Stie cineva cand vor fi puse in vanzare biletele la meciul cu Larnaca? Vreau sa vad pe viu calificarea. ![]()
Stie cineva cand vor fi puse in vanzare biletele la meciul cu Larnaca? Vreau sa vad pe viu calificarea. ![]()
Daca Sambata dupa amiaza pleaca cineva din Constanta la meci si mai are locuri sa ma anunte printr-un PM.Nasol cu trenul la intors e aiurea Bucuresti-Buzau[popas 2 ore]-Buzau-Constanta ajung de abia la 7 dimineata acasa,asa imediat cu masina mica la 2 noaptea cel tarziu in pat.Cineva mai sus zicea ca nu o sa legam 2 victorii,eu zic ca putem la cum am jucat in groapa,dar daca pica un meci slab ca cele dinainte riscam sa pierdem meciul si plutonul echipelor care trag sus de tot.Finalul anului il asteptam cu o calificare in Primavara Europeana ![]()
Se pare ca au marfa buna astia la Constanta ![]()
Stie cineva cand vor fi puse in vanzare biletele la meciul cu Larnaca? Vreau sa vad pe viu calificarea.![]()
Sa nu mori de nerabdare. ![]()
Sa nu mori de nerabdare.![]()
Sa sti ca sunt nerabdator, vreau sa iau rpd biletele k la cum vorbesc toti k merg la meci sper sa nu raman fara pana luni
le-as fi vrut maine...dar nu cred ca e cazul
Sa sti ca sunt nerabdator, vreau sa iau rpd biletele k la cum vorbesc toti k merg la meci sper sa nu raman fara pana lunile-as fi vrut maine...dar nu cred ca e cazul
s-au vandut toate , va fi full option stadionul , atmosfera incendiara , tiki taka Barcelona
e posibil sa mai gasesti in fata la oficiala , pe scari , o sa fie show total dupa meci , se urca oaia sef pe vreo statueta.
la glume suntem profesori ...da eu am auzit ca cica s-au vandut 25000 de bilete ?!Oare e posibil asa ceva ?sper ca nu ...
Eu stiu un singur lucru...sunt cu Steaua pana la moarte...cu becali/fara e acelasi rahat de pestema duc si la meciul cu CFR si cu larnaca.Si o sa castige cu ambele echipe.Macar sper ca victoria din derby i-a motivat indeajuns si sa fie asa
![]()
Zise ultrasIone care si-a facut cont pe site acum 3 zile. Recunoaste, tastezi din sediul PNG? Nu venim la niciun meci, agitator de serviciu ce esti.
am o mare rugaminte la voi astia care sunteti nerabdatori sa va duceti la meci,va rog din tot sufletul sa l suiti pe nea Gigi pe maibeh,e una dintre putinele bucurii pe care le am in viata...nu stiu ce m as face fara el,cred ca sunt in asentimentul vostru,nu i asa?
am o mare rugaminte la voi astia care sunteti nerabdatori sa va duceti la meci,va rog din tot sufletul sa l suiti pe nea Gigi pe maibeh,e una dintre putinele bucurii pe care le am in viata...nu stiu ce m as face fara el,cred ca sunt in asentimentul vostru,nu i asa?
sper sa bata Steaua cu 3-0 sa se suie nea Jiji pe maibach,poate poate aluneca si i se imprastie creierii pe jos
cu si fara becali e acelasi rahat ? e ca si cum ai spune ca Romania fara base si gasca lui de puscati e tot acelasi rahat ...tine minte problemele la orice tara/club de fotbal provin de sus,din conducere !
legat de meci,1-0 pt CFR,nu leaga Steaua 2 meciuri bune ...(nu ca cel cu Dinamo a fost stralucit)
Adica intr-o tara de 21 de milioane de locuitori vrei sa spun ca ne conduce un dobi si nu se gasesc 10.000/30.000/40.000 sa il killereasca ??? Nu este organizare ca regimuri au mai tot cazut.
Daca Sambata dupa amiaza pleaca cineva din Constanta la meci si mai are locuri sa ma anunte printr-un PM.Nasol cu trenul la intors e aiurea Bucuresti-Buzau[popas 2 ore]-Buzau-Constanta ajung de abia la 7 dimineata acasa,asa imediat cu masina mica la 2 noaptea cel tarziu in pat.Cineva mai sus zicea ca nu o sa legam 2 victorii,eu zic ca putem la cum am jucat in groapa,dar daca pica un meci slab ca cele dinainte riscam sa pierdem meciul si plutonul echipelor care trag sus de tot.Finalul anului il asteptam cu o calificare in Primavara Europeana![]()
Pai bine bai suporterule adevarat,un mic sacrificiu ca legatu' a 2 drumuri cu trenul e prea mult pentru tine???
Vino ca e convocare nationala,a zis imparatu' ca o sa fie stadionul plin si atmosfera de vis!!!!!
Pai bine bai suporterule adevarat,un mic sacrificiu ca legatu' a 2 drumuri cu trenul e prea mult pentru tine???Vino ca e convocare nationala,a zis imparatu' ca o sa fie stadionul plin si atmosfera de vis!!!!!
Adevaratii suporterii nu prea mai sunt de cand oierul si-a batut joc de toata suflarea ros-albastra,mai exista speciile suporterii de tastatura.suporterii de rezultate,suporterii Pro/Annti Jiji .Pentru multi suporterii orice meci este in DEPLASARE...venim de la zeci sute de Km.Sper intr-un joc foarte bun meci echilibrat 1x2 ca lot CFR sta mai bine,dar suntem in forma bunicica si cu moralul ridicat
Gigi a avut o viziune la Steaua - CFR: "Cadu iși va da autogol"
Si eu am avut o viziune ne batem la 24 ?!?!? ![]()
Si eu am avut o viziune ne batem la 24 ?!?!?![]()
Pai daca am juca mereu asa ca-n groapa ne am bate la TITLU,mie dor de 24 dar cu totii il vrem cat mai repede ne lipseste de mult bucuria de CAMPIONII.
Pai daca am juca mereu asa ca-n groapa ne am bate la TITLU,mie dor de 24 dar cu totii il vrem cat mai repede ne lipseste de mult bucuria de CAMPIONII.
Tie iti lipsesc multe....
si mie mi-e dor de 24
)))
am o presimtire
ii batem pe astia cu 3-1 sau 2-0. ![]()
4,5,6,7 ce mai 8-0 le dam...heheeh somn usor!
Brigada de arbitri din aceasta seara:
A: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare - Maramures)
A1: Onita Aurel (Constanta - Constanta)
A2: Dumitrescu Eduard (Pitesti - Arges)
R: Popa Catalin (Pitesti - Arges)
Din retur in Ghencea, pe Steaua Arena!
Brigada de arbitri din aceasta seara:
A: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare - Maramures)
A1: Onita Aurel (Constanta - Constanta)
A2: Dumitrescu Eduard (Pitesti - Arges)
R: Popa Catalin (Pitesti - Arges)
Din retur in Ghencea, pe Steaua Arena!
Din retur,nimic mai simplu : Becali,pleaca din Ghencea! Se intoarce pentru ca s-a prins ca da bani prea multi acolo,nu pentru suporteri si traditie. Momentan avea nevoie si de oameni la ultimele meciuri,ramane de vazut daca plateste datoria.
doar 45.000 de bivoli si caprioare... ma asteptam la mai mult.. spiritul de turma persista~
Duckadam.. "si la meciul cu crapid si cu macabi stadionul a fost foarte plin" exagerat de plin, mai mult decat plin-ul. =))
Eu nu inteleg de ce este ''mall arena'' ( eu inca n-am fost pe National Arena ,am inteles ca are si lipsuri acest stadion,dar totusi a fost asteptat foarte mult timp si,mai ales,Santiago Bernabeu nu-i mai mall cumva? )
pentru ca singurul motiv pentru care s-a construit stadionul asta este sa scoata bani.
cat despre meci, I do not give a single shit about it. poate gasesc ceva mai interesant la TV