1. De cand sunt prieten cu tine? Nu-mi amintesc.
Ai luat-o in serios ?
2. Eu am vazut jucand pe Ghencea, Steaua 1986. Am Steaua in sange si nu ma aservesc ideilor unora si altora. De Migi nu-mi pasa.
Degeaba ai avut Steaua in sange. Si Lacatus a avut Steaua in sange, si a dat-o afara.
3. Cand castiga Steaua, ma bucur. Cand pierde ma intristez. La tine e invers, dar nu te judec. E alegerea ta.
Nu-ti pasa de Migi ? pai atunci de ce te bucuri cand castiga Migi ? nici tu nu stii ce vrei. E ca si cum nu ti-ar place de Basescu dar te-ai bucura daca ar iesi iarasi presedinte.
3. Chestia aia cu degetul a fost urata, cum iti permiti?
E stilul meu mai agresiv. Ce, vroiai sa spun sa iti "INLATURI DEGETUL DIN DOS" ?
4. As putea sa-ti spun ca esti o biata oaie ratacita in turma antistelistilor, care in fapt sunt cainii, ciorile si mintile incete din Banat, dar ma abtin. Cat de mult semeni cu ei insa.
Zau ? sunt eu caine ? asta a fost buna.
5. As putea sa te trimit la origine dar n-o fac, pentru ca respect mamele.
Chill the **** out.
6. Kellerman, am inteles, nu esti stelist. Ar trebui sa fii macar roman, pentru ca jucam cu o echipa straina. Chiar daca numele tau nu suna nici pe departe a roman.
N-ai inteles. Sunt Stelist. Steaua e religia mea, dar Steaua a murit si acum culorile si palmaresul sunt ilegal purtate si folosite de un cioban pe care tu nu-l placi dar ii doresti numai victorii echipei lui.
Am vazut ca unii oameni pe aici evita sa te ia la madular (asa, ca sunt eu rau din fire) doar pentru ca esti vechi si nu esti unul din cocalarii din generatia noua. Dar de fapt, e chiar mai grav in cazul tau.