Cred ca o sa fie executie in direct la PSG - OM.
Cred ca o sa fie executie in direct la PSG - OM.
Pana una-alta, i-a executat aseara Lyon pe PSG, 3-1 in Cupa, la Paris.
Ca sa nu mai spunem ca Montpellier a fost eliminata de Gazélec Ajaccio,daca nu ma insel,astia tot din Ligue National sunt. Mie mi-ar fi rusine sa ma bat la titlu si sa ma scoata de prin Liga a 3 a,sau ca Marseille,sferturile UCL si ma scot Quevilly,care probabil n-au nici stadion,dupa cum a spus si Maye...meciul s-a jucat pe teren neutru ( la Caen ).
Rennes a castigat la Valenciennes,iar victoria lui Lyon ma bucura oarecum,ca prea nu suport sa se tot ridice echipe pe baza banilor,uneori e chiar deranjant.
Amaratii mei de la Bordeaux i-au incurcat pe arabii de la PSG! ![]()
Montpellier i-a egalat la puncte pe parizieni, ambele impartind primul loc in clasament.
Mda, mana italiana se vede la PSG.
Mda, mana italiana se vede la PSG.
Poate a jucat Bordeaux prea bine. ![]()
Nu e vorba doar de meciul cu Bordeaux (care chiar a jucat bine aseara). E vorba de toate meciurile de cand a venit Ancelotti. Nu mai vezi o faza elaborata, Pastore nu mai are aceeasi libertate, joaca cu o mie de inchizatori. Il preferam pe Kombouare.
Daca nu trag astia de la PSG niste sfori s-ar putea sa se pacaleasca la modu` grav. A tinut Ancelotti echipa la fel cum a lasat-o predecesorul sau. Cred ca pur si simplu le-a fost frica seicilor ca ''nu-i un antrenor cu nume''. Ce-i PSG momentan? Un fel de Juventus in Ligue 1. Altii sunt pe primul loc iar ei nu pierd.
Toulouse mai ''merge'' bine sezonul acesta.
Ideea e ca eu oricum nu am pretentii sa castige titlul. Faptul ca se bat la primul loc mi se pare o realizare avand in vedere cati jucatori noi sunt fata de sezonul trecut. Dar jocul placea mai mult inainte de Ancelotti (mai putin meciul cu Marseille). Eu prefer sa vad un meci placut (gen 4-4 cu Lyon din campionat, ma mir ca s-a jucat asa frumos) decat chinuiala ciobaneasca si care oricum vad ca nu da rezultate.
Nu e vorba doar de meciul cu Bordeaux (care chiar a jucat bine aseara). E vorba de toate meciurile de cand a venit Ancelotti. Nu mai vezi o faza elaborata, Pastore nu mai are aceeasi libertate, joaca cu o mie de inchizatori. Il preferam pe Kombouare.
Mi-am dat seama ca nu te referi doar la meciul de aseara.
Si eu cred ca s-au pripit cu schimbarea lui Kombouare.Barem sezonul asta trebuia lasat.Cred ca, cum spune si blindica, le-a trebuit un nume mare pe banca, sa isi mai arate prin asta potenta financiara.
Culmea e ca Ancelotti chiar juca destul de frumos, si la Milan a reusit sa faca asta, sa adopte un stil diferit fata de ce se juca in majoritate atunci in Serie A.
Dar eu cred ca tot PSG va lua titlul.
Toulouse mai ''merge'' bine sezonul acesta.
Da, doar ca n-au constanta de-a lungul unui sezon. Ei cu St. Etienne sau Rennes merg bine, apoi cad inexplicabil o perioada...
Aseara ma uitam si eu la rezumatele de la ultima etapa din Ligue 1,cu ocazia asta vazand si eu ce stadion au cei de la Valenciennes.
Si totusi vorbim de Valenciennes,nu vreo mare echipa.
Se pare ca apartine primariei locale si a costat 76 milioane de euro.
Capacité
Football: 25 172
Concerts: 35 000
Stade du Hainaut
Chiar ca OZN frate.
Surprinzator sau poate nu, PSG a pierdut cu 2-1 la Nancy .
Ca pana acum ii asemanasem eu cu Juventus,inseamna ca va pierde si Juve etapa aceasta. Nancy erau in mare forma,mi se pare ca au 6-7 la rand fara infrangere. Se pare ca daca n-abordezi partida din postura deja oferita de nume,te cam pacalesti. Avem exemplele din acest weekend cu Milan si BVB,unde statisticile n-au mintit si doar numele le dadea ca favorite. PSG nu cred ca ia titlul,dar ce faci cu Ancelotti daca asa va fi?
Dar eu ce sa mai zic de Bordeaux?Egal acasa cu Dijon, egalati in minutul '90 !
Ramane de vazut ce va face Montpellier, nu e totul pierdut pentru PSG. Eu inca-i vad cu prima sansa la titlu.
ps Dortmund-Stuttgart e un meci care se vede poate la cativa ani, ca evolutie a scorului, iar Milan a intalnit la Catania o echipa gen Nancy si cat a jucat de slab a avut si un gol-doua anulate eronat. ![]()
Ca pana acum ii asemanasem eu cu Juventus,inseamna ca va pierde si Juve etapa aceasta.
![]()
Cu 6 etape inainte de final, Ligue 1 este condusa de catre Montpellier, echipa aflata acum la doua puncte in fata miliardarilor de la Paris Saint-Germain.
La 7 puncte de lider se afla Lille, acestia inca pastrand sperante la titlu. Pe final de sezon, campioana Lille va juca impotriva ambelor echipe din fruntea clasamentului.
Vom avea un sfarsit de sezon ''incendiar'' in Ligue 1.
Bordeaux - Marseille 2-1 !!! ![]()
Se ingroasa gluma. Cu 4 etape inainte de final, dupa infangerea celor de la Psg la Lille, Montpellier are un avans de 5 puncte !
Montpellier este la 90 de minute distanță de primul titlu din istoria clubului! Trupa lui Rene Girard a câștigat derbyul cu contracandidata Lille datorită unui gol marcat la ultima fază a meciului. Montpellier are nevoie de un punct in ultima etapă cu Auxerre pentru a fi sigură de locul 1.
Montpellier si Lille s-au intalnit in derbyul penultimei runde din Franta, ambele cu sanse in continuare la titlu. Liderul din Hexagon a ratat o ocazie uriașă in minutul 22: Saihi a trimis peste poartă după o combinatie cu Giroud. Două minute mai tarziu, campioana en titre a trecut si ea pe langă deschiderea scorului la executia lui Payet.
În minutul 53, Giroud a fost aproape de al 22-lea gol din acest sezon, dar Landreau s-a opus. În minutul 68, a venit randul lui Jourdren să fie erou: a scos balonul sutat de Hazard!
Finalul meciului a fost incredibil: Lille a fortat victoria care ar fi mentinut-o in carti, iar Montpellier a punctat pe contraatac in minutul 94 după o actiune splendidă a lui Giroud, transformată in gol de Ait Fana. Trupa lui Rene Girard s-a impus cu 1 - 0 si are nevoie de un singur punct in ultima etapă pe terenul lanternei Auxerre pentru a fi sigură de primul titlu din istorie.
Principala contracandidată la titlu a lui Montpellier, PSG, a invins fară probleme pe teren propriu Rennes, scor 3-0. Toate golurile au fost marcate de Nene (47, 58 și 63-pen.)
Mi se pare incredibila situatia si in partea a doua a clasamentului, de la locul 12 in jos toate echipele lupta pentru salvare, mai putin Auxerre!!!
Sa vezi acolo in ultima etapa valize si alte chestii ! ![]()
Surpriza s-a produs, Montpellier e noua campioana a Frantei !!!
Au retrogradat Caen, Dijon si Auxerre.
Bordeaux a terminat multumitor un sezon in general slab, reusind sa prinda locul 5 si Europa League. ![]()
Thiago Silva a oferit primele declaratii de dupa parasirea gruparii A.C. Milan.
"E prima mea conferinta de presa ca jucator al lui PSG. Sunt fericit pentru acest transfer, dar trist de despartirea de Milan. Acolo am trait emotii puternice: e un club care se dedica jucatorilor si grupului. Le sunt indatorat pe deplin. Vreau sa ma scuz in fata suporterilor milanisti: acest transfer la Paris, 100% nu fost decizia mea, avand in vedere ca am semnat chiar si prelungirea de contract. Sunt unii care spun ca sunt un mercenar, dar nu am plecat ca sa castig mai mult decat as fi facut-o la Milan. Vreau sa clarific, nu a fost vina mea si imi cer scuze suporterilor lui Milan. Acum doresc sa scriu istoria lui Paris Saint-Germain"
"Persoanele care se pricep la fotbal au inteles ca a fost o situatie complicata pentru mine. Vointa mea si a familiei mele a fost sa nu parasim Milano."
"Apoi am fost sunat de Leonardo si Ancelotti, si vreau sa precizez ca pentru Leonardo am un mare respect si o afectiune pe masura. Proiectul lor m-a convins sa schimb club. Cum a zis si Ibrahimovic, se construieste o echipa de vis"
Pacat ca Hazzard n-a ajuns la o echipa mai cu farmec.
Start lansat pentru PSG in prima etapa, 2-2 acasa cu Lorient ! ![]()
Ibrahimovic a data ambele goluri ale parizienilor, al doilea din penalty in min. '90 . Cred ca suedezul va inscrie sezonul asta barem 30 de goluri .