FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

VfB Stuttgart - Steaua 2-2 (1-1)

«123»
Ronnie14.09.2012 09:32

Cu Valencia era un meci de calificare, intr-o faza superioara celei de acum. Daca-ti propui titlul si o participare cat mai lunga in Europa League trebuie sa-ti faci o strategie care sa se bazeze pe toti ce 25 jucatori din lot. Steaua are anul asta un lot foarte numeros si valoric, de ce n-ar profita de acest lucru?

Ca sa merg mai departe uite cum as vedea eu echipele pentru cele 2 meciuri cu Stuttgart si Rapid:

Stuttgart: Tatarusanu/Stanca (asta depinde de cum se antreneaza fiecare) - Martinovici., Szukala, Chiriches, Parvulescu - Popa, Bourceanu, Filip, Tanase - Rusescu, Nikolic. Am ales aici jucatorii cu viteza in primul rand si cei care fac faza defensiva. Apoi am optat pentru cei care sunt mai periculosi la fazele fixe si care pot suta de la distanta. In acest meci mi-e greu sa cred ca vom ataca pozitional de prea multe ori.

Rapid: Tatarusanu/Stanca - Giorgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Chipciu, Bourceanu, Pintilii, Tanase - Rusescu, Rocha.

Ma repet, Steaua anul acesta are un lot valoros si numeric in acelasi timp si trebuie sa profite de acest lucru.

Ronnie14.09.2012 09:36
In Italia au scazut masiv salariile in acest sezon, de Rossi si Buffon au cele mai mari salarii, cate 6 mil. euro/ sezon.

Inter are in continuare jucatori cu salarii mari. Sneijder are undeva la 6, petarda de Guarin vreo 3, Milito parca are 4 jumate. Si sunt multi jucatori din lot (vreo 15) care au peste 2 milioane. Era sa uit de Zanetti, Cambiaso care nu-i poti tine pe mai putin de 4. A, si Chivu are 2,5 si anul trecut avea 5m. Era parca al 4lea sau al 5lea jucator din Seria A la salariu.

Virgil17.09.2012 07:23

Dupa trei etape in campionatul german, VfB Stuttgart se afla pe locul 16 din 18 echipe, cu un singur punct obtinut in ultima etapa in fata Fortunei Dusseldorf (loc 7), scor 0-0.

Golaverajul la zi al echipei germane este de 1-7, ceea ce presupune ca Stuttgart a inceput mai greu campionatul.

Se pare ca Steaua, care este o echipa in forma, poate face un meci bun si un rezultat deasemenea bun.

1 punct sau 3 vor obtine ros-albastrii(?), este intrebarea pe care mi-o pun. Avand in vedere ca jucatorii nostri sunt obisnuiti cu jocurile internationale, e de asteptat ca emotiile primului meci in deplasare sa fie mici sau deloc.

Un egal ar fi realizabil, dar o victorie ar fi incantatoare pentru fotbalul romanesc. Sa punem la socoteala si faptul ca in Germania stadioanele sunt pline, ceea ce ar constitui un avantaj pentru gazde.

Pronostic: x, 2.

DanielT17.09.2012 09:50

Dupa locu' din clasament , golaveraj si ultimele rezultate obtinute de Stuttgart ai putea spune ca Steaua va castiga sigur acolo , dar sa nu uitam ca e Stuttgart , ca e inceput de campionat si ca meciurile din campionat nu au treaba cu cele din Europa .

Eu cred ca vom scoate cel putin un punct daca baietii vor fi concentrati si nu se vor lasa pacaliti de rezultatele din ultima perioada ale lui Stuttgart .

gio_stgloria17.09.2012 11:24

S-a intamplat de mai multe ori ca o echipa aflata la retrogradare la ei in campionat sa ajunga in fazele superioare ale cupelor europene. Stuttgart poare arata total diferit in Europa.

red&blue_boy17.09.2012 12:37

Da, cred ca putem bate la scor acolo ...

alexafa17.09.2012 12:55
Da, cred ca putem bate la scor acolo ...

grele meciurile cu stuttgart, daca reusim sa luam puncte e de bine..

dmb17.09.2012 15:27

nu va lasati pacaliti de rezultate Stuttgartul nu-i de loc asa slab cum pare si oricum joaca fotbal gindit nu la intimplare ca Steaua! Sigur fiecare are vise, si mie mi-ar place sa vad Steaua cistigind dar sincer un egal e un rezultat f. bun. Stadionul nu-i plin de loc pina la ora asta (intrati si voi pe Site la VfB si vedeti) pentru ca Steaua nu-i de loc o echipa atractiva pt nemti cum nu sunt nici celalalte din grupe.

Ginditi-va doar ca fiecare minge respinsa in fata de portar o sa ajunga in poarta si va puteti inchipuii cum ma duc eu la meci! :(

red&blue_boy17.09.2012 21:15
grele meciurile cu stuttgart, daca reusim sa luam puncte e de bine..

Eu unul sper, ce sa spun, echipa e pe val. Plus ca ar mai aduce si niste bani un rezultat bun.

drvladyk18.09.2012 11:18

Si eu sper, daca nici acum, dupa ce am distrus Iasi-ul, apoi cand. Sa nu luam gol, ca de dat dam 3 lejer...

Korado18.09.2012 17:45

In Germania va fi un meci destul de greu, sa nu ne uitam la ceea ce este in campionat, in Europa este o alta paine de mancat, in plus ce inseamna fotbalul in Germania si ce inseamna in Romania, ce bani si ce strategii de echipa sunt pentru Bundesliga si ce strategii sunt pentru Liga I.

Nu ca nu mi-ar placea sa castige Steaua insa nici nu vreau sa il mai vad pe "scumpul" nostru patron cum isi umfla muschii pe la televizor vorbind despre o posibila finala. fular-campionii

Lari19.09.2012 13:45

Bruno Labbadia:

"Avem foarte mult respect pentru Steaua Bucureşti, însă nu ne este frică de niciun adversar. Suntem o echipă care are curajul să joace oricând cu orice adversar din Europa şi dacă Steaua nu este o echipă foarte cunoscută pentru noi sau în fotbalul din Germania, noi ne-am informat şi mâine vrem să facem o partidă cât mai bună. Cel mai bine ar fi să ieşim câştigători din această partidă, care va fi foarte strânsă. Forma ar putea fi importantă.

Am urmărit partida cu FC Vaslui în care m-am mirat un pic, după 0-0 la pauză, Steaua a condus, dar a pierdut cu 1-3. Steaua în acea partidă a avut o formă şi a făcut o figură foarte bună. Steaua este o echipă robustă şi poate pune probleme în partidele din deplasare. Am avut scouteri şi la meciul cu Iaşi, pe care Steaua l-a câştigat foarte uşor. Ca jucători, îi cunoaştem pe Szukala, care a jucat la Munchen 1860, Chipciu sau Tănase, sunt jucători care pot face diferenţa şi sunt foarte siguri pe ei şi au o viteză foarte bună. Mi-a plăcut foarte mult Adi Popa şi Adi Rocha, care e un vârf destul de tenace şi cunoaşte foarte bine fotbalul german. Steaua este o echipă foarte puternică şi ne-am luat toate măsurile pentru a obţine mâine victoria"

Mijlocasul Christian Gentner:

"M-am informat deja telefonic la Vlăduţ Munteanu, alături de care am jucat la VfL Wolfsburg. Mi-a transmis că Steaua este o echipă foarte bine organizată. Ne-am uitat deja la câteva meciuri şi inclusiv azi şi mâine vor fi discuţii cu antrenorul pentru fiecare poziţie şi jucător, în special de cum va fi aşezată Steaua. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc şi aşteptăm o victorie".

blindius19.09.2012 20:47

Romania's favourite club

VfB take on Steaua Bucharest in their UEFA Europa League opener. The Romanian club were particularly successful during the 80's but are back on top of their domestic table once again.

The driving financial force behind the European Cup champions from 1986 is George Becali, who rose from lowly shepherd ( I like sheep, they raised me and made me strong) to become a multi-millionaire and club owner. His influence has led to the club today paying exceptional salaries by Romanian standards.

- fragment din prezentarea Stelei de pe site-ul oficial al lui Stuttgart -

Continuarea --> AICI

Lari19.09.2012 22:47

Taaaci, baaah, ca tampeniile tale. Uite-acilea ceva ce nu trebuie ratat: :bananadance:

"Reghecampf a gandit ceva mult mai genial si mai constructiv ca mine...in asa fel incat să aibă rezultate maxime si cu Stuttgart, si cu Rapid, si cu CFR..și cu Petrolul. Am nevoie de putere si de viteză: de putere să mă inchid bine si să nu iau gol, iar viteza in aripi va decide meciul asta cu Stuttgart.

Va juca ceva... adică el mi-a spus o echipa eu am stat putin, cateva secunde si chiar vă spun că am izbucnit asa si i-am spus 'bravo, esti cel mai tare'. Este o echipa.. nu pot să spun chiar defensiva pentru că el va juca 4-3-3, cu 3 inchizatori.

Cand l-am luat pe Nikolic, numai pentru asta l-am luat, numai pentru meciurile internationale...europene...pentru că e foarte puternic. Deci, campionatul este prioritatea numarul 1... dar, nu neglijam Europa, nu neglijam banii. Am convingerea că ne vom califica in primavara"

STARforce20.09.2012 04:09
nu neglijam banii.[/i]

Pana la urma la asta se rezuma totul...

cristescuvlad20.09.2012 12:00

cam cati fani o sa avem acolo?

Stryker20.09.2012 13:01

Steaua are o misiunea foarte grea in seara asta pe Mercedes-Benz Arena. Mult mai grea decat a avut Chefere aseara la Braga. Stuttgart chiar daca trece printr-o perioada nefasta in campionat, este o echipa redutabila, o echipa care spre deosebire de Steaua, pune pret pe Europa League.

Stuttgart cu un atac format din Ibisevic si Cacau va pune cu siguranta mari probleme nesigurului Tatarusanu. Imi este greu sa cred ca nu vom incasa macar doua in seara asta de la nemti. Pe de alta parte nu prea cred ca baietii din atacul Stelei pot marca de doua ori.

Reghe conform carpetei, s-ar putea sa abordeze meciul cu 3 inchizatori: Gardos, Bourceanu si Filip. Gardos urmand sa activeze ca un mijlocas "ultradefensiv" iar Filip va aparea in locul lui Pintili care ar urma sa fie odihnit. In atac cei de la carpeta afirma ca vor avolua pe benzi Chipciu si Popa iar varf va fi Nikolici. Nu stiu cat de buna ar fi aceasta asezare, cu 3 inchizatori, tinand cont ca Steaua nu a mai jucat asa in acesta formula in acest sezon, mai ales ca pana acum Steaua in toate meciurile in care a jucat s-a aflat in mare parte in postura echipei care a atacat. In plus Gardos pare sa nu fie deloc in forma, iar Filip nu cred ca poate faca multe la un asemenea nivel. Ramane de vazut ce o sa iasa cu aceasta asezare, daca intradevar Reghe va aborda meciul astfel si nu sunt doar niste speculatii ale ziaristiilor.

Oeicum, indiferent de asezare, cel mai probabil Steaua va incerca sa joace asemnator cu Chefereul de aseara, aparare+contraatac, insa sansele sa obtina un rezultat pozitiv sunt mici cred.

Stuttgart nu este Braga, nemtii au un lot clar mai valoros si o sa aiba si un stadion intreg in spate, spre deosebire de portughezi care nu prea au beneficiat de aportul publicului aseara.

Singurul avantaj al Stelei este ca nu are nimic de pierdut in acest meci, presiunea find practic pe Stuttgart. Parerea mea este ca mai important pentru Steaua va fi rezultatul din celalalt meci al grupei, un eventual egal intre cele doua echipe scandinave ar putea fi un rezultat foarte bun pentru Steaua.

Lari20.09.2012 15:43

echipa de start:

Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches Pirvulescu - Prepeliță - Ad. Popa, Bourceanu, Filip, Chipciu - Nikolici

UEFA:

Stuttgart are unbeaten in their five games against Romanian opponents, which have ended W3 D2 L0 (W2 D1 L0 at home " W1 D1 L0 in Romania).

Clipboard02.jpg

ebonyc20.09.2012 16:20

Asa, cu ocazia meciului.

post-28024-1348157990.jpg

Lari20.09.2012 16:28

Ebonyc, maaare becaliiist esti! :bananadance:

gio_stgloria20.09.2012 16:45

O sa fie un meci tare greu pentru fundasul nostru dreapta.

ebonyc20.09.2012 16:54
Ebonyc, maaare becaliiist esti! :bananadance:

Eu doar am facut poza. :)

blindius20.09.2012 17:35

@ebonyc: unde-i? intre Gorjului si Frigocom?

By the way, trebuia eliminat jucatorul de la Stuttgart, cel care l-a faultat pe Nikolic la faza golului inscris de Chipciu?

gio_stgloria20.09.2012 17:36

Pauza : 1-1 la Stuttgart , 1-1 la Copenhaga.

Lari20.09.2012 17:47

Dupa gol:

1864424_w1.jpg

«123»