Goooooooooooool
Goooooooooooool
Deci e randul lui Brandan sa faca echipa de rahat meciul asta. Cu crapid a fost Tatarusanu, acum Brandan .. ma intreb cine urmeaza ?
Cu i-a aratat banelinho _|_?
) Ca am vazut cu coada ochiului, nu eram atent
M-as bucura daca Steaua s-ar califica pentru a le turti fesul cainilor in finala. Ar fi extraordinar! FORZA Steaua!
Mai bine-i lasam pe cei de la Brasov sa le turteasca fesu'. Noi nu suntem in stare.
Oricum Brasovu' joaca acasa finala
.
"Bine ai venit 'acasa' Oli, multumim"
Goooooooooooool
Unde?Cine?Cine?Banel?Tanase?
A,e 1-0 pentru Brasov.Oare de ce nu ma mir...
@virgil
mi-au ajuns doua batai de la javre anul asta. mai bine o evitam pe a treia prin neprezentare in finala, lasandu-i pe brasoveni sa o joace. trei infrangeri pe sezon in fata maidanezilor ar fi insuportabil!
Corect,vrem sa mai pierdem o data cu Dinamo?Las' sa joace si Brasovul o finala,oricum au mai multe sanse decat noi...
Oircum s-a calificat Brasov.... nici nu aveam emotii...
Gol Dica... Da si omu asta gol numai cand nu trebuie
Presimt un '' Cioby : Il tin pe Dica toata viata la Steaua!"
Tiki taka Barcelona tiki taka Barcelona tiki taka barcelooooooonaaaa
Sa fim sinceri, nu merita calificarea. Au fost condusi aproape tot meciul...
Nu meritam nimic...
Sa vezi acum pe Jiji toata ziua la TV pana la finala , finala nas-fin , prost-fraier , etc ...
Si super titlurile ce o sa apara pe prost.ro gen ''SUP3R Clasico de Romania in Finala'' sau ''3L Clasico pentru Cupa Romaniei''
Cat de prost sa fii sa pui o finala Steaua - Dinamo pe 25 mai, miercurea?
Conducerea pizdii.
Offtopic :Hai gata cu meciul ca a inceput Narcisa Salbatica pe a1 ![]()
)
Mi-e si scarba sa ma uit la meciul de maine.
Buna seara!In aceasta seara la ora 21:00(in paralel cu Brasov-Steaua) s-a jucat un meci foarte important(chiar derby-ul) din Peru.Am preferat sa vad fotbal si am ales meciul dintre Cienciano-Juan Aurich,in dauna celui pe pe Pro TV.
Va sfatuiesc sa dati mai multa atentie acelui campionat,unde chiar se joaca fotbal.
PS:In minutul 90 e 2-1 pentru Cienciano. ![]()
Acum iar capiaza ciobanu'.... ce nasol...
Si in finala parca vad ca iar pierdem ca sa fie fericit finu'p-orcea ....cadou de nunta o sa fie cupa....
Lasati,mai,ca daca in campionat, la retur, finala aceasta a fost intampinata cu un val de ''singurul meci care conteaza'' ori '' **** Dinamo'',mai se poate inc-o data !
Nu,eu nu pot sa ma uit in Peru,ce-s nebun ?! Macar de s-ar zice ca ''preferam sa ma uit la Inter vs Roma''.
Majoritatea jucatorilor adusi de staff-ul amator joaca sub orice critica,bineinteles,asta o stim cu totii ! Chiar si asa,eu cat am vazut din al doilea meci (ultimele 20 min.),am vazut doar un Brasov care statea cu fundul in poarta,la fel ca-n meciul tur. Brasovul n-a avut nici o legatura in Cupa cu ceea ce a prestat in campionat. 180 minute fara prea mari ganduri ofensive te-ar putea pedepsi la un moment dat,vedeti cazul Real Madrid.
Concluzii :
- inca o doza de oxigen pentru ciobanoid
- Szekely,distrus de degringolada asta din club,trebuie sa prinda neaparat o alta sansa,la alt club,pentru binele sau.
- parca vad ca Tanase nu mai joaca pana la toamna
- cu parere de rau pentru fanii pro-Maicon,el este mai bun decat celelalte varfuri clasice din lot,dar tot praf
- Dica,aflat la Steaua dupa un esec lamentabil in strainatate,tot face diferenta,alimentand ideea despre ''ochiul vigilent si cunoscator de fotbal al ciobanoidului''
- dupa cum zicea pytycrys,data finalei este de tot jegul,dar asta-i si nivelul Ligii 1. La capitolul acesta adaug si stadionul respectiv,care numai demn de o finala nu este.Orasul este,stadionul nu !
Aveti vreo idee cum pot sa cumpar bilete la finala de-aici din Bucuresti? Sau daca o parte i se dau clubului si pot sa cumpar de la casa de bilete?
Cat de prost sa fii sa pui o finala Steaua - Dinamo pe 25 mai, miercurea?Conducerea pizdii.
Amicii comentatori care spuneau ca Maicon a venit de la "Carpatyii Lvyv" au spus si ca se joaca pe 28 mai finala...
Pe 25 au pus-o dai in mortii masii.
A dat norocul peste Cioban , prea tarziu zic eu , nu cred ca batem Dinamo !
P.S : Stiti cat va sta Tanase pe bara dupa entorsa de aseara ?
cat va sta tanase? depinde cat de des i se vor inmuia genunchii in perioada de refacere. daca behaila i-o va suge mult si des, va sta tanase mult si bine in recuperare :-)
nu m-a venit sa cred ca au egalat brasovul in minutul 85... jucasera atat de frumos pana atunci, ziceai ca sunt portocala mecanica cu motor alimentat cu energie eoliana submarina
anul asta e greu de suportat. luam trei batai de la javre!!!! mori ciobane, mori, mori, mori!