FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul Galati 2-1 (0-1)

«1234»
Bogdanos02.10.2011 14:35

Deci daca tot nu avem rezultate sper din tot sufletu ca Ilie Stan sa incerce sa joace ofensiv cum s-a laudat. Mi-e dor sa vad Steaua atacand din primul pana in ultimul minut , desi sezonu e 3/4 compromis.

Daniel-Ionut02.10.2011 19:02

1-0 pentru Otelul la pauza. Un lucru este clar, Steaua fara Ghencea este 0 !

Kellerman02.10.2011 19:03

Ilie Stan, alta glorie transformata in curva peste noapte. :(

Saramago02.10.2011 19:12

Steaua - Otelul 0-1.

Stanca: n-a gresit la gol, a fost sigur la mingile usoare;

Martinovic: nici macar n-a mai alergat ca altadata;

Iliev: se stinge cu fiecare aparitie in echipa;

Geraldo: tehnic, dar lent, usor de depasit la actiunile in viteza; va fi vulnerabil in repriza a doua;

Brandan: pozeaza in jucator de executie, prea aresteaza toate mingile la fazele fixe;

Balan: sters in mare parte, a izbutit acea foarfeca cu care a punctat la impresia artistica; ar putea reusi o executie izbavitoare;

Bourceanu: munceste, nu-l da insa inventivitatea afara din casa;

Prepelita: mai bun decat in alte partide, dar tot slab;

Tanase: a marcat in partida cu cei din Mioveni, ratia de gol(uri) a fost respectata si in acest sezon;

Tatu: si-a cheltuit energia in duelurile fizice cu mult mai puternicii sai adversari;

M.Costea: mai mereu cu capul in pamant, a intrat greu in combinatii cu colegii; in plus, s-a accidentat serios in ultimele secvente ale reprizei si a fost substituit de Nikolic;

Nikolic: ii vom aprecia evolutia din repriza secunda.

Steaua construieste greu, inghesuie jocul pe centru, ii lipseste viteza si vivacitatea fizica. Poate, totusi, obtine un egal.

danimarcu02.10.2011 19:13

Foarte ofensiv joaca Steaua de cand a venit Ilie Stan!

Ataca in valuri ,minutul si ocazia!Numai ghinionul a facut ca Steaua sa nu marcheze macar la jumatate din ocaziile avute,adica vreo 23 de goluri...

Sunt absolut convins ca pana la urma elevii lui Ilie Stan,care joaca super-ofensiv,vor reusi sa marcheze cel putin de doua ori si Steaua sa se apropie la "doar" 8 puncte de "Dinamo/ue Dinamo!"...

Forza Steaua,Forza Steaua,hei,hei!...

Virgil02.10.2011 19:13

E foarte clar ca Steaua nu joaca nimic, nu are o idee tactica. E complet haotica. Pe de alta parte Otelul e bine pusa la punct in aparare, iar la recuperare jocul lor mi-a semanat cu jocul Stelei in vremea lui Protasov. Nu avem nicio sansa sa castigam. Un meci nul ar fi mana cereasca. Sa-i multumim lui Levy, asta e opera lui. Ilie Stan nu avea cum sa schimbe ceva in numai doua zile.

Ronnie02.10.2011 19:32

Haha, cel mai amuzant penalty de cand ma uit la fotbal. Si normal, Nikolic isi respecta tricoul si rateaza, nu? LE: NU!

red&blue_boy02.10.2011 19:34

La naiba, vin si eu acasa, entuziasmat cu gandul la ce echipa are Steaua, la ce fotbal joaca, nervos ca am pierdut prima repriza,ma asteptam sa avem un 3-0, sa am si eu o seara placuta, si cand colo egalam din penalty... :)

Forza Steaua !

Virgil02.10.2011 19:35

Neprevazutul s-a intamplat. Steaua a iutit putin si jocul, Tanase intr-un moment de gratie a fost stopat neregulamentar in careu si Nikolic a egalat din penalty. Vrem mai mult de la aceat meci? Cum ar fi victoria? Eu, da!

cristi petrescu02.10.2011 19:46

fratilor!!! ce a ajuns Steaua?o echipa fara antrenor,fara teren si tind sa cred ca in curand fara suporteri:( ce e de facut????

red&blue_boy02.10.2011 20:04

Este baaaa !

Sa inceapa Jiji circul la TV !

David02.10.2011 20:05

Sper ca se va face dreptate iar NASA va castiga procesul impotriva lui Raul Rusescu care a decis sa devieze satelitii cu suturile sale.

12stefy02.10.2011 20:07

Ce victorie incredibila pentru Steaua! Uite ca avem mai multe probleme cu echipele mai mici. Totusi, am incredere ca vom reveni pe primele locuri. Nu neaparat pentru ca am castigat acum, ci pur si simplu sunt optimist. Ar ajuta sa fie toti suporterii Stelei asa.

zob7902.10.2011 20:08

Kellerman, iti pun inregistrarea cu golul asta la parastas?

Arsenal1886Steaua194702.10.2011 20:12

Doar un lucru am de zis : " tiki taka Barcelonaaa" :))))))))))

In 2 etape isi schimba ciobandante sclavul.

red&blue_boy02.10.2011 20:12

Superb meci, superba victorie ! Daca jucam tot asa, n-avem cum sa nu luam titlul !

Arsenal1886Steaua194702.10.2011 20:13
Ce victorie incredibila pentru Steaua! Uite ca avem mai multe probleme cu echipele mai mici. Totusi, am incredere ca vom reveni pe primele locuri. Nu neaparat pentru ca am castigat acum, ci pur si simplu sunt optimist. Ar ajuta sa fie toti suporterii Stelei asa.

Tu glumesti, nu? :)

stockton02.10.2011 20:13

Fratii Costea sunt fotbalisti! Trebuie doar sa stii sa-i joci.

In rest am intalnit azi o nenorocire de echipa care refuza fotbalul, care desi e campioana si joaca pe teren neutru la 1-1 trage de timp cu nesimtire si care nu-ti poate marca decat intamplator.

zob7902.10.2011 20:13

Scirboasa echipa hotzelul, iar ratatul de Dorinel are toate sansele sa devina urmatorul il muce, permanent frustrat si obsedat de Steaua care l-a respins.

Asta-i CAMPIOANA Romaniei? adunatura asta de mirlani care degajeaza in tribune si intra mereu la rupere?

Virgil02.10.2011 20:14

Iata ca Steaua are capacitatea sa invinga o echipa mai omogena si mai bine organizata. Daca nu a fost golul lui Tatu, a fost cel al lui Florin Costea. O victorie care ma bucura, o cazie ca moralul ros-albastrilor sa creasca. A doua repriza nu a semanat cu prima, a fost cert mai buna. Ilie Stan a riscat trimitand in joc numerosi jucatori de atac, a vrut victorie si o are.

Sper ca acesta sa fie momentul de cotitura in revenirea Stelei. Urmeaza doua saptamani de pauza in care stelistii se vor pregati la munte, de unde vor veni, sunt sigur, cu o mare dorinta de a face meciuri mari.

Nu iubesc ciobanul, iubesc Steaua si respect fostele noastre mari valori.

Arsenal1886Steaua194702.10.2011 20:15
Da' pe ma-ta o scoate ciobandante de sub birou, arsenal 1986666666666? :)) ))))))))))))))))))))))))))))

Nu te-ai plictisit sa fii cretin?

Nu esti la stadion sa-i ceri idolului sa se suie pe "maibah" ? Hai fugi si striga-i numele ca inca il prinzi.

strezahuzum02.10.2011 20:15
Fratii Costea sunt fotbalisti! Trebuie doar sa stii sa-i joci.

In rest am intalnit azi o nenorocire de echipa care refuza fotbalul, care desi e campioana si joaca pe teren neutru la 1-1 trage de timp cu nesimtire si care nu-ti poate marca decat intamplator.

Fratii Costea, mai ales ala mic, sunt doi cocalari penibili, care au risipit de mult vagile lor urme de talent. Ala mic joaca cu mult succes rolul de gard, ala mare alearga cu viteza unei babe. Suferind de reumatism. Cu lanturi la picioare.

danimarcu02.10.2011 20:15
Kellerman, iti pun inregistrarea cu golul asta la parastas?

Tu iti faci macar o idee de cat de mici sunteti?Voi,astia care faceti nunta dupa o victorie cacacioasa...

Bai baiete,daca traiai tu zilele de glorie adevarata a Stelei de-a lungul anilor,un meci ca cel de azi te facea sa iti crape obrazul de rusine!...

Virgil ,m-am prins in sfarsit cine esti!

Amicul lui Gandalf!... :D

cristi petrescu02.10.2011 20:17

pe cine sa ajute domnule?pe asa zisii fotbalisti lipsiti de respect pt noi?mai multi suporteri au avut joi la 1000 km distanta decat in seara asta la 120 km si iau ingnorat.merita oare sa fie ajutati,incurajati?pastrez optimismul in suflet pt numele Steaua nu pt astia

12stefy02.10.2011 20:19
Tu glumesti, nu? :)

Daca glumesc? Du-te la culcare.

«1234»