Daca ne bate javrele a 5a oara consecutiv , devenim mai mult decat penibili. Au o aparare varza , poate mai varza ca niciodata , in plus sunt la pamant cu moralul dupa rusinea de la Timisoara , dar din pacate Steaua nu prea stie sa profite niciodata de un avantaj...
Batem cu 1-0 zic eu , chinuit...
TREBUIE !!! macar acum sa uitam de problemele noastre care ne macina si sa fim uniti pentru aceasta finala e tot ce ne-a mai ramas sezonu asta RUSINOS si asa am putea oarecum sa mai stergem din rusinea infrangerilor recente cu Dinamo, de data asta fiind un trofeu in jocNu exista umilinta mai mare ca, castigarea unui trofeu in fata rivalei de moarte
Sper sa facem o atmosfera ca in vremurile bune
FORZZA Steaua
Brasov VENIM!!!
Mai baieti,dar voua chiar nu vi s-a luat ?!
Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie a situatiilor de dupa meci :
Victorie :
-raman sa continui performantele alaturi de milioanele de suporteri care ma slavesc
-sper ca acei 300 de drogati sa isi dea seama ca nu ma pot da ei pe mine afara
-daca nu castigam,faceam cancer
-am castigat fiindca asa a vrut Dumnezeu, e si munca lui Piti aici.
-daca juca Dica ii faceam contract pe viata,asa-i fac lu` Geraldo
-era si cazul sa ma implic din nou,ca nu se mai putea
Infrangere :
-Dumnezeu ma pune la incercare de cativa ani,nu vad unde gresesc,Duckdam a cam demoralizat jucatorii pe tot parcursul sezonului
-nu sunt asa suparat,caree-i problema? a castigat finu`,ne vedem mai tarziu
-hai papa papa papapappaa,lasati-ma in pace,ma,nu vedeti ca i-am dominat cap-coada da` n-a intrat,n-am ce sa le reprosez,bbb ba daca ne dominau 90 minute,eram suparat,da` asa am jucat fotbal
-nu ramane Oli,daca as fi luat Cupa investeam mai mult,dar chiar si asa,din vara asta o sa fac o echipa cum n-a vazut Europa.
**** Spurcatilor !