Cu Valencia era un meci de calificare, intr-o faza superioara celei de acum. Daca-ti propui titlul si o participare cat mai lunga in Europa League trebuie sa-ti faci o strategie care sa se bazeze pe toti ce 25 jucatori din lot. Steaua are anul asta un lot foarte numeros si valoric, de ce n-ar profita de acest lucru?
Ca sa merg mai departe uite cum as vedea eu echipele pentru cele 2 meciuri cu Stuttgart si Rapid:
Stuttgart: Tatarusanu/Stanca (asta depinde de cum se antreneaza fiecare) - Martinovici., Szukala, Chiriches, Parvulescu - Popa, Bourceanu, Filip, Tanase - Rusescu, Nikolic. Am ales aici jucatorii cu viteza in primul rand si cei care fac faza defensiva. Apoi am optat pentru cei care sunt mai periculosi la fazele fixe si care pot suta de la distanta. In acest meci mi-e greu sa cred ca vom ataca pozitional de prea multe ori.
Rapid: Tatarusanu/Stanca - Giorgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Chipciu, Bourceanu, Pintilii, Tanase - Rusescu, Rocha.
Ma repet, Steaua anul acesta are un lot valoros si numeric in acelasi timp si trebuie sa profite de acest lucru.