FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA & Barcelona - vis sau realitate

«123»
weber_p14.03.2006 09:07

hai sa nu ne mai certam in public asa ca nu e frumos!! continuam aceasta discutie pe prv!!

eu nici un moment nu am zis ca nu esti suporter adevarat....

eu stiu cel mai bine cum e sa fii injurat de fosti colegi de galerie ca nu mai mergi in galerie!! da eu merg la meciuri dar multumesc lui Dumnezeu am posibilitatea sa imi asigur mereu un bilet la tribuna I !!!

dbd14.03.2006 16:05

Doamne Ajuta toate !

dar prea ma indoiesc ca luam UEFA cu Oli !

Mirel_Radoi14.03.2006 17:43

in trecut am batuto pe Barcelona,si dukadam a fost uimitor dar acum sansele sunt mici(o spun cu durere in suflet)

andrei_8714.03.2006 21:07

inima mea e impartita intre Steaua si barca dar la un meci direct: cu Steaua pana la capat!

ca doar e echipa pe care o cunosc cel mai bine si alaturi de care am invatat tot ce stiu despre fotbal.

helena_steaua14.03.2006 23:06

weber tu ai posibilitatea sa vii la meciuri ...dar daca eu eram in Bucuresti sa sti ca aveam abonament pe viata in Ghencea dar ghinionul a facut sa ma nasc in galaty........

Virgil15.03.2006 16:00
O sa radeti de mine, dar 3 mi se pare chiar mai imposibil decat 4 !

O sa razi,dar eu chiar am ras. :lol: Nu de tine ci de "curajul" pe care il afisezi.Bineinteles daca nu glumesti.Pariez 1000 la 1 ca treaba sta exact invers. :lol:

sorin_77717.03.2006 11:13

Aseara am mai facut inca un pas spre o confruntare cu Barcelona... In speranta ca si Barca va castiga CL ma gandesc de pe acum la o supercupa in compania lor... Catalani va asteptam... :!: :!: :!:

Virgil17.03.2006 16:09

Linisteste-te.Las-o pe Barca,pana la urma nu conteaza cu cine vom juca Supercupa Europei.Daca o vom juca.

ToxicDSNT17.03.2006 17:38

daca Steaua castiga Cupa UEFA,sigur vom juca supercupa cu Barcelona

Virgil17.03.2006 17:39

Argumenteaza !

Ionutdal18.03.2006 15:19

Eu cred ca vom juca doar finala UEFA , Barca va castiga UCL . Campionatele : Barcelona castiga sigur in spania , dar Steaua nu sunt 100 % , ci doar 90 % , aveti grija la blaturile rivalelor (suporterii stiu de cine vb ) .

ViziTM19.03.2006 01:55
Din dragoste pentru culorile rosh-albastre, tin sa precizez ca un sezon incheiat perfect anul asta ar arata asa:

Editat. Limbaj de mahala. Moderatorii

ViziTM19.03.2006 02:00
Editat. Urmeaza inevitabil BAN. Moderatorii
Motanu D19.03.2006 02:25

Ai grija ca istoria se repeta ! Mai tii minte 1-8 nu ? S-ar putea sa mai vezi unul!

sorin_77727.04.2006 13:25

Barcelona a mai facut un pas aseara in fata lui Milan... Steaua trebuie sa o urmeze astazi fratilor!!!

2 meciuri ne mai despart... pana la o intalnire care va face inconjurul lumii...

Steaua - Barcelona in Supercupa Europei la fotbal 2006

poisonsnakebite200227.04.2006 14:10

Gigi e sigur de acest meci. Chiar ca e cel mai tare vis...chiar sunt curios de ceea vom vedea(sper)...ar fi misto sa vedem ca Ronaldinho & co. nu ar putea trece de apararea achipei noastre....vise...dar oricum...unele vise devin realitate.va salut

AcMilan1427.04.2006 16:46

Dupa Steaua tin cu Milan din afara, am suferit aseara Milan nu a fost deloc mai slaba ca Barcelona dar arbitrii si norocul au tinut cu barca. Barca"Echipa care ofera spectacol" Barcelona ceea mai buna echipa din europa etc. VRAJELI!!!!AU DAT UN GOL NOROCOS IN MECIUL TUR SI CE AU FACUT!? AU TRAS DE TIMP SI s-au prefacut ca sunt faultati!!!! MILANULUI II S-a anulat un gol perfect valabil+ alte lovituri libere din apropierea careului acordate foarte usor barcelonei+alte faze marunte luate impotriva milanului+ vreo 2 ofsideuri inventate date in favoarea barcelonei,kaka` si seedorf scapau singuri+ faza in care a ratat beletti a fost ofside!!! pe total URASC Barcelona SI JUVENTUS!!!! FORZZA Steaua!!!!FORZZA Milan!!!

drlv8527.04.2006 16:53

E o pb de sentimente aici .. per total barca a meritat calificarea .. a obtinut`o fara sa se forteze asa cum o sa faca si Steaua in seara asta ... Milanu era calcat in picioare dak se califica in finala ... e o echipa care nu poate face fata (MULT prea batrana pt fotbalul actual) .. cand joci cu Costacurta titular ce potzi sa spui mai mult .. eto'o l-a ridiculizat de cateva ori bune ... in fine .. e TOTAL OFFTOPIC .. si n`am nimic cu Milanu ;)

LUPTA Steaua .. TE IUBIM !

AcMilan1427.04.2006 17:07
E o pb de sentimente aici .. per total barca a meritat calificarea .. a obtinut`o fara sa se forteze asa cum o sa faca si Steaua in seara asta ... Milanu era calcat in picioare daca se califica in finala ... e o echipa care nu poate face fata (MULT prea batrana pt fotbalul actual) .. cand joci cu Costacurta titular ce potzi sa spui mai mult .. eto'o l-a ridiculizat de cateva ori bune ... in fine .. e TOTAL OFFTOPIC .. si n`am nimic cu Milanu ;)

LUPTA Steaua .. TE IUBIM !

Pai fara suparare dar eu nu am vazut ca Barcelona sa fi fost mai buna ca Milan. A obtinut fara sa forteze!?Aduti aminte ce declarau astia de la barca ca vor da impotriva milanului tot ce pot si ca isi doresc enorm calificarea. Si daca Barcelona era asa de buna era necesar ca Ronaldinho si eto`o sa se prefaca faultati doar ca sa castige lovituri libere!? Era necesar ca Barcelona sa se califice cu arbitrii!? Era necesar ca "fanii" barcelonei sa ne injure tot meciul!? O intrebare letorica!

codrutaandreea27.04.2006 17:10

dupa meciul de diseara va fi un vis devenit realitate.Daca Steaua va trece de boro(ceea ce sper din toata inima)sigur vom juca supercupa cu Barcelona. eu as vrea sa vad un meci intre Steaua SI Barcelona.

BAFTA BAIETILOR DISEARA

antonika28.04.2006 10:09

a fost un vis frumos cat a durat, dar e bine sa si visezi din cand in cand..... asa se nasc ambitiile.... Sunt mandru de Steaua si de ce au facut anul acesta.... :!: :!:

radoi8628.04.2006 10:19

Dupa meciul de aseara se dovedeste ca totul a fost doar un vis care a fost asa de frumos, dar din care am fost treziti foarte brusc, cand eram atat de aproape de a-l transforma in realitate!

Pacat, ne vom mai intalni oare vreodata cu o asemenea sansa? Sa speram ca da...

sorin_77728.04.2006 10:48

Viata merge inainte... nu putem decat sa ne gandim ca si Barca ar putea pierde finala cu Arsenal si tot nu am fi intalnit-o...

Ma rog la Dumnezeu sa imi dea in viata asta si un moment asa cum au avut aseara suporterii lui Boro... Multumesc Stelei pentru acest sezon european minunat... BRAVO BAIETI!!!

helena_steaua28.04.2006 13:43

Din pacate in acest moment ramane la stadiul de vis...poate odata cu calificarea in Liga va deveni si realitate...... :):) SUNTEM CAMPIONI

«123»