Si-a batut p*** de noi in ultimul hal. Se pare ca si el a vazut acea echipa neputincioasa impotriva lui Twente.
Da, din pacate asa e ...
Am ajuns de mistoul tuturor...
Si-a batut p*** de noi in ultimul hal. Se pare ca si el a vazut acea echipa neputincioasa impotriva lui Twente.
Da, din pacate asa e ...
Am ajuns de mistoul tuturor...
Englezii au oricum ''mistou'' ala mai dur. Asa ca oricine ar fi fost in locul Stelei (si ar fi pierdut la fel) tot aia era chiar daca Twente n-a jucat nimic.
"Aș vrea să jucam mereu cu Steaua. Nu putem si in meciul urmator? De fapt, cu oricine vom juca, ne vom gindi că este Steaua si poate vom cîștiga (McLaren , antrenor Twente) .Cam asta am ajuns...
pai cand adversarul se bate singur, clar ca mai vrea! nu imi fac griji pentru ei, twente si-o va lua in turul urmator, in afara de Steaua nu stiu pe cine ar mai putea bate.
am vazut din nou cum prostia de la loja s-a mutat in teren. eu sincer nu gasesc un singur jucator, cu exceptia lui Geraldo Alves, care sa aiba valoare si mai ales atitudine de Steaua.
acum ca am castigat si europa league, ai sa ne reintoarcem la victorii chinuite cu mioveni, chiajna si petrolul :-)
eu sincer nu gasesc un singur jucator, cu exceptia lui Geraldo Alves, care sa aiba valoare si mai ales atitudine de Steaua.
Eu l-as mai adauga pe Chiriches. In rest, pe altii nu vad...
Eu l-as mai adauga pe Chiriches. In rest, pe altii nu vad...
daca si chiriches va juca 15 meciuri la rand la fel cum a inceput meciurile oficiale, voi putea spune ca e un jucator de valoare