Cainii 4-0.
Cainii 4-0.
Cainii 4-0.
5.
dinam0 isi rezolva incet, incet existenta. De cand s-a intors borcica de la Miami.
He he... doar nu se lasa finul la nas, nu? Dupa 4-0, trebuia sa fie cineva mai cu mot. ![]()
Isi revin ei joi.
pana aici le-a fost victoria cainilor...de saptamana urmatoare simt ei gustul eliminarii din Europa League..![]()
Cele doua serii din Liga 2, prima foarte slaba, a 2-a foarte puternica:
Seria 1
1. Victoria Branesti
2. Sageata Navodari
3. Delta Tulcea
4. Dunarea Galati
5. CS Otopeni
6. FC Botosani
7. Viitorul Constanta
8. Astra II Giurgiu
9. FC Snagov
10. Dinamo II Bucuresti
11. CF Braila
12. Gloria Buzau
13. Farul Constanta
14. ACSMU Politehnica Iasi
15. FCM Bacau
16. Callatis Mangalia
Seria 2
1. FC Timisoara
2. Gloria Bistrita
3. FC Bihor Oradea
4. ALRO Slatina
5. CSM Rimnicu Vilcea
6. FC UTA Arad
7. Ariesul Turda
8. Gaz Metan CFR Craiova
9. Unirea Alba Iulia
10. FC Argeș Pitesti
11. Muresul Deva
12. Juventus Bucuresti
13. Chindia Tirgoviste
14. CSM Slatina
15. Luceafarul Oradea
16. FC Baia Mare
Timisoara, Bistrita, Bihor. Tare. ![]()
Ce Bistrita, Bihor... un singur meci: UTA - Timisoara ![]()
Ce Bistrita, Bihor... un singur meci: UTA - Timisoara![]()
![]()
![]()
![]()
Meci tare. Si in teren si in afara lui.
Sageataaaa Navodaaaaaariii OOOOOOOO Sageata Navodaaaaari
Pantilimon, de la Timisoara la Manchester City.
Conform celui mai specializat site de fotbal din lume " www.transfermarkt.de " , am reusit sa constat cu surprindere ca avem unul dintre cele mai tinere loturi de jucatori din Liga 1 , cu exceptii foarte mici ( Ceahlaul cu o medie de 24,3 ani , Otelul 24,6 ani ) . Media de varsta a Stelei este undeva la 24,8 ani , o diferenta foarte mica. Desi nu pare , asta spun cifrele. Mai mult , cel mai valoros lot este tot al Stelei 29.150.000 euro , urmat de CFR Cluj 25.500.000 euro , Rapid 24.050.000 euro si Dinamo 22.075.000 euro.
Constat cu suprindere ca si Otelul , U Cluj , Astra sau Gaz Metan au loturile destul de valoroase , insa in acelasi timp mai cred ca valorea jucatorilor nu este exact tocmai cea aratat pe teren , aici incluzand toate echipele din Liga 1.
Altceva interesant este faptul ca Liga 1 este un campionat mai valoros pe foaie ca Serbia , Cehia , Bulgaria , Suedia , Danemarca sau Norvegia , insa majoritatea acestor campionate sunt inaintea noastra in clasamentul coeficientilor.
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, ridică standarele pentru cluburile din Liga I, cu scopul de a creste calitatea jocurilor si confortul spectatorilor. Șeful Ligii a propus ca una dintre conditiile obligatorii in vederea obtinerii licentei să fie, incepind din campionatul viitor, 2012-2013, existenta instalatiei de incalzire a terenului.
În plus, gruparile trebuie să investească si in amenajarea arenelor. Concret, să asigure minimum 3.000 de locuri acoperite pentru stadioanele cu 10.000 de locuri si 5.000 de locuri acoperite pentru stadioanele care au o capacitate mai mare de 10.000 de locuri.

Lazar si fostii stelisti fac spectacol pentru Hagi. La pauza, Viitorul Constanta - Dunarea Galati 4-0
Goluri: Cristocea de doua ori, Albu din pasa lui Lazar si Ninu cu lob de la 40 de metri.
12. COSTEA Cosmin
2. NINU Ducu gol
3. TURCU Lucian
4. BEJAN Florin
5. ONICAȘ Mihai
6. LARIE Ionuț
7. ALBU Marius gol
8. LAZÂR Alexandru cartonas galben
10. Cristocea Vasilică (cpt.) gol gol
11. CHIȚU Aurelian
22. PANTELIE Cristian
1. BOLBOAȘĂ' Mirel
9. HERTU Nicolae
14. CURETEU Radu
16. PÂCURARU Vasile
18. VAJOU Nicolas
23. MUSCĂ' Marco
25. Simion Valentin
Scor final, 4-1.
PFf, am dormit de am spart. A fost difuzat meciul undeva?
Vaslui s-a pus pe treaba. Dupa ce au semnat cu Marius Constantin, si sunt in discutii avansate cu Gangioveanu si Ghioane, se discuta si despre venirea argentinianului Lucho Figueroua ![]()
Ar fi chiar o lovitura daca l-ar aduce pe Lucho , mi-aduc aminte de el de la acea dubla Steaua-Villareal din 2005 , atunci era pletos.
Porumboiu chiar nu se uita la bani , pacat ca au fost interzisi la transferuri in perioada asta. Cu siguranta ar fi adus jucatori de mare valoare. Insa de la avea jucatori valorosi , lot valoros , pana la a avea o echipa puternica e cale lunga. Vom vedea , macar sa ii bata pe caini etapa viitoare ![]()
Porumboiu chiar nu se uita la bani , pacat ca au fost interzisi la transferuri in perioada asta.
Ptu dracie, mare pacat.
Vineri, UTA - Poli Timisoara, de la ora 19:00 ![]()
Sumudica, noul antrenor al Brasovului. Deci iar o sa dam peste cioara asta.
Cica Wome semneaza la sfarsitul saptamanii cu Petrolul ![]()
Camerunezul a mai jucat la Roma, Bologna, Inter, Fulham, Espanyol, Koln, Werder.
Mai degraba promoveaza un junior. Si vara trecuta a venit Celsinho la Targu Mures si n-a facut nimic.
Pai la vreo 45 de ani, cat o fi varsta lui reala, cine atlcineva sa-l ia?
Pai la vreo 45 de ani, cat o fi varsta lui reala, cine atlcineva sa-l ia?
Nu are atat! Cred ca esti invidios ca nu l-a adus ne-a Jiji ! ![]()
Asa este. Mi-l doream alaturi de Armenteros si Camus