FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Timisoara - Steaua 2-0 (1-0)

«1234»
Bombonel9427.10.2011 20:27
in momentele de cumpana trebuie sa fim solidari cu jucatorii si sa i incurajam.

e un moment greu,dar cu ajutorul nostru isi poate reveni.sa dovedim ca suntem trup si suflet pentru culori.

cu totii pe national arena!

forta Steaua hei hei,forta Steaua hei hei!

dute ba in morti mati de aici de oaie turbata. pe cine sa incurajam ma?avem pe cine?

Stryker27.10.2011 20:35

acum serios, pe cati dintre noi oare i-a surprins acest rezultat? cati se asteptau la mai mult?

Steaua cu fratii Prostea se bate la retrogradare, norocul lui Fecali, ca mai sunt aia de la Mioveni, Sportul, Chiajna, Targu Mures sau Vointa Sibiu ...

Echipa Steaua in momentul de fata isi pierde de tot identitatea :

-> Nu mai joaca in Ghencea

-> Nu mai are jucatori de valoare

-> Nu mai are mentalitatea de invingatoare

-> Nu mai are atitudine, spirit de lupta

-> Nu mai are galerie

-> Nu mai are bani de transferuri

-> Nu mai are niciun orizont

Fecali istericul, distruge prin cretinatatea lui acest club putin cate putin, zii de zii, pana cand se va alege praful de tot. Culmea ciobanul, nu este decat un bagator de seama in acest moment, un om caruia patronul din acte ii datoreaza bani(manevra).

Presa si televiziunile de sport sunt copartase la acest dezastru, in goana dupa audienta, trafic pe site-uri, reclama si altele, ii satisfac practic, poftele acestui bolnav mintal, care dependent find de atentie, ar innebuni de tot in cazul in care nu ar mai aparea la TV, sau in ziare.

Cand presa si televiziuniile vor inceta sa-l mai bage in seama pe acest parazit dependent de imagine, atunci va fi inceputul sfarsitului pentru Fecali si un nou inceput pentru Steaua.

Inciu-Ciuna27.10.2011 20:40
dute ba in morti mati de aici de oaie turbata.

de ce vorbesti urat bombonel?

nu tie frica ca te ineci?

LDS27.10.2011 20:40

BecaIi ameninta ca de acum inainte se va implica la echipa !

Liviu: VPM27.10.2011 20:46

cand nu a fost implicat? !! Steaua E Steaua E...

Dextter27.10.2011 21:45
in momentele de cumpana trebuie sa fim solidari cu jucatorii si sa i incurajam.

e un moment greu,dar cu ajutorul nostru isi poate reveni.sa dovedim ca suntem trup si suflet pentru culori.

cu totii pe national arena!

forta Steaua hei hei,forta Steaua hei hei!

ce sa cautam pe national arena ? ce reprezitna stadionu ala pentru noi?

Nimic , casa noastra e Ghencea

Ce jucatori sa sustinem ? astia care dau cu stangu in dreptu , cred ca si bunica joaca mai bine , astia is jucatori ma 3 ocazii in 270 minute ?

Acum mai bine iesi de pe forum si du-te drq cumparati bilet ca de tu esti ala care sustine echipa si esti trup si suflet pentru culori :-j si poate faci si o felatie lu nea guie sa se simta mai bine dupa infrangerea din seara asta .

Hai cu retrogradarea , desi mi-e teama ca maimutoiul ala imbecil tot nu o sa plece :|

red&blue_boy28.10.2011 04:21

Am jucat ca intotdeauna, am pierdut ca intotdeauna !

Noul slogan al echipei lu' ne-a Jiji !

kla200528.10.2011 05:27
Am jucat ca intotdeauna, am pierdut ca intotdeauna !

am ajuns sa ne domine categoric o echipa de divizia b...

ce public au astia de la Timisoara!

Virgil28.10.2011 06:39

Desi i-au plecat foarte multi jucatori, Poli Timisoara continua sa fie o echipa adevarata. Locul ei e in Liga 1, nu asa cum au hotarat ticalosii din federatie si din Liga profesionista. La Poli exista un spirit de echipa. In mod sigur el este indus de mult hulitul Marian Iancu, care ii tine in frau ca un adevarat birjar de lux. Nu misca nimeni in front, pentru ca el ofera salarii generoase.

Spre deosebire de el, Gigi e un mascarici care nu o sa reuseasca niciodata sa readuca spiritul de lupta al vechilor stelisti. In echipa de acum e un haos total. Indisciplina e la ea acasa. F. Costea pleca la vestiare dupa ce Ilie Stan a facut si a treia schimbare in meciul cu Rapid. Si in loc sa fie drastic amendat si tinut pe tusa cateva etape, Becali se baga in ciorba antrenorului care cerea sa fie pedepsit si il iarta. Ca un tata iubitor. A urmat meciul din Cupa si Florinel alias Cioara, s-a facut definitiv de cacao.

Poli a bagat la cap cum au invins "maccabrienii" la Haifa. Au mizat pe jocul in viteza, pe contraatac. Si au castigat net. Nu e o rusine ca ne-a batut Poli, fiindca in prezent Poli e peste Steaua. Si ce e mai important, reuseste sa marcheze.

Steaua e o umbra care in mod cert va incerca sa scape de retrogradare in acest sezon. Si isi merita pe deplin soarta, pentru ca:

1. a intors fundul stadionului Ghencea

2. l-a readus pe Meme

3. a adus un antrenor care nu a reusit sa comunice cu jucatorii din motiv de limba

4. a adus gloabe de la echipe retrogradate, fara valoare, cu fite in cap

5. a schimbat capitanii de echipa ca pe sosete; raman la parerea ca Tatarusanu trebuia sa ramana capitan

6. a venit Ilie Stan, un tanar antrenor in care am avut incredere, dar care s-a descalificat la Haifa si la Timisoara.

7. Steaua nu joaca nimic, e un haos total in jocul ei; jucatorii sunt statici si tin mingea prea mult

8. nu cred ca se mai poate face ceva

9. cel mai mare vinovat este ciobanul

Doar Steaua28.10.2011 07:34

@Virgil

"7. Steaua nu joaca nimic, e un haos total in jocul ei; jucatorii sunt statici si tin mingea prea mult

8. nu cred ca se mai poate face ceva

9. cel mai mare vinovat este ciobanul"

AI PERFECTA DREPTATE!

DanStan28.10.2011 08:35

Asta au facut gunoierii din Julesti toata istoria lor. Si-au ramas o echipa de doi lei. Probabil unii si-ar dori ca stelistii s-ajunga niste impingatori de tomberoane spalati pe creier precum aia din Julesti.

Blue Star28.10.2011 09:11

Dupa meciul asta nu stiu ce ar mai fii de spus in afara de faptul ca asta e cea mai neagra perioada din istoria Stelei! :(

Lays28.10.2011 21:29

corectez

Am jucat ca dupa 2003, am pierdut ca dupa 2003 !

geedorah28.10.2011 21:36
Israel, baie in Iordan, infrangere 5-0.

Romania, moastele Sf. Dimitrie, infrangere 2-0.

Caaacii cuuuuu nooooooiii eeeeessteeeeee Duuumneeezeeeeu !

Am ras 10 minute. Mersi :))

Radeti voi de fulgerul, divizia B, nu prea joaca acolo cine stie ce, dar in meciul cu noi se mobilizeaza orice echipa. Si pe buna dreptate, daca nu acum sa bati Steaua lu' Jiji, atunci cand? Pot sa ia bataie in meciurile urmatoare, au scos Steaua din cupa, au fost mai buni macar in meciul ala. Si-au dorit victoria cum isi doreste orice jucator in afara de gloabele noastre. Steaua nu a avut atitudinea asta niciodata in era Jiji, poate doar in sezonul "uefantastic", care a fost exceptia care confirma regula, am avut si noroc sa facem performanta cu ciobanul la carma.

«1234»