FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria 4-0 (3-0)

«123»
Virgil26.10.2012 10:30

Logo_Liga1BB.jpg

In etapa a 13-a Steaua, in Templul Fotbalului Romanesc, primeste vizita formatiei bistritene Gloria.

Meciul va incepe la ora 21:30 si va fi televizat de Digi Sport TV.

Pana la aceasta ora nu a fost comunicata brigada de arbitri pentru aceasta partida.

Punand in balanta cele doua echipe, Steaua e lider autoritar in Liga 1 si vine dupa un meci si o victorie stralucita asupra norvegienilor de la Molde, aflati in plina cursa pentru castigarea titlului.

Gloria, se afla pe locul 16, retrogradabil, avand numai 2 victorii si 3 meciuri egale in 12 etape, si un golaveraj negativ, - 13 (10-23)

Avantaj copios Steaua, la care se adauga terenul propriu si suporterii - al treisprezecelea jucator.

In mod normal Bistrita nu poate emite nicio pretentie in Ghencea, chiar daca de curand a invins in Giulesti o echipa cu multe probleme, echipa care a pierdut si cu Dinamo la cateva zile diferenta. (Dinamo, o alta echipa aflata in incertitudine.)

Steaua va castiga probabil, in ciuda numarului 13 al etapei in desfasurare, apoi la numai o saptamana va veni randul cainilor sa o ia peste bot.

Avem o echipa in plina stralucire, aflata pe un drum bun pentru castigarea titlului de campioana nationala si pentru calificarea in primavara europeana. Ceea ce suporterii loiali Stelei merita cu prisosinta dupa un numar semnificativi de ani secetosi ai echipei lor de suflet.

Pronosticul redactiei: 1.

Virgil26.10.2012 11:02

Preturile biletelor pentru meciul FC Steaua - Gloria Bistrita sunt urmatoarele:

Peluze 5 lei

Tribuna II 10 lei

Tribuna I 15 lei

Tribuna 0 30 lei

Fotolii 50 lei

Parcare 50 lei

Programul caselor de bilete este urmatorul:

Vineri 10:00 - 18:00

Sambata 10:00 - 17:00

Duminica - incepand cu ora 10:00

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit in stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

De asemenea, persoanele cu dizabilitati care doresc sa urmareasca jocul de pe stadion au acces gratuit, cu conditia sa isi ridice tichetele gratuite in timp util, de la casele de bilete. Accesul se face numai pe baza tichetelor pentru orice categorie de spectator.

In ceea ce priveste mesajele scrise ale suporterilor, s-au amenajat spatii delimitate pentru bannere, in conformitate cu Legea 4/2008, modificata cu Legea 10/2012, citam:

"Articolul 10, Alineatul 1, litera Y:

Sa stabileasca si sa aduca la cunostinta spectatorilor locurile unde este permisa amplasarea emblemelor, pancardelor, bannerelor, afiselor sau a altor mijloace de publicitate vizuala".

Astfel, suporterii de la Peluza Nord si Peluza Sud isi vor putea afisa bannerele pe gard, pana la nivelul stalpilor vopsiti in rosu si albastru!

FC Steaua Bucuresti le atrage atentia spectatorilor care vor sa participe la partida FC Steaua Bucuresti - Gloria Bistrita sa achizitioneze bilete doar de la casele de bilete ale clubului. Conducerea clubului nu poate garanta validarea biletelor achizitionate de la alte surse decat cele mentionate mai sus.

Tupac Amaru27.10.2012 05:23

Or mai avea bani de deplasare bistritenii (ca de mancare nu mai aveau de la meciul cu rapidistii), sau ii imprumuta ne-a Gi2? :worthy:

In mod normal, echipa lui ne-a Gi2 ar putea juca cu rezervele, ardelenii sunt complet descumpaniti....

Desi poate tocmai fiindca vor cu disperare bani vor obtine un rezultat bun in "Templul fotbalului romanesc", asa cum numesc mai nou si oile stadionul unde juca odinioara o echipa numita Steaua...

cheloo9827.10.2012 08:27

Descumpaniti au fost si cu Dinamo si ai vazut ce a iesit.

kaspersky27.10.2012 13:28
In mod normal, echipa lui ne-a Gi2 ar putea juca cu rezervele, ardelenii sunt complet descumpaniti....

Nu stiu cum le gandesti dar afirmatiile pe care le faci sunt mai mult decat in ncunostinta de cauza.

Sa fi descumpanit dupa ce bati Dinamo in deplasare desi pana la acel moment aveau o singura victorie in campionat e ceva. O fi Bistrita vreo Barcelona si nu o stia nimeni pana acum , doar un amar al acestui forum.

Chocapik27.10.2012 14:18

e pe Ghencea?

kaspersky27.10.2012 15:33
e pe Ghencea?

Da

Tupac Amaru27.10.2012 17:24
Nu stiu cum le gandesti dar afirmatiile pe care le faci sunt mai mult decat in ncunostinta de cauza.

Sa fi descumpanit dupa ce bati Dinamo in deplasare desi pana la acel moment aveau o singura victorie in campionat e ceva. O fi Bistrita vreo Barcelona si nu o stia nimeni pana acum , doar un amar al acestui forum.

Imi cer scuze, am vrut sa scriu "dinamovistii" si mi-a iesit "rapidistii". Stii, eu nu ma uit la distrusii astia din campionatul autohton, imi povesteste anumite aspecte taica-meu (care foloseste meciurile pe post de somnifer, insa) si am retinut ca atat ghiulestenii, cat si militienii, au luat-o pe coaja.

Am specificat insa foarte clar ca o echipa care soseste in ziua meciului pe terenul adversarului cu traistele cu mancare dupa ei - pentru ca nu-si permit nici cazare, nici restaurant - nu poate fi o echipa care sta prea bine la capitolul "psihic". Pesemne ca dinamovistii stau si mai rau la acelasi capitol.

Legat de acest lucru am impresia ca, din urmatoarea etapa, si ne-a 2gi si oile vor sta foarte prost la acelasi capitol, al psihicului. Intelegi ce vreau sa zic, da?

Salutare!

Virgil27.10.2012 19:32

Au fost comunicata brigada de arbitri care va conduce meciul Steaua - Gloria:

A: Dima Iulian (Bucuresti - Bucuresti)

A1: Dansa Ciprian Florin (Oradea - Bihor)

A2: Nicoară Marius (Baile Herculane - Caraș Severin)

R: Radulescu George (Bucuresti - Bucuresti)

Observator: Berbecaru Dan Victor (Ramnicu Valcea - Valcea)

Dima Iulian este un arbitru tanar, promovat in acest an sa conduca la centru meciuri din Liga 1. A arbitrat in toate ligile inferioare ligii 1 si chiar la juniori si femei.

Nume Dansa

Prenume Ciprian Florin

Data si locul nasterii 16.12.1976 TILEAGD

Lotul Liga 1(Fotbal)

Domiciliul Oradea(Bihor)

Stare_civila casatorit

Studii UNIVERSITARE

Ocupatia ECONOMIST

Anul in care a devenit arbitru 1999

Data obinerii categoriei I 2002

Anul promovarii in Liga 1 2005

Anul promovarii in Liga 2 2004

Anul promovarii in Liga 3 2004

Anul promovarii in Liga 1 - asistent 2010

Anul promovarii in Liga 2 - asistent 2004

Anul promovarii in Liga 3 - asistent 2002

Nicoara Marius

Din: Baile Herculane, judetul Caraș Severin

Nume Nicoară

Prenume Marius

Data si locul nasterii 14.10.1975 CARANSEBES

Lotul Liga 1(Fotbal)

Domiciliul Baile Herculane(Caraș Severin)

Stare_civila casatorit

Studii F.E.F.S. Craiova

Ocupatia PROFESOR E.F.S.

Anul in care a devenit arbitru 1993

Data obinerii categoriei I 1998

Anul promovarii in Liga 1 - asistent 2010

Anul promovarii in Liga 2 - asistent 2004

Anul promovarii in Liga 3 - asistent 1998

Nume:Radulescu George

Din: Bucuresti, judetul Bucuresti

Nume Radulescu

Prenume George

Lotul Liga 2(Fotbal)

DanielT27.10.2012 23:03

Pana acum eram obisnuit ca dupa victoriile Stelei sa vina unii cu nu stiu ce motive gen offside,arbitru,blat sau mai stiu eu ce.

Acum se pare ca vin cu motivele inainte de meci , ba chiar se asigura ca au motive si pentru etapa urmatoare .

Noi cantam pentru culori , nu pentru conducatori ale .....

MoWeed27.10.2012 23:15

Oare armatele de oi o sa umple si Ghencea la meciul asta? Sau iubirea pentru echipa se manifesta numai in cupele europene si/sau pe Arena Nationala?

Tupac Amaru28.10.2012 05:51
Pana acum eram obisnuit ca dupa victoriile Stelei sa vina unii cu nu stiu ce motive gen offside,arbitru,blat sau mai stiu eu ce.

Acum se pare ca vin cu motivele inainte de meci , ba chiar se asigura ca au motive si pentru etapa urmatoare .

Noi cantam pentru culori , nu pentru conducatori ale .....

Kaspersky, ia baga, tata, o scanare si baga-i in carantina pe virusatii aia care considera Bistrita ca fiind o Barcelona.....pe mine sigur nu ma poti acuza ca as supralicita valoarea acestei echipe vai de mama ei, acum si cu Padureanu caftit....

Simptome: in timpul delirului, oile bolnave de frygigita acuta mentioneaza faptul ca ei canta doar pentru culori, nu pentru conducatori, ele, lui ne-a Gi2 doar ii burdusesc conturile....

Oare armatele de oi o sa umple si Ghencea la meciul asta? Sau iubirea pentru echipa se manifesta numai in cupele europene si/sau pe Arena Nationala?

Fii sigur ca nu! Putine oi de pe site si din afara lui mai simt vreun fior legat de Steaua. Ei sunt suporterii lui ne-a Gi2, canta pentru culori, ale ale, dau m*** la ***** si la*****, mustata forever, ale ale, de ce n-or incuraja sectiile de jocuri sportive ale clubului in afara de fotbal nu se poate stabili cu certitudine, ale ale, raspunsul e foarte simplu, ei il iubesc de fapt pe ne-a Gi2, ale, ale...

Tupac Amaru28.10.2012 06:00
@MoWeed

dar ce te freaca grija pe tine amice, tu vezi de protestul tau in fata pc-ului...daca esti tare si esti mare protestatar mergi la liderii de la Peluza Nord si Peluza Sud care vor fi prezenti maine si zi-le in fata ca sunt oi.

torontocanada, ma dezamagesti!

Poti mult mai mult!

Pai nu trebuie sa fii pe stadion ca sa te numesti oaie, poti fi si in toronto....stiu, tu de fapt canti pentru culori....vezi ca si sectiile de baschet, rugby, volei, polo, hochei au tot culorile rosu si albastru, dar nu ti-am vazut nici macar un post pe acele forumuri....

De fapt ideea e ca tie, ca si oilor celorlalte, iti place doar fotbalul. Si nu atat fotbalul, ci atunci cand castiga echipa lui ne-a Gi2.

Te-ai suparat? Foloseste-ti panoplia de injuraturi, doar esti fan ne-a Gi2!

Sa-ti spun de ce Moweed nu poate face ceea ce i-ai zis tu: spre deosebire de tine, el e un tip educat. Ca sa polemizezi cu cineva, trebuie sa te afli cam pe aceeasi treapta de educatie. Altfel, polemica se transforma in injuraturi sau agresiuni fizice. Tu intelegi mai bine, esti mai apropiat de mustata decat de moweed.

Toate cele bune!

Tupac Amaru28.10.2012 06:14
Nume:Radulescu George

Din: Bucuresti, judetul Bucuresti

Senzational, de-a dreptul!

Cinstit, n-am stiut ca locuiesc in judetul Bucuresti, noroc cu aceste "informatii" care imi modifica toate cunostintele legate de geografie!

Faceti acum comparatia intre:

1. filmul de pe youtube in care o turma de oi se invarte in cerc in jurul unui autoturism care incearca sa le depaseasca, avand simultan o miscare circulara si una de translatie (ce complicat, mai ales pentru cei carora nu le-a placut scoala!) si

2. un nene care ne preda lectii de stelism si care preia aceste aberatii si le face si publice, fara sa le mai traca prin filtrul ratiunii.

kaspersky28.10.2012 06:21
Legat de acest lucru am impresia ca, din urmatoarea etapa, si ne-a 2gi si oile vor sta foarte prost la acelasi capitol, al psihicului. Intelegi ce vreau sa zic, da?

Vom vedea daca va fi asa , vorbim dupa meciul din seara asta. Va fi totusi un meci greu , Mihai Costea + Nikolic , deja te apuca migrenele.

iNsTiGaToR28.10.2012 08:38
Steaua- Gloria- 3-0!

1 gol Rusescu, 1 gol Tanase si 2 goluri Adi Rocha.

fular-campionii Spre doushpatru!

Tind sa cred ca esti ironic... Ca ,de altfel, 1 + 1 + 2 fac 4

gio_stgloria28.10.2012 10:16
Am gresit si eu.

Importante este cele 3 puncte.

Forzza Steaua! :steagcruce:

In mod normal aceste comenturi ar trebui sterse. Mai facem si mistouri, nu zic , dar tu te-ai specializat in comentarii de tipul asta.

Kellerman28.10.2012 10:51

ia ziceti, s-a pregatit noua alianta sfanta sud-nord pentru acest teribil derby pe Ghencea ? sau acum stadionul nostru e mall arena ? cum a ramas ?

Korado28.10.2012 11:36

Steaua trebuie sa aiba grija, am vazut fazle din meciul cu Dinamo, daca nu trateaza meciul cu seriozitate se poate sa se incurce, ar fi pacat sa se impotmoleasca fix cu Gloria Bistrita.

Tupac Amaru28.10.2012 11:51
Am citit acum ce s-a discutat aici si la meciul cu molde! Ma bucur sa vad cat sufera tristii protestatari online care din oaie nu ii scot pe cei care merg la meciuri! Daca am juca numai cu barca si real poate ar fi si ei mai fericiti, atunci ne-am arata valoarea, nu?

Disera iar cu spume la gura baieti! Batem Bistrita lejer :steag_sah_mic:

Spume la gura faceti voi si idolul vostru, la propriu! Imaginile TV sunt graitoare!

Noi combatem prostia voastra, neavand sanse de reusita, fara sa apelam la aceste manifestari isterice de exprimare pe care le stapanati, se pare, atat de bine, incat le folositi in mod exagerat.

Asa...si eu zic ca o sa bateti Bistrita, o echipa care nu mai are bani pentru deplasari, pentru hrana si, in general, pentru continuarea campionatului.

O sa ii bateti asa cum ati batut si rezervele norvegienilor, adica fara stralucire, constienti ca sunteti mai buni decat unii pe care nu-i intereseaza meciul cu voi....

Iarta-ma, dar cat de imbecil poti sa fii ca sa te bucure o victorie in fata unei echipe care face non-combat, intr-o forma sau alta?

Si uite, vezi cum te dai de gol? Tu preferi sa nu protestezi nici macar online, deci atitudinea de a protesta o consideri negativa, nu? Ia da-ti singur definitia, ca sa nu zici ca te jignesc eu.

Tupac Amaru28.10.2012 12:01
ia ziceti, s-a pregatit noua alianta sfanta sud-nord pentru acest teribil derby pe Ghencea ? sau acum stadionul nostru e mall arena ? cum a ramas ?

Bine ai revenit!

Da, s-a pregatit o alianta intre oi si capre, menita sa distraga atentia periculosului adversar.

In plus, ne-a Gigi s-a deghizat ieri in hotz mizerabil (adica starea lui naturala de cioban nespalat traficant de terenuri), l-a asteptat pe lordul padurean in scara blocului, i-a bagat un cap in gura si i-a furat portofelul fara bani, pentru a-l santaja in seara asta.

Desigur, apare suspecta promisiunea victimei ovino-jafului cum ca il va premia pe "huliganul" (conform GSP TV) care a atentat la integritatea sa.

Totul se leaga!

rosalbastru194728.10.2012 12:19
Spume la gura faceti voi si idolul vostru, la propriu! Imaginile TV sunt graitoare!

Noi combatem prostia voastra, neavand sanse de reusita, fara sa apelam la aceste manifestari isterice de exprimare pe care le stapanati, se pare, atat de bine, incat le folositi in mod exagerat.

Protesteaza cat vrei pune-ti si poza pe desktop antijiji, si un status pe facebook, asta daca nu ai inca!

Dar atata vreme cat tu crezi ca jignindui pe toti cei care se duc la meciuri sau se bucura la o victorie este un mod inteligent de a combate prostia, nu esti decat un frustrat!

Eu ma bucur si cand batem o echipa de Liga a3a intr-un meci amical! E ceva natural! Daca asta inseamna ca sunt imebcil... tu trebuie sa fi foarte destept ca te bucuri numai la infrangeri

Kellerman28.10.2012 12:28

Tu faci o confuzie pe care o fac 95% din romani. Steaua de acum nu e Steaua, simplu. Poarta ilegal numele de Steaua, si in plus nu exista nici cea mai mica dovada ca aceasta echipa reprezinta vechea echipa a armatei. Pe langa ca oficial nu are in palmares 23 de titluri si nici o cupa a campionilor, mai joaca si pe Mall Arena, nu pe Ghencea. Deci ce legatura exista intre FC Steaua Bucuresti si Steaua ?

terente28.10.2012 12:31

Pentru oile care mi-au corectat greselile de gramatica va rog sa ma scuzati ca nu stau sa ma justific in legatura cu posturile respective. Pe cine-l duce capul a prins ideea...rstul e tacere.

@gloria_buzau, cand ma gandesc ca ai fost moderator imi vine sa ma felicit ca am renuntat sa fiu coleg cu tine.

Prietenii stiu de ce!

Sa revenim ontopic:

Eu zic ca Gloria Bistrita va sta capra. In familie: capra, oi, berbec...

mountytoma28.10.2012 13:27

ar fi interesant de vazut cati dintre suporterii exaltati de rezultatele din ultima vreme ar mai aparea pe site-ul asta in cazul in care Bistrita va bate echipa maimutei!

de fiecare data, de cand rahatul din pipera acopera blazonul Stelei cu dobitocia-i nelimitata, cand Steaua a jucat cu o echipa foarte slaba, socotita victima sigura inaintea inceperii meciului, aproape mereu a iesit cu coada intre picioare. umilinte am indurat inclusiv de la Gloria Bistrita, dar probabil ca suporterii de azi nu isi amintesc pentru ca la data meciului ala ei nu se nascusera inca :-)

nici un meci nu e castigat dinainte. mai ales contra unei echipe care nu are absolut nimic de pierdut.

cu siguranta insa ca spectacolul de pe acest site va fi mult mai interesant decat meciul:-)

«123»