FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

VfB Stuttgart - Steaua 2-2 (1-1)

«123»
Daniel-Ionut10.09.2012 18:50

asdasad.jpg

VfB Stuttgart - FC Steaua Bucuresti

Joi, 20 septembrie 2012, grupele Europa League, etapa 1

Verein für Bewegungsspiele Stuttgart 1893 e. V. cunoscut ca VfB Stuttgart este un club de fotbal din orașul Stuttgart, Germania, inființat in anul 1912 prin fuziunea a două cluburi: FV Stuttgart și Kronenklub Club Canstatt.

Stuttgart are in palmares 5 titluri nationale, 3 cupe, 1 supercupa si 2 cupe Intertoto, insa si o finala de Cupa UEFA pierduta in fata lui Napoli si Maradona.

Echipe probabile:

Stuttgart: Ulreich - Sakai, Maza, Tasici, Boka - Gentner, Kvist, Harnik, Hajnal, Okazaki, Ibisevic

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Martinovic, Chiriches, Latovlevic - Chipciu, Bourceanu, Pintilii, Tanase - Rusescu, Rocha

Tururi preliminare:

Stuttgart - Dinamo Moscova 2-0 / 1-1

---

Steaua - Spartak Trnava 0-1 / 3-0

Steaua - Ekranas 2-0 / 3-0

Grupa:

untitled.png

Steaua a mai jucat 14 meciuri in cupele europene contra unor adversari din Germania: 4 meciuri contra lui Bayern Munchen, 2 egaluri si 2 infrangeri / 7 meciuri impotriva Borussiei Dortmund, 1 victorie, 1 egal si 5 infrangeri / 1 meci cu Hertha Berlin terminandu-se la egalitate / 2 meciuri cu Schalke, 1 egal si 1 infrangere. Golaverajul total fiind de 11 goluri marcate si 24 primite.

HAI Steaua ! :oleole:

Lari10.09.2012 23:17
"Cum va juca echipa? Cu Stuttgart vom incepe cu Tanase si Adi Popa titulari, iar la pauză intră Chipciu in locul lui Tanase. La fel si la Bourceanu si Pintilii. Încep ei si la pauză intră Filip si cu Prepeliță"
Daniel-Ionut11.09.2012 05:34

E retardat, altii odihnesc jucatorii in campionat pentru meciurile din Europa, noi ii odihnim in Europa pentru meciurile din campionat. Zici ca jucam cel putin in Premier League + Primera + Serie A + Ligue + Bundesliga.

MoWeed11.09.2012 06:53

Pai daca pe el nu-l intereseaza rezultatele si singura lui tinta sunt milioanele din CL, ce sa-i faci?

valicretu11.09.2012 07:19

Retardat e putin spus.. Lasa-l sa-i menajeze si poate scorul va prinde proportii pentru echipele din grupa..

Daniel-Ionut11.09.2012 09:57
Pai daca pe el nu-l intereseaza rezultatele si singura lui tinta sunt milioanele din CL, ce sa-i faci?

Pai e retardat rau, pentru ca daca o sa piarda pe banda rulanta in EL, risca sa piarda statutul de cap de serie si degeaba castiga campionatul, pica in preliminariile CL cu Inter, ii da aia cu terenul in cap, si pa bani.

red&blue_boy11.09.2012 10:03

De castiga campionatul n-are cum sa pice cu Inter sau alta echipa foarte puternica. O sa aiba parte de adversari cum a avut Clujul, pe partea de tablou dedicata campioanelor, indiferent de e cap de serie sau nu.

Vaslui a avut parte de adversari puternici, pe partea vicecampioanelor.

ebonyc11.09.2012 11:38

Hai ca am ras la poanta asta cu castigatul campionatului.

dmb12.09.2012 16:12

In sfirsit vad si eu Steaua dupa o gramada de ani Live!!!!

Stuttgart-ul e o echipa puternica (in ciuda ultimului rezultat) trebuie mare atentie mai ales la Tasici, Harnik si mai ales Ibisevic !

Marea mea "problema" este ca cu portari care nu prind mingea ci o resping o sa luam o caruta de goluri!

Oricum sunt pe stadion cu toata familia sa incurajam echipa!

Hai STEAUAAAAAAAAAAA!

DanielT12.09.2012 19:53

Deja esti acolo ? Meciul e pe 20 septembrie . :))) Glumeam .

Daca nu face vreo gafa Tatarusanu e posibil sa plecam cu punct sau puncte .

drvladyk12.09.2012 19:59
In sfirsit vad si eu Steaua dupa o gramada de ani Live!!!!

Stuttgart-ul e o echipa puternica (in ciuda ultimului rezultat) trebuie mare atentie mai ales la Tasici, Harnik si mai ales Ibisevic !

Marea mea "problema" este ca cu portari care nu prind mingea ci o resping o sa luam o caruta de goluri!

Hai STEAUAAAAAAAAAAA!

N-aveti cinema 3d acolo, sau teatru? Sau sa mergi in bundesliga? Ar putea fi mai interesant, zau...

gio_stgloria12.09.2012 20:38
E retardat, altii odihnesc jucatorii in campionat pentru meciurile din Europa, noi ii odihnim in Europa pentru meciurile din campionat. Zici ca jucam cel putin in Premier League + Primera + Serie A + Ligue + Bundesliga.

Ideea e ca ciobanul stie el ceva, nu e prost degeaba. A auzit el pe ici pe colo ca uneori e bine sa odihnesti jucatorii, dar nu stie cand.

dmb13.09.2012 18:58
N-aveti cinema 3d acolo, sau teatru? Sau sa mergi in bundesliga? Ar putea fi mai interesant, zau...

Meciurile din Bundesliga le vad oricum si crede-ma stiu f. bine care-i diferenta dintre fotbalul romanesc si cel german numai vezi tu cind esti stelist de peste 40 de ani, tii cu Steaua si daca o finanteaza Becali si daca joaca ca Lemn Tanase si cind ai asa rar ocazia sa vezi "echipa ta" pe viu te bucuri de fiecare posibilitate. In plus eu cred ca fotbalul are legile lui si fiecare echipa are sansa ei in fata oricui.

Sa ca sa-l parafrazez pe Pascal :daca Steaua pierde eu n-am pierdut nimic si nu-i o surpriza pt nimeni dar daca Steaua cistiga si eu cistig f. mult ca am fost la un astfel de meci! Colegii germani n-o sa rida de mine daca VfB cistiga dar eu cu siguranta am sa rid de ei daca noi cistigam!

Ma gindesc ca Becali asta n-o fi chiar asa timpit sa joace cu rezervele, face doar show ca de obicei; unde mai pui ca poate sa-si ofere jucatorii pe "taraba germana"!!!

blindius13.09.2012 20:58

Sa nu-l subestimam pe latifundiar cand vine vorba de tampenie.

Va fi, insa, ''momentul zero'' pentru Reghecampf, in functie de ce jucatori vor fi pe teren.

dmb14.09.2012 03:42

Nu stiu cit de "domesticit" e Reghe dar nu cred ca vrea sa se faca tocmai in Germania de rahat asa ca presupun ca-l dribleaza cumva pe Gigi si joaca cu ce are mai bun.

Chestia cu subestimatul timpeniei e tare de tot! :yes:

MoWeed14.09.2012 04:17

@blindus

Momentul 0 a venit si a trecut de mult timp pentru Reghe. De fapt, momentul 0 nici macar nu a existat; se stie ca, pentru ca un antrenor sa vina la Steaua, el trebuie sa fie un yes-man, sa faca intocmai ce ii zice patronul ca doar "e pe banii mei, baaaa".

blindius14.09.2012 07:42

@ Moweed: dupa cum stii nici eu nu-l suport pe giginho, dar am renuntat sa merg intr-atat de departe cu comentarii precum cel de mai sus, al tau.

Pe sistemul acesta putem spune Zenga, Protasov si Bergodi au fost din categoria ''yes-man'', iar eu nu impart acelasi sentiment cu tine.

Sper sa nu pregateasca meciul cu nemtii asa cum ii este dictat, de va fi asa, vom vedea sigur din alcatuirea echipei. Cu vasluienii, fara dubii, asa s-a intamplat.

Cei de la Internazionale Milano nu i-au trecut pe Stankovic si Chivu pe lista pentru Europa League si, din ce-am mai inteles de pe la posturile sportive, si pentru acestia competitia europeana va fi tratata cu seriozitate, dar in plan secund fata de campionat.

Diferenta este ca noi avem un cioban care iese in fata si face declaratii, iar aia au un magnat al petrolului.

Moratti also insisted that Thursday's efforts in Europe – a game against Vaslui which saw Luca Castellazzi sent-off – was also a factor in the defeat.

"One of the things we have to get used to is playing the Europa League on a Thursday which will make things physically difficult for the players" he added.

"We need to look at ways of ensuring the lads come into games feeling fresh on a Sunday.''

MoWeed14.09.2012 08:11

@blindus

Zenga si Protasov au fost antrenori inainte sa o ia razna de tot cretinul. Pe vremea aia nu credea ca le stie pe toate, dovada fiind si stabilitatea lotului din acei ani (aveam cea mai inchegata echipa din Liga 1, nu ne vindeam jucatorii cei mai buni in fiecare vara ca rivalii din campionat). Deci, cei 2 nu pot fi comparati cu cei care au venit ulterior.

Bergodi e dovada vie ca un antrenor nu rezista daca nu e yes-man. De cand l-a dat Bergodi afara din vestiar pe el, "patronul", Jiji s-a decis ca nu vrea decat antrenori care sa-i asculte sfaturile pretioase si sa-l lase sa se maimutareasca prin presa cat vrea. Evenimentele ulterioare acelei demiteri imi dau dreptate.

Pana acum Reghe si cretinul s-au inteles bine, chiar daca cretinul a facut iar declaratii iresponsabile prin presa. Ba, mai mult, a respectat intocmai instructiunile venite de sus prin intermediul ziarelor. Deci, da, examenul a trecut de mult pentru el.

Diferenta dintre noi si Inter este ca, pentru Inter, prezenta in grupele Europa League e un esec. Pentru noi e o performanta, daca luam in considerare diferentele imense dintre cele 2 campionate si dintre posibilitatile financiare ale cluburilor

Ronnie14.09.2012 08:26

MoWeed, uiti repede. Iti aduce aminte de ceva Andrei Cristea titular cu Valencia?! Cam la toate echipele din lume patronii se implica si mai solicita cate un jucator titular.

Eu nu cred ca primul 11 este facut de cioban. Poate cere uneori cate un jucator, maxim. La noi daca ciobanul zice la GSP ca Tanase o sa fie mijlocas stanga si Chiriches fundas central in meciul de la Iasi, si daca acest lucru se va adeveri inseamna ca echipa nu e facuta de antrenor.

E de neimaginat in randul stelistilor si a presei din Romania ca ideile antrenorului sa coincida cu cele ale patronului.

Mi s-a intamplat si mie dupa meciul cu Andorra sa-l critic pe acest forum pe Rat si in acelasi timp Becali sa-l critice la GSP. Asta inseamna ca-mi impune si mie ce sa scriu?!

blindius14.09.2012 08:32

@Moweed: ma asteptam la un astfel de raspuns, dar atentie ca initial ai mentionat doar cum poti, ca antrenor, sa ajungi la Steaua, iar eu am dat cateva exemple despre care credeam eu ca nu intra in acea categorie.

Apoi mi-ai spus cu nebunia lui becali si cu dovada ca antrenori care nu-s ''yes-man'', ca Bergodi, nu pot rezista, insa la Steaua cu Becali n-au rezistat, in realitate, nici cei care au fost ''yes-man''.

Cam d-asta m-am saturat de discutiile despre becali pe absolut orice topic. Se lungesc conversatiile inutil, in toata aceasta perioada individul a prezentat un comportament instabil, astfel degeaba mai stam si discutam fiindca mereu vom gasi situatii aproximativ similare in care s-a actionat diferit.

Uite ca, la diferenta asta imensa de bugete intre echipe, pana si interistii se vaita de oboseala si cauta masuri pentru a eficientiza jocul in campionat. De ce n-ar face-o si Steaua? Singura problema la noi este ca nu vorbeste cine, cum, si cat trebuie de la club.

Sa nu uitam ca pana la venirea lui Mourinho, Internazionale Milano era sub Steaua in clasamentul all-time de la fondarea competitiei UEFA Champions League, renuntarea la C.C.E.

red&blue_boy14.09.2012 08:40

Si eu l-am criticat pe Rat, de stiam ca si Jiji a facut-o nu mai ziceam nimic. :)

O sa vedem acum in EuropaLeague daca Reghe va juca cu echipa standard, ori 1-2-3 jucatori vor fi sariti din schema la cerea ciobanului.

Ca in mod normal, la Steaua se cam stie primul 11, cu mici exceptii nu prea ai cum sa faci la ora actuala altcumva echipa, fie ca se implica sau nu Jiji .

Doar ca, parerea mea, tind sa cred ca implicarea ciobanului e mai mult decat faptul ca ar solicita sa joace nu stiu cine, nu se rezuma strict la primul 11. E vorba de intreg raportul cioban-antrenor, care e unul de subordonare in orice privinta, lucru de care ma cam indoiesc ca se intampla la majoritatea cluburilor importante din alte campionate.

MoWeed14.09.2012 08:47

@blindus

Si eu am folosit exemplul cu Bergodi pentru a-ti arata cum poti ajunge antrenor la Steaua, la momentul actual. Ca nu a fost asa mereu in era becali, iti dau dreptate. Dar asa este acum. Numai antrenorii care sunt "yes-man" pot ajunge la Steaua la momentul actual. Asta pentru ca imbecilul chiar se crede buricul pamantului.

Nu ai inteles. Pentru Inter, care a castigat Champions League acum vreo 2 ani si ceva, competitia Europa League nu inseamna mai nimic. Normal ca vor sa se concentreze sa ajunga din nou in CL, unde le e locul. Pentru Steaua inseamna singura competitie europeana cat de cat accesibila la momentul actual. De aia nu se pot compara situatiile.

Da Ronnie, la toate echipele intervin conducatorii in echipa. Ba chiar sunt convins ca, pe vremuri, mai intervenea si Sfinxul pentru unul sau altul din cand in cand. Dar asta nu se face prin presa, stirbindu-i astfel autoritatea antrenorului in fata jucatorilor. Si nu se face meci de meci. Si nu se fac declaratii cu privire la jucatori de catre cei din conducere. Si asa mai departe. A explicat mai bine situatia red&blue mai sus

Ronnie14.09.2012 09:15

Normal ca nu ai voie intr-un mediu profesionist sa anunti prin presa ce vrei tu, ca patron. Nici nu am zis asta, doar am precizat ca la toate echipele se impun unii jucatori.

Referitor la meciul nostru de joi cu nemtii, personal, daca as fi antrenor la Steaua in clipa de fata, n-as alinia chiar cei mai buni jucatori. E greu sa obtii ceva acolo, ala e meciul care daca-l pierdem e normal. Duminica Steaua joaca un meci mult mai important, acasa cu Rapid, echipa care joaca maine si pana la meciul cu noi sta.

Noi suntem obligati sa obtinem puncte din meciurile cu Copenhaga si Molde.

blindius14.09.2012 09:24

@ Moweed: Mai am o singura mentiune de facut.

Eu nu consider ca locul celor de la Internazionale este in Champions League. Este a 3 a echipa din Italia si daca n-ar fi fost Calciopoli + geniul lui Mourinho, de Internazionale inca s-ar fi vorbit cum se vorbeste de Rapid pe la noi, chiar daca italienii au, totusi, ceva mai multe titluri.

Mai degraba Steaua isi are locul in Champions League de la fondarea din anii 90, fata de Internazionale. [ pana la Mourinho, dar totusi o perioada de luat in calcul ]

La nivel de bani trasi de la UEFA + alte venituri/drepturi, Europa League, intr-adevar, inseamna ceva mai mult pentru Steaua in comparatie cu Internazionale, mai ales ca el ciobandante este avid dupa acei bani, insa pentru ambele echipe EUROPA League este zero pe langa ce vine, financiar vorbind, din Champions League.

Si pentru Steaua si pentru Internazionale, Champions League este la fel de importanta. In Italia au scazut masiv salariile in acest sezon, de Rossi si Buffon au cele mai mari salarii, cate 6 mil. euro/ sezon.

MoWeed14.09.2012 09:24

@Ronnie

Oare cum ar fi fost istoria noastra recenta daca gandeam la fel cu Valencia, de exemplu?

«123»