FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-Molde 2-0 [2-0]

«12345»
dmb25.10.2012 20:19

LemnTanase singur cu portarul! :chair:

gio_stgloria25.10.2012 20:39
LemnTanase la 11m!!!! Bai fratilor si femeia de servici trage mai bine!

Vorbesti aiurea. Sunt jucatori mari care rateaza penalty-uri, se intampla. Cum necum Tanase a jucat bine azi.

White_R25.10.2012 20:45

Sunt jucatori mari care mai rateaza penalty dar Tanase se vede clar cand il pui in centru care e problema lui principală: e PROST ! Mulți antrenori il vad in centru pentru că are calități fizice pentru acest psot dar nu mulți realizează că e mai importantă inteligenta decat aptitudinile fizice. Iar motivul e foarte simplu, desi atat inteligenta cat si calitatile fizice se pot dezvolta prin antrenament e mult mai mult de lucru si dureaza mult mai mult timp sa faci dintr-un prost destept decat sa faci dintr-un gras, atlet.

dmb25.10.2012 20:45

desigur sunt jucatori de top care rateaza 11 m, aproape fiecare super-jucator o face da spune-mi ce a jucat lentanase bine? A dat o pasa cu calciiul? Si altceva? Alearga ca un bezmetic fara rost , fara til, fara o idee in cap si cindva da drumul invre-un fel la minge de obicei intr-un fel pe care nu-l intelege nici-un coechipier! LemnTanase asta este singura oaie 100% din echipa! Una cu cenuroza!

kaspersky25.10.2012 20:49

Victoriile Stelei din acest sezon sunt obtinute intr-un mod categoric incat nu mai stiu ce sa cred , ori suntem prea buni ori sunt adversarii prea slabi , voi ce parere aveti ? Nu ma refer neaparat la meciul cu Molde U-19 din seara aceasta, in general !

ebonyc25.10.2012 21:07

Nr. 15 de la Molde parea promitator.

DanStan25.10.2012 22:04

Steaua - Molde 2 - 0

Suturi : 19 - 5

Suturi pe poarta : 10 - 2

Cornere 10 - 3

Dupa atatea meciuri cu alte echipe de mana a 7-a in care d-abia daca ajungeam sa tragem de 2-3 ori la poarta, statistica asta e reconfortanta. Se joaca, totusi, si ceva fotbal.

LDS25.10.2012 22:18
Dar parca UEFA voia sa desfiinteze aceasta competitie acum ceva timp? Sau nu mai tin eu bine minte?

Eu raman la parerea mea, respectand-o insa si pe a celor cu alte opinii: atunci cand adversarii tai introduc rezervele, e o lipsa de respect pentru competitie.

Pai UEFA a facut cam ce fac pe la noi taranii, cand dau de mancare porcilor... A facut din competitia asta un fel de terci cu roscove, bostanei pitici si sfecla furajera, adica a luat Cupa Intertoto, Cupa Cupelor si le-a amestecat cu fosta Cupa UEFA. Asa a iesit haloimasu' asta, unde zburda acum cacarezele ciobanului.

Arhimede25.10.2012 22:33

"Ne asteptam la un meci greu la Bucuresti. Din primul «11», sapte jucatori erau titulari in mod obisnuit. Pentru jucatorii tineri care au evoluat azi a fost o sarcina dificila, dar pana la urma am aliniat o echipa destul de buna. Dupa ce Steaua a inscris de doua ori si avand multi jucatori tineri in echipa m-am gandit ca este posibil sa primim mai multe goluri.

Sunt convins ca dupa evolutia buna din aceasta seara vom arata o fata si mai buna peste doua saptamani la meciul retur. Sper ca Steaua si Molde sa se califice impreuna. Mai avem doua meciuri de jucat acasa si daca le-am castiga am face noua puncte si cred ca ne-ar ajunge. Dupa cum a evoluat in seara asta, Steaua este favorita la calificare", a spus Solskjaer

Sursa: http://www.sport.ro/europa-league/solskjae...ntru-retur.html

torontocanada25.10.2012 22:46

@LDS

esti un hater frate :)))) .... Doamne ce fericit sunt azi :D, combinat cu o victorie duminica cu Bistrita = saptamana perfecta !

Arhimede25.10.2012 23:09
Pai UEFA a facut cam ce fac pe la noi taranii, cand dau de mancare porcilor... A facut din competitia asta un fel de terci cu roscove, bostanei pitici si sfecla furajera, adica a luat Cupa Intertoto, Cupa Cupelor si le-a amestecat cu fosta Cupa UEFA. Asa a iesit haloimasu' asta, unde zburda acum cacarezele ciobanului.

E o competitie europeana pe puncte si bani. Sunt meciuri oficiale, nu amicale sau de binefacere. E problema cluburilor pe cine trimit in teren sa castige punctele si banii UEFA dati la victorie.

Vezi ce mari cluburi sunt si la editia asta de EL. In ultimii ani, au fost grupe de EL mai tari decat in CL. Apoi, in 2006-2009, Steaua a fost 3 ani consecutivi si in CL, si nu moka.

Ne place sa urinam pe performante si victorii. Trist!

In Europa nu mai e vorba de Steaua, ci de Romania.

think_again25.10.2012 23:26
Mda....

Molde e mai concentrata pe campionat, Stuttgart la fel (dar lupta pentru evitarea retrogradarii, o participanta in Bundesliga, chiar si intre codase, castigand mai mult decat castigatoarea Ligii Europa), BK Copenhaga nu mi s-a parut ca ar fi prea interesata de aceasta veritabila cupa a consolarii....

Stimati colegi stelisti, este o competitie mimata, nu se vede destul de clar pentru toata lumea?

Fotbalul adevarat se joaca in alte competitii, iar acolo nici nu indraznim sa visam.....

Candva insa, am fost cei mai buni dintre cei buni....dar aveam profesionisti adevarati si in teren, si la marginea lui, si in birourile clubului (nu toti, dar aia care luau decizii erau buni). Iar suporterii nu erau in totalitate o masa amorfa de creiere spalate....

Iar te minti singur?

torontocanada25.10.2012 23:59

@think_again

Tupac nu are ce face sincer...eu imi pun capul jos daca omul asta e profesor universitar, vorba unui amic pe privat sigur e vreun pusti pe la 18-19 ani, asta sau poate este bipolar...cine stie, fiecare are probleme in viata dar sa zici acelasi lucru inainte/dupa meci mi se pare aberant...grow up !

DanielT26.10.2012 00:47

Steaua nu i-a dat nicio sansa lui Molde in aceasta seara.

Asta este parerea mea .

Am si zis inainte de meci ca daca o sa castigam meciul asta , atunci probabil suntem calificati. Ne avantajeaza si rezultatu' din cealalta partida , Stuttgart-Copenhaga care s-a terminat la egalitate .

1. Steaua 7 P

2. Copenhaga 4 P

3. Molde 3 P

4. Stuttgart 2 P

Daca vom castiga si in retur cu Molde si Copenhaga nu va pierde cu Stuttgart nici in retur , atunci suntem calificati si matematic .

dmb26.10.2012 03:48

Presupunind ca Steaua ar fi avut o echipa de tineret 18-20 de ani si ar fi bagat-o pe teren cu Molde, mai cistigam? Hai sa fim un pic seriosi meciul de aseara a fost un antrenament si nimic mai mult! Chiar si asa n-am reusit decit 2 goluri. Desigur trecem de grupe si o sa intram in competitie. O sa apara banii dar si echipele pe masura si atunci ne vom dezumfla f. repede si nu vom uita ca ceilalti au jucatori de valoarea la toata echipa noastra, ca au cistigat mai stiu eu ce, ca X a jucat la Real sau Barca, ca, ca, ca...

Acum ne facem ca uitam ca am jucat cu o echipa improvizata de pusi care a fost f. buna pt experianta pe care o au!

torontocanada26.10.2012 04:14
Presupunind ca Steaua ar fi avut o echipa de tineret 18-20 de ani si ar fi bagat-o pe teren cu Molde, mai cistigam? Hai sa fim un pic seriosi meciul de aseara a fost un antrenament si nimic mai mult! Chiar si asa n-am reusit decit 2 goluri. Desigur trecem de grupe si o sa intram in competitie. O sa apara banii dar si echipele pe masura si atunci ne vom dezumfla f. repede si nu vom uita ca ceilalti au jucatori de valoarea la toata echipa noastra, ca au cistigat mai stiu eu ce, ca X a jucat la Real sau Barca, ca, ca, ca...

Acum ne facem ca uitam ca am jucat cu o echipa improvizata de pusi care a fost f. buna pt experianta pe care o au!

bine ma la orice victorie apar motivele ba ca a fost blat, ba ca adversarul e prea slab, ba ca Jiji se urca pe maybach, ba ca Peluza Sud nu mai protesteaza...ce fel de suporteri sunteti voi fratilor...voi cand va mai bucurati pentru Steaua ?

Harald26.10.2012 05:57
voi cand va mai bucurati pentru Steaua ?

cand va fi din nou curata.

DanStan26.10.2012 06:11

Meciul asta a fost lejer. Vad insa ca multi cred ca avem asigurata calificarea. Din pacate, nu e asigurata. Molde incheie meciurile grele din campionat pe 4 noiembrie. Atunci, probabil, se va dedica meciurilor din Europa League. Iar primul meci e pe 8, impotriva Stelei. Probabil nu vor mai juca cu rezervele. Ala va fi un meci al dreaq de dur. Daca cumva il pierdem, e groasa, pentru ca trebuie neaparat sa invingem Stuttgart in meciul urmator.

voi cand va mai bucurati pentru Steaua ?

Ma voi bucura daca nu vom pierde in Norvegia. Atunci intr-adevar se va putea spune c-avem o sansa buna de calificare.

ebonyc26.10.2012 06:45

Desi a fost ca un meci din fazele incipiente ale Cupei Romaniei, e de laudat golul lui Chiriches.

bobo91is26.10.2012 07:26

Fiecare face ce vrea dar eu ma bucur de aceasta victorie !!! Daca voi vreti sa va plangeti in continuare e prolema voastra ne-am obisnuit si oricum fiecare are dreptul sa spuna orice !!!

Tupac Amaru26.10.2012 08:00
Senor Tupac, spuneti niste lucruri de-ti sta mintea in loc.

Steaua nu a pierdut cu cipriotii, chiar de ar fi facut-o, fotbalul alora a evoluat mult peste Informatiile dvs. cu privire la fotbalul de astazi.

Molde foloseste o echipa necoapta pentru ca nu are un lot puternic si, evident, sa iei titlul impotriva lui Rosenborg e foarte important pentru un antrenor precum Gunnar.

Cu Molde va fi o victorie pentru Ziua Armatei.

Nu, Steaua nu a pierdut nici cu israelienii. A pierdut echipa asta a lui ne-a Gigi, pe care voi va incapatanati sa o numiti Steaua si pe care o comparati cu temutele echipe din Cipru, republicile baltice, Andorra, San Marino....

Ruptura dintre generatii e atat de mare, incat chiar nu se mai poate face nimic.

N-as mai comenta nimic, dar tot aduceti in discutie performantele Stelei, cu care nici voi si nici ne-a Gigi n-aveti absolut nimic in comun....

Numarati-va, domnule, cele doua cupe si cele doua campionate si ziceti "spre 3!", e mult mai corect asa.....

terente26.10.2012 08:46
Ne place sa urinam pe performante si victorii. Trist!

In Europa nu mai e vorba de Steaua, ci de Romania.

Ai dreptate aici. La meciul Stelei a venit un conglomerat de cetateni: suporteri stelisti, suporteri dinamovisti, suporteri din Radauti, privitori din Cluj, pitipoance de la mall, interlopi de pe Racari, politicieni la bai, viitoare neveste de fotbalisti ( sau amante, chiar nu conteaza), cea mai mare masa de cetateni oiropeni, martori ai lui Iehova s.a.m.d.

Pentru Romania au venit, asta-i scuza celor de la Stadionul Babel, pardon- National.

TRIST!

Daca data viitore vor da si doua sarmale cu un pahar de tuica la intrare , vor veni si boschetarii din parcul Primariei sectorului 2.

VESELIE!

Arhimede26.10.2012 08:57

Poate nu se stie. Molde a evoluat cu 7 titulari in teren.

A spus-o chiar Solskjaer la conferinta de presa: "Din primul «11», sapte jucatori erau titulari in mod obisnuit."

Tinerii intrati sunt din nationala U21 Norvegia, care s-a calificat la turneul final UEFA U21 CHAMPIONSHIP, batand Franta la baraj cu 5-3(in 16/10/2012). O Franta plina de vedete.

Caseta tehnica spune tot.

Cu exceptia ratarilor, jocul Stelei a fost foarte bun si spectaculos. De la goluri la atacuri, ocazii, dominare etc.

Statistici echipe Steaua - Molde

Suturi la poarta: 27-8

Suturi pe poarta: 12-2

Pase precise: 579/643 (90%) - 217/288 (75%)

Posesie: 68% - 32%

@terente

Ai inteles ce ai vrut tu. Crezi ca intereseaza pe cineva structura sociala a celor din tribune sau de la TV? Poate doar pe tine.

Eu nu m-am referit la "spectatorii" din tribune si loje, ci la reprezentarea Romaniei in Europa si prin fotbal, ca imagine ... aia plina de coruptie, tigani si lebede.

Indiferent de cine juca aseara sau in grupele EL, Steaua, Vaslui sau ... Fulgerul Bragadiru, prestatia lor datea si la imaginea Romaniei. Asta este esenta spuselor mele, nu tuicile tale din tribuna :)

terente26.10.2012 09:24
Indiferent de cine juca aseara sau in grupele EL, Steaua, Vaslui sau ... Fulgerul Bragadiru, prestatia lor datea si la imaginea Romaniei. Asta este esenta spuselor mele, nu tuicile tale din tribuna :)

Mi s-a rupt, efectiv, ca a batut CFR pe Braga sau ca Vaslui a scos egal cu...niste italieni , cu cine, Doamne?... nu mai retin. Asta-i esential pentru mine.

Nu te ofensa, chiar nu vreau sa-ti demonstrez ceva sau sa te fac sa intelegi parerea mea. Este ca si cum Ryan O'Neal ar fi facut sa planga un autist la "Love Story".

think_again26.10.2012 09:33
@think_again

Tupac nu are ce face sincer...eu imi pun capul jos daca omul asta e profesor universitar, vorba unui amic pe privat sigur e vreun pusti pe la 18-19 ani, asta sau poate este bipolar...cine stie, fiecare are probleme in viata dar sa zici acelasi lucru inainte/dupa meci mi se pare aberant...grow up !

eu zic ca ori e dinamovist ori rapidist:))

Steaua nu i-a dat nicio sansa lui Molde in aceasta seara.

Asta este parerea mea .

Am si zis inainte de meci ca daca o sa castigam meciul asta , atunci probabil suntem calificati. Ne avantajeaza si rezultatu' din cealalta partida , Stuttgart-Copenhaga care s-a terminat la egalitate .

1. Steaua 7 P

2. Copenhaga 4 P

3. Molde 3 P

4. Stuttgart 2 P

Daca vom castiga si in retur cu Molde si Copenhaga nu va pierde cu Stuttgart nici in retur , atunci suntem calificati si matematic .

Victorie si la molde si avem primul loc asigurat,si aia ar insemna o primavara lunga,numa sa nu dam de bogatii de la Anzhi,cam asa se prefigureaza,locu 2 la ei...si Liverpool loc 1.

«12345»