Frate, ce-mi plac postarile astea lipsite de logica ... De fapt, probabil ca s-or gasi printre maidanezii din groapa si indienii de sub pod si cativa care sa intre p-aici si sa bage strambe. Ca lor le convinde daca Steaua e condusa prost, doar asa mai pot castiga si ei cateva meciuri.
In alta ordine de idei ... daca dl. Olaroiu e ANTRENOR si nu un lingau ... atunci tot ceea ce ar trebui sa-l intereseze e PERFORMANTA. Ca de-acolo vin si banii, recunoasterea, etc. Iar daca un antrenor intr-adevar crede ca va putea obtine performante ... ar trebui rugat (sau nu) de suporteri sa vina ? Cum dreaq ? Pai e IN E INTERESUL LUI ! Ce kkt de antrenor e ala care zice "da, eu as putea castiga campionate, cupe, as putea castiga multi bani, mi-as umple CV-ul cu rezultate de prestigiu ... da' nu vin, bah, ca nu m-au rugat suporterii ?" Ala nici nu-i antrenor, e un sarlatan. Si-acum se pune intrebarea : crede cumva dl. Olaroiu ca POATE obtine performante la Steaua de azi ? Asa, cu experienta domniei sale in antrenorat, chiar asta crede ? Atunci de ce sa nu incerce ? DAR ... daca NU va reusi sa obtina performante atunci ne va demonstra ca e naiv si experienta pe care o poseda nu face doi bani. La Steaua nu e vorba de o echipa iesita din forma sau demoralizata. E vorba de un club administrat PROST, CATASTROFAL DE PROST. Iar domnia sa, in calitate de ANTRENOR, nu poate schimba asta.