FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Concordia Chiajna 1-0 (0-0)

«123»
danimarcu23.07.2012 18:48

Sau poate ca in Ghencea nu se mai simt acasa... :thumbdown:

red&blue_boy23.07.2012 19:05

Ma uit si eu de 15 minute la meci, entuziasmat de transferurile din vara, de noul antrenor al echipei, si cand colo vad acelasi film nesfarsit de cativa ani de zile.

Acelasi joc modest, fara luciditate, fara viteza, in sensul ca daca e sa dam un gol e bine, daca nu asta e...

Prestam un joc de echipa mica . Nu spune nimeni ca trebuie sa castigi mereu, dar atitudinea inspre a vrea asta poti s-o ai mereu.

Sau poate ca in Ghencea nu se mai simt acasa... :thumbdown:

Cred ca asta e realitatea ...

White_R23.07.2012 19:17

VARZA ! Joaca zero cu sub-zero ! Astia nu au auzit de anticipare, juctori de mare valoare, daca primesc o minge mai tare sare din ei, daca vine pe sus e o surpriza totala traiectoria. Daca vor fi vreo 10 ocazii poate mega-ratangii Rocha sau Costea baga si ei un gol ! Daca ia echipa asta titlul ma transform in varcolac :)

red&blue_boy23.07.2012 19:28

Gol din offside, doar asa putea marca Steaua ...

danimarcu23.07.2012 19:33

Conteaza ca lumea de la stadion e fericita!...

White_R23.07.2012 19:44

La Steaua daca nu esti tampit esti deja vedeta. Cel mai bine o demonstreaza Rusescu. Mari calitati de fotbalist nu are dar e istet sau cel putin nu e idiot. Si doar pentru ca nu e tantalau e golgeter. Vai s-amar ce nivel, cata valoare in echipa asta !

red&blue_boy23.07.2012 19:46
Conteaza ca lumea de la stadion e fericita!...

Da, asa e.

Vad ca i s-a indeplinit dorinta lui MM, sunt putin peste cifra de 15 mii de spectatori pe care o cerea. Cred ca l-a si sunat pe Jiji sa-i spuna profitul dupa acest meci.

mountytoma23.07.2012 20:14

din 200 pase, vreo 80 au fost intre fundasii centrali. se vede ca spiritul maimutei invinge si ambitiile noilor veniti, si orgoliile starurilor. rahatul nu se acopera cu o simpla spoiala... gazonul e execrabil, probabil acolo isi aduce ciobandantul oile, la propriu

rocha promite, sunt curios in ce etapa incepe sa fie injurat, si in ce etapa este"evaluat" la 20 mil de euro :-)

un meci basit, ca si fata maimutei de la loja

danimarcu23.07.2012 20:15

Absolut niciun plus fata de jocul ultimilor ani!...

Deci,si performantele vor fi pe masura...

Adrian23.07.2012 20:21

Ce jenant e antrenorul Reghecampf. Nici o idee de joc, nimic nou. Echipa facuta deampixu, cu golgeterul sezonului trecut pe banca, cu Costea in teren pe o pozitie unde Parvulescu ar fi fost mult mai indicat. Si cand ma gandesc ca la 1-0 a incercat sa inchida jocul, bagand al doilea inchizator...

Daca cu Chiajna joci cu un varf, ce faci in Europa? Joci cu un portar in plus?

Joc penibil, rezultat penibil, antrenor penibil.

Nu a facut nici o pregatire cu ei in vara asta. I-a dus probabil la distractie. Din cate am vazut, sarea mingea din ei ca din colt. Nu mai stiu aia nici preluare sa faca.

Trece prima repriza si tu ai doar 2 ocazii de gol, adica o bara si un cap extrem de ciudat dat de Costea. SI JOCI ACASA, CU CHIAJNA! Cand se intampla asta, iti dai demisia si mergi la Cluj, la nevasta-ta, sa te faca antrenor la noua ei echipa.

Reghe nu e de Steaua. Nu are nimic in CV care sa-l recomande. La fel de bine puteam fi eu antrenor. Macar eu as fi jucat cu cel putin 2 atacanti.

Felicitari celor 15 mii de destepti care au fost la meci. I-au bagat lu' ne-a Gigi cateva mii de euro. E bine si asta. Decat ca saracu' borcica butelie, care cumpara meciuri si nu venea nimeni sa le vada....

Daca s-a retras butelie, se poate retrage si oierul. Daca facem si noi la fel ca dinamovistii, avem sanse. Daca nu...

Lari23.07.2012 20:26
Daca facem si noi la fel ca dinamovistii, avem sanse. Daca nu...

Pe ei i-a "ajutat" hidosenia aia de stadion a lor. Altfel, n-ar fi fost mare diferenta.

Ronnie23.07.2012 20:28

Tipic, antrenorul e slab dupa primul meci. Suntem romani si asta ne distruge. Singura diferenta dintre discursul lui Becali si postul lui Adrian este ca unul o face la TV si altul pe net.

Lari23.07.2012 20:31
Reghecampf il poate da afara pe 2gi de la Steaua

"Mă asteptam să fie un meci mai usor, dar nu am intrat bine in joc. Nu am dominat, asa cum mă asteptam. E adevarat, am dominat, dar eu voiam altceva. A fost acolo Florin, care a pierdut multe mingi. Dacă Rocha era atacant si era marcator, puteam să câștigam cu 4-5 goluri. Asta e, noi nu avem atacanti. Poate Nikolic să fie varful de care avem nevoie. Mi-a placut mult de el, poate de acum o să fie el titular. E mare diferență intre Rocha si Nikolic, dacă nu inscrii din 5 metri, macar să câștigi duelurile. Balan mi-a placut mult, Chipciu si-a dat viata pe teren, a jucat si in margine si peste tot. Nu sunt multumit deloc de prestatia avuta

Vreau să comentez arbitrajul, desi am câștigat. Pe Robert Dumitru l-am sustinut mereu, dar acum mă deranjează ce a facut. Am avut două lovituri de la 11 metri si trebuia să fie eliminat si un fundaș al lor la inceputul rerprizei secunde. Acum am câștigat, dar dacă ar avea aceeasi prestatie la un alt meci, s-ar putea ca rezultatul să fie altul, să nu mai invingem.

Jucatorii ăștia mă aduc in stadiul să iau decizii radicale. Pai jucati, ma fotbal. Te chinui cu Chiajna... dai 3-4 goluri in prima repriză si gata. Am stat cu mana pe cruce pană la final să nu mă egaleze Chiajna. Pai lasati-mă să mă duc după finul Borcea si cu asta basta. Dar nu vreau să ii mai critic pe jucatori, atata pot eu. Mai stau anul asta si dacă nu iau campionatul mă las. Pentru ce să mai raman?"
danimarcu23.07.2012 20:36
Tipic, antrenorul e slab dupa primul meci.

Pai nu spuneai tu cu gura ta ?

Hai sa-l lasam macar un meci si apoi sa comentam.

Bine,stiu ca el a zis clar ca in doar doua luni ne da pe toti pe spate,deci sunt de acord ca putem discuta despre Reghe doar peste vreo 6-7 etape...

red&blue_boy23.07.2012 20:37
"Mai stau anul asta si dacă nu iau campionatul mă las. "

Campionatul n-o sa-l ia, dar cum nu are onoare nici n-o sa plece.

A spus-o asa, a facut o aroganta. Parca vad maine ca spune c-a glumit, ca la anul va face o echipa sa spulbere tot si alte bazaconii .

gio_stgloria23.07.2012 20:38

Unii dintre voi deja vreti alt antrenor ? Bag mana in foc ca la fel simte si nea Gigi. Daca dupa atatia antrenori schimbati , cu aproximativ acelasi joc de fiecare data , de ce sa mai schimbam antrenorii ?

PS: Iar am adormit la meci. :confused:

Arsenal1886Steaua194723.07.2012 20:39

Ce bine ca nu am pierdut vremea sa ma uit la meci ! :D

Adrian23.07.2012 20:39
Pe ei i-a "ajutat" hidosenia aia de stadion a lor. Altfel, n-ar fi fost mare diferenta.

Si pe noi nu ne-ajuta capetele. Asta e problema.

Aia si-au dat seama ca nu are rost sa mearga la stadion, ca totul e o afacere a baietilor din capul clubului si ca ei nu conteaza. Au ramas fain-frumos acasa, si-au vazut de ale lor si uite ca tocmai ce au scapat de singurul cancer din club. Cu Badea si baiatul celalalt, dinam0 are sanse sa urce din nou. Ca aia doi nu sunt borci care sa isi bage finii in primul 11 si nici nu se vand la impresari. Drept dovada, mutarile inteligente facute in ultima vreme:

1. Au adus un numar foarte mare de tineri de viitor, internationali de tineret.

2. Au ales cei mai buni jucatori de la Timisoara, o echipa care acum 2 sezoane se batea la titlu: Axente, Curtean, Scutaru.

3. L-au readus pe Cristea.

4. Au scapat de fini.

5. Au un antrenor nonbecalist, care nu are legatura cu nici unul din miile de jeguri de impresari din Romania si, deci, nu simte nevoia de a baga in primul 11 pe cutare sau pe nu mai stiu cine.

Si rezultatele s-au vazut deja. Fara borcica dinam0 va ajunge din nou sus. Asta in timp ce noi ne vom duce dracului.

p.s. Nu stiu de unde viseaza Reghe ca puteam castiga cu 4-5 goluri daca Rocha era mare marcator, cand Steaua a avut doar vreo 3 sau 4 ocazii de gol pana in minutul 80. Iar in acel moment Rocha era pe banca de vreo 30 de minute.

gio_stgloria23.07.2012 20:40
Campionatul n-o sa-l ia, dar cum nu are onoare nici n-o sa plece.

A spus-o asa, a facut o aroganta. Parca vad maine ca spune c-a glumit, ca la anul va face o echipa sa spulbere tot si alte bazaconii .

A spus deja ca a glumit pe digi. Era o aroganta pentru suporterii care-l vor plecat , asa a spus.

Ronnie23.07.2012 20:42
Pai nu spuneai tu cu gura ta ?

Bine,stiu ca el a zis clar ca in doar doua luni ne da pe toti pe spate,deci sunt de acord ca putem discuta despre Reghe doar peste vreo 6-7 etape...

Cred ca am fost prea subtil cu ironia cand am spus sa comentam dupa primul meci. Ma uit putin la mesajele de pe aici si nu pricep ce nu va place la Becali. Pe bune, bani baga cat de cat si opiniile lui chiar coincid cu majoritatea.

red&blue_boy23.07.2012 20:43
A spus deja ca a glumit pe digi. Era o aroganta pentru suporterii care-l vor plecat , asa a spus.

Ce sa zic, uite ca nici n-a mai asteptat pana maine..Mai erau cateva minute pana la ora 12 noaptea. :)

Asta e, isi bate joc de noi in continuare, si in teren prin echipa sa, si prin declaratii .

Adrian23.07.2012 20:44

Si nu am de ce sa astept un meci ca sa-l critic pe Reghe pentru ca Reghe nu avea ce cauta la Steaua. Nimic nu il recomanda drept un antrenor care sa merite sa lucreze la o echipa de talia Stelei.

El a fost adus de jegul de becalii pe postul de supraveghetor. Atat. El ii supravegheaza pe baietei cat Gigel face echipa. Primul 11 oricum ii vine prin sms. Deci n-are ce cauta la Steaua.

Daca era un antrenor cu macar un trofeu castigat, intelegeam, il lasam 10 etape, un retur intreg. Dar din moment ce el e 0 ca antrenor, venit doar pentru ca e prieten cu creditorul, echipa joaca extrem de prost iar jucatorii par foarte prost pregatiti, e clar ca nu are ce sa mai stea.

Du-te, prietene, la nevasta-ta, ca ti-a facut loc la U. Lasa tu Steaua!

Lari23.07.2012 20:46
Ce bine ca nu am pierdut vremea sa ma uit la meci ! :D

Reghecampf il poate da afara pe 2gi de la Steaua

"Mă asteptam să fie un meci mai usor, dar nu am intrat bine in joc. Nu am dominat, asa cum mă asteptam. E adevarat, am dominat, dar eu voiam altceva. A fost acolo Florin, care a pierdut multe mingi. Dacă Rocha era atacant si era marcator, puteam să câștigam cu 4-5 goluri. Asta e, noi nu avem atacanti. Poate Nikolic să fie varful de care avem nevoie. Mi-a placut mult de el, poate de acum o să fie el titular. E mare diferență intre Rocha si Nikolic, dacă nu inscrii din 5 metri, macar să câștigi duelurile. Balan mi-a placut mult, Chipciu si-a dat viata pe teren, a jucat si in margine si peste tot. Nu sunt multumit deloc de prestatia avuta

Vreau să comentez arbitrajul, desi am câștigat. Pe Robert Dumitru l-am sustinut mereu, dar acum mă deranjează ce a facut. Am avut două lovituri de la 11 metri si trebuia să fie eliminat si un fundaș al lor la inceputul rerprizei secunde. Acum am câștigat, dar dacă ar avea aceeasi prestatie la un alt meci, s-ar putea ca rezultatul să fie altul, să nu mai invingem.

Jucatorii ăștia mă aduc in stadiul să iau decizii radicale. Pai jucati, ma fotbal. Te chinui cu Chiajna... dai 3-4 goluri in prima repriză si gata. Am stat cu mana pe cruce pană la final să nu mă egaleze Chiajna. Pai lasati-mă să mă duc după finul Borcea si cu asta basta. Dar nu vreau să ii mai critic pe jucatori, atata pot eu. Mai stau anul asta si dacă nu iau campionatul mă las. Pentru ce să mai raman?"

"Am zis eu asa, dar mă retrag de la Steaua doar atunci cind mă duc la cimitir".

Adrian23.07.2012 20:49

Si sa nu se inteleaga ca eu il critic pe Reghe pentru ca as vrea sa vina la echipa un antrenor care sa ia titlul. Ma doare-n cot. Oricum asa ceva nu va veni niciodata.

Dar nici nu e bine sa ramana asta, ca sa strice jucatori.

Rusescu rezerva, Parvulescu rezerva, Nikolici rezerva, 4-1-4-1 cacacios, pase inapoi si in lateral, nici o verticalizare, nici un sut de la distanta, minge carata pana in poarta adversa, joc lent. Eu, sa fiu jucator la Steaua si sa am un antrenor ca asta, as cere transferul. Un antrenor ca asta e capabil sa distruga carierele unor jucatori de valoare ca Parvulescu, Chiriches, Rusescu sau Chipciu.

gio_stgloria23.07.2012 20:50

O ziarista in timp ce-i lua interviu lui Chiriches : " Ciobanul a zis ca nu a fost multumit de jocul vostru."

Pai de ce grijania ma-tii il intrebi asta ? :cursing:

«123»