Eu tin minte ca,pana prin 2006-2007 suporterul stelist era extrem de rabdator...
Dupa anii astia calitatea suporterului s-a alterat vizibil,pe langa burtosii mentionati de tine au aparut si specimenele inrudite cu ei,adica cei pro-Gigi ,tinerii care habar nu au cine-i Sames si spectatorii care vin la stadion ca-i cool...
Gresit, prietene. Suporterul Stelist adevarat nu a fost niciodata rabdator. Pentru ca suporterul Stelist adevarat a cerut performanta si nu s-a multumit niciodata cu putin.
Nici inainte, suporterul stelist adevarat nu astepta si nu dadea sanse peste sanse antrenorilor si jucatorilor. In anii 90, cand veneai la Steaua, trebuia sa confirmi sau plecai. Nu te astepta nimeni sa iti dai drumul la joc, sa scapi de emotii, etc.
Daca nu jucai tu, juca jucatorul de langa tine si tu stateai pe banca. Ca asta insemna Steaua, VALOARE!
Concurenta era maxima si nimeni nu avea postul asigurat.
In anii 90 au plecat si au venit foarte multi jucatori buni. Pe banda rulanta unii. Si Steaua facea performante peste performante.
Aminteste-ti numai prima jumatate a anilor 90.
Ii aveam pe Petrescu si Ilie Dumitrescu, fantastici. Au plecat ei, au venit in locurile lasate de ei oameni ca Adi Ilie, Rosu, Joe Panait, Filipescu, etc.
A plecat Adi Ilie, l-am avut pre frate-so, care a dat 31 de goluri intr-un campionat.
A plecat Sabin Ilie, l-am avut pe Danciu.
A plecat Panduru, au venit Narcis Raducan, Catalin Munteanu, etc.
La Steaua intotdeauna a fost calitate iar suporterul adevarat asta a cerut.Si asta e normal sa ceara. Pentru ca aici e Steaua, nu asociatie caritabila care sa le dea sanse peste sanse tuturor ratatilor.
Daca nu ai valoare, nu ai ce cauta la Steaua. Si daca nu ai ce cauta la Steaua, de ce sa te iubeasca suporterii?!
Eu, ca suporter, nu sunt obligat sa ii iubesc si sa ii respect pe toti cei care imbraca tricoul rosu si albastru. Ei, cei care au onoarea de a imbraca acel tricou, sunt obligati sa castige respectul si iubirea suporterilor.