Incet-incet se aduna mioarele. Dupa victorie, normal !
Incet-incet se aduna mioarele. Dupa victorie, normal !
Steaua - Otelul 2-1, victorie f.f. norocoasa pentru elevii lui Ilie Stan.
Stanca: acceptabil, ocrotit de sansa la executia lui Viglianti;
Martinovic: alta solutie nu avem, ne multumim cu ambitiosul, dar rudimentarul sarb;
Geraldo: a tinut bine in repriza a doua, in ciuda temerilor mele;
Iliev: traverseaza o perioada slaba, a avut interventii brutale, a scapat doar cu un galben;
Brandan: inca un joc fara satralucire; este lent si de aceea previzibil;
Balan: n-a jucat grozav, dar e fotbalist;
Bourceanu: acceptabil, a crezut in victorie pana la final, s-a vazut atunci cand grabea executia fazelor fixe sau atunci cand l-a trimis in avanposturi pe Nikolic (la faza la care a deviat fericit pentru Florin Costea);
Prepelita: isi da silinta, dar nu ajuta prea mult echipa;
Tanase: a obtinut penalty-ul din care a egalat Nikolic, insa e departe de asteptari;
Tatu: in fiecare meci rateaza cate o ocazie monumentala; a fost destul de nervos;
M.Costea: n-a facut un meci prea grozav;
Nikolic: a transformat lovitura de pedeaspa, a deviat pentru golul lui Florin Costea, a asezat si o minge buna pentru Rusescu; un meci bunisor;
Rusescu: alearga mult, este insa foarte dezordonat;
Florin Costea: a marcat golul victoriei in minutul 92, nu se pot spune decat vorbe bune despre prestatia sa din aceasta seara.
Previzibil, creditorul se lauda cu gura pana la urechi pe toate posturile de sport.
Daca glumesc? Du-te la culcare.
Pustiu tu ai vazut alt meci cred ![]()
pe cine sa ajute domnule?pe asa zisii fotbalisti lipsiti de respect pt noi?mai multi suporteri au avut joi la 1000 km distanta decat in seara asta la 120 km si iau ingnorat.merita oare sa fie ajutati,incurajati?pastrez optimismul in suflet pt numele Steaua nu pt astia
Eu n-am zis nimic de jucatorii astia. Realizez ca nu sunt cei mai buni, dar in schimb am zis ca optimismul ajuta. Si nu poti nega asa ceva.
Ce optimism domne la echipa asta ? Ce optimism cand ciobanu' viseaza numai balarii, debiteaza numai idiotenii si provoaca numai scarba? Ce optimism cand schimba antrenorii cand i se scoala lui si cand echipa numai bubie mingea pe atacanti. Nicio idee de joc, centrari in careu doar sa fie sau in primul adversar. Cum poti sa ai optimism in cazul asta ?
Asa e...2 cocalari...lasa ca e fotbalist Marius Mitu despre care s-a scris un articol!
Red&blue...te referi si la mine?
@danimarcu
Bai baiete
am prins zilele de glorie adevarata a Stelei, da' ce legatura au ele cu fraza ta schioapa logic? Nu face nimeni nunta, purice bolnav ce esti
pur si simplu m-am bucurat pt o victorie contra unei echipe care a facut 90 de minute antijoc. Tu ai fost mereu in starea asta? sau recent ti-a fugit neuronu' si-ai ramas cu aceleasi clisee obosite pe care le vehiculeaza altii ca tine(mioare, maibach...)? Nu te doare ca sinteti atit de previzibili? ca oricine poate sa spuna ce vei face tu pina la moarte...pas cu pas?
Red&blue...te referi si la mine?
Nu, nu .
Sunt ei altii, care apar doar la victorii. Inca n-au aparut toti, asteptam artileria grea mai tarziu.
imi pare rau pentru somnul tulburat si cu cosmaruri pe care l vor avea multi "stelisti" de pe acest site.
bravo Ilie stan!
Asta nu inteleg nici eu...ce mai cauta saracii astia cu duhul pe aici?
Daca simt ca nu-i mai reprezinta Steaua de azi, de ce nu-si fac un alt site, unde sa-si dea permanent Thanks intre ei la toate postarile, si unde sa admire in grup cum le curge scuipatul din gura?
sau recent ti-a fugit neuronu' si-ai ramas cu aceleasi clisee obosite pe care le vehiculeaza alti cretini ca tine(mioare, maibach...)?
Multumim pentru aprecieri . Sa jignesti e cel mai simplu, la indemana oricui. Sa ne explici si noua "cretinilor" cam ce joaca Steaua la ora actuala, cam greu.
Eram curios daca batea Otelul ce-ai fi spus. Ca am pierdut nemeritat, antijoc, arbitrii, etc...
Daca mai am in cap si altceva decit "Gigi pleaca din Ghencea" inseamna c-am vazut alt meci?
Steaua joaca slab de la inceputul campionatului; cauzele sunt numeroase si merita expuse in alt context. Cred totusi ca lotul are potential, si asta se va vedea...chiar si sub conducerea lui Ilie Stan.
ai grija cum vorbesti ca daca simte vreunul dintre ei ca tii sincer cu Steaua si nu esti anti cioban brusc vei deveni ori rapidist ori caine si in secunda doi vei fi banat.
Red&blue...la fel de simplu e si sa-i numesti "cocalari" pe fratii Costea. De fapt "cocalar" e un cuvant mai mult scris pe net decat pronuntat. Cat despre valoarea fratilor, e greu sa se pronunte unii care n-au jucat fotbal in viata lor. Golul lui Mihai cu Larnaca si cel de azi al lui Florin sunt executii dificile pentru orice atacant. Copiii acestia nu au injurat Steaua, nu au facut nimic rau, nu vad de ce merita un asemenea tratament?!
Am niste cicatrici de la intilniri cu patrupezi si zburatoare; sigur, asta nu conteaza in fata intransigentilor de tastatura. Daca nu zbieri DOAR "Gigi pleaca din Ghencea" nu prea ai ce cauta pe-aici.
PS: Cine erau patronul, magazionerul...sau cel care spala chilotii jucatorilor in sezoanele cind am cucerit titlul? Nu gasesc nicaieri statistica asta...
ca sa ti fie bine aici pe site tre` sa urli din doua in doua secunde mori ciobane si sa folosesti apelative gen oi,mioare,zabrauteni impotriva celor care TIN CU ECHIPA Steaua.astfel ai mari sanse sa ajungi chiar moderator.
Ciobanul e extaziat: "Ilie Stan e cu Duhu' Sfint. Nu-mi mai fac probleme, de acum inainte batem tot"
Poftim.
Vezi unde salasluieste obsesia? ![]()
Asta e threadul MECIULUI cu Otelul Galati; de ce simti tu nevoia sa vorbesti despre cioban? imi zici ca sunt fan becali
eu habar n-aveam ce-a declarat, si ma doare direct in dos, in schimb tu stii...
Arsenal...ai vazut pe-aici pe cineva care inca mai crede in sanatatea mintala a lui becali?!
Poftim ce? Ca ala e bolnav psihic?
Mai sunt care inca sunt optimisti pe aici nu vezi ? Si ei viseaza titluri la sfarsitul sezonului.
Atata timp cat infectul e la echipa nu o sa se intample nimic altceva decat ce s-a intamplat in ultima luna.
Te-ai bucurat in 2006 pentru semifinala UEFA si pt ca i-am eliminat pe cioroi?
asa si?
asta e situatia.
ai tu cum sa o schimbi?sau AISS?sau oricine altcineva?nu,niciodata.si atunci?prefer sa tin cu echipa asta,cu alta n-am cum
sa invatati sa va vedeti Lungu` nasului,jelania asta de ani de zile nu va rezolva nimic.niciodata.e timpu` sa vedeti realitatea.
Daca mai am in cap si altceva decit "Gigi pleaca din Ghencea" inseamna c-am vazut alt meci?
Daca la asta ai inteles ca m-am referit, e pacat...
Steaua joaca slab, fara o identitate clara in joc, de cativa ani, nu de la inceputul campionatului actual. Insa cum sa o obtii cand schimbi antrenori si jucatori precum ciorapii?
Dar nu, eu trebuie sa ma uit la meci si sa fac abstractie de toate cele.
Red&blue...la fel de simplu e si sa-i numesti "cocalari" pe fratii Costea. De fapt "cocalar" e un cuvant mai mult scris pe net decat pronuntat. Cat despre valoarea fratilor, e greu sa se pronunte unii care n-au jucat fotbal in viata lor. Golul lui Mihai cu Larnaca si cel de azi al lui Florin sunt executii dificile pentru orice atacant. Copiii acestia nu au injurat Steaua, nu au facut nimic rau, nu vad de ce merita un asemenea tratament?!
Nu inteleg, eu nu am zis nimic de fratii Costea, dar de cum sa-i fac cocalari. A, probabil te referi la altcineva.
In general , cu mici exceptii, nu ma pretez la astfel de aprecieri la adresa jucatorilor. Pana la urma si cei mai slabi nu sunt ei de vina, mai degraba cine i-a adus la echipa.
Referitor la fratii Costea, cum am mai spus altadata, Mihai nu m-a impresionat, dar nu pot sa spun ca e un fotbalist slab. Despre Florin, clar ca e mai bun, doar ca spuneam cine stie cum isi va reveni si cum va rezista dupa accidentarea aia groaznica.
Hai sa simplificam putin, sa zicem cum ar arata cei doi si cu o echipa adevarata in spate, cu un pasator-doi de calitate care sa-i puna in valoare.
Si e doar un meci, sa vedem ce va fi etapa viitoare.
Toti sunt zmeii tastelor, dar unu' n-are curaj sa apese pe tragaci si sa-si ocupe locul in istoria Stelei si a Romaniei. E mai usor sa fii tare din mina si din gura
Toti sunt zmeii tastelor, dar unu' n-are curaj sa apese pe tragaci si sa-si ocupe locul in istoria Stelei si a Romaniei. Intelegi? totul e laba aici...vitejii sunt tari din mina si din gura
Din moment ce si tu esti aici, tastezi, cu ce esti mai zmeu decat noi?
Te opreste cineva sa fii erou?
Hai sa ne atacam intre noi, sa ne masuram care e mai "Chuck Norris" , ca in rest toate-s la locul lor si probabil facem asta din plictiseala.