FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce putem face ca sa plece Gigi

«1234»
LDS26.02.2013 23:15

Chiar nu are rost sa stricam topicu' si s-o dam in dispute politice, care e mai bun, ala sau ala sau alea si alea si toate alea. Vorba aia, cu care se media orice polemica in vremea komsomolului: AMANDOI AVETI DREPTATE ! Sa ne intoarcem la oaia noastra...

LDS28.02.2013 22:11

Vesti bune in ceea ce priveste traseu' lu' Nea Gigi catre mititica. Cei doi judecatori care au fost recuzati din CSM au contestat decizia la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Deocamdata, in CSM se mentine acelasi status quo, asa ca sansele lu' Gigel de a ajunge la parnaie pe 12 Martie s-au imbunatatit.

S-au imbunatatit din punctul nostru de vedere, bineinteles.

calatorul07.03.2013 12:03

Nu stiu daca avem puterea sa facem ceva sa il schimbam pe Becali de la Steaua, atata timp cat el este la putere si toti asculta de el nu prea e posibil sa se intample asta, dar sa speram ca va face macar ceva bine si ca Steaua sa devina si mai puternica decat este acum :)

drvladyk07.03.2013 12:15
sa speram ca va face macar ceva bine si ca Steaua sa devina si mai puternica decat este acum :)

Sinuciderea este interzisa de biserica, deci nu cred ca o va face

foreverstea18.03.2013 13:31

Oare putem face ceva sa plece, nu cred, oricat am incerca, atata timp cat el nu vrea si baga bani si are profit de pe urma asta, nu stiu cat profit, nu o sa plece prea curand :)

besliud18.03.2013 14:04

Profitul apare pe toate siteurile de sport unde calculele sunt destul de reale! Chiar putem sa zicem ca Steaua este cam singura lui afacere profitabila, ca in rest este pamant de flori si insolventa este in floare!

1uLy4Nn13.05.2013 16:41

de cand incercam si nu reusim..se pare ca nu prea putem face nimic..nu avem decat sa stam si sa asteptam sa moara

cotordragos20.09.2013 13:31

Ma doare sa vad cum toti dorim binele Stelei dar nu suntem in stare sa ne unim. Macar pentru anumite initiative, daca nu ca galerie...

Trist..

«1234»