FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA & Barcelona - vis sau realitate

«123»
drlv8505.03.2006 17:34

Din dragoste pentru culorile rosh-albastre, tin sa precizez ca un sezon incheiat perfect anul asta ar arata asa:

1) Steaua - Campioana Romaniei (pt a 23-a oara)

2) Barcelona - Campioana Spaniei

3) Barcelona - Castigatoarea Ligii Campionilor (2006)

4) Steaua - Castigatoarea Cupei UEFA (2006)

Ordinea a fost in opinia mea, probabilitatea ca evenimentele sa se intample (cu precizarea ca primele 2 sunt mai mult decat posibile).

Ce sanse credetzi ca sunt ca toate sa se intample?

Astept si eventuale comentarii.

Motanu D05.03.2006 17:52

Cred ca doar punctele 2 si 4 sunt posibile. Din pacate Barca nu are cum sa castige Liga datorita apararii f. slabe. Iar Cupa UEFA nu poate fi castigata decat daca ai un antrenor, nu un ajutor de antrenor.

Allen05.03.2006 18:06
Cred ca doar punctele 2 si 4 sunt posibile. Din pacate Barca nu are cum sa castige Liga datorita apararii f. slabe. Iar Cupa UEFA nu poate fi castigata decat daca ai un antrenor, nu un ajutor de antrenor.

Ai vrut sa spui pct 1 si 2.;)

Motanu D05.03.2006 18:10

Nu, nu am glumit. Am vrut sa zic, defapt, ca noi avem antrenor.

Nu am votat 1 deoarece la Dinamo s-au intors 2 oameni recunoscuti pentru cinstea lor in fotbal: I. Marin si P. Buduru, iar Borcea, Netoiu, Dinu & co. tind sa revina la vechile obiceiuri !

Ayrton05.03.2006 18:42

1. Barca - campioana Spaniei = 70% (Barca e intr-o forma prea buna ca sa poata pierde campionatul)

2-3. Steaua - campioana Romaniei = 50% (omogenitatea este atuul nostru si va cantari foarte mult)

2-3. Barca - campioana Europei = 50% (atacul e principalul atuu si nu cred ca exista o aparare in Europa care sa faca fata fortei ofensive catalane)

4. Steaua - castigarea cupei UEFA = 25% (destul de greu de realizat, avand in vedere ca mai sunt echipe puternice si in forma - Hamburg, Roma ...)

Din pacate Barca nu are cum sa castige Liga datorita apararii f. slabe.

E adevarat ca nu au cea mai buna aparare din Europa, dar nu poti sa spui ca este foarte slaba. In schimb, au cel mai bun atac si sunt intr-o forma incredibila. Sunt favoriti !

Virgil05.03.2006 19:19

Pentru ca am la dispozitie un singur "buletin" de vot,il voi "introduce" in urna a doua "Barcelona - campioana Spaniei".Pentru a fi in ton cu realitatea inconjuratoare,dar si pentru a fi sincer cu mine.Nu-mi place sa fiu mintit,dar nici sa ma mint singur.

Urmatoarele optiuni sunt in ordine 3,1,4.

IONUTZ-CIPRIAN05.03.2006 19:36

:evil: >>>Barca iese campioana anul asta,asta este realitatea,dupa aia urmeaza punctul 1,3 si 4(mai greu),asta este parerea mea fata de acest vot!!>>> :twisted:

FANATIK RED-BLUE05.03.2006 19:42

Toti ne-am dori ca toate 4 sa se intample in realitate. Pariez ca cei mai multi de pe acest forum mai tin si cu Barca!

adriancostin8305.03.2006 19:55

Dupa pararea mea Barca este clar cea mai tare echipa din Lume iar punctele 1 si 3 sigur...2 la fel de sigur....iar 4..mai vedem noi :P

Bogdan4Steaua05.03.2006 20:13

Punctul 4 e cel mai greu de realizat. Restul sunt destul de posibile.

Motanu D05.03.2006 20:16

O sa radeti de mine, dar 3 mi se pare chiar mai imposibil decat 4 !

Ayrton05.03.2006 20:20

@ Motanu

:lol: :lol: :lol: ai dreptate, chiar rad :)

FANATIK RED-BLUE05.03.2006 22:19

Vad ca cei mai multi sunt foarte optimisti. Pana acum 38% din cei care au votat au ales "Toate 4". Si eu fac parte din ei :lol: :lol: :lol: .

sorin_77705.03.2006 22:35
Am votat-o pe a 5-a... :wink:
weber_p06.03.2006 00:57

Bun idee ai avut cu acest topic dar sincer nu-i vad rostul pe un site al echipei Steaua!! dak acest site se numea Ros-Albastru poate intelegeam! si eu sunt fan Barcelona si Arsenal si AC Milan si Porto dar dak m-as apuca sa fac cate un topic cu fiecare dintre ele ar fii cam nasol!

Important e ca desii sunt fanul multor echipe eu iubesc numai una!! de aia sunt un pic revoltat!!

sincer sunt un pic contrariat de ce adminii site-ului lasa astfel de topicuri in picioare!?? e decizia lor! Dar din ce stiu eu aici sunt discutii despre aceasta echipa care ne-a facut sa radem si sa plangem de bucurie!! Steaua Bucuresti!!

danciu1906.03.2006 01:12

Belleti-Marquez-Puyol-Oleguer-Silvinhio-Giovanni V.B.

DK NICI ASTA NU E APARARE...............?

radustar06.03.2006 01:43
Din dragoste pentru culorile rosh-albastre, tin sa precizez ca un sezon incheiat perfect anul asta ar arata asa:

1) Steaua - Campioana Romaniei (pt a 23-a oara)

2) Barcelona - Campioana Spaniei

3) Barcelona - Castigatoarea Ligii Campionilor (2006)

4) Steaua - Castigatoarea Cupei UEFA (2006)

Ordinea a fost in opinia mea, probabilitatea ca evenimentele sa se intample (cu precizarea ca primele 2 sunt mai mult decat posibile).

Ce sanse credetzi ca sunt ca toate sa se intample?

Astept si eventuale comentarii.

vad ca de supercupa Europei ati uitat pt ca in cazul in care ambele formatii castiga cele 2 trofee amintite mai sus se vor bate pentru ea.

Motanu D06.03.2006 01:53

Nu e. in afara lui Puyol restul sunt mediocrii ! (Apropo, l-ai uitat pe "maestrul" Valdes...)

danciu1906.03.2006 02:12

'maestrul' Valdes a fost desemnat cel mai bun portar din Liga spaniola anul trecut,iar Marquez mi se pare super(folosit fundas a dat si destule goluri}.Fiecare vede fotbalul in felul lui.

drlv8506.03.2006 03:02

@weber_p

Citeste si tu, da DIN NOU, ce am scris in primu post primele cuvinte .. si`o sa ma intelegi .. postul vad ca a fost primit destul de bine cum de altfel ma ashteptam (banuiesc ca de asta inca a mai fost lasat in picioare) .. bine ca nu esti admin :P ca-mi pari putzin cam radical .. si nu am postat la adresa unei echipe dushmane ci a uneia care are multe simpatii in cadrul suporterilor Stelei, nu vad problema (nu am zis absolut nimic despre barca ci doar se exprimau niste opinii) ... sper totusi sa nu`mi portzi pik :P (kiar nu vad de ce) ... one last thing: Thread-ul este: "Discutii Rosh-Albastre", nu crezi ca topicu se potriveste de minune cu thread`ul? .. este exact cum vroiai tu...doar ca nu e numele site-ului...

In alta ordine idei imi cer scuze pentru neintroducerea acelui pct 5 cu Supercupa Europei...dar sa fie asta problema...si sa se indeplineasca celelalte 4 :P .. m-am gandit sa-l pun si pe 5 dar cam era strict dependent de alte 2 pcte asa ca nu am vrut sa influentez eventuale voturi.

P.S. weber_p => Stai linishtit ca joi voi fi ANTIspania... ba mai mult, o sa 'mor' strigand in peluza pt Steaua (pe moment mi-a venit sa zic "o sa mor strigand in Ghencea", dar :| .. :(( )

sorin_77706.03.2006 09:27
Bun idee ai avut cu acest topic dar sincer nu-i vad rostul pe un site al echipei Steaua!! dak acest site se numea Ros-Albastru poate intelegeam! .....

pacat ca nu ai inteles contextul... Steaua si Barcelona s-ar putea reintalnii intr-o finala (dupa 20 de ani) asta numai daca se intapla sa castige amandoua Cupa UEFA respectiv Champions League... Asa ca eu cred ca acest topic isi are rostul in sectiunea Ros-Albastra... Pana la urma purtam cam aceleasi culori pe noi :wink: ...

trezeguet_gol06.03.2006 13:45

Ar fi ceva nemaipomenit sa fie asa Steaua si Barcelona amandoua intr-o finala europeana cine stie visul poate sa devina realitate dar mai este pana acolo.Oricum eu cred ca daca joaca cum a jucat la Herrenveen poate sa ajunga in finala dar daca joaca cum a jucat acasa nu are sanse.

weber_p07.03.2006 05:49

pacat ca nu ai inteles contextul... Steaua si Barcelona s-ar putea reintalnii intr-o finala (dupa 20 de ani) asta numai daca se intapla sa castige amandoua Cupa UEFA respectiv Champions League... Asa ca eu cred ca acest topic isi are rostul in sectiunea Ros-Albastra... Pana la urma purtam cam aceleasi culori pe noi ...

Am inteles ideea acestui topic numai dupa ce am citit inca o data mesajele! imi cer scuze ca nu am fost mai atent! pe viitor n-o sa mai vb asa aiurea!

Deci inca o data sorry initiatorului acestui topic si scuze pt admini care totusi isi fac treaba!!!

Apropo o finala de super-cupa europeana intre Steaua si Barcelona..... o sa mearga dak si numai dak trace Steaua de Betis!!

armanovici07.03.2006 06:02

Cred ca ai vrut sa zici..si asta e aparare??? :lol:

Mai vizioneaza inca o data cum se aparau fundasii lui Barca la multe din golurile primite.

Majoritate golurilor inscrise contra Barcelonei au fost pe greseli de aparare nu neaparat realizari exceptionale.

Asta inseamna mult.

Si ma scuzati...Eu chiar nu suport Barcelona...De cand am vazut prima data finala de la Sevilla.

oi fi mai deocheat :D

Steaua este UNICA!

SSK07.03.2006 06:41
Si ma scuzati...Eu chiar nu suport Barcelona...

Stim si de ce :wink: Asa ca te scuzam 8)

Steaua este UNICA!

Amin !

P.S. Realist fiind, am votat punctul doi.

«123»