Cat de frumos ar fii sa jucam la anul Supercupa Europei
cu Barca...
Cat de frumos ar fii sa jucam la anul Supercupa Europei
cu Barca...
Cat de frumos ar fii sa jucam la anul Supercupa Europei cu Barca...
Cred totusi ca vroiai sa zici anul asta si ai zis la anul gandindu-te ca la sf sezonului actual...
scuze...ma gandeam la sezonul viitor...
sau poate la anul noi sa castigam UCL si Barca Cupa UEFA...?!?
Buna curectura facuta dar suna ca o gluma excelenta... :lol:
Sunt multumit cu prima solutie, cea de anul asta si mai vorbim peste ani si ani si de cea de-a doua.... :wink:
O parte din vis continua... Sper ca dupa terminarea meciului de maine sa avem speranta ca va mai continua. FORZA Steaua!!!
eu sunt fan si barca si Steaua fiindca seamana din f. multe chestii: culorile, ambele au cate o cupa a campionilor si joaca cam la fel.
ne vedem la monaco:
FC Barcelona-FC Steaua Bucuresti
Forza Steaua!
Forca Barca!
oricum, noi nu prea avem treaba cu distrushii aia de la rEAl mardit...mai mult catzeii tin cu realu' (vezi amicalul de acum 3 sau 4 ani si fazele cu Borcea care zice tot timpu ca tine cu ei).
Majoritatea de la noi sunt ca mine: cu Steaua si cu barca pana la moarte.
Pai cred ca toti care suntem pe forum-ul asta simpatizam Barcelona pentru ca joaca in Spania,unde nu prea sunt echipe "adevarate" ca ei...daca jucau in Seria A sa vezi ca nu erau chiar atat de multi simpatizanti ai lor.
Steaua-Barcelona vis sau realitate?e vis fratilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
@helena... daca shti visele, ne poti spune si realitatea?
rog frumos pe cineva sa-i dea helenei un ban pina se trezeste din reverie...
momentan incep sa cred ca ramane doar un vis in acest an o intalnire cu catalanii... :cry:
Dar mai e un meci... saptamana viitoare...
Cred ca acest topic trebuie inchis....nu meritam momentan sa jucam cu Barcelona.... :cry:
Bogdan........ voi chiar credeti ca Steaua va juca cu barca in urmatorii 10 ani???????de ce nu incercam sa fim realisti macar o data in viata??????????????
da
chiar cred
(si o sa jucam cand barca o sa fie intr-un sezon prost) ![]()
Ce echipa din Romania nu viseaza sa joace cu Barca si mai ales CA Barcelona?Probabil ca nici in urmatorii 10 ani nu vom avea posibilitatea sa asistam la un asemenea meci:Steaua-Barcelona.Daca si cele mai frumoasa vise s-ar indeplini!!!
sunt suporter stelist, iubesc si incurajez echipa la bine si la GREU, si am dreptul sa visez la un astfel de meci!
si eu visez bogdane....visez din nou cu ochii deschisi ![]()
daca Dica a visat tot meciul cu Betis,atunci putem visa si noi
agresivo ai perfecta dreptate ![]()
![]()
![]()
daca ei viseaza pe teren atunci noi de ce nu? ![]()
noi radem dar nu e de ras... :cry: :cry:
din fericire pt noi Steaua inca mai are 40% sanse sa treaca de Betis si dak face treaba asta inseamna ca o sa jucam supercupa europei cu oricine!!!
da poate sunt eu prea optimist dar am incredere ca jucatorii vor face tot ca sa nu ne mai dezamageasca inca o data!! si da helena sa stii ca eu stiu ce inseamna sa-ti injuri favoritii cu lacrimi in ochi stiu ce inseamna sa mananci bataie numai ca ai pronuntat numele Stelei si mai stiu ce inseamna sa mergi de la Iasi pana in Bucuresti cu masina personala fara nici macar un geam la masina!! tu ce mai stii in afara de a te da mare??
weber nu ma dau mare si tare ca mai aveam putin si boceam in galeria Stelei la meciul cu otelu 1 -0 cand puteam pierde campionatul pt a doua oara...si mai ales din cauza aceleasi echipe otelu...aici nu e vorba de cine e cel mai tare suporter...aici e vb de cum iti incurajezi echipa,cat de mult esti aproape de ei,cat de mult conteaza Steaua pt fiecare,etc
mai intrebi cine se da mare.........
nu ma dau mare dar sincer ma intrebam doar cat de des mergi tu pe stadion eu de la meciul cu Iasi de anul trecut cand mi-a fost distrusa masina nou noutza nu mai stau in galerie !! deci pana mea eu nu mai pot fii considerat asa un ultras ca ceilalti!!
weber citeste articolul meu de la concursul cu articole si vei vedea cat de des ma duc la meciurile Stelei...daca nu te duci la fiecare meci al Stelei asta inseamna ca nu esty suporter adevarat????????????????????????????????????