FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ceahlaul - Steaua 1-0 (0-0)

«123»
Lari20.11.2011 17:52

.

Clipboard01.jpg

Mem020.11.2011 17:57

galamaz titular ? nu stiu cum poate juca el fara teama cu cascheta aia , in fine , mai bun ar fi fost brandan , a jucat foarte bine cand a fost folosit in centru , nu are lovitura de cap , dar se plaseaza bine.

12stefy20.11.2011 18:06
Doamne ce de cocalari pe aici,cu cine tineti ma?sper sa castige Ceahlaul cu 234-0 .

Daca bate Steaua, faci o favoare societatii si te spanzuri?

red&blue_boy20.11.2011 18:39
o sa castigam avem cota 1.85 Batem tot pana la finalul anului 2011 :kisstogether:

Si ce-i ?

Te uiti la prea multe filme...

Daniel-Ionut20.11.2011 19:07

Hotii, hotii ! Am avut penalty, masacru, masacru, masacru, masacru, masacru !

Arbitre, dupa meci, sa vedem pe unde pleci :yeahh:

dalexandru2020.11.2011 19:31
.

Sa inteleg ca se joaca 4-4-0 ?

1cemAn20.11.2011 19:31

sunt stelist de mic , dar tin sa spun cu regrete ca avem un portar Tatarusanu de toata jena si un atacant Mihai costea care nu creaza nimic care nu ajuta la nimic atacul Stelei

opinia mea este ca Ilie stan sa il bage in primul 11 pe rusescu inlocuindul pe Mihai costea ,

chiar daca Florin nu este refacut complet el mai ridica capul din pamant nu ca Mihai , eu nu imi pot imagina cum vede el in fata,stanga,dreapta daca merge cu capu`n pamant

dalexandru2020.11.2011 19:42

Suporterii sunt de vina, voi aia care nu sustineti echipa... @1cemAn: nu e asa ca daca era Rusescu titular, aveam un gol in fata? @matican: acum isi arata fata adevarata, mai mult nu poate, dar, cu aplaudaci, se mai schimba atmosfera...

red&blue_boy20.11.2011 20:01

Naiba stie, la mine la TV scrie ca a castigat Ceahlaul cu 1-0. Nu se poate, cred ca e o greseala...

AlexSUD20.11.2011 20:07

Tu am impresia ca esti unul dintre multii "suporteri" care inainte de meciul asta sperati la titlu!

VPM !

pytycrys20.11.2011 20:16

Acum...Cum facem? :bananadance:

strezahuzum20.11.2011 20:17

Pac-pac, toata lumea pe Maybach :))

STARforce20.11.2011 20:18
Ca orice suporter stelist,imi doresc sa castige,insa sa faca si spectacol.

Ai glasuit ca un suporter adevarat!!!Bravoooooooooo!

No show for you tonight!

Sus sus sus...lasa ca bate data viitoare si se suie iar maimuta sa o vedeti in adevarata-i glorie;]

Vlad Bogdan20.11.2011 20:22

Sus pe Maybach!!!

Ne-a Gigi tu esti ce-l mai bun. Jucatori astia nau valuare schimbai pe totii.

Daca ne-a Gigi face ceva si aduce doi jucatorii de 10 meleoane castigam tot.

CUPA SI CAMPIONATUL!

FORZA Steaua!

Liviu: VPM20.11.2011 22:06

veni vidi vici

spiridusu20.11.2011 22:29

Deci dialogul dintre cioban si Ilie mi-a provocat o reactie cum mai rar mi se intampla.Cred ca ii crapam capul ciobanului daca era in secunda aia langa mine.

Omul asta trebuie sa moara, indiferent de consecinte, CLAR!

LDS20.11.2011 22:48

Cica Dumnezeu iti da, da' nu-ti baga-n traista... Ca o exceptie de la regula, Dumnezeu i-a bagat in traista unui neam de traista, totu', de-a gata, mura-n gurta, para malaiata si tot tacamu'...

Neamu' de traista avea pe tava cel mai galonat club al Europei de Est, climat propice performantei, suporteri cacalau, potentiali simpatizanti, votanti... insa se avea pe el insusi si asta l-a temeliat.

Dincolo de toate, pe BecaIi il va alunga de la Steaua prostia lui, care se confunda cu firea sa, cu felul sau de a fi. Habar n-am cat o sa mai dureze, felul in care se degradeaza lucrurile ma face sa cred ca in vreo trei - patru ani...

Ca stelisti, trebuie sa avem rabdare.

altalx20.11.2011 22:49
cum de unde...din Sud :)) )

unii venim si din nord :)

red&blue_boy21.11.2011 04:58

Zic sa nu fim asa suparati, inca mai avem sanse la titlu. Plus ca in iarna se anunta inca o runda de transferuri de senzatie, de pacalici si mascarici.

Forza Steaua!!!

vlad21.11.2011 06:02

Oltenii astia! N-ai cum sa nu-i iubesti.

Mihai & Florin= Love for ever! Inca 3 meciuri senzationale ca acesta si Belciug ne promite ca face cel putin un icter , a zis ca incearca si-un atac de cord,nu baga mana in foc dar incearca. Orice este mai bun pentru noi cu exceptia concedierii acestor baieti minunati.

Dalexandru20 a avut dreptate. Nea Belciug a revolutionat fotbalul modern cu acest 4-4-0.

IONUTZ-CIPRIAN21.11.2011 13:57
Ai glasuit ca un suporter adevarat!!!Bravoooooooooo!

No show for you tonight!

Sus sus sus...lasa ca bate data viitoare si se suie iar maimuta sa o vedeti in adevarata-i glorie;]

Data viitoare cand?La ce am vazut sau mai bine spus cat am vazut,mi-a fost sila sa ma mai uit,ca orice suporter normal ca nu mi-a picat bine deloc,acuma o sa stau sa ma gandesc daca am sa ma mai uit la meciuri,ca daca o fac,nu am ce sa vad.

AlexSUD21.11.2011 20:22
Data viitoare cand?La ce am vazut sau mai bine spus cat am vazut,mi-a fost sila sa ma mai uit,ca orice suporter normal ca nu mi-a picat bine deloc,acuma o sa stau sa ma gandesc daca am sa ma mai uit la meciuri,ca daca o fac,nu am ce sa vad.

Mai zi ceva............................

Mem021.11.2011 20:39

la urmatoarele goluri , vor fi cei mai buni din lume , tiki taka sampion lig .

«123»