@ebonyc: unde-i? intre Gorjului si Frigocom?
Pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, intre Piata Minis si Poarta 4 FAUR.
M-am intors de la meci. Am fost norocosii iar 11 m..n-a fost decit bine simulat! Spre surprindera mea Tartarusanul a facut un meci bun (pt nivelul lui) in rest nu prea jucam nimic! Mingea se misca greu si cind se misca se misca dupa principiu : "da-o in fata sa vedem ce iese".
Au fost 500 de ultras si ff multi romani din Germania, echipaa a avut sustinere puternica. Oricum stadionul mai gol CCA 15 000.
Am vazut niste imagini dupa meci, s-a lasat si la Stuttgart cu multe urale pentru cioban, mai lipsea clasicul "sus, sus ! " .
Doar ca daca tot era la Stuttgart, mergea mai bine un "sus" pe Mercedes. ![]()
Bile negre de la Balint
1. "Ne-am speriat, ne-am retras inutil, am avut aceeasi atitudine romanească"
2. "Ne-au facut varză pe partea dreaptă a lor, harakiri ne-au facut! Pirvulescu a fost depășit total, era chiar speriat de minge"
3. "La mijloc n-am mai tinut de minge, n-am mai pasat, am cedat si fizic pe final"
4. "Chiricheș a avut ezitari mari de marcaj, care s-au vazut si s-au simtit pe tabela chiar dacă a avut si interventii bune"
Bile albe de la Balint
1. "Tatarusanu mi-a placut, a fost sigur, a avut interventii grele, a salvat echipa"
2. "Adi Popa si Chipciu au fost alti doi jucatori care s-au ridicat la nivelul unui astfel de meci"
3. "Bourceanu e un fotbalist care nu poate să joace prost. El joacă simplu, a stat bine pe picioare, a recuperat multe baloane, n-a pierdut mingi. Bravo lui!"
Concluzia lui Balint
"Mie mi-a placut Steaua in acest inceput de sezon, avea un joc consistent si e pe un drum bun. La Stuttgart a fost silită să nu mai poată să-și facă jocul, plus că poate a contat si că n-a avut pe teren cîțiva jucatori importanti"
100% corect! Asta inseamna sa fi profesionist obiectiv.
Mie mi s-au parut slabi nemtii. Poate am eu pretentii prea mari, dar cred ca trebuia sa-i calarim.
Steaua a cazut fizic din minutul 70, lucru care se repeta dupa meciul cu Vaslui cand ros-albastrii au fost batuti in final dupa o prestatie buna pana in minutul 65.
Mie Steaua mi-a placut. A facut un joc curajos in prima repriza si la inceputul reprizei secunde. Putea sa termine in avantaj, dar putea la fel de bine sa piarda, asa ca poate fi multumita cu aceasta egalitate si cu primul punct obtinut.
In perspectiva meciului cu Rapid, pe care vrea neaparat sa-l castige, Ciobanoidul a interzis folosirea catorva titulari in primul 11. Reghe s-a supus si a alcatuit o echipa fara Latovlevici, Pintilii, Rusescu, Adi Rocha si Tanase. Jumatate de echipa.
Dupa pauza Reghe s-a vazut obligat sa-i introduca pe Pintilii si Rusescu si Latovlevici, cu care a reusit sa obtina un rezultat neutru.
Tatarusanu - a pus umarul pentru obtinerea acestui rezultat. Nota 7.
Georgevski - mediocru. Nota 5.
Sukala - a jucat bine, a fost util echipei. Nota 7.
Chiriches - cu parere de rau trebuie sa spun ca a gafat la cele doua goluri primite de Steaua. Evident ca greseala nu-i apartine in intregime. In rest a jucat la valoarea pe care i-o cunoastem.
Nota 6.
Pirvulescu - a avut intentii bune, insa lipsa de experienta si-a spus cuvantul. A fost dominat copios pe partea lui, de japonezul Sakai. Nota 5.
Bourceanu - a jucat in nota obisnuita, s-a implicat total si s-a remarcat. Nota 8.
Filip - desi poate nu s-a observat, a alergat foarte mult incurcand jucatorii adversi. Nota 6
Adi Popa - a fost surpriza placuta a serii reusind o pasa de gol si obtinand un penalty. A fost la baza celor doua goluri marcate de stelisti. Nota 8.
Prepelita - evolutie ca dupa o lunga perioada in care nu a jucat fiind accidentat si in refacere. Nota 5.
Chipciu - a pus osul la treaba, a venit in aparare, a marcat un gol. Super jucator. Nota 8.
Nikolic - personal nu prea am inteles ce cauta acolo, dar recunosc ca a muncit. A ratat un gol ca si facut, singur cu portarul in careu, in min. 56. Nota 6.
Pintilii - a intrat imediat dupa pauza si a pus umarul asa cum o face de obicei. Nota 6.
Rusescu - intrat in repriza a doua, a marcat un gol din penalty, cu siguranta-i caracteristica. Nota 7.
Latovlevici - l-a inlocuit pe Pirvulescu pe la mijocul reprizei secunde. A avut un sut aproape periculos pe poarta dintr-un unghi din care A marcat Hagi la mondiale. Nota 5.
au jucat slab nemtii!
Nemtii au jucat nu slab, ci f. slab, de aici si rezultatul de egalitate. Dar si asa daca ne gindim la bari si la ce au faciut din noi in ultimele minute raminem tot la concuzia ca a fost mult noroc in joc!
Am si eu o intrebare. De cand peluzele steliste sunt de stanga de poarta "ultrasii" fulare cu Che Guevara? http://desmond.imageshack.us/Himg832/scale...amp;res=landing Ma gandesc ca acest baiat nu prea are multa minte. Ne dam nationalisti BPR, etc., dar ne credem si anarhisti si purtam fulare cu Che Guevara. Chestiile astea 2 nu se pupa deloc, dar cine sa-i explice daca el nu ar minte, Musty?
Am si eu o intrebare. De cand peluzele steliste sunt de stanga de poarta "ultrasii" fulare cu Che Guevara? http://desmond.imageshack.us/Himg832/scale...amp;res=landing Ma gandesc ca acest baiat nu prea are multa minte. Ne dam nationalisti BPR, etc., dar ne credem si anarhisti si purtam fulare cu Che Guevara. Chestiile astea 2 nu se pupa deloc, dar cine sa-i explice daca el nu ar minte, Musty?
nu cred ca mustata, el se pricepe la marketing nu la politica
mustata nu e de dreapta, dar nici de stanga, el e de Gigi.
E de centru, centru' lu' Jiji . ![]()
Mustata e cu gatul sub talpa lui Gigi. Optiunea lui politica e optiunea lui Gigi, adica dupa cum bate vantul. Peluza lui favorita e cea de la Nord, pentru ca e cea mai aproape de iesire.
nu cred ca mustata, el se pricepe la marketing nu la politica
Poate stie Bogdan mai multa politica. ![]()
mustata nu e de dreapta, dar nici de stanga, el e de Gigi.
Era doar un apropo, ca doar "Am avut si vom avea mereu...".