FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gaz Metan Medias - Steaua 0-0 (0-0)

«123»
DanStan06.05.2011 09:47
...angajati un lunetist!! !!

Nu-i nevoie. Se sinucide. Si-o face cu manuta proprie si se si lauda cu asta. Fiecare decizie tampita pe care o ia ii reduce valoarea activelor pe care le detine la Steaua. In curand ceea ce detine el nu va mai valora aproape nimic, fiindca nimeni nu se va inghesui sa-i dea jde milioane pe un club distrus. Ce le va 'lasa mostenire nepotilor' (cum se lauda) ? O firma (asta e FC Steaua 2003, o simpla firma) pe care nimeni nu va dori sa o achiziitoneze la un pret suficient de mare incat finantatoru' sa-si poata recupera macar creditele pe care le-a acordat ?

Mihail_8606.05.2011 16:57
Daca nu luam Cupa , adio Europa ! Si cand ma gandesc ca MM-ul radea de Rapid ca nu prinde Europa.

Incredibil de rau am ajuns...

asa si? daaca nu prindem europa ce? foarte bine, este foarte foarte foarte bine, oricum ne-am face de rahat acolo, si in afara de asta...ciobanul sef ar avea de castigat

MihaibZ06.05.2011 20:22

Imi doresc sa pierdem si acest meci cu Gaz Metan sau sa fie macar un egal.

Si poate ne bate si Brasovu in cupa Romaniei ca sa nu mai prindem Europa , Daca prindem Europa o sa fie nasol pentru noi ca o sa isi prelungeasca contractul creditorul si iar nu scapam de el pe prostii.ro.

Imi place admonsfera la meciurile de acasa maxim 3000 de spectatori ceea ce inseamna foarte putini bani din bilete , un - la buget .. si daca continuam tot asa o sa ajunga pe - in 1-2 ani si o sa PLECE DIN Ghencea obligat pentru ca nu mai merge afacerea si nu mai poate sa faca figuri pe burta goala.

Oricum vad ca din ce in ce mai multi suporteri sunt anti becali ...

MRS07.05.2011 20:39

sincer imi doresc sa castigam acest meci poate asa il convigem pe Olaroiu sa ramana..............

Mihail_8607.05.2011 21:27
sincer imi doresc sa castigam acest meci poate asa il convigem pe Olaroiu sa ramana..............

mars

pytycrys07.05.2011 21:46
mars

+1.

Costy9108.05.2011 07:38

io zic ca o sa batem in seara asta cu un 1-0 sau 2-0. Si poate il convingem si noi pe Olaroiu sa ramana la Steaua poate si ciobanu sa il convinga cu un salariu de 2 milioane de euro, ca daca este Olaroiu antrenor nu o sa faca nimic becali ca lu Oli nu ie frica de el ca Oli are bani are oferte de peste tot si imediat pleaca poate o sa il faca sa numai fie asa ciobanu. Io zic sa mergem cat mai multi la meci si sa ii cerem sa ramana....

pytycrys08.05.2011 07:46

Dumnezeule..

Liviu: VPM08.05.2011 08:37
io zic ca o sa batem in seara asta cu un 1-0 sau 2-0. Si poate il convingem si noi pe Olaroiu sa ramana la Steaua poate si ciobanu sa il convinga cu un salariu de 2 milioane de euro, ca daca este Olaroiu antrenor nu o sa faca nimic becali ca lu Oli nu ie frica de el ca Oli are bani are oferte de peste tot si imediat pleaca poate o sa il faca sa numai fie asa ciobanu. Io zic sa mergem cat mai multi la meci si sa ii cerem sa ramana....

n1 :ike:

Eric 2 goluri.

MihaibZ08.05.2011 08:45

Nu o sa ma mai uit la meci sa ma enervez degeaba , dar cand intru pe net vreau sa vad Gaz Metan - Steoaia Bucuresti 1-0

Mihail_8608.05.2011 09:42

bai baiete citesc si nu-mi vine a crede, tu glumesti sper nu? daca ai vorbit serios, sa stii ca mi-e mila de tine

steauafan4708.05.2011 10:07

daca Ala incepe dupa meci cu "Am incredere in fratele meu, Oli, care el e bun, voi sunteti prosti, bleah" nu mai conteaza cu cat pierde sau castiga( :blink: ). Important e sa vada ca nu-l mai vrea nimeni in Ghencea macar...Poate se tine de cuvant :)) ...si muta turma din Templu.

Transhumanta Jiji, transhumanta!

Andrei-Cristian08.05.2011 10:15

:wall::wall::wall::wall::wall:

gio_stgloria08.05.2011 10:26

Asta-i mustata :))

bogdinho'08.05.2011 10:38

Crezi ca Olaroiu face minuni ? Stai linistit , luam bataie sigur diseara...

DanStan08.05.2011 11:06

Frate, ce-mi plac postarile astea lipsite de logica ... De fapt, probabil ca s-or gasi printre maidanezii din groapa si indienii de sub pod si cativa care sa intre p-aici si sa bage strambe. Ca lor le convinde daca Steaua e condusa prost, doar asa mai pot castiga si ei cateva meciuri.

In alta ordine de idei ... daca dl. Olaroiu e ANTRENOR si nu un lingau ... atunci tot ceea ce ar trebui sa-l intereseze e PERFORMANTA. Ca de-acolo vin si banii, recunoasterea, etc. Iar daca un antrenor intr-adevar crede ca va putea obtine performante ... ar trebui rugat (sau nu) de suporteri sa vina ? Cum dreaq ? Pai e IN E INTERESUL LUI ! Ce kkt de antrenor e ala care zice "da, eu as putea castiga campionate, cupe, as putea castiga multi bani, mi-as umple CV-ul cu rezultate de prestigiu ... da' nu vin, bah, ca nu m-au rugat suporterii ?" Ala nici nu-i antrenor, e un sarlatan. Si-acum se pune intrebarea : crede cumva dl. Olaroiu ca POATE obtine performante la Steaua de azi ? Asa, cu experienta domniei sale in antrenorat, chiar asta crede ? Atunci de ce sa nu incerce ? DAR ... daca NU va reusi sa obtina performante atunci ne va demonstra ca e naiv si experienta pe care o poseda nu face doi bani. La Steaua nu e vorba de o echipa iesita din forma sau demoralizata. E vorba de un club administrat PROST, CATASTROFAL DE PROST. Iar domnia sa, in calitate de ANTRENOR, nu poate schimba asta.

steauafan4708.05.2011 11:08

nu m-ai rade-ti bah...el ie stelist de suflet...ce jti-ti v-oi...oftikoshy-lor. Tiki taka Olaroiu, nu? 1, 2, 3, 4 doar cupa, ca antrenorii ie projti. Steaua ia dat afara :hooray:

steauafan4708.05.2011 11:25
Frate, ce-mi plac postarile astea lipsite de logica ... De fapt, probabil ca s-or gasi printre maidanezii din groapa si indienii de sub pod si cativa care sa intre p-aici si sa bage strambe. Ca lor le convinde daca Steaua e condusa prost, doar asa mai pot castiga si ei cateva meciuri.

In alta ordine de idei ... daca dl. Olaroiu e ANTRENOR si nu un lingau ... atunci tot ceea ce ar trebui sa-l intereseze e PERFORMANTA. Ca de-acolo vin si banii, recunoasterea, etc. Iar daca un antrenor intr-adevar crede ca va putea obtine performante ... ar trebui rugat (sau nu) de suporteri sa vina ? Cum dreaq ? Pai e IN E INTERESUL LUI ! Ce kkt de antrenor e ala care zice "da, eu as putea castiga campionate, cupe, as putea castiga multi bani, mi-as umple CV-ul cu rezultate de prestigiu ... da' nu vin, bah, ca nu m-au rugat suporterii ?" Ala nici nu-i antrenor, e un sarlatan. Si-acum se pune intrebarea : crede cumva dl. Olaroiu ca POATE obtine performante la Steaua de azi ? Asa, cu experienta domniei sale in antrenorat, chiar asta crede ? Atunci de ce sa nu incerce ? DAR ... daca NU va reusi sa obtina performante atunci ne va demonstra ca e naiv si experienta pe care o poseda nu face doi bani. La Steaua nu e vorba de o echipa iesita din forma sau demoralizata. E vorba de un club administrat PROST, CATASTROFAL DE PROST. Iar domnia sa, in calitate de ANTRENOR, nu poate schimba asta.

daca imi permiti sa raspund la post: doar pe cei care au catusi de putina minte poti sa-i convingi de cum a ajuns Steaua, daca inca sprijina echipa actuala in obtinerea performantelor(practic imposibil). Celorlalti nu ai ce sa le faci. Sunt tampiti de mass-media, prin GB. Ei tot pe-a lor o spun: Jiji e bun, baga bani, Steaua era in B daca nu aparea el. Voi sunteti prosti, nu sunteti stelisti, nu sustineti echipa. Iar daca indraznesti sa scrii/pronunti AISS sau Peluza Sud esti deja huligan, drogat etc. Astia habar n-au de istoria Stelei, o stiu doar de la Tiganel incoace...Astora le cerem judecata corecta?? Cel mai profund lucru pe care il spun de Steaua e "Forta/fortzzzza Steaua-Banel-Dodel-ne'a Jiji & Muje Dinamo" FAC UMBRA PAMANTULUI DEGEABA!

red&blue_boy08.05.2011 12:11

What the f u c k ?

Ne meritam soarta,suntem pierduti...

Mihail_8608.05.2011 13:02

ce stiti voi ma...Oli si cu Jiji fac performante cu noul Cr 7 de Romania Dorinel Popa, retrogradatul de la victoria branesti, mai ia 2 - 3 bate venite din palestina liberi de contract...si aia e...ne batem la titlu ...facem performanta =)) vai mama lor si a celor ce inca mai cred in povesti de adormit copii. Steaua numai exista...

si apropo.... Jiji chiar investeste , daca nu era el eram in b , cine ne mai lua echipa =))

zloty08.05.2011 13:27

Astept 0-0 marca lui Oli ,pff ce dor imi era de acele 0-0 cu un singur sut pe poarta prin min 89

ryanboss8908.05.2011 13:30

Hai ca iar luam bataie ne-am obisnuit

DanStan08.05.2011 13:33
doar pe cei care au catusi de putina minte poti sa-i convingi de cum a ajuns Steaua

Dumneata cui crezi ca m-am adresat ?

Celorlalti nu ai ce sa le faci.

Nici nu-i nevoie sa depun vreun efort. Daca se intoarce roata EXACT astia care azi il ling pe "n-ea Gigi" il vor injura maine in cel mai spurcat mod posibil. Intr-un fel, chiar mi-e mila de "ne-a Gigi". S-a inconjurat cu tot felul de indivizi care in realitate l-ar vinde cu prima ocazie. Si nu pe bani multi, pe maruntis. Pe-o punga de seminte si-un pet de bere.

steauafan4708.05.2011 13:34

@Dan Stan: ma gandeam ca se incearca ceva cu specimenele alea....eventual gazare, ca tot are turma meci cu GM medias :alcoholic:

scuze de off-topic:GB: "Oli a schimbat sistemul, face tiki taka Barcelona! Ne batem cu greii Europei daca ramane!"

"E ca Alex Ferguson"

"Am renuntat la un eveniment important din familie ca sa vin la acest meci. Am trimis-o pe nevasta mea. Nu veneam la Medias, dar e primul meci al lui Oli, trebuie sa fiu alaturi de el.""

MM trebuie sa fie gelos... :console:

Mihail_8608.05.2011 14:05

gata e clar, la anul ne vom bate cu greii europei, cu Oli la echipa de nimenea nu mi-e frica

tiki taka barselona steoaia

«123»