FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gaz Metan Medias - Steaua 0-0 (0-0)

«123»
Daniel-Ionut04.05.2011 21:04
gaz_metan_mic.gif VS steauafc_mic.gif Campionat 08 Mai 2011 21:45 Gaz Metan - FC Steaua Municipal
1on04.05.2011 21:53

Derbiul pentru locul 6.

red&blue_boy05.05.2011 04:05

Si-l pierdem si pe asta...

bijoux_bz05.05.2011 05:47

1 solist !!!

Stia Cartu de ce vrea sa plece. el stie acum echipa si nu are incredere in ea nici cat negru sub unghie. se teme de un dezastru. faza cu ghinionu e vrajeala (putea sa scoata ceva mai bun).

Echipa asta nu va mai castiga niciun meci sezonul asta !!!

Arsenal1886Steaua194705.05.2011 07:18

Cu Targu Mures poate sa castigam cu un 1-0...2-1 chinuit....

AuRaSh198805.05.2011 07:24
Cu Targu Mures poate sa castigam cu un 1-0...2-1 chinuit....

CE FACE Gigi??????

SergioAguero05.05.2011 08:06
Si-l pierdem si pe asta...

Doamne ajuta!

Judy05.05.2011 09:10

ne scot astia fotbalul din cap`..

Arsenal1886Steaua194705.05.2011 10:07
CE FACE Gigi??????

Gigi o ia la UE

Zenden05.05.2011 10:45

Steaua 2011 - Derby pentru ultimul loc de Europa League cu Gaz Metan Medias ( Otelul Galati,Vaslui si Timisoara,echipe care acum 5 ani nu spuneau nimic in Romania, la mare,mare distanta fata de cea mai titrata echipa din tara , rivalele Dinamo si CRApid in fata noastra) . Rau am ajuns nu ?

geedorah05.05.2011 11:53
ne scot astia fotbalul din cap`..

De parca ar avea gloabele noastre ceva urme de fotbal in cap :))

Tupac Amaru05.05.2011 12:13

Parerea mea e ca va inscrie Nicolita.

De fapt nu va inscrie, ci se va lovi mingea de el.

Si nu se stie cu exactitate daca va fi gol sau autogol.

Ole, Ole, Campionii! :clap:

DelPiero1005.05.2011 12:30

CE FACE Gigi??????

O ia-n gura,o suge si apoi se ineaca cu ****(ia) si moare.

Dragosinho05.05.2011 12:55

un singur obiectiv ne'a mai ramas : CUPA Romaniei . Pe 11 mai , avem returul cu Brasovul. As vrea sa merg la acel meci in galeria Stelei( asta daca o sa vina galeria....) Cum as putea sa fac?? :steag_cruce_invers:

Dragosinho05.05.2011 13:16

Presa din Romania anunta ca Olaroiu este noul antrenor al Stelei . Credeti ca e un lucru bun , credeti ca lucrurile vor revenii la normal ? Eu as indraznii sa sper ca va face treaba Oli , sezonul asta e compromis , poate doar sa castigam cupa , dar de sezonul viitor cu cateva achizitii vom putea sa redevim o forta . Doamne Ajuta!!! Acum sper ca si noi , suporterii Stelei sa revenim langa echipa . Fara noi , Steaua nu va mai fii niciodata Steaua . Haideti sa'l ignoram pe cioban si sa ne incurajm echipa , sa fim langa ei , sa redevenim Steaua , sa renastem.... :steag_sah_mic:

S-ar putea sa-mi iau injuaraturi de la cei mai drastici si pesimisti suporteri , dar nu am facut altceva decat sa-mi exprim gandurile ....PEACE !!

pytycrys05.05.2011 13:38

Inca unu'...

Mihail_8605.05.2011 13:44

Dragosinho , bai baiete... din cauza unora ca tine suntem unde suntem...si am ajuns de tot rasul cu echipa asta de 2 lei, de tot rasul, din cauza unor bolnavi ca tine, numai e nimic de comentat...chiar nu stiu cand vom scapa de astfel de specimene... cu greu ma abtin sa spun mai multe, mi-e scarba

Daniel-Ionut05.05.2011 13:57

Vara - Piturca... Gigi rezista

Toamna - Edi Iordanescu... Gigi rezista

Toamna putin mai tarziu - Ilie Dumitrescu... Gigi rezista

Primavara - Lacatus... Gigi rezista

Primavara spre vara - Cartu... Gigi rezista, la fel si plexiglass-ul

Azi - Caramarin... Gigi rezista

Azi, dar acum cateva minute - Olaroiu... Gigi rezista

Daca vreti sa rezisati ca Gigi, mancati telemea de oaie !

PLEACA DIN Ghencea !

danimarcu05.05.2011 14:39
gaz_metan_mic.gif VS steauafc_mic.gif Campionat 08 Mai 2011 21:45 Gaz Metan - FC Steaua Municipal

Excelenta foarte scurta prezentare a meciului, jocul echipei familiei Becali nu merita mai multe cuvinte!...Felicitari,Daniele!

strezahuzum05.05.2011 14:42
Presa din Romania anunta ca Olaroiu este noul antrenor al Stelei . Credeti ca e un lucru bun , credeti ca lucrurile vor revenii la normal ? Eu as indraznii sa sper ca va face treaba Oli , sezonul asta e compromis , poate doar sa castigam cupa , dar de sezonul viitor cu cateva achizitii vom putea sa redevim o forta . Doamne Ajuta!!! Acum sper ca si noi , suporterii Stelei sa revenim langa echipa . Fara noi , Steaua nu va mai fii niciodata Steaua . Haideti sa'l ignoram pe cioban si sa ne incurajm echipa , sa fim langa ei , sa redevenim Steaua , sa renastem.... :steag_sah_mic:

S-ar putea sa-mi iau injuaraturi de la cei mai drastici si pesimisti suporteri , dar nu am facut altceva decat sa-mi exprim gandurile ....PEACE !!

Si poate ca toti jucatorii Barcelonei vor manca pizza expirata, vor face indigestie alimentara pentru intregul sezon 2011-2012. Din spirit de solidaritate, toate celelalte echipe de fotbal din Europa se vor retrage din competitiile internationale. Ramasa unica echipa inscrisa in Sampons Lig, Steaua va fi declarata castigatoare a UCL. Jiji pe Maybach, ura, ura !

Pe plan intern, Steaua va fi declarata campioana pur si simplu fiindca asa vrea Jiji. Fara sa joace vreun meci. Spre 24 !

PS : Probabilitatea evenimentelor de mai sus e sigur mai mare decat cea ca Steaua "sa renasca".

Dragosinho05.05.2011 15:15

Nu stiu daca o sa scapati vreodata de astfel de "specimene" , pentru ca sunt destui care iubesc Steaua . Ciobanu nu va pleca niciodata din Ghencea . Ce sa facem acum??Sa uitam de tot de Steaua si sa protestam la infinit fara sa avem vreun rezultat?? Putem sa si retrogradam , becali nu pleaca ....pt ca Steaua i-a facut imagine , noi l-am facut mare , noi trebuie sa-l suportam acum...

Dragosinho , bai baiete... din cauza unora ca tine suntem unde suntem...si am ajuns de tot rasul cu echipa asta de 2 lei, de tot rasul, din cauza unor bolnavi ca tine, numai e nimic de comentat...chiar nu stiu cand vom scapa de astfel de specimene... cu greu ma abtin sa spun mai multe, mi-e scarba

singura solutie e sa fie omorat ...angajati un lunetist!! doar asa va pleca becali din Ghencea , MORT !!

Nu stiu daca o sa scapati vreodata de astfel de "specimene" , pentru ca sunt destui care iubesc Steaua . Ciobanu nu va pleca niciodata din Ghencea . Ce sa facem acum??Sa uitam de tot de Steaua si sa protestam la infinit fara sa avem vreun rezultat?? Putem sa si retrogradam , becali nu pleaca ....pt ca Steaua i-a facut imagine , noi l-am facut mare , noi trebuie sa-l suportam acum...
danimarcu05.05.2011 15:26
Nu stiu daca o sa scapati vreodata de astfel de "specimene" , pentru ca sunt destui care iubesc Steaua .

Din pacate ai dreptate!Eu cred ca e chiar mai important sa scapam mai intai de cei ca tine.Ar fi pasul pt victoria finala:plecarea gibonului...

Ciobanu nu va pleca niciodata din Ghencea .

De unde stii?

Dupa adevarul ca "tot ce incepe are si un sfarsit" ,putem si noi sa credem ca "cine vine mai si pleaca!"... :))

mountytoma05.05.2011 15:38

asa este. toate au un sfarsit. poate intelege si prostul pamantului ca trebuie sa plece din Ghencea, inainte de a fi nevoit sa fuga ca sa scape din Ghencea...

insa ai dreptate prietene, mai greu e de luptat cu suporterii Stelei care nu au inteles inca ce inseamna maimuta de la loja!

red&blue_boy05.05.2011 19:26
Nu stiu daca o sa scapati vreodata de astfel de "specimene" , pentru ca sunt destui care iubesc Steaua . Ciobanu nu va pleca niciodata din Ghencea .

Lasa-ne ba,barem sa speram ca se va intampla candva asta,barem speranta ,visele noastre cu Steaua si libertatea gandirii nu ne-o puteti lua oilor !

bogdinho'06.05.2011 09:02

Daca nu luam Cupa , adio Europa ! Si cand ma gandesc ca MM-ul radea de Rapid ca nu prinde Europa.

Incredibil de rau am ajuns...

«123»