FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Concordia Chiajna 1-0 (0-0)

«123»
danimarcu23.07.2012 20:51
Cred ca am fost prea subtil cu ironia cand am spus sa comentam dupa primul meci.

Glumeam, e evident ca dupa niciun meci sau dupa 1 meci e exact acelasi lucru...

Ca suporteri model ce suntem,cred ca 6-7 etape sunt suficiente pentru a ne da seama(si nu pentru a-l schimba,ca nu putem) de ce poate Reghe.

Pentru mine, Reghe nu are nicio performanta care sa-l recomande la Steaua,in afara sumelor de bani castigate la pariuri .Nu l-as fi pus antrenor la Steaua ,chiar in conditiile actuale de echipa fara identitate si fara viitor...

O ziarista in timp ce-i lua interviu lui Chiriches : " Ciobanul a zis ca nu a fost multumit de jocul vostru."

Pai de ce grijania ma-tii il intrebi asta ? :cursing:

Asa se face meseria de ziarist in Romania!

Eu i-as aduna pe 80% din ziaristii astia si i-as duce sa lucreze in mina!

Sa vada ei cum se castiga un trai cinstit!...

Pe Marius l-as ierta,bineinteles... :D

Ronnie23.07.2012 20:54

Eu zic ca dupa 1 an, 1 an jumatate un antrenor isi poate implementa in totalitate strategia intr-un club. Dar la Steaua nu este posibil din cauza suporterilor, nu din cauza lui Becali. Si acum nu sunt ironic deloc.

Adrian23.07.2012 20:57
"Am zis eu asa, dar mă retrag de la Steaua doar atunci cind mă duc la cimitir".

Cacatul braveaza. O sa se retraga in curand, daca nu ia campionatul.

Ca deja s-au dus dracului punctele Romaniei. Pa, pa, locuri in CL. Daca nu ia titlul anul asta si daca nu face treaba in Europa, se duce si coeficientul Stelei si atunci pa, pa si la cap de serie si mai ajung ei pe dracu in Europa League.

Nu degeaba a inceput jegul sa scoata banii de la Steaua, datoriile alea. Nu mai are banuti, s-au dus. E cu cutitul la os.

I-au trecut gloantele pe langa urechi cu dosarele astea doua in care a scapat, dar sa vedem ce ii rezerva viitorul. Ca poate se va uita politicul mai urat spre el. Sa il vedem atunci.

Acum e momentul sa nu mai mearga nimeni la stadion.

Fara suporteri, Steaua nu termina mai sus de 8 si adio bani de bilete.

danimarcu23.07.2012 20:57
Eu zic ca dupa 1 an, 1 an jumatate un antrenor isi poate implementa in totalitate strategia intr-un club. Dar la Steaua nu este posibil din cauza suporterilor, nu din cauza lui Becali. Si acum nu sunt ironic deloc.

Acum ai fost ridicol,nu ironic!

Deci suporterii sunt de vina de schimbarile dese de antrenori de la Steaua?

Tu citesti ce postezi?...

Ronnie23.07.2012 21:02

Crede-ma ca nu este diferenta mare intre ce zice Becali la TV si ce scriu suporterii pe net. Gandeste-te intr-o situatie ipotetica ca la acest meci patron era altcineva la Steaua. Nu erau cam tot astea gandurile?

Sunt convins ca orice antrenor ar veni la Steaua, 2-3 infrangeri si incepe sa fie huiduit. Nu am zis niciodata ca de vina sunt suporterii, e vorba de mentalitate. Si pana la urma si Becali este aceasi natie ca noi. Sau noi suntem aceiasi natie ca el. Nu stiu cum e mai trist.

Lari23.07.2012 21:06

Pai o droaie de suporteri il ridica pe Maybach, se duc la meciuri, mai ales pe Arena Nationala, de unde-si scoate banii pe un sezon si ceva in plus in 4-5 meciuri. Protestele sunt moarte.

Nu inteleg, in conditiile astea, de ce ar fi vina suporterilor.

gio_stgloria23.07.2012 21:08

Nu-i mai numiti suporteri pe aia de striga demisia la prima infrangere , ei fiind defapt aceleasi persoane care striga sus sus sus dupa meci.

danimarcu23.07.2012 21:08

Ronnie,noi ne punem gandurile pe site-ul asta,sau pe altul,fara sa putem vreodata influenta schimbarea de antrenor sau plecarea ciobanului...

Ciobanul crede ca si la fotbal se face treaba tot peste noapte cum da el tunurile imobiliare sau cum castiga banii murdari din afacerile lui ilegale...

Nu se compara rabdarea suporterilor,care au dovedit de multe ori ca este fara limite,cu tampenia ciobanului care a schimbat sute de jucatori si antrenori de cand a venit la Steaua...

Ronnie23.07.2012 21:20

@Lari

Suporteri sunt si acei oameni care-l ridica pe Gigi pe masina. Fie ca ne place sau nu. In opinia majoritatii mai degraba aia sunt stelisti adevarati, pentru ca merg la meciuri, decat noi care comentam pe net.

@danimarcu

Eu am facut doar o remarca, imi pare ca multe opinii de-aici coincid cu ale lui Gigi. Doar cuvintele alese sunt diferite. Eu pe-aia cu rabdarea n-o cred, hai sa zicem ca sunt 1000-2000 de insi care gandesc asa, dar marea majoritate este formata din burtosi care injura la prima preluare gresita.

danimarcu23.07.2012 21:26
@danimarcu

Eu pe-aia cu rabdarea n-o cred, hai sa zicem ca sunt 1000-2000 de insi care gandesc asa, dar marea majoritate este formata din burtosi care injura la prima preluare gresita.

Eu tin minte ca,pana prin 2006-2007 suporterul stelist era extrem de rabdator...

Dupa anii astia calitatea suporterului s-a alterat vizibil,pe langa burtosii mentionati de tine au aparut si specimenele inrudite cu ei,adica cei pro-Gigi ,tinerii care habar nu au cine-i Sames si spectatorii care vin la stadion ca-i cool...

Lari23.07.2012 21:27
@Lari

Suporteri sunt si acei oameni care-l ridica pe Gigi pe masina. Fie ca ne place sau nu. In opinia majoritatii mai degraba aia sunt stelisti adevarati, pentru ca merg la meciuri, decat noi care comentam pe net.

Pai eu n-am sustinut altceva.

Eu am spus ca mi se pare deplasat sa spui ca ce se intampla la Steaua e si din vina suporterilor, in conditiile in care majoritatea pare sa-l agreeze, cel putin, pe 2gi.

Adrian23.07.2012 21:35
Eu tin minte ca,pana prin 2006-2007 suporterul stelist era extrem de rabdator...

Dupa anii astia calitatea suporterului s-a alterat vizibil,pe langa burtosii mentionati de tine au aparut si specimenele inrudite cu ei,adica cei pro-Gigi ,tinerii care habar nu au cine-i Sames si spectatorii care vin la stadion ca-i cool...

Gresit, prietene. Suporterul Stelist adevarat nu a fost niciodata rabdator. Pentru ca suporterul Stelist adevarat a cerut performanta si nu s-a multumit niciodata cu putin.

Nici inainte, suporterul stelist adevarat nu astepta si nu dadea sanse peste sanse antrenorilor si jucatorilor. In anii 90, cand veneai la Steaua, trebuia sa confirmi sau plecai. Nu te astepta nimeni sa iti dai drumul la joc, sa scapi de emotii, etc.

Daca nu jucai tu, juca jucatorul de langa tine si tu stateai pe banca. Ca asta insemna Steaua, VALOARE!

Concurenta era maxima si nimeni nu avea postul asigurat.

In anii 90 au plecat si au venit foarte multi jucatori buni. Pe banda rulanta unii. Si Steaua facea performante peste performante.

Aminteste-ti numai prima jumatate a anilor 90.

Ii aveam pe Petrescu si Ilie Dumitrescu, fantastici. Au plecat ei, au venit in locurile lasate de ei oameni ca Adi Ilie, Rosu, Joe Panait, Filipescu, etc.

A plecat Adi Ilie, l-am avut pre frate-so, care a dat 31 de goluri intr-un campionat.

A plecat Sabin Ilie, l-am avut pe Danciu.

A plecat Panduru, au venit Narcis Raducan, Catalin Munteanu, etc.

La Steaua intotdeauna a fost calitate iar suporterul adevarat asta a cerut.Si asta e normal sa ceara. Pentru ca aici e Steaua, nu asociatie caritabila care sa le dea sanse peste sanse tuturor ratatilor.

Daca nu ai valoare, nu ai ce cauta la Steaua. Si daca nu ai ce cauta la Steaua, de ce sa te iubeasca suporterii?!

Eu, ca suporter, nu sunt obligat sa ii iubesc si sa ii respect pe toti cei care imbraca tricoul rosu si albastru. Ei, cei care au onoarea de a imbraca acel tricou, sunt obligati sa castige respectul si iubirea suporterilor.

RaDoooI23.07.2012 22:27

Eu nu inteleg nimic :)), il criticam pe Gigi ca schimba antrenorii, desi dupa primu' meci 90% din suporteri il dau afara, cu toate ca nea Gigi n-a zis nimic despre antrenor :)). tare rau, ne meritam soartaaaaa!

Intre timp, peluzele s-au impacat intre ele, SUD canta pentru echipa, NORD pentru Gigi. pardon, pentru echipa..

Pana atunci NE PIERDEM ZILELE, SI NOPTILE, PENTRU Steaua FACEM ORICEE! NE PIERDEM MINTILE, TINERETILE SUD Steaua FACE ORICEEEEE

Ronnie24.07.2012 07:56

@danimarcu

Citeste ce scrie Adrian si inmulteste cu 20 000 de oameni. Cam asa sunt si cei de pe stadion. Romanul nu se pricepe la fotbal, ei inca cred in fotbalul romantic cand un jucator care stia sa faca mai mult de 200 de duble era cel mai bun de pe teren. Nu mai suntem in anii 80-90 cand unul singur mai breaz putea dribla toata echipa adversa, astazi fara timp nu faci nimic.

Din pacate suporterii romani sunt prosti (persoanele de fata se exclud, normal). Dar prosti rau. Avem atatea exemple de echipe la care se baga bani afara si dezamagesc crunt in primele sezoane cu antrenori noi: Real Madrid, Manchester City, PSG, Chelsea etc. Steaua nu a mai luat un campionat de 6-7 ani si noi an de an ne propunem campionatul si sa preluam exemple pe Barcelona sau Real.

La noi nu se face nimic treptat, nu exista strategii. Si asta nu doar din cauza conducerii.

Vorba poetului: "Acum ori niciodata".

Lari24.07.2012 14:12

- a fost pentru a 30-a oară cind Steaua a inceput sezonul pe teren propriu, iar, ultima oară cind au pierdut a fost in 1965 (Steaua-UTA 1-2)

- Rusescu a marcat al 30-lea gol in Liga 1. Statistica este in contunuare de partea atacantului "roș-albastrilor": din cele 28 de meciuri in care a marcat, doar unul singur s-a incheiat cu infringere pentru echipa sa, Steaua-Pandurii 1-2

- Pentru a 3-a oară Ilie Stan a pierdut in fata Stelei la limită: 1-2, 0-1 Branesti; 0-1 Chiajna.

gsp

danimarcu24.07.2012 14:23
Gresit, prietene. Suporterul Stelist adevarat nu a fost niciodata rabdator. Pentru ca suporterul Stelist adevarat a cerut performanta si nu s-a multumit niciodata cu putin.

M-am referit la relatia lor cu antrenorii,daca citesti in urma se poate deduce asta.

Nu-mi aduc aminte niciun antrenor care sa fie fluierat de galeria Stelei pana inainte de 2006 din motive de neperformanta,daca stii vreunul te rog sa mi-l spui!Nu il includ aici pe Piti in mandatul in care ne-a disperat pe toti si a fost in clinciuri cu galeria pe final...

Adrian24.07.2012 17:01

Protasov a fost ultimul antrenor care a venit la Steaua avand un CV care sa il recomande. Restul au fost slabi cu unii chiar panarame.

Pana in 2006 Steaua a avut antrenori care stiau ce fac. Ienei, Iordanescu, Dumitriu chiar si Stoichita in anii 90 stiau cum sta treaba la echipa, ce se cere, ce trebuie facut.

Conducerea din anii 90 niciodata nu ar fi adus la echipe experimente gen Pedrazzini sau Regecampf. Astia au venit ca mofturi ale creditorului. E normal sa fie huiduiti la primul pas gresit.

Suporterii stelisti adevarati au fost invatati cu antrenori de valoare, nu panarame. La fel si in cazul jucatorilor.

Noroc cu pustii de acum, care habar nu au ce inseamna Steaua, care nu au vazut echipa nici macar o data pe stadion si care schimba preferintele in functie de ce e cool si ce nu e. Ca, daca nu ar fi retardatii astia, nimeni nu i-ar sustine pe cocalarii pe care ii aduce creditorul la echipa.

Ronnie24.07.2012 17:16
Protasov a fost ultimul antrenor care a venit la Steaua avand un CV care sa il recomande.

Vrei sa zici Ronny Levy, probabil. Protasov e ala de a pierdut titlul cu Olimpiakos cand si eu fara nicio cunostinta l-as fi castigat.

«123»