pt ca nu sunt vinovati jucatorii decit in mica masura...conducerea are cea mai mare vina...
E vina conducerii ca saboteaza antrenorii, nu au chef de munca si-si fac veacul prin baruri si cazinouri ?!
pt ca nu sunt vinovati jucatorii decit in mica masura...conducerea are cea mai mare vina...
E vina conducerii ca saboteaza antrenorii, nu au chef de munca si-si fac veacul prin baruri si cazinouri ?!
In final o ultima intrebare adresata suporterilor din Bucuresti : Unde erati la turul cu Rosenborg
Mai mult de atat, nu uita ce s-a intamplat dupa retur !
Nu, dar e vina conducerii ca schimba antrenorul cand echipa era pe primul loc, sau macar daca tot il schimba sa aduca unul bun nu petarde care au pocnit imediat, e vina conducerii care tarnsfera jucatori pentru jumatati de campionat si nu pentru o perioada lunga sau nedetrminata, de aici rezultand clar ca strategia conducerii este una pe termen scurt si nu pe termen lung, interesul lor fiind sa scoata bani cat mai multi si nu sa faca performante, e vina conducerii, dupa cum ii reprosa si Gigi Becali lui Borcea la TV, ca a invatat jucatorii sa joace numai "amicale" si sa aiba in spate arbitrii in campionat, si in cupele europene unde se joaca fotbal adevarat nu fac fata si ies din primele tururi. In toate aceste cazuri este vine exclusiva a conducerii dinamoviste. Dar urarea mea pentru ei este sa o tina tot asa!
Stiti care este problema noastra?Ne laudam prea mult ca suntem suporteri dar atunci cand trebuie sa demonstram ne dam in laturi!Eu iubesc aceasta echipa nu pt ca imi place sa fiu alaturi de invingatori ci pt istoria ei si pt daruirea cu care se joaca pt ca atunci cand ma aflu cu trup si suflet alaturi de ei am o mare satisfactie.Cred ca putinele bucurii pe care le-am avut mi le-a oferit aceasta echipa minunata!
Acum, vreau sa le multumesc pt asta si sa-mi cer scuze pt datile cand nu am stiut sa-i sustin asa cum meritau!
In final o ultima intrebare adresata suporterilor din Bucuresti : Unde erati la turul cu Rosenborg
Mai mult de atat' date=' nu uita ce s-a intamplat dupa retur ![/quote']
NO COMMENT ! La bine la rau...
Stiti care este problema noastra?Ne laudam prea mult ca suntem suporteri dar atunci cand trebuie sa demonstram ne dam in laturi!Eu iubesc aceasta echipa nu pt ca imi place sa fiu alaturi de invingatori ci pt istoria ei si pt daruirea cu care se joaca pt ca atunci cand ma aflu cu trup si suflet alaturi de ei am o mare satisfactie.Cred ca putinele bucurii pe pe care le-am avut mi le-a oferit aceasta echipa minunata!Acum, vreau sa le multumesc pt asta si sa-mi cer scuze pt datile cand nu am stiut sa-i sustin asa cum meritau!
Atunci Respect din partea unuia care traieste mult mai mult de 90 de minute pe saptamana pentru cele 2 culori...
mereu o sa existe persoane(nu suporteri)care o sa injure echipa,jucatorii s.a.dak unu incepe sa strige se iau si altii dupa el...suporterii adevarti se stiu!si cu durere va spun k dak Steaua era in alta situatie acum nu stiu cati mai erau langa echipa...k asa e romanu' unde vede k e mai bine acolo se duce.unii considera k dak nu te duci la unele meciuri nu esti suporter adevarat,eu zic k nu e asa...pt k stiu situatia mea,oricat de mult mi-as dori chiar nu am cum sa ajung dar totusi stiu k sunt un suporter adevarat pt k mereu am fost acolo pt ei(chiar dak nu pe stadion)...asa cum altii nu cred k ar fi in stare!
mereu o sa existe persoane(nu suporteri)care o sa injure echipa,jucatorii s.a.daca unu incepe sa strige se iau si altii dupa el...suporterii adevarti se stiu!si cu durere va spun ca daca Steaua era in alta situatie acum nu stiu cati mai erau langa echipa...ca asa e romanu' unde vede ca e mai bine acolo se duce.unii considera ca daca nu te duci la unele meciuri nu esti suporter adevarat,eu zic ca nu e asa...pt ca stiu situatia mea,oricat de mult mi-as dori chiar nu am cum sa ajung dar totusi stiu ca sunt un suporter adevarat pt ca mereu am fost acolo pt ei(chiar daca nu pe stadion)...asa cum altii nu cred ca ar fi in stare!
suntem cu Steaua pana la moarte..... si la bine si la rau, cred ca numai 5% din suporterii Stelei sunt lturi de juctorisi l bine si la rau, si aceia sunt 90% din timp pe stadion alturi de echipa. FORZA Steaua FORZA Steaua ALE ALE
Atata timp cat noi vom fi alaturi de ei la bine si la rau eu cred ca eforturile noastre ne vor fi rasplatite!!Ei, jucatorii vor lupta pt noi adevaratii suporteri!Fiti cu zambetul pe buze pt ca avem o echipa cu valoare in Europa si in Romania.Mandri suntem noi si milione de romani din alte tari!!
Cel mai bine,zic eu,ca a sintetizat Gigi Becali la o emisiune a lui Radu Moraru."M-as fi dus acasa,m-as fi machit si doua saptamani nu as mai fi dat ochii cu nimeni".
Atata timp cat noi vom fi alaturi de ei la bine si la rau eu cred ca eforturile noastre ne vor fi rasplatite!!Ei, jucatorii vor lupta pt noi adevaratii suporteri!Fiti cu zambetul pe buze pt ca avem o echipa cu valoare in Europa si in Romania.Mandri suntem noi si milione de romani din alte tari!!
stelistii adevarati sunt mandrii de echipa lor chiar si atunci cind ia bataie de la petrolul cu 4-0...cu atit mai mult acum cind echipa ne-a adus atitea bucurii ar trebui ca sa nu mai gasesti un scaun liber pe lia manoliu...
pariez ca dc Steaua ar juca un meci in provincie s-ar calca lumea in picioare sa-i vada...
pai nati vazut ce calcare in picioare afost in meciu cu Otelu, si nu cred ca lume a venit so vada pe Otelu jucand, au venit pentru Steaua!
uite k mai sunt si unii care nu pot sa fie 90% din timp pe stadionmereu o sa existe persoane(nu suporteri)care o sa injure echipa,jucatorii s.a.daca unu incepe sa strige se iau si altii dupa el...suporterii adevarti se stiu!si cu durere va spun ca daca Steaua era in alta situatie acum nu stiu cati mai erau langa echipa...ca asa e romanu' unde vede ca e mai bine acolo se duce.unii considera ca daca nu te duci la unele meciuri nu esti suporter adevarat,eu zic ca nu e asa...pt ca stiu situatia mea,oricat de mult mi-as dori chiar nu am cum sa ajung dar totusi stiu ca sunt un suporter adevarat pt ca mereu am fost acolo pt ei(chiar daca nu pe stadion)...asa cum altii nu cred ca ar fi in stare!
suntem cu Steaua pana la ........ si la bine si la rau, cred ca numai 5% din suporterii Stelei sunt lturi de juctorisi l bine si la rau, si aceia sunt 90% din timp pe stadion alturi de echipa. FORZA Steaua FORZA Steaua ALE ALE
@ koryna
atunci fai timp liber
in principiu nu am fi reactionat la fel.
dar poti sa stii...desi totusi nu cred
nu e vb de timp...oricum cred k ar trebui sa se termine cu conceptia nu esti pe stadion 100% din timp nu ai nici o treaba si zici k esti stelist k nu ai ce face...pana la urma tot eu am de suferit k nu pot sa fiu acolo si nu trebuie sa imi zica si altii!nu poate nimeni sa imi ia dreptul asta oricate ar spune!
nu am zis ca daka nu esit pe stadion tot timpu nu esti Stelist, dar daka esti suporter adevarat din 10 meciuri tot prinzi 7-8 meciuri pe stadion... exista situatii cand chiar nu poti sa mergi, mi sa intamplat si mie si la aproape toata lumea din galerie
uite k s-a intamplat sa nu fiu la mai multe meciuri.in primul rand faptul k nu sunt din buc(dar asta nu e o problema prea mare),apoi scoala,faptul k nu am cu cine sa vin si sa ma intorc(eu k fata nu pot sa vin singura pe stadion si sa plec la nush ce ora de acolo)si parintii nu sunt de acord(dar asta nu conteaza
)..e greu pt mine,dak eram baiat poate k mi-ar fi fost mult mai usor,dar asta este...imi iubesc echipa si de acasa chiar dak ia bataie sau invinge si faptul k nu pot sa fiu acolo face si o victorie grea pt k nu pot sa fiu langa ei!
Noi nu am fi reactionat la fel. Eu merg pe sistemul asta: in teren nu joaca oficialii clubului, joaca fotbalistii cara ar trebui sa fie mandrii de culorile pe care le poarta, sa lupte pentru echipa aia la care joaca. Ce faceam noi daca ni se intampla la fel? Ne duceam pe stadion, umpleam Lia Manoliu, eram 50.000 de oameni. Ne duceam si taceam din gura. Nu strigam, nu scandam. In felul asta ne pedepseam jucatorii si ii faceam sa inteleaga ca trebuie sa lupte, sa-si revina; sa-i facem sa inteleaga ca noi suntem tot timpul alaturi de ei, dar ca merita cate o mustrare atunci cand se vede cu ochiul liber ca nu vor sa joace. Asta AM FI FACUT. Din fericire, nu suntem nevoiti sa procedam asa. ![]()
Noi nu am fi reactionat la fel. Eu merg pe sistemul asta: in teren nu joaca oficialii clubului, joaca fotbalistii cara ar trebui sa fie mandrii de culorile pe care le poarta, sa lupte pentru echipa aia la care joaca. Ce faceam noi daca ni se intampla la fel? Ne duceam pe stadion, umpleam Lia Manoliu, eram 50.000 de oameni. Ne duceam si taceam din gura. Nu strigam, nu scandam. In felul asta ne pedepseam jucatorii si ii faceam sa inteleaga ca trebuie sa lupte, sa-si revina; sa-i facem sa inteleaga ca noi suntem tot timpul alaturi de ei, dar ca merita cate o mustrare atunci cand se vede cu ochiul liber ca nu vor sa joace. Asta AM FI FACUT. Din fericire, nu suntem nevoiti sa procedam asa.![]()
atuncea de cen p u l a mea te mai duceai pe stadion daka nu canti si nu incurajezi echipa... stai acasa si lasai pe suporterii adevarati sa ii incurajeze pe baieti... stai acasa si uitate la TV
NIMIC NU SE POATE COMPARA SA STAI IN GALERIA Stelei SI SA CANTI PT Steaua..........NICI MACAR 10 CAMPIONATE LUATE LA RAND SAU NICI MACAR FINALA LIGII CAMPIONILOR!!!!!!!!E UNIC MOMENTUL......NIMIC va zic eu.![]()
Cred ca indiferent daca esti in fata televizorului sau pe stadion atat timp cat traiesti cu intensitate alaturi de jucatori fiecare moment al mexciului, devii astfel si tu partas la fericirea sau tristetea jucatorilor...Nu este atat de important unde te afli ci doar ca sufletul tau asteapta cu nerabdare sa urle Gooool!!!Victorie Steaua!!!
pt unii conteaza unde te afli.....ce inseamna sa te dai mare in fata unuia care nu poate sa mearga la meciurile favoritilor.......voi stiti ce fel e,ma refer la bucuresteni,sa nu poti face nimic ca sa ajungi si tu la meci?sau sa stai acasa in timp ce 50000 de oameni striga pe stadion pt echipa lor?sau sa-ti dai seama pur si simplu ca daca nu esti nascut in Bucuresti nu esti suporter adevarat???????
nu am zis ca daka nu esit pe stadion tot timpu nu esti Stelist, dar daka esti suporter adevarat din 10 meciuri tot prinzi 7-8 meciuri pe stadion... exista situatii cand chiar nu poti sa mergi, mi sa intamplat si mie si la aproape toata lumea din galerie
Uite ca eu sunt din Sibiu si nu mi-e asa ushor sa ajung la Bucureshti....nu pierd nici un minut al echipei la TV, totzi ma shtiu stelisht, iar cand joaca echipa, e plina casa de tricouri si fulare...dar dak nu prind meciuri pe stadio inseamna ca nu sunt suporter?
Uite ca eu sunt din Sibiu si nu mi-e asa ushor sa ajung la Bucureshti....nu pierd nici un minut al echipei la TV, totzi ma shtiu stelisht, iar cand joaca echipa, e plina casa de tricouri si fulare...dar daca nu prind meciuri pe stadio inseamna ca nu sunt suporter?................
CE GHINIONISTI SUNTEM NOI ALEX......PACAT CA UNII NU INTELEG CE INSEAMNA SA FII SUPORTER CHIAR DACA NU TE DUCI PE STADION