Ministerul a trimis soldati să pazească arena, de teamă ca nu cumva clubul de fotbal să demonteze tabela, turnichetii si restul elementelor in care a investit.
Litigiul dintre Clubul de Fotbal Steaua si Clubul Sportiv a lasat stadionul din Ghencea gol, nefolosit si in degradare, dar a sporit paza. Becali a lasat firma de securitate cu care avea contract să vegheze pentru integritatea investitiilor pe care le-a facut acolo, adică tabela, turnichetii de la porti, lifturile de la tribuna oficiala scaunele.
Armata a trimis si ea soldati! Miza o reprezintă aceleasi elemente, doar că Ministerul are grijă ca nu cumva clubul de fotbal să inceapă să le demonteze. Militarii patrulează prin stadion umar la umar cu body-guarzii firmei private. Angajatii Stelei, cîți au mai ramas, fiindcă jumatate dintre ei au fost disponibilizati, au birourile in continuare in Ghencea, pină cind se vor muta la Mogosoaia, unde echipa deja se antreneaza
Gigi explică ce-l mai atrage din ce a lasat in urmă: "Vreau doar tabela, fiindcă a costat foarte multi bani. În rest, nu mai iau nimic, că e posibil să mă intorc acolo la un moment dat si n-ar avea rost să mă apuc să montez inapoi aceleasi lucruri pe care le string acum!".
"Singura variantă pe care o mai accept, pentru ca Steaua să ramină in Ghencea, e să-mi concesioneze stadionul, cu obligatia ca eu să investesc 20 de milioane de euro" (Ciobanul, patron Steaua)
Armata E CU NOI !