Fa-ma sa inteleg: tu iti dai seama ca jegul asta isi baga picioarele in tot ceea ce inseamna Steaua, ca Steaua de azi nu mai este adevarata Steaua si, totusi, te complaci in mizeria asta pentru niste pseudo-rezultate si pentru ca i-am batut odata si noi pe spurcati?
Eu cred ca tu si toti cei ca tine nu intelegeti ce inseamna, de fapt, Steaua. Steaua inseamna Armata Romana; inseamna sa nu renunti niciodata, sa lupti pana la capat, indiferent de cat de puternic este adversarul. Inseamna sa fii dispus sa-ti sacrifici trairile de suporter pentru 1,2,5 ani decat sa faci un compromis prin care sa te compromiti si sa compromiti si clubul. Inseamna sa faci orice este omeneste posibil pentru a pastra mostenirea Stelei. Inseamna sa nu accepti mizeria, grobianismul, scandalurile. Inseamna sa taci si sa faci, nu sa vorbesti si sa nu faci nimic.
Steaua inseamna Ghencea, inseamna echipa vitezistilor, inseamna fani care sunt cu adevarat superiori, inseamna mostenirea Armatei Romane si a sutelor de mii de morti din cele 2 razboaie mondiale.
Steaua nu inseamna si nu va insemna niciodata "Ciobanul". Atata timp cat echipa asta se confunda cu becali, nu este Steaua Bucuresti. Este ca o impostoare care a luat locul adevaratei Steaua. Deci ar putea sa joace fotbal ca Barcelona si sa domine campionatul si Europa League. Eu tot n-o sa pot incuraja mizeria asta.