista persoane care simt aceleasi lucruri dar nu se exteriorizeaza.

Sexystelista17.04.2006 15:28
O constatare cat se poate de justa a Sexystelistei noastre doua posturi mai sus.Dar :

- e normal sa te superi cand echipa nu joaca nimic.

- e normal sa te bucuri cand echipa joaca bine.

- e normal sa ai sentimente contradictorii cand echipa are fluctuatii de forma.

In functie de aceste 3 situatii vin si manifestarile.Unele mai virulente,in special la cei care vin meci de meci,fie acasa,fie in deplasare.Care fac sacrificii.Sunt in special cei foarte tineri.Care pun foarte mult suflet.

Exista persoane care simt aceleasi lucruri dar nu se exteriorizeaza.

Toate aceste lucruri pe care le-ai enumerat tu sunt normale dar gandeste-te ca atunci cand huiduiesti un fotbalist sau chiar intreaga echipa nu-i faci sa se ambitioneze si sa joace mai bine ci doar reusesti sa le provoci o si mai mare dezamagire. Atunci increderea lor scade si mai mult si la fel si randamentul lor.Este adevarat ca nu trebuie nici felicitati cand prestatia lor este proasta, dar eu sunt de parere ca "rufele murdare nu se spala in public".Totul are o rezolvare cand sti sa fi civilizat!!!

Virgil17.04.2006 16:30
... eu sunt de parere ca "rufele murdare nu se spala in public".Totul are o rezolvare cand sti sa fi civilizat!!!

Sigur ca da.Rufele murdare se spala in familie.Dar noi toti cei care venim pe stadion si suferim uneori pentru Steaua,alteori ne bucuram,ce suntem ?

O mare familie Stelista.

In acest caz cum crezi ca trebuie sa procedam ? :wink: Ne revoltam pe stadion au ba ?

Sexystelista18.04.2006 08:31
... eu sunt de parere ca "rufele murdare nu se spala in public".Totul are o rezolvare cand sti sa fi civilizat!!!

Sigur ca da.Rufele murdare se spala in familie.Dar noi toti cei care venim pe stadion si suferim uneori pentru Steaua,alteori ne bucuram,ce suntem ?

O mare familie Stelista.

In acest caz cum crezi ca trebuie sa procedam ? :wink: Ne revoltam pe stadion au ba ?

In nici un caz pe stadion..."Cilivizat, cilivizat..." :D :wink:

Mindhacker18.04.2006 08:41

Ce imi doresc eu:

Imi doresc sa avem o galerii care arata ca in meciurile

Noii Zeelande la rugby.

Multi inca nu au inteles si nu vor intelege ce inseamna sa fii suporter adevarat, majoritatea nu se ridica prea mult de la nivelul de semintari si alcolisti.

Un suporter adevarat este acela care reuseste sa aplaude o actiune frumoasa a adversarului (chiar daca se termina cu un gol) si isi aplauda echipa chiar daca e condusa cu 3-0. Care sta linistit in scaunul lui, canta din toata inima imnul formatiei pe care o sustine si care nu este capabil sa gandeasca rau despre echipa, jucatori sau antrenor. Fraze gen: besi ma Nicolita de cioroi imputit (asa cum am auzit) ne arata in primul rand de ce noi ca si suporteri nu suntem ascultati.

Uneori imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand vad

pe Dica cum rateaza, urlu, musc dar toate astea le fac pentru mine, unele in sinea mea, dar mereu voi striga cat ma tine gura, plamanii: FORTAAA STEAUUAAA.

Mindhacker18.04.2006 08:45

Cred ca daca vom proceda asa cum am spus, vom fi ascultati.

Fara revolta, fara injuraturi, adica o declaratie de dragoste gen: Te iubesc fa fu**-ti mor*ii matii nu prea arata a suporter, nu?

Suntem multe grupari si acest lucru nu cred ca ajuta in comunicarea dintre suporteri si club. Cred ca trebuie incheiat un fel de protocol intre grupari si intre grupari si club care cred eu ca va forta la transparenta.

DTP-Ludacris18.04.2006 09:33

Pentru Dinamo, sancţiunea cea mai dură ar fi să joace următorul meci acasă cu stadionul plin!". Atenţie, LPF! Să se modifice regulamentul în consecinţă!... :lol:

red&blues18.04.2006 09:42

Mindhacker e frumos c spui,dar mai trebuie lucrat la capitolul mentalitate(si poate la capitolul constiinta)la multi dintre cei c pretind a fi suporteri ai unei echipe.

Sexystelista18.04.2006 09:59
Ce imi doresc eu:

Imi doresc sa avem o galerii care arata ca in meciurile  

Noii Zeelande la rugby.

Multi inca nu au inteles si nu vor intelege ce inseamna sa fii suporter adevarat, majoritatea nu se ridica prea mult de la nivelul de semintari si alcolisti.

Un suporter adevarat este acela care reuseste sa aplaude o actiune frumoasa a adversarului (chiar daca se termina cu un gol) si isi aplauda echipa chiar daca e condusa cu 3-0. Care sta linistit in scaunul lui, canta din toata inima imnul formatiei pe care o sustine si care nu este capabil sa gandeasca rau despre echipa, jucatori sau antrenor. Fraze gen: besi ma Nicolita de cioroi imputit (asa cum am auzit) ne arata in primul rand de ce noi ca si suporteri nu suntem ascultati.

Uneori imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand vad  

pe Dica cum rateaza, urlu, musc dar toate astea le fac pentru mine, unele in sinea mea, dar mereu voi striga cat ma tine gura, plamanii: FORTAAA STEAUUAAA.

Din pacate sunt putini care gandesc ca tine si tot mai multi cei care spun ca sustin neconditionat echipa, dar la primul pas gresit incep si tipa ca din gura de sarpe...Trebuie noi, suporterii Stelei, mai ales acum ca avem toata Europa cu ochii pe noi, sa dam exemplu de galerie "model".Asa cum echipa noastra favorita este laudata de ziarele straine si noi ca suporteri ai ei, sa-i facem sa fie mandri de noi si sa-i sustinem asa cum trebuie.

spre_2418.04.2006 12:48

deci scurt ! noi daca am fii suportat o infrangere ne-am fii luat inima in dinti si am castiga mult mai multe partide ! asa-i ?

antonika19.04.2006 06:51
deci scurt ! noi daca am fii suportat o infrangere ne-am fii luat inima in dinti si am castiga mult mai multe partide ! asa-i ?

vezi ca ai probleme in clasa 1, naiinvatat sa citesti, sau ce?

«123»