FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria 4-0 (3-0)

«123»
Decy28.10.2012 13:48

Pe Gloria o batem la scor.3-0 caci echipa merge bine.Ar putea juca si cu cei care freaca banca de rezerve sa mai odihnim si pe baietii care baga ca migu din 4 sau 3 zile cite un meci. Hai Steaua!!!

Decy din Fagaras

kraYz28.10.2012 14:00

Inca 3 puncte.

MoWeed28.10.2012 14:02

@Toronto

Cat timp echipa va fi a oii, eu nu mai calc pe stadion cand joaca aceasta gluma proasta. De multe ori nici macar la televizor nu ma uit. Asta desi am prieteni care se roaga de mine sa ma duc si chiar se supara pe mine pentru ca refuz sa legitmizez aceasta mizerie care poarta ilegal numele de "Steaua Bucuresti". Deja nu mai e vorba de a nu-i da bani jegului, ci e vorba ca, prin prezenta mea, as legitimiza jegul din momentul actual de la echipa. Mai mult, nu imi sta in caracter sa ling unde am scuipat.

Si, ca sa nu fiu offtopic, echipa asta o sa-i bata pe Gloria Bistrita pentru ca aia sunt vai de capul lor.

terente28.10.2012 14:48
Nu-i nimic , nu va simte nimeni lipsa .

Vezi tu, DanieleT- cand ai aparut pe site erai ca un bebelus. Gangureai, mergeai de-a busilea, faceai in pampers. Dar timpul a trecut, "Steaua" a inceput sa castige, tu ai prins glas, ti-a cresc lana pe corp si acum faci pe nebuna. Exact ca-n Miorita.

Dar turmele vin si pleaca. Pac pierde "Steaua" -mai pleaca o mioara de pe site.

Fac pariu ca tu esti genul care-l injura pe Nikolic de mama si de sfinti, care-si baga **** in gura lui Rusescu cand rateaza ... dar care : "ale-ale , pe mama lor " cand cei doi dau cate un gol.

Ronnie28.10.2012 15:03

Imi aduc aminte ca eram la gradinita cand puneam colegilor tot felul de porecle si le inchideam gura prin argumente penibile. Observ ca proportional gasesc aceleasi dialoguri si aici doar personajele poarta peste 40 la picior si au ceva anisori in plus.

blindius28.10.2012 15:13

Jumatate din comentarii au un nivel sub nivelul marii.

Cred ca in scurt timp astia cu clasicul discurs "cu si despre oi" vor ramane sa-si dea replica intre ei, indiferent daca piperianul are bulan pentru campionat anul acesta sau echipa pierde zece meciuri la rand.

Serios, deja este la fel de jenant ca atunci cand apare becali la TV si se asociaza cu Steaua. Ba, ciobanul este un jeg si deja o stim bine, mie mi se pare socant ca Domnul Iordanescu il sustine.

Deseara, cel mai probabil, trei puncte "de rutina". E genul de meci la care Steaua a dat emotii in ultimii ani.

terente28.10.2012 16:15
Jumatate din comentarii au un nivel sub nivelul marii.

Cred ca in scurt timp astia cu clasicul discurs "cu si despre oi" vor ramane sa-si dea replica intre ei, indiferent daca piperianul are bulan pentru campionat anul acesta sau echipa pierde zece meciuri la rand.

Scuze, Domnule Blindica, ca ne expunem diferit de dumneavoastra sentimentele fata de Steaua. Stiti bine ca daca se discuta despre Real Madrid va balacareati mai rau ca cei de pe topicul acesta.

Ipocrizia asta ne omoara cu zilele pe toti.

blindius28.10.2012 16:35

Senor terente, ultima mea preocupare este sa mai ma intind la ironii de doi lei. Dezvaluie-ti identitatea si poate mai vorbim. E grava treaba daca ati ajuns sa va certati si cu d-astia de nu suporta indivizi ca becali.

Incercati sa discutati civilizat si ontopic, altfel eu zic ca pot pica si procente de sanctiune pentru oricare dintre noi.

mountytoma28.10.2012 17:32
Nu-i nimic , nu va simte nimeni lipsa .

ar trebui sa va preocupe mai mult sa nu va simtiti in plus, dar ...fiecare cu opinia lui

decat sa nu te duci la meci, cum au ales destui stelisti, mi se pare mult mai jenant sa te duci la meci si totusi sa nu injuri maimuta!!!

gio_stgloria28.10.2012 17:32

A cui clona e terente ?

Ronnie28.10.2012 18:01
Scuze, Domnule Blindica, ca ne expunem diferit de dumneavoastra sentimentele fata de Steaua. Stiti bine ca daca se discuta despre Real Madrid va balacareati mai rau ca cei de pe topicul acesta.

Ipocrizia asta ne omoara cu zilele pe toti.

Pai exprimati-va sentimentele folosind cu incredere mai multe cuvinte din dictionar si construind discutii constructive, ca ceea ce faceti voi este sa va bagati **** cenzurat in cei care n-au parerea voastra.

Tupac Amaru28.10.2012 18:07
Dar atata vreme cat tu crezi ca jignindui pe toti cei care se duc la meciuri sau se bucura la o victorie este un mod inteligent de a combate prostia, nu esti decat un frustrat!

Nu cred ca se mai poate face ceva pentru voi.

Tupac Amaru28.10.2012 18:11
Sa-mi bag **** ce discutii de tot cacatul aveti. Ma pis pe mioare, oi si cei care-i acuza. Imi aduc aminte ca eram la gradinita cand puneam colegilor tot felul de porecle si le inchideam gura prin argumente penibile. Observ ca proportional gasesc aceleasi dialoguri si aici doar personajele poarta peste 40 la picior si au ceva anisori in plus.

Da pe bune, Ronnie, tu nu esti inca la gradinita?

*Alecs*28.10.2012 19:16

Tinand cont ca meciul este la 21:30, nu 22:05, deci problema cu transportul e aceeasi, iar si vineri si luni lumea merge la servici, cum explicati numarul mic de spectatori de azi fata de numarul mare de spectatori de joi?

E frumoasa Arena Nationala, asa-i? Are si acoperis...

Aztek28.10.2012 19:32

Ai si popcorn si hot dogi....eeee

White_R28.10.2012 19:49

Dacă era Tanase jumate din timpul de joc dribla el pe stanga fară rezultate și ar fi fost probabil 0-0 și un meci greu

ebonyc28.10.2012 21:58

Cati spectatori au fost? Hai sa n-o mai lungim: 7.163 de spectatori. Unde sunt adevaratii care sustin Steaua in orice situatie? De ce la un meci cu Dinamo pe National Arena se strang 40-50 de mii si la un meci cu Bistrita pe Steaua se strang 7 mii? Lumea vine sa vada stadionul sau adversarul, nu pe Steaua.

Nu ne mai aburiti cu "noi sustinem Steaua in orice situatie". Sunt, hai sa zicem, 5 mii care vin neconditionat, restul sunt OI care se duc unde e pasunea mai verde.

mountytoma28.10.2012 22:18
Cati spectatori au fost? Hai sa n-o mai lungim: 7.163 de spectatori. Unde sunt adevaratii care sustin Steaua in orice situatie? De ce la un meci cu Dinamo pe National Arena se strang 40-50 de mii si la un meci cu Bistrita pe Steaua se strang 7 mii? Lumea vine sa vada stadionul sau adversarul, nu pe Steaua.

asta pentru ca nu toti spectatorii sunt suporteri. tare as vrea sa pot afla intr-o zi, cati suporteri are Steaua? ca de cati spectatori are m-am cam dumirit...

torontocanada28.10.2012 22:24

Pai foarte bine sa vina doar peluzele cine are nevoie de 20,000 de samantari si 30 de protestatari...stati acasa fratilor cu totii...

ebonyc28.10.2012 22:30
Pai foarte bine sa vina doar peluzele cine are nevoie de 20,000 de samantari si 30 de protestatari...stati acasa fratilor cu totii...

Nu incerca sa pacalesti lumea ca sunt doar 30 de protestatari cum face Gigi ca nu-ti merge.

mountytoma28.10.2012 22:40

cand te hotarasti sa mergi la meci ca sa protestezi, sa ma anunti si pe mine. daca tu faci asta din canada, pot sa o fac si eu din austria :-)

si a propos de ce spui tu, s-ar putea ca astazi greva samantareselor sa fi condus la o asistenta atat de mica in tribune!?

DanielT28.10.2012 23:03
Vezi tu, DanieleT- cand ai aparut pe site erai ca un bebelus. Gangureai, mergeai de-a busilea, faceai in pampers. Dar timpul a trecut, "Steaua" a inceput sa castige, tu ai prins glas, ti-a cresc lana pe corp si acum faci pe nebuna. Exact ca-n Miorita.

Dar turmele vin si pleaca. Pac pierde "Steaua" -mai pleaca o mioara de pe site.

Fac pariu ca tu esti genul care-l injura pe Nikolic de mama si de sfinti, care-si baga **** in gura lui Rusescu cand rateaza ... dar care : "ale-ale , pe mama lor " cand cei doi dau cate un gol.

E treaba mea cand postez sau ce postez . Am mai zis-o , eu am fost la meciuri indiferent de rezultate si de locul unde s-a jucat asa ca ce ai scris tu acolo e mai degraba valabil in cazu' tau . Terente , vezi ca ai pierdut pariu' .

Am vazut ca mi s-a sters postul. Poate ar fi mai bine sa stergeti si postarile cu oi si capre.

Ati inceput sa scrieti "oaie" si altele mai rau ca rapidistii sau dinamovistii .

Nu ajungeti nicaieri cu razboiu' virtual .

Azzido29.10.2012 00:21
Nu incerca sa pacalesti lumea ca sunt doar 30 de protestatari cum face Gigi ca nu-ti merge.

Intr-adevar, sunt doar 15. Toti pe fcsteaua.ro.

Voi asta credeti despre voi, ca sunteti protestatari ? A protesta implica o actiune sesizabila de catre restul lumii. Sunt curios cum protestati voi cand la meci nu mergeti, mitinguri nu organizati, mesaje nu faceti si in media nu va vede nimeni. Ah, am uitat: comentati pe fcsteaua.ro si ii jigniti pe restul, numindu-i oi. Ati ajuns atat de jos incat jigniti si pe cei de la Sud care au dus greul protestului.

Frustrare mare, mon cher. Dar n-o sa mearga la nesfarsit.... <drama goes here>.

torontocanada29.10.2012 00:22

@terente

Pai sa vad cand o sa vina infrangerile ce o sa mai zici despre mine...eu o sa stau langa echipa asta chiar daca ajunge si in divizia a treia....pana la ultima suflare

terente29.10.2012 04:46
@terente

Pai sa vad cand o sa vina infrangerile ce o sa mai zici despre mine...eu o sa stau langa echipa asta chiar daca ajunge si in divizia a treia....pana la ultima suflare

Promiti ca nu o sa incepi sa injuri echipa daca va avea rezultate proaste? Cam asta inseamna sa-ti sustii echipa neconditionat. Majoritatea celor care se bat cu pumnul in piept pentru Steaua cu becali face 13-14 la prima infrangere ( pentru urmasii lui Pruteanu : majoritatea face). Si nu e imaginatia mea acest fapt. Pe multi dintre acestia i-am vazut procedand in halul acesta.

Revenind la meci: un adversar care daca statea acasa pierdea cu doar 3-0 sau economisea banii de motorina. Dilema mare care framanta pe multi: este Steaua puternica sau Gloria este varza? Sau Molde a jucat in dorul lelii? Sau il va mai lovi mingea in barbie pe Nikolic ca apoi sa ricoseze intr-un aparator danez in meciul retur?

Vom vedea pe viitor!

In orice conditii sper sa va vad pastrand acelasi ton entuziast si impaciuitor cu baietii lui nea Gigi.

«123»