Stiu ca nu esti tu cel care jigneste jucatorii...eu spuneam ca si asta este un lucru la fel de urat ca si jignirea altor colegi de forum la care ai facut tu referire.
Stiu ca nu esti tu cel care jigneste jucatorii...eu spuneam ca si asta este un lucru la fel de urat ca si jignirea altor colegi de forum la care ai facut tu referire.
Nu sunt zmeu...sunt doar normal, red&blue ![]()
N-am sindromul obsesiv-compulsiv, iar vocabularul meu e ceva mai larg decit "Vinde, pleaca, mori".
Iar despre atacuri..ti-am zis eu ceva? tu te agiti aici ca un ... intr-o caldare
Steaua joaca slab de la inceputul campionatului; cauzele sunt numeroase si merita expuse in alt context.
cauze numeroase : Ciobanul, Ciobanul, Ciobanul, Ciobanul, Ciobanul si cred ca mai erau si altele...
Iar despre atacuri..ti-am zis eu ceva? tu te agiti aici ca un ... intr-o caldare
Probabil mi s-a parut mie. E de inteles, am ramas marcat de jocul din aceasta seara.
Haideti sa ne bucuram astazi pentru victorie ...ca nu prea am mai avut parte in ultima luna...si sa nu ne mai atacam intre noi...o victorie de care echipa avea intradevar nevoie.
pentru ce aveam nevoie de victorie totusi? si de ce ar trebui sa ma bucur din moment ce stiu ca la conducere e o maimuta semi-retardata ? nu ganditi ba, nu ganditi... si de ce plm apareti numai la victorii?
Ce era de asteptat s-a intamplat, a mai batut si Steaua bagatorului de seama Fecali, pe cineva, Otelul este o echipa in declin anul asta, o echipa ce si-a atins apogeul anul trecut, anul asta find doar o echipa de pluton.
Steaua a aratat cam acelasi joc haotic, totusi din cate am inteles, se pare ca Steaua este, una dintre echipele care cica ajunge cel mai usor in careul advers !
Mihai Costea si Tatu sunt niste ratangii si au aratat asta inca o data, a trebuit sa vina de pe banca Florin Costea, cu noroc, sa reuseasca un gol, in stilul de anul trecut a lui Cavani, marcat dupa min 90 si sa aduca o victorie oarecum nesperata.
Una peste alta, un debut bun sa-i spunem al lui Stan, dar totusi, parca asta este doar linistea dinaintea furtunii ... Steaua continua sa nu joace mai nimic si asta s-ar putea simti din plin in perioada urmatoare "mini-vancatei" de 2 saptamani, cand va incepe cu adevarat greul.
pentru ce aveam nevoie de victorie totusi? si de ce ar trebui sa ma bucur din moment ce stiu ca la conducere e o maimuta semi-retardata ? nu ganditi ba, nu ganditi... si de ce plm apareti numai la victorii?
O sa spuna lumea ca esti doar zmeu de tastatura...Iti spune unul patit.
Tablou intitulat "Acum il bagam"

Nu reusesc sa inteleg cum poti sa treci peste faptul ca la Steaua NU SE MAI JOACA FOTBAL si sa te bucuri ca un nebun la o victorie chinuita cu un gol in prelungiri.
Motivul pueril,parerea mea,cum ca Otelul si-a bagat autobaza in propria poarta nu-si are locul aici,pentru simplul motiv ca in fata Stelei toate echipele se bagau cu fundul in poarta si totusi Steaua inscria pe banda rulanta.....dar se juca fotbal.
Acum nu mai vezi un joc in viteza cu pase din prima,foarte rar mai vezi un-doiuri reusite ca sa nu mai zic de pase filtrante sau scheme de faze fixe lucrate cu sarg la antrenamente.Se merge pe bulan,in ideea ca avem un lot valoros si se v-a gasi unul care sa profite de o eventuala greseala a adversarului pentru ai extazia pe suporterii de rezultat.
Cat o sa tina si bulanul asta?
"Sa te bucuri ca un nebun"....la cine faci referire, la suporteri sau la Ilie Stan? Daca te referi la antrenor eu cred ca are dreptul sa se bucure daca probabil in aceste 2-3 zile nu a dormit decat 2-3 ore...e munca lui si are dreptul. Si tu daca muncesti cateva ore sa construiesti o cusca pentru un catelus te bucuri daca la final il vezi cum intra inauntru....e natural.
Daca te referi la suporterii de pe site, la cine faci referire? Pe cine ai vazut sa se bucure ca un nebun? Acum, chiar nu mai poate omu' sa stea linistit si sa urmareasca un meci de fotbal si apoi la final sa spuna 2-3 vorbe?
Ce e asta cu au aparut oile etc etc...ce e asta? ce-nseamna? E omul obligat sa stea la dispozitia siteului la comentarii indiferent de meci?! Poate ca dupa un meci pierdut sunt multi suparati si n-au chef sa scrie nimic...e firesc. Care e problema pana la urma?!
De ce fratii Costea "cocalari"?! Ce trebuiau sa faca? Sa apara la TV si sa spuna..."nu venim la Steaua ca becali e in conflict cu fanii?!" Ce trebuia sa faca Florin dupa gol ca sa multumeasca pe unii dintre voi? Sa faca o declaratie speciala in care sa spuna ca daca n-a fost 4-0 ca pe vremuri renunta la puncte si la gol?!
Am ajuns sa jucam fara tactica , toti in fata si mingea pe varfuri , cica e tiki-taka ! ![]()
"Sa te bucuri ca un nebun"....la cine faci referire, la suporteri sau la Ilie Stan? Daca te referi la antrenor eu cred ca are dreptul sa se bucure daca probabil in aceste 2-3 zile nu a dormit decat 2-3 ore...e munca lui si are dreptul. Si tu daca muncesti cateva ore sa construiesti o cusca pentru un catelus te bucuri daca la final il vezi cum intra inauntru....e natural.
Daca te referi la suporterii de pe site, la cine faci referire? Pe cine ai vazut sa se bucure ca un nebun? Acum, chiar nu mai poate omu' sa stea linistit si sa urmareasca un meci de fotbal si apoi la final sa spuna 2-3 vorbe?
Ce e asta cu au aparut oile etc etc...ce e asta? ce-nseamna? E omul obligat sa stea la dispozitia siteului la comentarii indiferent de meci?! Poate ca dupa un meci pierdut sunt multi suparati si n-au chef sa scrie nimic...e firesc. Care e problema pana la urma?!
De ce fratii Costea "cocalari"?! Ce trebuiau sa faca? Sa apara la TV si sa spuna..."nu venim la Steaua ca becali e in conflict cu fanii?!" Ce trebuia sa faca Florin dupa gol ca sa multumeasca pe unii dintre voi? Sa faca o declaratie speciala in care sa spuna ca daca n-a fost 4-0 ca pe vremuri renunta la puncte si la gol?!
Nu fac referire la antrenor,nu ar avea nici un sens.
Da,ma refer la unii suporteri de pe site....daca te simti este problema ta.
Celelalte subiecte,oi,cocalari,conflicte,nu cred ca mi le atribui mie!
Noroc!
Ce se intampla ma pana la urma cu Steaua? Nu prea poti zice ca sunt jucatorii prosti sau sunt praf. Aceeasi jucatori au facut egal cu schalke. Aceeasi jucatori au facut egal cu vasluiul. O fii pentru ca lipsesc titularii? Sau pur si simplu "Iliesta" incurca Steaua? In orice caz, cred intr-un 5-0 la sfarsit.