FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua pleaca din Ghencea?

«123»
Ste@ua2303.07.2011 11:14
Degeaba pleaca daca nordul se duce dupa el, daca nu va veni nimeni din nord sau sud il doare pentru ca nu va juca bine echipa, sa ai un stadion de 55000 si sa iti vina maxim 5000.

Asta e si chestia buna cu mutarea asta,treaba va merge din ce in ce mai rau pentru ciobi.

stockton03.07.2011 11:28

Footballfan...stii de ce? pentru ca aia sunt englezi si noi romani. As putea s-o lungesc asa pana dimineata, dar n-are rost sa tremure frunza pe 12 pagini cand se poate spune tot doar intr-o fraza.

bogdinho'03.07.2011 19:48

Eu cred ca de data asta Steaua chiar va pleca din Ghencea. De la an la an ne dezintegram usor , usor datorita Infectului din fruntea conducerii.

GUIE MIGI !!!

Kellerman04.07.2011 11:00

FC United of Manchester sunt de rahat. In loc sa ajuge fanii lui Manchester United sa scape de glazeri, cum au facut Spirit of Shankly si au reusit sa scape pana la urma de hicks&gillet, asa ar putea si ei sa faca, nu sa isi faca un alt club care nu are NICI UN VIITOR.

Totti9407.07.2011 12:46

La ultimul meci de Rugby , disputat pe data de 03.07.2011 contra echipe Selectionatei Armatei Angliei , Peluza Nord a afisat un banner in care aveau mare dreptate , iar in acel banner scria urmatorul lucru : " Steaua inseamna Ghencea " !

Steaua Bucuresti este clubul care a avut cele mai mare performante din Romania pe stadionul Ghencea !

Dupa parerea mea nu merita ca un CIOBAN sa mute acest club , chiar daca suporterii sunt in protest !

AleXyS.fCSB08.07.2011 10:12

Clar,acest sezon OUT From Ghencea .

-ramane de vazut insa ce va fi in viitor,oricum: "Un nou sezon,Acelasi dezinteres..." . Din pacate asta a pus capac la toate.

Iar MMu vine cu comparatii gen Arsenal etc ca sa fie toate lucruruile perfecte .

Daniel-Ionut12.07.2011 10:32

Fostul jucator si antrenor al Stelei, Anghel Iordanescu, este convins că echipa lui Ciobanul va ramane in Ghencea după interventia sa la ministrul Gabriel Oprea.

"Îmi doresc ca Steaua să ramană in Ghencea, pană si ministrul Oprea doreste acest lucru. Cred că nimeni nu iși poate imagina că spiritul Stelei poate fi asociat cu stadionul din Buzau, de exemplu. Fară suparare, dar locul Stelei este in Ghencea. Eu nu pot accepta ideea ca această echipă să joace in altă parte."

Ronnie12.07.2011 19:51

Steaua va juca in debutul campionatului pe stadionul "Astra" - gsp.ro

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE12.07.2011 21:02

Nu mai vreau sa mai aud de FC fecali nici daca ar veni inapoi in Ghencea GATA cu joaca.

south-side13.07.2011 08:20

Auzi ca asta cu astra e varianta cea mai potrivita ca il costa o lei :)) Pai si el vrea National Arena da a luat toate stadioanele la rand pana sa dea de pomana lui Niculae. Mie imi miroase a cacealma pleaca pe bune ceva timp, profita ca mai dureaza pana e gata National Arena si poate se indura Armata si ii fac o oferta mai buna.

vevebr19.07.2011 23:52

La ultimul meci de Rugby , disputat pe data de 03.07.2011 contra echipe Selectionatei Armatei Angliei , Peluza Nord a afisat un banner in care aveau mare dreptate , iar in acel banner scria urmatorul lucru : " Steaua inseamna Ghencea " !

frectie

AleXyS.fCSB20.07.2011 07:33

Se pare ca pana la urma,vom juca la Constanta pe stadionul celor de la Farul. Steaua la CONSTANTA?!

Nesqu1k20.07.2011 08:02

Cand spui Steaua spui Ghencea,cand spui Ghencea spui Steaua...din pacate Gigi Berbecali iara a facut un pas gresit pt noi,insa pt el este un pas foarte bun!

V.P.M!

GUIE MIGI!

FREE Steaua,nu FREE Gigi!

navodarean20.07.2011 10:50

Va fi constestat la Constanta. :)

danimarcu20.07.2011 12:52

Pacat ca nu va veti auzi de oi!...

ebonyc20.07.2011 13:03

"Steaua, sub sechestru

Tribunalul Bucuresti, sectia comercial, a instituit, la 11 iulie, sechestru asigurator asupra a 33 de autoturisme ale FC Steaua, pana la concurenta sumei de 783.655, 34 de lei, in baza datoriei pe care o solicita Clubul Sportiv al Armatei Steaua gruparii de fotbal.

Conform unor surse din cadrul FC Steaua, conducerea gruparii nu este ingrijorata de decizia Tribunalului Bucuresti, pentru ca "este o masura normala in litigiul cu CSA Steaua", cu privire la datoria clubului de fotbal din folosirea bazei sportive din Bulevardul Ghencea.

Datoria FC Steaua catre CSA Steaua, de aproximativ 200.000 de euro, este reprezentata de chiria Complexului Sportiv Steaua.

Ca raspuns, finantatorul FC Steaua, Ciobanul, este decis sa mute echipa de pe stadionul din Bulevardul Ghencea pe Arena Nationala. În opinia patronului stelist, singura solutie ca echipa sa mai evolueze pe stadionul din Ghencea este ca CSA Steaua sa micsoreze semnificativ chiria pentru Complexul Sportiv Steaua.

Totodata, CSA Steaua a contestat in instanta dreptul FC Steaua de a utiliza marca Steaua." - Mediafax citata de Onlinesport.

Astept rezultatul de la contestatia dreptului de a folosi marca.

axl20.07.2011 13:12

Pleaca de pe Farul, Becali pleaca de pe Farul.

Omul impute locul.

motosuz23.07.2011 19:13

Steaua e Ghencea. Pentru alte tampenii merge sa facem mitinguri si proteste si alte chestii, dar acum stati linistiti si va numiti cea mai mare galerie?

Daniel-Ionut26.07.2011 08:08

Ministerul a trimis soldati să pazească arena, de teamă ca nu cumva clubul de fotbal să demonteze tabela, turnichetii si restul elementelor in care a investit.

Litigiul dintre Clubul de Fotbal Steaua si Clubul Sportiv a lasat stadionul din Ghencea gol, nefolosit si in degradare, dar a sporit paza. Becali a lasat firma de securitate cu care avea contract să vegheze pentru integritatea investitiilor pe care le-a facut acolo, adică tabela, turnichetii de la porti, lifturile de la tribuna oficiala scaunele.

Armata a trimis si ea soldati! Miza o reprezintă aceleasi elemente, doar că Ministerul are grijă ca nu cumva clubul de fotbal să inceapă să le demonteze. Militarii patrulează prin stadion umar la umar cu body-guarzii firmei private. Angajatii Stelei, cîți au mai ramas, fiindcă jumatate dintre ei au fost disponibilizati, au birourile in continuare in Ghencea, pină cind se vor muta la Mogosoaia, unde echipa deja se antreneaza

Gigi explică ce-l mai atrage din ce a lasat in urmă: "Vreau doar tabela, fiindcă a costat foarte multi bani. În rest, nu mai iau nimic, că e posibil să mă intorc acolo la un moment dat si n-ar avea rost să mă apuc să montez inapoi aceleasi lucruri pe care le string acum!".

"Singura variantă pe care o mai accept, pentru ca Steaua să ramină in Ghencea, e să-mi concesioneze stadionul, cu obligatia ca eu să investesc 20 de milioane de euro" (Ciobanul, patron Steaua)

Armata E CU NOI ! :D

380117armatainghencea.jpg

Kellerman26.07.2011 08:45

frumos frumos. :D E de acum poza ?

l.e: evident ca nu e de acum, acum am observat. :)

bah, nu mai este EDIT ? a disparut butonul ^^ sry de double post.

S.S.Lazio26.07.2011 10:53

inainteeeeeeeeeeeee

pytycrys26.07.2011 11:43

Nu da Dumnezeu sa se duca ciobanul acolo sa puna mana pe tabela si sa il ciuruiasca 20 de soldati...

Daniel-Ionut27.07.2011 07:47

Viorel Paunescu, fost presedinte la Steaua, sustine că sunt sanse mari ca roș-albastrii să revină in Ghencea.

"Știu că există discutii inaintate ca echipa să se intoarcă pe stadionul ei. Dacă se vor achita vechile datorii si va fi reevaluată chiria, atunci sunt sanse mari ca Steaua să joace iar acolo unde a cunoscut gloria. Cred ca in cele din urma se va ajunge la un numitor comun, pentru că banii ceruti pe chirie erau foarte multi", a spus Paunescu.

SuperstaR1828.07.2011 09:57
Steaua e Ghencea. Pentru alte tampenii merge sa facem mitinguri si proteste si alte chestii, dar acum stati linistiti si va numiti cea mai mare galerie?

Ii da cuiva ban astuia? Ma uitam pe site-ul spurcatilor si l-am depistat intamplator.

http://dinamomania.net/articol.php?aid=28694 - comenteaza aici. Tot despre "galerie".

Ronnie28.07.2011 14:17

Steaua s-a inteles cu CFR să joace la Cluj in Europa League!

Incredibil, ce-am ajuns...

«123»