FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Dinamo: 3-2 (1-1)

«12345»
Stryker17.05.2012 13:13

Derbiul pentru locul 3, asta este miza.

Sper sa nu pierdem, sa auzim pechinezii cum latra ca au "i-au luat" Stelei un titlu.

ar3s17.05.2012 14:42

Probabil in teren va fi ceva gen, bambilici.

Am auzit ca se va face o coregrafie, sunt curios cum iese..

Razvypitesti17.05.2012 16:08

nu se va mai face

drvladyk17.05.2012 18:03

de ce3? s-au convins ca lumea e proasta si nu intelege subliminalele?

ar3s17.05.2012 18:19

nohh, coregrafia a fost acceptata de jandarmerie.

blindica17.05.2012 18:25

Coca Cola la pahar si chipsuri in tribune, haide Steaua, haide Steaua, hei hei!

Cei cu PC sa strige : Steauaaaaaaa!

Cei cu tableta sa strige : Victorieeeeeee !

:steag_cruce_invers:

Razvypitesti17.05.2012 18:56

mori mitica.....tare asta

485778_rk_4430.jpg

drvladyk17.05.2012 19:15
nohh, coregrafia a fost acceptata de jandarmerie.

inseamna ca au inteles-o, deci simpla tura asta...bravo...bravoo mandru de voi:)):))

ete ca bate finu, din cauza voastra ma uit, imi pare rau de filmu ce l-am dat jos:))

bai blindica am pc si visez si la tableta da' mai dureaza pot sa strig anticipat?

hehe tatu se impiedica:P)) clasica asta

drvladyk17.05.2012 19:29

ai dracu cu forumu vostru, mai bine nu ma uitam, m-ati imbarligat, vad turbatii aia din tribune si realizez ca sunt multi si noi putini si ma intreb ce dracu mai vrem noi...suntem atat de putini fata de turma incat nu cred ca mai putem conta....cred ca ma retrag....stima

drvladyk17.05.2012 19:54

si te bati cu morile de vant Marius? crezi ca vei invinge vreodata? ai si tu dreptate nu xzic nu, dar sincer, tu mai vezi speranta?

PS si faza cu noi dam valoare... nu stiu, vad ca Regele e acolo, Adi Ilie e acolo etc ei considera ca asta e Steaua, noi zicem ca nu, oare cine are dreptate?

Arsenal1886Steaua194717.05.2012 20:02

Iliev un fel de Messi dar mai bun :))

Ronnie17.05.2012 20:08

Si Tanase e un fel de Messi dar mai slab :D

Arsenal1886Steaua194717.05.2012 20:11

Tanase nu a vrut sa dea gol... asta e adevarul..

red&blue_boy17.05.2012 20:34

E bun acum Iliev, la fel ca Martinovic. Insa in cate randuri ni s-a spus ca vor pleca, nu sunt de Steaua sau mai stiu eu ce?...

Tanase nu a vrut sa dea gol... asta e adevarul..

Tatu e ala. :)

red&blue_boy17.05.2012 20:47
Cred ca principala lupta nu o sa o ducem niciodata cu cei multi, ar fi aproape un miracol ca sa le aratam la cat e ceasul, ci cu noi insine o sa fie batalia. Noi mereu trebuie sa pastram vie memoria, prestigiul si importanta acestor culori, pe cand ceilalti se lasa purtati de val.

Prefer oricand sa raman singur dar cu capul sus decat sa fiu printre cei multi care alearga in genunchi....

Speranta? Da, mai am, chiar daca e doar o licarire dar nu se va stinge niciodata, asta te asigur.

Eu cu mine insumi n-am ce batalie sa duc, pentru ca stiu ca voi ramane consecvent ideilor si principiilor mele. Speranta mi-am pierdut-o mai demult, in seara asta am mai primit doar un ghiont care sa imi reaminteasca asta.

In rest, dupa meciul asta, sa auzim numai de bine! Sus, sus, sus !!!

mountytoma17.05.2012 20:48

acum ciobanul se va urca pe maibach, la cererea samantarilor, si va spune ca nu a avut emotii, stia sigur ca va castiga meciul. ar fi fost si culmea, dupa ce plateste un milion de euro, sa nu bata echipa finului Borcea...

daca nu era iliev... iar dadea gol martinovic!

acum ar fi frumos sa ia titlul Vasluiul, iar Steaua sa iasa pe 2, dar sa nu se califice in CL. ar fi prea frumos ca sa fie adevarat... Behaila si f...t si cu banii luati!

pacat totusi ca sunt unii jucatori in echipa care ar merita sa joace pentru Steaua adevarata. ma refer la Chipciu (cu conditia sa nu mai fie atat de egoist), Geraldo Alves, Chiriches, Latovlevici si ...cam atat.

Adrian17.05.2012 20:49

Cand s-a terminat 3-2 m-am bucurat. Apoi am vazut-o pe jegoasa de MM Stoica zbatandu-se ca ultima curva si mi s-a facut greata. Mi-au furat astia totul!

**** dinam0, ok! Dar mai **** familia becalii!

Nu imi doresc altceva decat sa ii fac sa sufere pe nenorocitii astia asa cum sufar eu.

Vreau doar ca vietile lor sa ajunga odata in mainile mele. Atunci o sa le decid eu soarta si imi va face mare placere sa fiu calaul acestui neam de albanezi jegosi!

blindica17.05.2012 20:50

Dupa 90 minute mi-au facut acea mica placere egoista si au castigat.

Le multumesc ca si-au depasit conditia si au castigat de 2 ori in derby, e greu in astfel de conditii cum sunt la Steaua. A marcat Iliev de doua ori, dar tot e mai bine pentru el si pentru viitorul ( daca ar exista un viitor normal ) clubului sa plece.

Nu-mi pasa si nu m-am gandit niciodata la titlul atat de mult promovat de catre presa, acolitii lui becali si suporterii creduli, insa tot ce mi-am dorit s-a indeplinit: o dubla cu Dinamo.

Evident, asa-zisul titlu era pus inainte ca idee pentru a atrage adepti.

Si sa fim seriosi, Dinamo este la un nivel foarte, foarte scazut. Astia au fost sub Astra, sub Gaz Metan sau Ceahlaul si pana si ''Limbbi'' ar lua titlul ca Juventus impotriva unora ca Bonetti...

Fata lui M. Stoica l-a luat pe baiatu` lu` Muce Jr. la meci?! :))

Arsenal1886Steaua194717.05.2012 20:57

Adevarul e ca singura satisfactie in mizeria care e acum la Steaua e ca in ultimele 3 meciuri directe avem 3 victorii cu potaile... **** Dinamo !!! **** neamul Becali...inculsiv jegurile de veri ale ciobanoidului.

red&blue_boy17.05.2012 20:59
pacat totusi ca sunt unii jucatori in echipa care ar merita sa joace pentru Steaua adevarata. ma refer la Chipciu (cu conditia sa nu mai fie atat de egoist), Geraldo Alves, Chiriches, Latovlevici si ...cam atat.

Eventual si Rusescu, Iliev sau Martinovic.

Inca o data imi mentin parerea ca Steaua are la ora actuala o aparare buna, cel putin pentru Liga noastra, asta e singurul compartiment care mai face cinste renumelui .

Oricum, in vara stiu pe cineva care va strica si asta, ca deh, Geraldo e un nesimtit ca joaca bine si nu accepta reducerea salariala...

Cand s-a terminat 3-2 m-am bucurat.

Mie nu mi-a iesit nici barem atat... Chiar nu, am ajuns sa privesc indiferent si o victorie cu Dinamo, cat de praf sunt si astia...

Harald17.05.2012 21:06

nu a fost penalty, jucatorul lui Dinamo atinge mingea inainte sa il atinga pe Tatu.

vorba lui Lari, galopul de sanatate spre finala ligii campionilor 2012/2013 continua :)

White_R17.05.2012 21:06

Titlu netitlu, ce mai conteaza? Nu a fost doar o victorie, fara exagerare i-a cam spulberat ! Scorul e mincinos ! Si eu pariez ca vor pleca multi la vara si iar aduce dupa ureche luzeri ca doar nu va avea ciobanu creier sa aplice principii simple de genul:

- ce e bun nu schimbi

- dai ceva cand ai ceva mai bun

- nu dai jucatori la rivale, unde era CFR fara Kapetanos ?

Si imi e simpatic Tatarusanu dar nu pot sa ma intreb unde era Steaua daca avea si portar?

Si ciobanul normal ca e un prostanac, cine il poate aprecia vreodata? Dar cred ca mai grav decat prostia lui e cea a celor ce il sfatuiesc ! Asa prost si cioban daca e sfatuit de oameni competenti banii lui pot aduce rezultate !

mountytoma17.05.2012 21:09

@red&blue boy

parerea mea e ca Rusescu da mai mult decat poate si stie in fiecare meci, Iliev greseste foarte mult si grav ca aparator (si azi la primul gol), iar Martinovic desi are multe calitati, alearga ca unul de 48 de ani si nu unul de 26!

oricum daca echipa lui Behaila a avut cea mai buna aparare din campionatul asta, e clar la ce nivel suntem!

daca titlul il ia CFR Cluj, principalul vinovat e Behaila. cum sa lasi sa plece gratis un varf precum Kapetanos ( si tocmai la CFR!), si sa aduci ciurucuri ca m costea si mai ales machado? cu banii dati pe bolovanii aia ii platea salariul grecului vreo 5 campionate, pe care putea sa le si castige, in mare parte datorita grecului!

revenind la meciul de azi, o victorie impotriva javrelor este si va fi mereu o mare bucurie! pe care nu o poate strica nici bucuria umila a scarpincuristului impreuna cu "fanii", si nici bucuria curvei mitza care a traversat terenul ca sa se bucure cu o alta mai tanara

drvladyk17.05.2012 21:15

@toronto, mi-a fost dor de tine, te pup

@ mariusmihet cum iti explici ca unii oameni gireaza prin prezenta actuala Steaua? Hagi, Cobra, Ilie etc

red&blue_boy17.05.2012 21:22
@red&blue boy

parerea mea e ca Rusescu da mai mult decat poate si stie in fiecare meci, Iliev greseste foarte mult si grav ca aparator (si azi la primul gol), iar Martinovic desi are multe calitati, alearga ca unul de 48 de ani si nu unul de 26!

Tocmai, ziceam ca in campionatul nostru sunt buni, la ce e Steaua la ora actuala sunt ok, sa-i ai in lot. Ca ar fi titulari Geraldo si Chiriches, iar in conditiile astea merg ca rezerve Iliev sau Martinovic. :)

Referitor la Rusescu, eu cred ca ar avea un si mai bun randament langa un atacant gen Kapetanos.

«12345»