nu stiu de ce mai faci astfel de topicuri. asta e forumul echipei Steaua Bucuresti, de ce faci topicuri pentru meciurile lui FC Bekali ?
Ne respectam pana la capat.
Lucrurile nu merg bine la echipa, asta nu inseamna ca noi trebuie sa fim la fel de amatori precum prea-stimatul staff administrativ care a pus stapanire pe Steaua Bucuresti.
Eu nu cred in prosteli din astea cu ''FC bekali'' sau ''Steaua 2003'', la fel cum nu pot sprijini actuala ''Conducere''. Din pacate, este chiar Steaua, decazuta, manuita de papusarii astia de 2 bani.
Dupa cum spui tu, este forumul echipei Steaua Bucuresti, dar tu ai jumatate din postari legate de Liverpool.
_________
O sa va rog sa continuam discutiile cu privire la meci, cele doua echipe si alte lucruri legate de subiect. Putem deschide alte topicuri in care sa dezbatem de ce deschidem ce deschidem.
Varianta 1, e prea devreme sa isi intre in rol Jiji chiar din prima etapa ! ![]()
Va fi greu sa batem , atat. ![]()
Oricum, lasati stadionul gol, s-a obisnuit pe NATIONAL ARENA dupa ce a vazut cati bani poate scoate de pe urma biletelor.
Va dati seama, a bagat meciul cu Chiajna pe National Arena din atata calicie, ca si cand cu Chiajna ar trebui sa vina minim 30.000 oameni pentru ca totul este atat de frumos la echipa si cu perspective atat de mari pentru noul sezon.
Pe National Arena se joaca in deplasare, fie ca esti gazda, fie ca esti oaspete. Mai obisnuita cu acest stadion, Steaua poate castiga cele 3 puncte.
Virgil a descris excelent situatia cu Arena.
PS: E foarte deranjant ochiului poll-ul ala, mai ales ca nu vezi cand apare o notificare noua.
Vom castiga cele 3 puncte!. Insa nu va fi un meci usor
Cica s-ar juca pe Ghencea.
spre douazeci si ceva...uraaa
Meciul se va disputa in Ghencea , iar această informatie este una destul de sigură din cate se pare .
SURSĂ' DigiSport
vreau si eu sa stiu unde se joaca si de unde imi pot lua bilet si pretu daca stiti
multumesc ![]()
Ghencea, din Ghencea, vreo 5 lei. Miercuri, prima fapta buna.
Sa venim sa'l incurajam pe Laurentiu, noul Reghe al fotbalului romanesc!
vreau sa ma duc maine in Ghencea sa imi iau bilete mai gasesc ?
ms
pana la ora 14 in weekend mi se pare si luni pana la ora 21
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a intrat in direct prin telefon in emisiunea La Dolce Liga, la Dolce Sport, si a facut un apel la fani.
"Pe noi ne interesează, in primul rand, să ne atingem targetul de a depăși 15.000 de spectatori cu Chiajna. De aceea au fost fixate preturi foarte mici, de aceea au fost preturi modice. Acum vreau să vad orgoliu la suporterii stelisti. Spun «Ghencea e casa noastră». N-aș vrea să fie casa noastră goala aș vrea să avem musafiri", a explicat MM Stoica la Dolce Sport.
Lucrurile nu merg bine la echipa, asta nu inseamna ca noi trebuie sa fim la fel de amatori precum prea-stimatul staff administrativ care a pus stapanire pe Steaua Bucuresti.
Eu nu cred in prosteli din astea cu ''FC bekali'' sau ''Steaua 2003'', la fel cum nu pot sprijini actuala ''Conducere''. Din pacate, este chiar Steaua, decazuta, manuita de papusarii astia de 2 bani.
Dupa cum spui tu, este forumul echipei Steaua Bucuresti, dar tu ai jumatate din postari legate de Liverpool.
_________
O sa va rog sa continuam discutiile cu privire la meci, cele doua echipe si alte lucruri legate de subiect. Putem deschide alte topicuri in care sa dezbatem de ce deschidem ce deschidem.
din cate observ, si tu te cam contrazici singur..spui ca e Steaua, si ca ar trebui sa o sustinem..sau cel putin asa ai dat de inteles, probabil doar sa-i dai peste nas lui Keller..dar..la treaba cu votul..a parut de parca ai fi de la sud Dinamo..si vrei doar sa ne dai peste nas..sau..probabil esti de la CFR Cluj..mai nou si aia-s huligani..
salut...
ps: s-a cam dus si treaba cu Peluza Sud/nord .. singurii care nu prea inteleg ce se petrece sunt cei de la tribune..pentru cunoscatori..e cam clara treaba..mergem de dragul de-a merge, nu-l mai injuram pe nea Gigi ca "toti cetatenii stiu ca s-au dat comunicate, am ales sa sustinem echipa" dar, nu se mai canta "la comun" ci acum fiecare peluza are cantecele ei, oamenii ei..etc.. mai ramane ca fiecare grupare sa inceapa sa cante separat..si-o sa preferam sa vedem meciul de la han..acompaniati de "Titi voce de aur"
![]()
@ROhooligan: cred ca n-ai inteles, stimabile. Unde spun eu s-o sustii? Urmatoarele postari le-ai vazut, ti se par de sustinere?
Eu spun ca ne respectam pana la capat din punct de vedere organizatoric, dar pe site. Daca ai inteles altceva, sper sa fii lamurit acum.
Am zis doar ca nu cred in pocirea numelui clubului, dar asta nu inseamna ca sunt un gigist ignorant sau, dupa caz, doar un ignorant, ca altii.
Ceva fosti stelisti la echipa asta de la marginea Bucurestiului : Ghionea, Paraschiv, Iacob si Simion, in frunte cu Ilie Stan antrenor.
Chiajna o echipa schimbata aproape in totalitate fata de sezonul trecut. Au cativa jucatori cu experienta care au activat la un nivel bun, dar foarte probabil se vor bate la retrogradare anul asta.
Steaua in mod normal ar trebui sa castige la pas acest meci, indiferent daca Ilie Stan va juca ultra-defensiv sau nu. Daca nici pe astia nu-i bate, atunci nici nu au voie sa viseze macar la 24.
Salut! Este cineva care vrea bilete? eu am 12 bilete...si mai mergem doar 7 la stadion. ceilalti 5 din diverse motive nu mai ajung la meci.
Eu n-am inteles de ce il blameaza lumea ca l-a lovit pe ala de-l injura de morti si de familie. A, bine, ca era cu gorilele in spate, asta e de condamnat. Dar are o mie de alte pacate pentru care merita blamat.
A, da, vorbeam de meci! Cred ca e aranjata treaba.
PS: Reformulez: nu e cel mai mare pacat al lui, mi se pare minor.
Pai parca echipamentul asta era de deplasare,nu?... ![]()
Nu le mai prea place sa joace in rosu si albastru. Cica ala e doar echipamentul de deplasare. ![]()