FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria 4-0 (3-0)

«123»
Adrian29.10.2012 07:13
Intr-adevar, sunt doar 15. Toti pe fcsteaua.ro.

Voi asta credeti despre voi, ca sunteti protestatari ? A protesta implica o actiune sesizabila de catre restul lumii. Sunt curios cum protestati voi cand la meci nu mergeti, mitinguri nu organizati, mesaje nu faceti si in media nu va vede nimeni. Ah, am uitat: comentati pe fcsteaua.ro si ii jigniti pe restul, numindu-i oi. Ati ajuns atat de jos incat jigniti si pe cei de la Sud care au dus greul protestului.

Frustrare mare, mon cher. Dar n-o sa mearga la nesfarsit.... <drama goes here>.

Bine ca protestezi tu banandu-i pe toti cei care au sange in ei ca sa nu plece capul in fata ciobanului si care au curajul sa zica lucrurile asa cum sunt.

Eu nu va fac oi. Va fac firicele de iarba, din aia din care se infrupta oile, nu din aia care se fumeaza. Ca alea se indoaie foarte usor, la prima adiere, si nu trebuie sa platesti foarte mult ca sa le cumperi.

Adrian29.10.2012 07:21
@terente

Pai sa vad cand o sa vina infrangerile ce o sa mai zici despre mine...eu o sa stau langa echipa asta chiar daca ajunge si in divizia a treia....pana la ultima suflare

Sunt sigur ca vei fi langa echipa. Problema e ca, atunci cand vor veni infrangerile, puterea ta de a-l ignora pe becali va disparea.

Pentru ca, vezi tu, puterea asta a voastra de a-l ignora pe cioban creste proportional cu numarul de puncte adunat de echipa. Cu cat echipa aduna mai multe puncte, cu atat il puteti voi ignora pe cioban mai tare. Cand echipa nu o sa mai faca puncte, nu cred ca il veti mai putea ignora. Sa vezi atunci cum cainele linistit se transforma in fiara insetata de sange...

Adrian29.10.2012 08:30

Cand au fost proteste la palat si alte adunari, ati sarit repede sa spuneti ca nu erau destui oameni, ca nu stiu ce, ca nu s-a realizat nimic. Ziceati ca sunt inutile. Acum nu mai sunt inutile. Acum vreti sa mergem noi, astia care inca nu am bagat coada intre picioare, sa protestam.

Eu stiu ce vreti sa faceti voi. Sa nu credeti ca prostiti pe cineva.

Acum nu faceti altceva decat sa gasiti scuze.

Ati fost acuzati ca v-ati dat cu ciobanul, va scuzati spunand ca la fel faci si altii, ca, cica, daca vrei sa protestezi trebuie neaparat sa iesi in strada. Ei bine, nu e asa. Protest nu e doar mersul la palat. Protest e si neprezentarea la stadion, chiar daca voua nu va place sa recunoasteti asta.

Voi continuati sa va scuzati linistiti si mergeti sa sutineti echipa spre noi performante si gata. Care e problema?

Nu va place ca sunteti numiti oi? De cand e asta problema mea?!

Daca nu vreti sa fiti numiti oi, nu va mai purtati ca ele.

terente29.10.2012 08:31

Voi asta credeti despre voi, ca sunteti protestatari ? A protesta implica o actiune sesizabila de catre restul lumii. Sunt curios cum protestati voi cand la meci nu mergeti, mitinguri nu organizati, mesaje nu faceti si in media nu va vede nimeni. Ah, am uitat: comentati pe fcsteaua.ro si ii jigniti pe restul, numindu-i oi. Ati ajuns atat de jos incat jigniti si pe cei de la Sud care au dus greul protestului.

@Azzido, nu ne subestima inteligenta!

L-ai banat pe Gandalf pentru un nimic. Dupa aceea te-ai suspendat o saptamana ca sa ne demonstrezi ca exista si ocaua lui Cuza.Vrajeala! Ai revenit curat ca lacrima si afisezi inocenta unei maicute:"Cine, dom'le? Eu?". Te-a speriat Gandalf cumva? Ai primit directive sa-l indepartezi de site cat mai mult? Moderatorii tai dragi puteau edita acel "tampit" si totul ar fi fost ok. Dar ideea este sa-l tii cat mai la distanta pe cel care are capacitatea sa scrie articole bine intemeiate, pertinente si sa prezinte raul cel mai mare din istoria Stelei. Doar un retardat nu ar putea observa cum l-ai vanat continuu.

Nu ne scuipa in fata si sa ne spui ca ploua!

Duplicitate mare, mon cher. Dar n-o sa mearga la nesfarsit...

MoWeed29.10.2012 09:25

N-o sa mearga la nesfarsit atasementul multora fata de echipa. Sa vedem cum, dupa ce apar infrangerile, multi de pe aici isi vor schimba discursul si-l vor mui pe Jiji si oile lui cu fiecare ocazie. In frunte cu tine.

Cat despre jigniri, eu nu am respectat si nu voi respecta vreodata pe unul care linge unde a scuipat. Totusi, pot sa inteleg schimbarea opiniei dar nu pot sa inteleg virulenta cu care ii atacati pe cei care au ramas consecventi in gandire.

Adica, voi nu ati facut un compromis pentru ca un compromis il faci de dragul echipei. Voi v-ati compromis pentru ca v-ati schimbat parerea de dragul vostru, nu de dragul echipei(mai ales daca sustineti ca, in continuare, realizati cat rau face Jiji echipei) si v-ati schimbat parerea exact atunci cand sunt rezultate(de ce nu cand eram pe locul 10? Atunci erau mai multe sanse sa-l dam jos pe jeg? Se faceau mai multe pentru a protesta?). Si mai aveti si tupeul de a-i blama pe aia care au ramas verticali!

Voi meritati mediocritatea deoarece aveti o mentalitate potrivita pentru asta! Il meritati pe Jiji, meritati scandaluri, porcaieli si manele. Voi sunteti oglinda lui MM Stoica sau Argaseala. Acceptati orice rahat de la Jiji si bagati scuza cu "echipa" cand, de fapt, singurii care castiga din asta sunteti voi.

MoWeed29.10.2012 09:40

Si, ca o completare la ceea ce am zis despre respect. Decat pe voi, il respect mai mult pe Toronto, cu toate injuriile care mi le-a adresat.

Asta pentru ca el, macar, a fost consecvent. El a fost pentru sustinerea echipei si acum un an si acum 2 ani si acum 3 ani s.a.m.d. Si cand Steaua era pe 10 si acum cand e pe 1. El il ignora pe Jiji si cand facea tampenii extraordinare si il ignora si acum. Asta este mentalitatea lui si nu cred ca putem sa i-o mai schimbam vreunul de pe aici.

Spre deosebire de altii care aveau fata de el un limbaj mult mai violent decat al meu(cu injuraturi si amenintari) si care se bateau cu pumnii in piept ca mai bine retrogradeaza Steaua daca asta ar fi pretul ca sa plece jegul. Aceiasi oameni acum ii dau dreptate si se bucura ca le umple frigiderele celor care gandesc cum gandeau ei.

Pot sa respect o parere diferita de a mea. Nu pot, insa, sa respect pe unul care-si schimba parerea de la o zi la alta...

Azzido29.10.2012 10:07
Bine ca protestezi tu banandu-i pe toti cei care au sange in ei ca sa nu plece capul in fata ciobanului si care au curajul sa zica lucrurile asa cum sunt.

Eu nu va fac oi. Va fac firicele de iarba, din aia din care se infrupta oile, nu din aia care se fumeaza. Ca alea se indoaie foarte usor, la prima adiere, si nu trebuie sa platesti foarte mult ca sa le cumperi.

Gresit, nu am banat pe toti care meritau. Dar o sa incep curand, macar sa aveti de ce sa va plangeti.

@Azzido, nu ne subestima inteligenta!

L-ai banat pe Gandalf pentru un nimic. Dupa aceea te-ai suspendat o saptamana ca sa ne demonstrezi ca exista si ocaua lui Cuza.Vrajeala! Ai revenit curat ca lacrima si afisezi inocenta unei maicute:"Cine, dom'le? Eu?". Te-a speriat Gandalf cumva? Ai primit directive sa-l indepartezi de site cat mai mult? Moderatorii tai dragi puteau edita acel "tampit" si totul ar fi fost ok. Dar ideea este sa-l tii cat mai la distanta pe cel care are capacitatea sa scrie articole bine intemeiate, pertinente si sa prezinte raul cel mai mare din istoria Stelei. Doar un retardat nu ar putea observa cum l-ai vanat continuu.

Nu ne scuipa in fata si sa ne spui ca ploua!

Duplicitate mare, mon cher. Dar n-o sa mearga la nesfarsit...

Ah, cata drama pe aici. Mai rau ca in telenovele.

GiuleStiul_se_imbraca_Singuri_impotriva_tuturor.jpg

terente29.10.2012 10:31
Gresit, nu am banat pe toti care meritau. Dar o sa incep curand, macar sa aveti de ce sa va plangeti.

Ah, cata drama pe aici. Mai rau ca in telenovele.

@Azzido, te rog eu respectuos sa nu mai ameninti pe unii dintre noi:

...persoanele care invadează intimitatea unei persoane spargand parole de mail sau messenger se pot alege cu dosar penal, potrivit legii 161/2003, cap. 3, sectiunea 1, art. 42-47. Infractiunile contra confidelității si integrității datelor informatice este faptă penală si pedeapsa este de la 3 luni la 3 ani si maxim de la 5 luni la 12 ani.

Drama este cand unii incalca legile in tara in care locuiesc.

Stii bine, Cristi!

Adrian29.10.2012 10:35

Te opreste cineva? Poti sa o faci linistit. Macar sa nu mai continue toata minciuna asta.

Baneaza-i linistit pe toti cei care merita si fa-ti siteul asa cum vrei tu.

Eu unul nu o sa-ti dau telefoane la 3 dimineata si nici nu o sa trimit baieti dupa tine, daca faci asta. Iti garantez. Nici eu si nici ceilalti oameni pe care ii vei bana nu vor face aceste lucruri.

Asadar ne poti bana linistit. Ca sa nu mai fie asa de goale amenintarile tale.

MoWeed29.10.2012 10:44

Le zice bine Adrian.

Macar terminam cu mascarada asta si spui pe fata si prin actiuni ca vrei ca site-ul asta sa fie unul de oi!

Eu n-o sa te injur. Daca primesc ban, vreau sa zici macar motivul adevarat: ca am primit ban ca nu sunt oaie. Sau, ma rog, poti sa spui "suporter adevarat" in loc de "oaie" ca sa fii politically correct fata de omul care a primit mai multe banuri decat tot restul forumului, toronto si fata de clona lui xray.

DanielT29.10.2012 11:10

Am si eu o nelamurire. De ce o tineti cu "v-ati schimbat parerea" ?

Care sunt aceia care au avut alta parere acum ceva timp iar acum si-au schimbat-o ?

Care parere ? A zis cineva ca trebuie sa ramana ciobanu' ?

Astept raspuns .

red&blue_boy29.10.2012 11:17
A zis cineva ca trebuie sa ramana ciobanu' ?

Atat timp cat stadionul va fi plin si banii din bilete vin in numar mare, cat timp va fi aclamat de multime dupa meciuri, fii sigur ca va ramane .

MoWeed29.10.2012 11:30

Care sunt aceia care au avut alta parere acum ceva timp iar acum si-au schimbat-o ?

Astept raspuns .

Hai sa-ti explic, poate intelegi: Acum ceva timp, majoritatea adevaratilor de pe aici sustineau ca asta nu este Steaua noastra, ca nu vor mai merge sa o incurajeze(mergand, intre timp, la meciurile sectiilor sportive a CSA), ca plecarea ciobanului este obiectivul cel mai important si ca trebuie indeplinit chiar daca asta inseamna un numar de ani fara performante(multi mergand pana la a declara ca mai bine retrogradeaza Steaua decat sa ramana a lui becali). Sustineau sus si tare ca nu vor renunta niciodata si nu vor incuraja mizeria asta indiferent de rezultate. Sustineau ca Jiji nu va pleca decat atunci cand Steaua nu ii va mai aduce bani/imagine si, drept urmare, nu mai trebuie sa-i dam nici un ban.

Acum, mentalul colectiv este sa-l ignoram pe Jiji, ca nu pleaca si sa incurajam echipa ca doar "e tot Steaua". Ceea ce este diametral opus. Si mai mult decat ideeile este vorba si de actiuni. Poti sa-mi zici tu mie de milioane de ori ca vrei sa plece ciobanul. Daca prin actiunile tale il ajuti sa ramana(atat financiar din bilete cat si prin incurajarea baietilor pentru a obtine trofee, trofee care se traduc in bani si imagine pentru Jiji), esti cu el. Nu poti sa fi impotriva lui si sa-l ajuti, in acelasi timp, sa-si prelungeasca sederea abuziva in fruntea Stelei.

Daca asta nu ti se pare ca este o schimbare de atitudine inseamna ca ai o problema...

Adrian29.10.2012 11:46

Astept raspuns .

Actiunile spun mai multe decat orice vorbe.

Cand tu ii bagi milioane-n buzunar la cioban, e destul de clar ca NU VREI SA PLECE.

ebonyc29.10.2012 12:37

Ce e pe fcsteaua.ro nu are nicio relevanta. Mediul online nu e relevant pentru cati protestatari sunt. Pentru mine boicotul inseamna protest, pentru ca asa cum ziceti voi Gigi n-o sa plece ca urla lumea la el. Dar daca ramane fara bani, pleaca. Bine, imi zici ca sunt oricum persoane care se duc la meci si tot il alimenteaza cu bani. Bravo lor, sa mearga, "dar n-o sa mearga la nesfarsit" ca nu vor mai avea unde.

Eu fac propaganda printre toate cunostintele mele pentru a nu merge la meci, n-am televiziune sau alte mijloace sa fac propaganda altfel. Pe siteul asta nu am cu cine, n-am pe cine sa conving. Am tot postat, au postat si altii, dar n-ai cu cine.

Eu nu i-am jignit pe cei de la Sud, am si spus ca sunt poate 5000 de oameni care nu merg in spiritul de oaie, ci in spiritul sentimentelor (ca Toronto care e consecvent, cum zicea si MoWeed). Bineinteles ca fac rau, pentru ca platesc biletul la meci, dar nu merita jigniti.

Azzido29.10.2012 12:49
@Azzido, te rog eu respectuos sa nu mai ameninti pe unii dintre noi:

...persoanele care invadează intimitatea unei persoane spargand parole de mail sau messenger se pot alege cu dosar penal, potrivit legii 161/2003, cap. 3, sectiunea 1, art. 42-47. Infractiunile contra confidelității si integrității datelor informatice este faptă penală si pedeapsa este de la 3 luni la 3 ani si maxim de la 5 luni la 12 ani.

Drama este cand unii incalca legile in tara in care locuiesc.

Stii bine, Cristi!

E siteul asta plin de exeperti in informatica, doar ca au devenit experti invatand de la femeia de serviciu.

Eu nu am spart mailul sau "messengerul" nimanui. Eu, in calitate de administrator al acestui site am acces la anumite date private ale utilizatorilor. Date la care un user fara drepturi nu are acces. E o situatie normala si se aplica la orice alt site sau forum din lumea asta.

PS: topic inchis, pt ca suntem offtopic rau de tot.

«123»