Adevarul e ca noi am avut in acest sezon,un lung sir de succese.Aproape ca am uitat gustul amar al infrangerilor sau al jocurilor sub orice critica.
Daca Doamne fereste,s-ar intampla la noi ce se intampla in acest sezon la Dinamo,"optiunile" de exprimare a nemultumirii impotriva jucatorilor,probabil ca ar fi pe undeva identice.
Si o sa dau cateva exemple.
Pe vremea lui Piturca,Steaua,desi avea o posesie superioara a balonului,aproape meci de meci,nu reusea verticalizarea jocului,tragea prea putin la poarta si treceam prin mari emotii si uneori sufeream esecuri neasteptate.Reactia publicului a fost contestarea lui Piturca si reducerea numarilor de spectatori.
Exact ce s-a intamplat si la Dinamo.Nu insa in aceeasi proportie.
Imi amintesc cu tristete ca fluieraturile si scandarea "rusine sa va fie" erau floare la ureche.
Imi amintesc cum Dica a fost injurat de o parte a galeriei pentru un gest necugetat pe care l-a facut.
Etc.
Rapidul si-a alergat jucatorii pe sine.Ai nostri au navalit peste Paunescu in incinta biroului sau pentru a cere socoteala.Unii au ajuns la usile Marryott-ului pentru a-l "chestiona" pe Becali.
Reactiile suporterilor,mai ales cand sunt organizati,sunt necontrolate.
Si noi suntem suporteri si nu cred ca am reactiona in continuare foarte diferit de ceea ce fac acum dinamovistii.
In fond ce fac ? Ce rau au facut dupa meciul cu Rapid ? Au asteptat jucatorii sa le ceara socoteala.
S-a intamplat si la noi.