FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-Molde 2-0 [2-0]

«1235»
Virgil22.10.2012 09:49

50065.pnguel_pokal.gif50142.png

Steaua - Molde in UEFA Europa League

Joi 25 octombrie 2012

National Arena, de la 22:05

Transmis de Digi Sport TV

Desi Steaua nu a aratat o forma deosebita in meciul disputat ieri la Targu Jiu, ramane favorita in fata campioanei norvegiene.

Punand fata in fata fotbalul romanesc cu cel norvegian, putem spune ca scandinavii ne sunt superiori la mentalitate si la determinare. Romanii, carora li se spunea intr-un timp brazilienii Europei, sunt mai tehnici, mai mingicari.

Bilantul Stelei cu adversare din Norvegia ii este favorabil. 4 2 1 1 9 - 5, Cu Valerenga si Rosenborg.

Molde nu a mai jucat pana in prezent cu o echipa din Romania.

Se pare ca Ole Gunnar Solskjær, celebru fost fotbalist la Manchester Utd, in prezent antrenor la Molde, este concentrat pe castigarea campionatului si mai putin pe acest meci. Asa incat joi pe National Arena nu va folosi o parte dintre jucatorii de baza.

Nume de referinta in lotul norvegian: Daniel Chima si Pape Paté Diouf, ambii atacanti, ambii cu cate un gol marcat in grupa. Al treilea gol marcat de Molde in primele doua meciuri, ii apartine lui Jo Inge Berget.

Golgheterii Stelei sunt Chipciu, Rusescu si Nikolic, cu cate un gol.

Meciul se anunta a fi unul foarte echilibrat chiar si prin prisma faptului ca nici Steaua, nici Molde nu au fost invinse de Stuttgart, principala candidata la locul 1 in grupa imediat dupa tragerea la sorti.

Arbitrul partidei: Laurent Duhamel, asistenti - Cyril Gringore, Christophe Capelli, al patrulea arbitru - Huseyin Ocak, arbitri asistenti suplimentari - Nicolas Rainville si Alexandre Castro, toti din Franta.

Clasament:

1. Steaua 4 puncte

2. Molde 3 puncte

3. Copenhaga 3 puncte

4. Stuttgart 1 punct

DanielT22.10.2012 10:49

La Targu-Jiu nu am facut un meci prea bun. Se mai intampla sa mai ai si cate un meci din asta. Joi cred ca vom castiga si mai mult ca sigur stadionul va fi plin din nou .

Ramane sa speram la un egal intre Stuttgart si Copenhaga .

Joi cu o victorie ne vom asigura calificarea si in mare parte , cred eu, si locu' 1 .

Asta dupa calculele mele .

chrissyxoxo22.10.2012 18:27

speram sa batem !

blindius22.10.2012 20:25

Nu stiu mai nimic despre Molde, dar imi dau cu parerea ca meciul nu se va termina la egalitate.

M-astept la o victorie stelista "la 0" sau la o dezamagire, victorie la limita a norvegienilor.

Virgil22.10.2012 21:45

Marti, 23 octombrie

- 11:00 - antrenament FC Steaua - inchis presei

Miercuri, 24 octombrie

- 10:30 - antrenament oficial FC Steaua " Stadionul Steaua - deschis presei in primele 15 minute

- 13:30 - conferinta de presa FC Steaua - National Arena

- 14:00 - distribuire acreditari de presa pentru partida FC Steaua " Molde FK - National Arena

- 14:35 - sosirea delegatiei Molde FK - Aeroportul International Henri Coanda

- 15:30 - cazarea delegatiei Molde FK " Hotel Capital Plaza

- 19:30 - conferinta de presa Molde FK - National Arena

- 20:00 - antrenament oficial Molde FK - National Arena - deschis presei in primele 15 minute

Joi, 25 octombrie

- 22:05 - FC Steaua Bucuresti " Molde FK

Vineri, 26 octombrie

- 12:00 " decolarea delegatiei Molde FK " Aeroportul International Henri Coanda

Korado23.10.2012 05:50

Nu vad un meci usor asa cum si cu Copenhaga a fost un meci destul de dificil. Sa speram totusi ca nu este doar o tactica asta prin anuntarea titularilor ca rezerve in meciul cu Steaua a celor de la Molde.

kaspersky24.10.2012 14:33

Nu stiu voi dar mie mi se pare ca Reghecampf exagereaza cu schimbarile astea de la meci la meci. E adevarat , avem lot bun ,dar nu suntem Barcelona/Real ca sa avem si aceeasi valoare a doi jucatori pe post.

Intr-o zi o sa se friga si tineti-va bine , atunci o sa explodeze oaia.

chrissyxoxo24.10.2012 16:07
Nu stiu voi dar mie mi se pare ca Reghecampf exagereaza cu schimbarile astea de la meci la meci. E adevarat , avem lot bun ,dar nu suntem Barcelona/Real ca sa avem si aceeasi valoare a doi jucatori pe post.

Intr-o zi o sa se friga si tineti-va bine , atunci o sa explodeze oaia.

Ai dreptate , dar gandeste-te si tu logic ca jucatorii nu pot juca la nivel maxim din 3 in 3 zile + ca unii au mai fost si la nationala.Trebuie sa speram intr-o victorie si nu cu "exagerarile".Sper ca m-ai inteles corect!

Virgil24.10.2012 18:24

Ole Gunnar Solskjær, la sosirea in Romania :

"Am venit in Romania cu o echipa amestecata au facut deplasarea atat titulari cat si rezerve. Nu puteam sa aduc doar rezervele, chiar daca meciul cu Rosenborg e decisiv pentru castigarea campionatului norvegian. Și aceasta partida este una cu miza."

"E incitant sa joci impotriva a peste 50.000 de spectatori, dar multi dintre jucatorii mei nu au mai facut-o niciodata in cariera."

În ceea ce priveste perceptia pe care o are despre trupa lui Reghe, antrenorul lui Molde a explicat: "Mie nu mi-e frica de Steaua, dar nu pot sa nu ii respect, dupa ce am vazut ce au facut in primele meciuri. La tragerea la sorti aș fi spus ca Stuttgart si Copenhaga ar avea cele mai mari sanse de calificare, dar dupa cum stau lucrurile acum, Steaua si Molde sunt favoritele grupei."

"Câțiva dintre jucatori au ramas acasa dar toti cei care au venit sunt internationali U19. Avem o echipă destul de buna Ar fi o surpriză să câștigam la Bucuresti, stim că noi suntem outsiderii grupei, dar tot din această postură am batut Stuttgart.

Europa League reprezintă pentru noi o experiență extraordinara un bonus din care putem invăța foarte multe.

Jucatorilor mei o să le placă să joace in fata a 50.000 de oameni. Să vadă si ei cum e in fotbalul mare. Și cei de la Copenhaga au zis că au avut cea mai frumoasă atmosferă din cariera lor aici, la Bucuresti. Jucatorii pe care i-am lasat acasă au fost dezamagiti că n-au jucat pe un asemenea stadion.

Am trimis spioni care au vazut Steaua live. Am studiat si video evolutia romanilor. E o echipă care nu-ți dă multe sanse, bine organizata cu o defensivă foarte bună"

sursa: prosport

Tupac Amaru25.10.2012 04:49

Mda....

Molde e mai concentrata pe campionat, Stuttgart la fel (dar lupta pentru evitarea retrogradarii, o participanta in Bundesliga, chiar si intre codase, castigand mai mult decat castigatoarea Ligii Europa), BK Copenhaga nu mi s-a parut ca ar fi prea interesata de aceasta veritabila cupa a consolarii....

Stimati colegi stelisti, este o competitie mimata, nu se vede destul de clar pentru toata lumea?

Fotbalul adevarat se joaca in alte competitii, iar acolo nici nu indraznim sa visam.....

Candva insa, am fost cei mai buni dintre cei buni....dar aveam profesionisti adevarati si in teren, si la marginea lui, si in birourile clubului (nu toti, dar aia care luau decizii erau buni). Iar suporterii nu erau in totalitate o masa amorfa de creiere spalate....

terente25.10.2012 05:25
Fotbalul adevarat se joaca in alte competitii, iar acolo nici nu indraznim sa visam.....

Au crescut castigurile in aceasta competitie deci e importanta. In consecinta nea Gigi a mai angajat un contabil ca nu-i mai face fata castigurilor. De aici se vede importanta.

Tupac Amaru25.10.2012 06:07

Dar parca UEFA voia sa desfiinteze aceasta competitie acum ceva timp? Sau nu mai tin eu bine minte?

Eu raman la parerea mea, respectand-o insa si pe a celor cu alte opinii: atunci cand adversarii tai introduc rezervele, e o lipsa de respect pentru competitie.

Virgil25.10.2012 08:01

1. Portile stadionului vor fi deschise incepand cu ora 20:00. Se face apel la suporteri sa vina din timp la stadion, pentru a evita aglomeratia la portile de acces si pentru a intra cat mai confortabil la meci.

2. FUMATUL ESTE INTERZIS pe National Arena. Pe inelul exterior al tribunelor sunt amenajate locurile speciale pentru fumatori.

3. Pentru persoanele cu dizabilitati, accesul se va face pe la intrarea in curtea stadionului de pe Str. Maior Coravu.

4. Accesul auto la stadion se va face dupa cum urmeaza:

- STR. MAIOR CORAVU: Parking VIP, Parking SUBTERAN

- BD. PIERRE DE COUBERTIN: Parking MEDIA, Parking ZONA C

- BD. BASARABIA: Parking SUPRATERAN

In alta ordine de idei Steaua joaca fotbal adevarat si respecta atat campionatul national cat si Liga Europa. Adevaratii suporteri stelisti, si aici nu ma refer la cei care nu pot veni la meci din motive de distanta sau din lipsa de bani, etc, respecta competitiile la care Steaua participa, prin prezenta in numar mare si prin incurajari de-a lungul meciului.

Pentru cei care au ochi sa vada si urechi sa auda, inclusiv calitatea de a intelege, totul e simplu.

Virgil25.10.2012 08:26

E foarte probabil ca Steaua sa inceapa meciul cu urmatorul "11":

Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu (cpt) - Chipciu, Rusescu, Tanase - Nikolici (4-2-3-1)

Rezerve: Stanca - Matei, Gardos, Filip, Parvulescu, Adi Popa, Adi Rocha.

Molde, echipa probabila:

Soderberg (cpt) - Simonsen, Odegaard, Steenslid, Ridaroy - Stamnestro - Ekpo, Hussain, Gatt, Camara - Angan (4-1-4-1)

Rezerve: Opheim - Furu, Hollingen, Johansen, Vagen, Hestad

Tupac Amaru25.10.2012 08:57
Pentru cei care au ochi sa vada si urechi sa auda, inclusiv calitatea de a intelege, totul e simplu.

Echipa lui ne-a Gigi, numita de unii Steaua, trateaza oarescum cu seriozitate Liga Europa, obtinand uneori puncte pentru tara noastra, chiar si in pofida unor infrangeri mai mult decat rusinoase cu israelienii sau cu cipriotii.

Asta si spre deliciul oilor din tribuna, pentru care non-combatul adversarilor este motiv de mare bucurie.

Iar cand vine Olanda si invinge o echipa "nationala" formata pe scheletul echipei care "joaca fotbal adevarat" cu un umilitor 4-1, intr-un meci serios, de calificare (in care totusi nu s-au intrebuintat prea mult), aceleasi oi afirma "asta e valoarea noastra, doar nu vreti sa fim Barcelona etc.) sau, si mai simplu, dispar din peisaj.

Deci "valoarea" asta mult-trambitata nu poate fi dovedita decat in fata celor care fac non-combat, de exemplu rularea rezervelor. Sau in fata unora neplatiti de luni de zile (Rapid) - dar - chiar si asa - in ultimele secunde, sau cu arbitrul (da asta nu se pune, se fura si la altii, ce mai conteaza ca fura si echipa fanion a tarii?)....

Ronnie25.10.2012 09:23
Deci "valoarea" asta mult-trambitata nu poate fi dovedita decat in fata celor care fac non-combat, de exemplu rularea rezervelor.

Cum ai ajuns la concluzia asta?!

Si daca echipele adverse trateaza cu indiferenta aceasta competitie nu e problema Stelei. Desi nu mi s-a parut pana acum, nemtii au bagat o echipa mai buna in meciul cu Steaua decat in meciul care l-au avut in campinat cu 3 zile in urma, la Copenhaga nu se pune problema, ei trateaza cu seriozitate maxima cupele europene.

As zice ca Steaua e echipa care a bagat o echipa mai de rezerve in primele 2 etape unde au jucat Filip, Matei, Prepelita, Chipciu a fost rezerva, Tanase la fel etc.

Practic, Steaua e singura echipa din aceasta grupa care nu a jucat cu prima echipa in primele 2 etape.

Uite echipele din primele doua meciuri:

Tatarusanu, Giorgievski, Chiriches, Szukala, Parvulescu, Filip, Prepelita, Bourceanu, Popa, Chipciu, Nikolic. - Stuttgart.

Tatarusanu, Matei, Gardos, Chiriches, Parvulescu, Popa, Pintilii, Bourceanu, Prepelita, Tanase, Rocha. - Copenhaga.

Deci despre ce prima echipa vorbim? As pune si echipele adversarilor dar mi-e greu sa cred ca sunt multi care fac deosebirea intre rezerve si titulari la ei.

Molde pare prima echipa care joaca cu Steaua si ar prefera sa joace cu o alta garnitura. Dar pana acum ce spui tu e lipsit de argumente.

torontocanada25.10.2012 11:44
Echipa lui ne-a Gigi, numita de unii Steaua, trateaza oarescum cu seriozitate Liga Europa, obtinand uneori puncte pentru tara noastra, chiar si in pofida unor infrangeri mai mult decat rusinoase cu israelienii sau cu cipriotii.

Asta si spre deliciul oilor din tribuna, pentru care non-combatul adversarilor este motiv de mare bucurie.

Iar cand vine Olanda si invinge o echipa "nationala" formata pe scheletul echipei care "joaca fotbal adevarat" cu un umilitor 4-1, intr-un meci serios, de calificare (in care totusi nu s-au intrebuintat prea mult), aceleasi oi afirma "asta e valoarea noastra, doar nu vreti sa fim Barcelona etc.) sau, si mai simplu, dispar din peisaj.

Deci "valoarea" asta mult-trambitata nu poate fi dovedita decat in fata celor care fac non-combat, de exemplu rularea rezervelor. Sau in fata unora neplatiti de luni de zile (Rapid) - dar - chiar si asa - in ultimele secunde, sau cu arbitrul (da asta nu se pune, se fura si la altii, ce mai conteaza ca fura si echipa fanion a tarii?)....

Tie chiar nu iti este rusine ?

gio_stgloria25.10.2012 15:06

Ole%20Gunnar%20Solskjaer_1141_18259869_0

A marcat pentru "Diavolii rosii"126 de goluri, cel mai important fiind cel din prelungirile Ligii Campionilor din 1999, reusită cu care a adus trofeul pe Old Trafford.

Nascut pe 26 februarie 1973, Solskjaer a ajuns la Manchester la 23 de ani. A stat la clubul englez pană la sfarsitul carierei, in 2007, adunand 366 de prezente pentru Manchester si 126 de goluri.

În memoria fanilor a ramas pentru golul din finala Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, fiind considerat de acestia "o super rezervă". Nu de putine ori Solskjaer a intrat in repriza a doua a unui meci pentru a inscrie goluri decisive.

La inceputul carierei de fotbalist, norvegianul a jucat chiar pentru actuala echipă pe care o pregateste, Molde, intre 1994 si 1996. Pentru nationala el a inscris de 23 de ori in 67 de meciuri.

Cariera de antrenor, Solskjaer si-a inceput-o la echipa de rezerve a lui Manchester United, primul contract important de manager semnandu-l chiar cu Molde. În chiar primul an, Solskjaer a reusit să câștige titlul cu echipa pe care o pregateste.

În ceea ce priveste meciul cu Steaua, Solskjaer iși avertizează elevii privind calitățile tehnice ale romanilor.

"Am vazut multe meciuri ale Stelei si va fi un test foarte important pentru baietii mei. Steaua este o echipă care nu-ți dă multe ocazii, este foarte bine organizati in defensivă si are jucatori tehnici. Am vazut asta la meciul cu Copenhaga. Am multi jucatori buni, care nu au jucat multe meciuri. Este o ocazie să le dau tuturor sansa să joace. Pentru noi participarea in grupele Ligii Europa reprezintă un bonus. Jucatorii fară experiență se vor bucura de atmosfera din tribune. Multi jucatori de la Copenhaga au spus că aici au intalnit cea mai frumoasă atmosfera Jucatorii mei au venit aici să vadă cum se traieste fotbalul mare. Îmi pare rau că nu avem astfel de astmoferă si in Norvegia, iar jucatorii care au ramas acasă nu se vor bucura de atmosfera Grupa noastră este una stransa dar VfB Stuttgart a inceput să câștige in campionat si probabil o va face si in Europa. Cred că pentru al doilea loc calificant lupta se va da intre Molde, Steaua si FC Copenhaga".

Pentru meciul cu Steaua de joi, Solskjaer a menajat 11 jucatori. Fotbalistii care nu au facut deplasarea la Bucuresti sunt portarul Espen Bugge Pettersen si jucatorii de camp Magnus Wolff Eikrem, Jo Inge Berget, Vegard Forren, Daniel Berg Hestad, Martin Linnes, Daniel Chima Chukwu, Kristoffer Vatshaug, Pape Pate Diouf, Mattias Mostrom si Knut Olav Rindaroy. Un al 12-lea jucator, Magnus Hoseth, este accidentat.

Onlinesport.ro

Emrah25.10.2012 16:12

2-0 pentru noi ;)

White_R25.10.2012 17:55

Molde joacă cu rezervele, ar trebui as le le dea vreo 4-5 Steaua. Sunt curios să-l vad pe Tanase contra unui fundaș dreapta de 18 ani.

iNsTiGaToR25.10.2012 19:21

Superb golul lui Chiriches.

dmb25.10.2012 19:37

Sunt curios să-l vad pe Tanase contra unui fundaș dreapta de 18 ani.
pai ori 18 ani, ori 12 ani, ori 100 de ani, lemntanase ramine lemntanase, are picioarele mult mai inteligente decit capul.
White_R25.10.2012 19:41
pai ori 18 ani, ori 12 ani, ori 100 de ani, lemntanase ramine lemntanase, are picioarele mult mai inteligente decit capul.

da, din pacate asa e, macar l-a speriat pe antrenorul lor si a pus pe dreapta unu mai vrednic

Fata de meciurile de la inceputul sezonului pe care Steaua observam ca le castiga din ambitie, daruinta si pregatire fizica acum apar si scheme, macar la fazele fixe. Bine ca a realizat Reghe ca trebuie si scheme nu doar spontaneitate. Mi-a placut fata lui Boneti din tribuna, clar nu a inteles nimic dupa privire:) El oricum stie ca Steaua nu e Barcelona si ca meciurile se joaca :)

blindius25.10.2012 20:07

Senor Tupac, spuneti niste lucruri de-ti sta mintea in loc.

Steaua nu a pierdut cu cipriotii, chiar de ar fi facut-o, fotbalul alora a evoluat mult peste Informatiile dvs. cu privire la fotbalul de astazi.

Molde foloseste o echipa necoapta pentru ca nu are un lot puternic si, evident, sa iei titlul impotriva lui Rosenborg e foarte important pentru un antrenor precum Gunnar.

Cu Molde va fi o victorie pentru Ziua Armatei.

dmb25.10.2012 20:08

LemnTanase la 11m!!!! Bai fratilor si femeia de servici trage mai bine!

«1235»