FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Brasov - Steaua 1-1 (1-0)

«123»
Stanici10.05.2011 11:53
Respect Jiji,respect MM !!!

-de unde tot apareti ...

Hint: cel mai mare port din Europa, locul in care poti baga iarba legal si pe urma dat cu respect in nen-sau Jiji.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE10.05.2011 11:53

Din tribuna 1, cred ca e unul din aia care le da bilete.

MihaibZ10.05.2011 12:01
@ Costy91 : Trebuie sa ii respectam ca au distrus echipa ?
Dragosinho10.05.2011 14:42

Jiji e clar ca distrus'o , dar MM e cam mult sa spui ca a distrus'o . El doar s-a facut de bft cand a zis ca nu o sa mai lucreze niciodata cu Jiji si apoi a acceptat sa-i devina iar angajat . Dar omu e stelist ..nu cred ca il putem acuza de ceva...Maine voi fii in tribuna , il voi injura pe becali alaturi de voi , dar imi voi dorii victoria si calificarea in finala , pt ca orice ar fii , nu pot sa-mi doresc ca Steaua sa piarda

@ Costy91 : Trebuie sa ii respectam ca au distrus echipa ?
sillvian10.05.2011 14:55

Steaua se califica doar daca ajunge la penalty. dar la cum joaca nu cred .

DanStan10.05.2011 15:42
bai daca nu tineti cu Steaua sau ziceti ca tineti de dc vreti ma rau si ziceti voi ca Becali si Meme sunt prosti ciobani etc...dc nu va duceti voi sa conduceti echipa sa fiti patroni sa aduceti jucatori sa bagati voi din buzunaru vostru bani la echipa va spun io ca nu va convine mai bine trebuie sa tacem din gura si sa ii respectam....pt ce au facut pentru Steaua...

"Ne-a Gigi", CAT VREI PE CLUB ? Detaliat :

- cu cat dai nocturna ?

- cu cat dai partea dumitale de la tribuna oficiala, lojele si toatele celelalte bunuri de patrimoniu care-ti apartin si se gasesc in complexul sportiv din Ghencea ?

- cu cat dau partenerii matale de afaceri actiunile (ca matale NU mai ai actiuni la Steaua, nu-i asa ?)

- cat vrei pentru drepturile federative ale jucatorilor ? Detaliat, suma per jucator. Pe Banel poti sa ti-l pastrezi.

Suma totala = ?

- in cat timp vrei sa-ti returnata suma exacta (verificabila cu acte) cu care ai CREDITAT FC Steaua 2003 ? Data limita ?

Ia sa vedem ... raspunde careva ? Ca daca nu raspunde inseamna ca "ne-a Gigi" nu VREA sa vanda, deci acuzatiile acestui baietas nu fac doi bani. Steaua nu-si poate schimba proprietarii nu pentru ca in tara asta n-ar fi altii mai buni decat "ne-a Gigi", ci pentru ca "ne-a Gigi" nu-i dispus sa vanda, si, fireste, nimeni nu-l poate obliga.

Si inca ceva, pentru toti baietasii care-l iubesc pe "ne-a Gigi" : nu va faceti probleme, cu banii pe care o sa-i ia in schimbul Stelei "ne-a Gigi" o sa faca o echipa special pentru voi. Se va muta pe stadionul nou, National Arena, iar voi veti putea sa mergeti la meciurile echipei FC Gigi P-ipera si-o sa aveti ocazia sa-l vedeti si-n loja, si urcandu-se pe maibah. Nimeni nu va ia distractia.

MihaibZ10.05.2011 16:06

Dan , este foarte adevarat ce spui tu ca Becali nu o sa vanda clubul acesta pentru ca ii aduce profit , dar daca Steaua nu se califica in Europa(ceea ce inseamna sa nu se claseze in primele 6 si nici sa nu castige cupa Romaniei) si galeria+suporterii care cumpara abonamente si bilete la fiecare meci sa nu se mai duca la meci o sa ii aduca un - in buzunar foarte mare ... si in 2-3 ani daca o sa continuam tot asa o sa renunte si o sa vanda Steaua pe mai putin de 10 milioane de euro.

A47V10.05.2011 17:41
cei care zic ,,Nu meritam cupa" , ,,Sper sa nu ne calificam" si alte prostii sunteti niste ipocriti pentru ca daca ar castiga cupa Steaua toti ati canta de bucurie peaici :-j

si din cauza unora ca tine am ajunsa in situatia asta...sper sa pleci dupa cioban in pipera

Cel mai mult ma bucura faptul ca nu se va duce nimeni la Brasov sa sustina echipa lu Jiji...poate ar fi trebuit sa mergem sa protestam impotriva ciobanului??????????????

Dextter10.05.2011 18:16
Dan , este foarte adevarat ce spui tu ca Becali nu o sa vanda clubul acesta pentru ca ii aduce profit , dar daca Steaua nu se califica in Europa(ceea ce inseamna sa nu se claseze in primele 6 si nici sa nu castige cupa Romaniei) si galeria+suporterii care cumpara abonamente si bilete la fiecare meci sa nu se mai duca la meci o sa ii aduca un - in buzunar foarte mare ... si in 2-3 ani daca o sa continuam tot asa o sa renunte si o sa vanda Steaua pe mai putin de 10 milioane de euro.

daca ati sti voi cati bani se pot spala intr-o echipa de football :-j chiar credeti ca Gigi tine Steaua doar pentru profit...

Cat despre cei care ma acuzau ca is PRO Gigi gresiti nu nu tin cu cel care a adus echipa sa se bata la locul 6 si care se chinuie sa joace ceva iar el sa se bucure ca de joaca Steaua zici ca-i Barcelona.

Dar nu uitati ca acum 2 ani se zvonea ca Nati Meir vroia sa cumpere echipa de la oier cu bani falsi (presupun) oare ala pentru ce o cumpara? nu tot pentru profit?Cu ce bani investea? Cu aia falsi pentru care a intrat si la inchisoare ca de erau bani de monopoli :))

DanStan10.05.2011 18:20
... daca Steaua nu se califica in Europa(ceea ce inseamna sa nu se claseze in primele 6 si nici sa nu castige cupa Romaniei) si galeria+suporterii care cumpara abonamente si bilete la fiecare meci sa nu se mai duca la meci ...

Faptul ca Steaua are dificultati inclusiv in ceea ce priveste calificarea in Europa League (Cupa UEFA) e 'meritul' exclusiv al conducerii. E vina LOR ca aceasta echipa nu mai joaca fotbal. Jucatorii n-au fost adusi prin votul suporterilor si nici n-au fost antrenati de catre suporteri. Conducerea a facut transferuri dupa ureche si interese, conducerea le-a permis unor jucatori sa joace la misto, unii stiind prea bine ca 'cineva de sus' ii apreciaza, conducerea a distrus autoritatea antrenorilor. NIMENI din conducere nu s-a aratat alarmat de meciurile slabe facute de echipa, toti au parut foarte multumiti dupa fiecare victorie chinuita cu o echipa de mana a 7-a (le ieseau banii, normal), iar acum par mirati de faptul ca treaba nu merge. Credea oare cineva din conducere ca o echipa care a jucat penibil impotriva unor nou promovate e capabila sa faca ceea ce asteptau TOTI stelistii, adica sa castige derbyurile impotriva marilor rivale ?

Sunt convins ca suporterii ar veni la meciuri daca ar avea o speranta ca treaba ar putea sa mearga bine. Dar une-i speranta aia ? De 4 ani ni se spune ca "pana de paste vom fi pe locul 1". Nici macar o data, din greseala, nu s-a intamplat asta. Tot de 4 ani ni se spune ca echipa va castiga campionate, va face va drege. DA ! De 4 ani Steaua n-a castigat NIMIC ! De 4 ani se tot fac megatransferuri si tot de 4 ani "marii jucatori" transferati ajung sa fie considerati petarde chiar de seful celor ce i-au adus. Nu cumva ajunge ?Prea multe vorbe. Prea multa politica. AM SA FAC, AM SA DREG, parca-i campanie electorala. Ce-ar fi sa FACA mai intai, si de-abia dupa aia sa se laude cu ce-a facut ?

chiar credeti ca Gigi tine Steaua doar pentru profit...

Il priveste pentru ce-o tine. Dar asta nu-l impiedica sa lase profesionistii sa-si faca treaba. Nu-l impiedica sa le permita acelor profesionisti sa creeze o echipa care sa joace FOTBAL, iar ca rezultat al calitatii jocului practicat echipa sa obtina performante SI BANI.

Dextter10.05.2011 18:30

cu totii ne-am saturat de ,,Noua Steaua" care se va bate la titlu si care v-a castiga tot dar ca de fiecare data maimuta de la conducere face transferuri dupa ureche si dupa ce ii spune oamenii lui de incredere si da vina mai apoi pe antrenori. si tin sa citez ,,Are jucatori de valoarea,de ce nu joaca echipa" zicea de Brasov ca acolo is jucatori slabi dar Conceicao ii face sa joace.Nu,aici greseste, acolo nu se schimba jucatorii in fiecare sezon,nu se schimba 7 antrenori intr-un sezon, nu e un Nou Brasov in fiecare an, nu iese patronu pe post in dupa fiecare meci sa se urce pe masina si sa strige Tiki-Taka Barcelona, Eu personal nu l-am vazut pe patronul de la Brasov sa se urce pe masina sa strige joaca Brasov zici ca-i Real Madrid dupa ce a batut Steaua cu 3-0,presupun ca daca ar fi batut ei brasovul ar fi facut spume maimuta de Dinamo nici nu mai zic,in fiecare an ia spuma football-ului romanesc dar niciodata nu da roade,ceilalti patroni nu fac, cancer la limba daca nu vorbesc dupa meci,oieru nu realizeaza ca daca ar lasa jucatorii,antrenorii si restul stafului sa isi faca treaba in mod profesionist ar avea mai mult de castigat. dar guie ce stie? Sa manance banane?

cristy.steaua2110.05.2011 19:11

Sa revenim la subiect..

Stelistii au chemat Politia pentru a-i inlatura pe fanii care voiau să asiste la antrenament. :blink:

steauafan4710.05.2011 19:20

fani=copii :))

AleXyS.fCSB11.05.2011 06:45

Este clar ca nu ne vom califica si oricum nu meritam acest lucru avand in vedere jocul mai mult decat patetic . Pronostic: Brasov se califica in finala, bafta! :))

ebonyc11.05.2011 07:07

"Curios lucru, Steaua riscă si ea să ramană paralizată după o ciocnire involuntară cu Ciobanul. Pacienta roș-albastră va fi operată maine la Brasov, unde există riscul să iși rupă gatul de tot si să ramană paralizată minimum un sezon european." - onlinesport

Mihail_8611.05.2011 08:58

hahahahaha mori ciobane, afara din europa.... ce bine ar fii

bai daca nu tineti cu Steaua sau ziceti ca tineti de dc vreti ma rau si ziceti voi ca Becali si Meme sunt prosti ciobani etc...dc nu va duceti voi sa conduceti echipa sa fiti patroni sa aduceti jucatori sa bagati voi din buzunaru vostru bani la echipa va spun io ca nu va convine mai bine trebuie sa tacem din gura si sa ii respectam....pt ce au facut pentru Steaua...

mars

iulian claudiu11.05.2011 08:59

fratilor daca jucam in seara asta cu cei doi atacanti pe care ii avem adik bilasco si onofras o sa ne bata cu siguranta brasovul...eu unu nu inteleg dc insista pe acesti doi atacanti cand iei sunt super praf ,astia din conducere chiar nu vad la cat de varza sunt unii jucatori...dati afara toate rapandulele k ia-ti umplut de bani.....sper sa batem diseara si asta imi doresc

Mihail_8611.05.2011 09:14

foarte bine....sa ne bata iar cu 3-0 ar fii foarte bine, sa planga ciobanul hahahahahaaha, out din europa, nimeni la stadion, renuntati la abonamente de la anul, numai mergeti la stadion... in 2 ani la rand out din europa....usor usor....se duce masinaria de bani a lu Jiji ciobi

DanStan11.05.2011 10:03

Mie, ca stelist, nu-mi foloseste la nimic daca ciobanu' plange sau rade. Eu vreau ca Steaua SA JOACE FOTBAL. Si sa obtina performante. Mi se falfaie de promisiuni.

ebonyc11.05.2011 11:52
Mie, ca stelist, nu-mi foloseste la nimic daca ciobanu' plange sau rade. Eu vreau ca Steaua SA JOACE FOTBAL. Si sa obtina performante. Mi se falfaie de promisiuni.

Din partea mea sa rada si sa fie fericit toata viata lui, dar sa nu mai fie la Steaua.

bogdinho'11.05.2011 13:01

Eu nu stiu cum poti sa spui asa ceva , acest Cioban infectios a distrus echipa , incet , incet in ultimii 5-6 ani.

" Sus , sus , sus " , chiar nu am idee de unde va faceti aparitia cu astfel de posturi , sunteti hilari :)

STARforce11.05.2011 13:40

Eu imi doresc ca Jiji sa se duca sus,sus,sus,sus la cer....

mountytoma11.05.2011 14:06

probabil ca au inceput sa fie spalate si creierele cu dero, care scoate cele mai frecvente 99 de pete...

cu timpul, daca ti-au ramas ceva circumvolutiuni active, vei intelege ca maimuta de la loja (adica behaila) nu baga bani in Steaua, ci ii scoate de acolo, pentru ca fiind atat de prost idiotul si-a falimentat toate firmele. numai Steaua mai produce bani (deocamdata), de aceea suporterii adevarati nu mai merg la stadion, pentru ca pana si banii de bilete ajung in buzunarul dobitocului

iNsTiGaToR11.05.2011 17:27
probabil ca au inceput sa fie spalate si creierele cu dero, care scoate cele mai frecvente 99 de pete...

cu timpul, daca ti-au ramas ceva circumvolutiuni active, vei intelege ca maimuta de la loja (adica behaila) nu baga bani in Steaua, ci ii scoate de acolo, pentru ca fiind atat de prost idiotul si-a falimentat toate firmele. numai Steaua mai produce bani (deocamdata), de aceea suporterii adevarati nu mai merg la stadion, pentru ca pana si banii de bilete ajung in buzunarul dobitocului

Te chinui degeaba. Prostu tot prost ramane

Virgil11.05.2011 17:48

M-as bucura daca Steaua s-ar califica pentru a le turti fesul cainilor in finala. Ar fi extraordinar! FORZA Steaua!

«123»