FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum am fi suportat noi o infrângere?

«123»
Sexystelista14.04.2006 07:55

Ma uitam cu stupoare la suporterii dinamovisti cum isi ataca proprii jucatori!In mintea mea atunci a incoltit o intrebare: Oare noi am fi reactionat la fel ca si suporteri?Sunt normale reactiile acestea?

Eu una consider ca acestia nu se pot numi suporteri adevarati.Aici este marea diferenata intre Steaua si Dinamo.Noi ne sustinem echipa neconditionat!

FORZA

redandblue14.04.2006 08:00

@ sexystelista...eu cred ca gresesti...

dc si noi am avea o astfel de conducere precum cea a lui Dinamo eu unul nu as mai calca pe stadion...dar de aici pina la a injura jucatorii este cale lunga pt ca nu sunt vinovati jucatorii decit in mica masura...conducerea are cea mai mare vina...

nu uita ca nu demult Gigi Becali era extrem de contestat de suporteri...si stiu citiva care nu au mai venit la meciuri din cauza lui...

flo220314.04.2006 08:01

nu poti sa stii niciodata unde te duce disperarea.nu pt un meci sau doua pierdute,ci mai ales pt ca nu ai nici o perspectiva ,nici o speranta de revigorare.

nici nu exista comparatie intre Steaua si pudei!la ei poate doar paznicul(oare?)sa mai traga pt club!!

sa fie sanatosi si la mai multi actionari si antrenori!!!

redandblue14.04.2006 08:07

inca ceva...nu cred ca pe noi ar trebui sa ne intereseze citi antrenori schimba Dinamo sau citi actionari are...noi trebuie sa ne vedem de achipa noastra care are nevoie de sustinere nu numai la meciuri de Cupa UEFA ci si in campionat...

spre_2414.04.2006 08:12

da ! Bine spus ! ASTA TREBUIE SA FACEM NOI ! dar numai ca nu facem :( PAKT

Sexystelista14.04.2006 09:55

dc si noi am avea o astfel de conducere precum cea a lui Dinamo eu unul nu as mai calca pe stadion...dar de aici pina la a injura jucatorii este cale lunga pt ca nu sunt vinovati jucatorii decit in mica masura...conducerea are cea mai mare vina...

nu uita ca nu demult Gigi Becali era extrem de contestat de suporteri...si stiu citiva care nu au mai venit la meciuri din cauza lui...

Este adevarat insa eu consider ca noi nu sustinem conducerea.Noi nu dam banii pe bilete pentru a vedea conducerea, ci jucatorii pentru ca ei sunt cei ce ne provoaca bucurii.Si de asemenea nu poti sanctiona o perioada mai proasta a unei echipe, doar pentru ca te-ai invatat cu victoriile!!Trebuie sustinuti indiferent ce se intampla!!

spre_2414.04.2006 10:03

bine sexystelista ;) ! esti cu echipa favorita mereu si la bne si la rau ! nu conteaza ca joaca bne ca joaca prost tot cu ea tii ! asta e un suporter adevaraT!

I.N.Money14.04.2006 10:04

Noi am reactionat destul de urat dupa meciul cu Argesul,am reactionat urat si anul trecut dupa meciul cu National cand eram pe primul loc,asa e suporterul si nu cred ca se poate schimba vreodata.

Triphat14.04.2006 10:07

Asteptarile sunt mari si normal ca o sa existe suparare daca pierdem un meci/meciuri. La 0-0 a iesit un mini-scandal. :roll:

Eu cred ca noi, ca stelisti, trebuie sa fim alaturi de echipa si in momentele grele. Sa cantam si la infrangeri la fel cum o facem la victorii frumoase.

Melku14.04.2006 10:50

Mult mai usor,noi pana una/alta suntem in semifinalele cupei UEFA 8)

redandblue14.04.2006 11:13

Este adevarat insa eu consider ca noi nu sustinem conducerea.Noi nu dam banii pe bilete pentru a vedea conducerea, ci jucatorii pentru ca ei sunt cei ce ne provoaca bucurii.Si de asemenea nu poti sanctiona o perioada mai proasta a unei echipe, doar pentru ca te-ai invatat cu victoriile!!Trebuie sustinuti indiferent ce se intampla!!

da dar la noi conducerea vrea performanta si a facut tot posibilul ca ea sa fie obtinuta...pe cind la Dinamo fiecare cu ce-l doare...

_yang14.04.2006 11:14

Cred ca cea mai mare parte din suporteri ar fi reactionat la fel , din pacate.Dar sa nu uitam ca Steaua nu avea nevoie de noi in returul cu Heerenveen ci in momentele grele (Rapid,Betis...).

Intotdeauna "simpatizantii" vor fi aproape de echipa atunci cand ea merge bine insa doar suporterii adevarati vor suferi in momentele grele,ceilalti se dezic de culori si asteapta vremuri mai bune.

A fi suporter e un drept al tuturor

A reusi e o onoare pentru putini !!!

_yang14.04.2006 11:26
Ma uitam cu stupoare la suporterii dinamovisti cum isi ataca proprii jucatori!In mintea mea atunci a incoltit o intrebare: Oare noi am fi reactionat la fel ca si suporteri?Sunt normale reactiile acestea?

Eu una consider ca acestia nu se pot numi suporteri adevarati.Aici este marea diferenata intre Steaua si Dinamo.Noi ne sustinem echipa neconditionat!

FORZA

Ca si la noi si in Steafan cel Mare exista prea putini suporteri adevarati.Sa nu uitam ca si ei au umplut Lia Manoliu la meciul cu Manchester.

A iubi o echipa inseamna a fi la bine si la rau pe stadion si de aceea cei care sunt stelisti doar cand echipa invinge sunt niste iubitori ai fotbalului care daca Dinamo ar fi unde suntem noi ar fi mers in Stefan cel Mare sa fie alaturi de favoriti asa ca...

A reusi e o onoare pentru putini!!!

helena_steaua14.04.2006 12:58

Sexxy stelista tu consideri ca acei suporteri care si-au injurat echipa favorita nu sunt suporteri adevarati?Uite ca acei suporteri in primul rand au uitat de acel egal 1-1 cu Steaua,au venit pe ploaie sa-si sustina echipa,si dupa o prestatie jalnica a jucatorilor i-au injurat:,,Voi nu meritati tricoul rosu sa-l purtati''.Imaginati-va si voi,puneti-va in pielea lor macar o clipa:cum sa nu-i injuri cand vezi ca nu-si dau viata pe teren,cand clubul se afla intr-un haos total:certuri intre actionari,demisii,etc.Nu incerc sa-i apar pe dinamovistii spun doar ca si noi suntem suporteri,si noi meregem pe stadion,si noi strigam pt echipa favorita...VRETI SA SPUNETI CA VOI NICI MACAR NU I-ATI INJURAT,O VORBA URATA ACOLO...CAND ALA RATA,SAU CAND A DAT O PASA GRESITA SAU MAI STIU EU CE???????ASTA INSEAMNA SA FII ALTAURI DE ECHIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu as vrea sa fiu in pielea dinamovisitilor pt stiu ce fel te simti cand te daruiesti cu trup si suflet si cand te astepti acelasi lucru si de la echipa nu primesti...... :(

Sexystelista14.04.2006 13:25
Sexxy stelista tu consideri ca acei suporteri care si-au injurat echipa favorita nu sunt suporteri adevarati?Uite ca acei suporteri in primul rand au uitat de acel egal 1-1 cu Steaua,au venit pe ploaie sa-si sustina echipa,si dupa o prestatie jalnica a jucatorilor i-au injurat:,,Voi nu meritati tricoul rosu sa-l purtati''.Imaginati-va si voi,puneti-va in pielea lor macar o clipa:cum sa nu-i injuri cand vezi ca nu-si dau viata pe teren,cand clubul se afla intr-un haos total:certuri intre actionari,demisii,etc.Nu incerc sa-i apar pe dinamovistii spun doar ca si noi suntem suporteri,si noi meregem pe stadion,si noi strigam pt echipa favorita...VRETI SA SPUNETI CA VOI NICI MACAR NU I-ATI INJURAT,O VORBA URATA ACOLO...CAND ALA RATA,SAU CAND A DAT O PASA GRESITA SAU MAI STIU EU CE???????ASTA INSEAMNA SA FII ALTAURI DE ECHIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu as vrea sa fiu in pielea dinamovisitilor pt stiu ce fel te simti cand te daruiesti cu trup si suflet si cand te astepti acelasi lucru si de la echipa nu primesti...... :(

Este o diferenta mare intre a injura printre dinti un jucator care te aduce la exasperare cu ratarile lui, si un intreg stadion care striga impotriva echipei al caror suporter sunt!Este adevarat ca si noi am avut scaparile noastre, dar de aici pana la a ajunge sa strigam jucatorilor nostri ca sunt citez: "de rahat" este un drum lung!Stiti care este cel mai important lucru?Ca noi sa nu ne facem de rusine ca si suporteri asa cum nici echipa nu ne-a facut de rusine prin prestatiile ei!Important este sa-i iubim si sa-i sustinem indiferent de rezultatele pe care le au!Mai ales in momentele grele pe care le au!

redandblue14.04.2006 13:27

nu credeti ca am vorbit prea mult despre Dinamo...deja incepe sa mi se faca greata cind aud de Dinamo di de Borcea...

asa ca mai bine discutati despre Steaua si despre conducatorii,jucatorii,antrenorii ei...

Sexystelista14.04.2006 13:32
nu credeti ca am vorbit prea mult despre Dinamo...deja incepe sa mi se faca greata cind aud de Dinamo di de Borcea...

asa ca mai bine discutati despre Steaua si despre conducatorii,jucatorii,antrenorii ei...

Asa e!!Intentia mea nu a fost sa provoc o discutie despre caini ci doar sa aflu daca noi ca suporteri am fi reactionat la fel!!

helena_steaua14.04.2006 13:33

Sexxi stelista eu stiu perfect ce inseamna sa-ti injuri echipa favorita....DE CE SPUN TOTI ,,CU ECHIPA LA BINE SI LA RAU'' dar cand de fapt nimeni nu stie ce inseamna cu adevarat sa fii alaturi de ei la bine si la rau...nici macar eu...... :(

_yang14.04.2006 13:47

La bine la rau Steaua e clubul meu tot mereu !!!

Chiar nu intelegeti nimic din acest cantec ...???Atunci cand injuri un jucator e ceva...iar cand huidui toata echipa e cu totul altceva.atunci injuri emblema,istoria si fostii jucatori ai clubului asa ca invatati sa iesiti afara cu fularul clubului si dupa infrangerile in fata cainilor.Nu mai iubiti doar la bine...

A reusi e o onoare pentru putini !!!

helena_steaua14.04.2006 13:54

Va dati mari suporteri dar de fapt................NU MAI COMENTEZ NIMIC CA VAD CA NU INTELEGETI NIMIC

redandblue14.04.2006 14:02

rog un moderator sa inchida topicul asta ca discutia degenereaza intr-una gen dinamoprostia.net.....si n-are rost....

_yang14.04.2006 14:05

Da stiu ce inseamna sa-mi injur echipa cu lacrimi in ochi.Am facut-o prima data la dupa golul nedrept a lui Cerniadinski .

Marii suporteri se vad cand echipa pierde. Sunt cei care plecau din Galati la meciuri fara miza doar pentru a-si vedea echipa pe cel mai fromos stadion al tarii.Si... Acolo dezamagire ... Suporterii adevarati din Buc nu erau...Doar in peluza cativa care simteau la fel ca ei.

Unde sunt cei 50 000 cand ploua afara ???

Cand titlul nu vine ???

Atunci sunt doar cativa ...Se evapora...

Virgil14.04.2006 14:08

Adevarul e ca noi am avut in acest sezon,un lung sir de succese.Aproape ca am uitat gustul amar al infrangerilor sau al jocurilor sub orice critica.

Daca Doamne fereste,s-ar intampla la noi ce se intampla in acest sezon la Dinamo,"optiunile" de exprimare a nemultumirii impotriva jucatorilor,probabil ca ar fi pe undeva identice.

Si o sa dau cateva exemple.

Pe vremea lui Piturca,Steaua,desi avea o posesie superioara a balonului,aproape meci de meci,nu reusea verticalizarea jocului,tragea prea putin la poarta si treceam prin mari emotii si uneori sufeream esecuri neasteptate.Reactia publicului a fost contestarea lui Piturca si reducerea numarilor de spectatori.

Exact ce s-a intamplat si la Dinamo.Nu insa in aceeasi proportie.

Imi amintesc cu tristete ca fluieraturile si scandarea "rusine sa va fie" erau floare la ureche.

Imi amintesc cum Dica a fost injurat de o parte a galeriei pentru un gest necugetat pe care l-a facut.

Etc.

Rapidul si-a alergat jucatorii pe sine.Ai nostri au navalit peste Paunescu in incinta biroului sau pentru a cere socoteala.Unii au ajuns la usile Marryott-ului pentru a-l "chestiona" pe Becali.

Reactiile suporterilor,mai ales cand sunt organizati,sunt necontrolate.

Si noi suntem suporteri si nu cred ca am reactiona in continuare foarte diferit de ceea ce fac acum dinamovistii.

In fond ce fac ? Ce rau au facut dupa meciul cu Rapid ? Au asteptat jucatorii sa le ceara socoteala.

S-a intamplat si la noi.

redandblue14.04.2006 14:09

yang...pe lia manoiu multi vin la meci ca sa se dea mari ca au fost la Steaua in Cupa UEFA...e deja o moda sa mergi la meci al Stelei in UEFA...nu te mai baga in seama smecherii ls bloc dc nu mergi...

de aici si pina la a sustine echipa e cale lunga...

mai bine era in Ghencea...o peluza mica dar plina de suflete ros-albastre...

_yang14.04.2006 14:22
yang...pe lia manoiu multi vin la meci ca sa se dea mari ca au fost la Steaua in Cupa UEFA...e deja o moda sa mergi la meci al Stelei in UEFA...nu te mai baga in seama smecherii ls bloc dc nu mergi...

de aici si pina la a sustine echipa e cale lunga...

mai bine era in Ghencea...o peluza mica dar plina de suflete ros-albastre...

Nu pot decat sa-ti dau dreptate ca eu bag mana-n foc ca sunt destui care au vazut de pe Lia Manoliu Steaua-Heerenveen si Dinamo-Manchester Utd. dar erau rapidisti dupa meciul de la Hamburg...Oricum atmosfera de la meciul cu Villarreal din Ghencea e de 10 ori peste ce a fost cu Betis si Heerenveen.

Acum ma rog la Dumnezeu sa nu cumva Becali asta sa faca prostia sa mareasca stadionul ca ar fi pacat sa fie huiduita echipa ...

In final o ultima intrebare adresata suporterilor din Bucuresti : Unde erati la turul cu Rosenborg

«123»